7
Vi er altid klar til at hjælpe Professionel rådgivning Udkørende serviceteam

Tagtrin

Gør skorstensfejeren glad og få monteret gode og solide tagtrin. Hos Hedestoker.dk har vi flere forskellige typer af tagtrin, som ikke skæmmer tagets udseende og som er både sikre og gode at kravle på. Få skorstensfejeren sikkert op og ned fra taget når skorstenen skal renses.

Tagtrin til eternit - Sort - længde 38cm


Sorte tagtrin til eternittage i diskret design der ikke skæmmer på taget.

Monteres med tagskruer (medfølger ikke)

Data

 • Længde: 38 cm
 • Farve: Sort

Anvendelse

 • Eternittag

Vi har tagtrin til de fleste typer tage.

Forventet leveringstid: ca. 1-2 hverdage

PRISGARANTI - Set billigere?

VVS nr. Vejl. pris Pris inkl. moms
L
73724 Tagtrin til eternit - Sort - længde 38cm - 1 stk
Køb 25 eller fler og spar 15% pr. styk!
192,50 105,00
VVS nr. 73724
Tagtrin til eternit - Sort - længde 38cm - 1 stk
Køb 25 eller fler og spar 15% pr. styk!
L 192,50 105,00
 
 
L
1604262 Tagskruer galv. med skive 6,0x120mm (pr. stk) 11,00
VVS nr. 1604262
Tagskruer galv. med skive 6,0x120mm (pr. stk)
L 11,00
 
Tagtrin universal. rød justerbart imellem 20-30 cm


Universal Tagtrin. Justerbar tagtrin i rødt, som kan justeres i bredden i monteringsbeslaget. Tagtrinnet kan justeres til bredde mellem 20-30 cm. Unisersal model.

Data

 • Universal tagtrin
 • Justerbar til bredde mellem 20-30 cm

Farve

 • Rød

Universal justerbart tagtrin der kan justeres i bredde i monteringsbeslaget. Justerbart til bredde mellem 20-30 cm.

Forventet leveringstid: ca. 1-3 hverdage

PRISGARANTI - Set billigere?

VVS nr. Vejl. pris Pris inkl. moms
L
73743 Tagtrin universal. rød justerbart imellem 20-30 cm
Køb 8 eller fler og spar 15% pr. styk!
182,80 153,00
VVS nr. 73743
Tagtrin universal. rød justerbart imellem 20-30 cm
Køb 8 eller fler og spar 15% pr. styk!
L 182,80 153,00
 
Tagtrin universal. sort justerbart imellem 20-30 cm


Forventet leveringstid: ca. 1-2 hverdage

PRISGARANTI - Set billigere?

VVS nr. Vejl. pris Pris inkl. moms
L
73746 Tagtrin universal. sort justerbart imellem 20-30 cm
Køb 8 eller fler og spar 15% pr. styk!
182,80 153,00
VVS nr. 73746
Tagtrin universal. sort justerbart imellem 20-30 cm
Køb 8 eller fler og spar 15% pr. styk!
L 182,80 153,00
 
Tagpap trin - Sort


Tagtrin, pap/skiffer

Data

 • Længde 25cm
 • Bredde 5,5cm
 • Farve: Sort

Anvendelse

 • Tagpap
 • Skiffer

Forventet leveringstid: ca. 3-5 hverdage

PRISGARANTI - Set billigere?

VVS nr. Vejl. pris Pris inkl. moms
L
73730 Tagtrin, pap/skiffer - sort pr. stk
Køb 10 eller fler og spar 15% pr. styk!
131,00
VVS nr. 73730
Tagtrin, pap/skiffer - sort pr. stk
Køb 10 eller fler og spar 15% pr. styk!
L 131,00
 

Tagtrin til tag

Kom sikkert op til skorstenen hele året rundt. Hos Hedestoker.dk har vi forskellige typer af tagtrin til tage og i webshoppen finde tagtrin til de fleste typer af tage blandt andet tagtrin til tegltag, tagtrin til eternittag og tagtrin til ståltag. Tagtrin er en lille fast del, som kan monteres på taget. Tagtrin gør det mere sikkert, at komme op på tage f.eks. når der skal renses skorsten eller hvis bare det er nødvendigt at komme op på taget. Til de forskellige typer af tage, findes der også forskellige typer af tagtrin. Dette er nødvendigt fordi at der er forskel på om et tagtrin skal monteres på f.eks. et eternittag eller et tegltag. Vi har derfor et lille udvalg af diskrete tagtrin som ikke syner af meget men som øger sikkerheden godt.

Tagtrin til eternittag

Tagtrin til eternittage kan fås i forskellige udformninger og er findes der f.eks. en virkelig diskret model, som nemt fastgøres på eternittaget. Til eternittage kan man anvende nogle meget simple tagtrin som ligner et lille firkantet "rør" med huller. Et sådant trin kan næsten ikke ses fra jorden og man skal i hvert fald kigge godt efter for at finde det. Trinnet monteres med tagskruer. Når trinnet har samme farve som taget, er det særdeles diskret.

Tagtrin til tagpap og skifertag

Tagtrin til tage af tagpap eller skifertage kan sagtes være de samme. Tage af tagpap og skifer behøver heller ikke de helt store trin og her kan man vælge en ganske diskret model tagtrin i sort. Det kan være, at trinnet også kan fås i flere farver men da tagpap og skifter er sorte eller i meget mørke farver, vil det sorte tagtrin falde mest naturligt ind og virke meget diskret. Tagtrin til tagpap-tage og skiftertage er "små" diskret trin som består af helt enkle og "næsten flade" trin der dog giver et sikkert greb når man kravler op og ned af taget. Det er en fordel når der både er et ordentligt fodfæste, men at der også er mulighed for et sikkert greb til hænderne. Det giver en helt anden tryghed når man kan holde fast i tagtrinnet.

Universal tagtrin

Universal tagtrin kan anvendes på f.eks. tegltag og kan være justerbar. Universal tagtrin er ofte brugt på tegltage og derfor fås de som regel i både farverne sort og rød. Universal tagtrin er lidt større trin som derfor også ses mere oppe på taget. Til gengæld kan de laves så man har et rigtig godt greb når man kravler op og ned. Kan derfor også anvendes hvor der er en mere stejl taghældning. Hos Hedestoker.dk har vi et lille udvalg af tagtrin til forskellige tage som tegltage, ståltage samt tage af eternit.

Tagtrin montering

Hvordan skal tagtrin monteres? Når tagtrin skal monteres bør man altid rådføre sig med en fagperson, hvis man ikke tidligere har monteret tagtrin. Husk ved bestilling, at der medfølger ikke skruet til fastgørelse af tagtrinnene.

Tagtrin Regler

Hvad er reglerne for anvendelse af tagtrin? Jævnfør Bygningsreglementet BR-95 10.8 stk. 7 står der, at hvis skorstenen er indrettet til at rense fra toppen, så skal der være sikkerheds og sundhedsmæssigt forsvarlige adgangsmuligheder til skorstenen. For at fejning og besigtigelse af skorstenen kan forgå forsvarligt sommer og vinter, bør der være tagtrin fra stern til skorsten. Med mindre skorstenen kan tilgås via renselem fra loftrummet.

Krav om tagtrin

Der er ikke et egentlig krav om tagtrin men der står i Bygningsreglementet BR-95 10.8 stk. 7, at hvis skorstenen er indrettet til at rense fra toppen, så skal der være sikkerheds og sundhedsmæssigt forsvarlige adgangsmuligheder til skorstenen. Det vil sige, at man skal sørge for at skorstensfejeren kommer sikkert rundt på taget når han arbejder sommer og vinter. Dette kan man sikre ved at montere tagtrin.

Tagtrin afstand

Hvordan skal afstanden være mellem tagtrin. Ifølge Stigefabrikken skal tagtrin placeres med et interval på 49 cm. Desuden skal det være muligt at opsætte en stige, så det er nemt at komme op på taget.


Regler for tagtrin til skorsten

Reglerne for tagtrin til tage skal sikre at skorstensfejeren kan bevæge sig sikket på taget i forbindelse med fejning af skorstenen. Tagtrin skal placeres med en ensartet afstand og der skal sikre et godt fodfæste også i vinterhalvåret. Der findes forskellige tagtrin som er lavet specifik til de enkelte tage. Er du i tvivl om hvilke tagtrin der passer til dit tag samt placeringen af dem, er det en god idé at kontakte din skorstensfejer og få et godt råd.

Brug for et godt råd? Kontakt os enten telefonisk eller på mail. Vi har altid fagfolk siddende klar til at hjælpe. Det er vigtig at få monteret sikre tagtrin, så man med god samvittighed kan lade skorstensfejeren kravle op til skorstenen.

Åbningstider:
Mandag til torsdag: 9.00 - 16.00
Fredag: 9.00 - 14.00
Lørdag, søndag, grundlovsdag
og helligdage: Lukket
Hurtige genveje
Salgs- & leveringsbetingelser
Sitemap
Kunde login
Kundeservice
Hedestoker ApS
Hunnerupvej 3, 6920 Videbæk
E-mail: salg@hedestoker.dk
Cvr. nr: 34 60 73 70