7
Vi er altid klar til at hjælpe Professionel rådgivning Udkørende serviceteam

Fittings

Køb billige VVS fittings hos Hedestoker. Vi har et kæmpe udvalg af VVS fittings. Hos os finder du et bredt udvalg af alt lige fra kontraventiler til alupex fittings, nippelrør, kobber fittings, fittings i rustfri, afløbsrør, press fittings samt sorte fittings og galvaniseret fittings. Desuden har vi et hav af VVS af fittings tilbehør man skal bruge i forbindelse med montage herunder pakgarn, paksalve, rørbæringer, rørophæng, diverse pakninger og meget mere vvs fittings og tilbehør til fittings.

VSH Press fittings (FZ)
Pressfittings - VSH (Rustfri) - M-bakker
Pakgarn & Paksalve
Sorte & Galv. fittings
Pex Fittings
Kompressions fittings
Kompressionsfittings (Forkromet)
Messing Fittings
Messing Fittings (Forkromet)
Kombi fittings
Lodde Fittings (Kobber)
Fordelerrør
Pressfittings til Alu-pex - Roth
Alupex fittings (Skruefittings)
Push-in fittings - Alupex
Skæremiddel
Anb. bøjler - lyn tee
Primofit Galv. komprissionsfittings
TEA fittings
Geberit Mapress FZ til varme
Rustfrie Fittings
PP fittings
Afløbsrør & Fittings PP-HT
Nippelrør
Nippelrør (Messing)
Haneforlænger
Værktøj til pex/alupex
Rørbæringer & Ophæng
Kuglehaner
3-vejs kuglehaner
Kontraventiler
Mini-kuglehaner
Tømmeventiler
Skydeventiler
Snavssamler
Nil Ventiler
Koblingsdåser
Div. pakninger

Fittings til VVS installationer

Vi har et kæmpe udvalg af VVS fittings og hos Hedestoker finder du altid et fantastisk godt udvalg af VVS fittings til alle typer af VVS installationer. Uanset hvilken fittings du kan have brug for, så kan du helt sikkert finde det her hos os. Vi har blandt andet i vores stor udvalg af VVS fittings:

Desuden har vi gevindfittings i alle dimensioner og til helt skarpe priser samt meget mere end ovennævnte.

Tilbehør til VVS fittings

Ud over VVS fittings til meget lave priser, har vi også et stort udvalg af tilbehør til vvs fittings. Vi har f.eks. VA-godkendt skæremiddel beregnet til gevindskæring, som er egnet til drikkevandsinstallationer. Vi har et kæmpe sortiment af pakgarn og paksalve i Unipak, Unitape til alle typer materialer som jern, metal, plastik m.m. så dine rør bliver helt tætte, som var det lavet af en professionel. Vi har værktøjet til at lave pex fittings og alupex fittings samt diverse rørbæringer og ophæng. Der er kuglehaner både 2-vejs og 3-vejs kuglehaner, minikuglehaner, VVS fittings til gas samt diverse ventiler. Udendørs vandhaner, tømmeventiler og skydeventiler, nil ventiler og snavssamlere. Vi har selvfølgelig også diverse pakninger herunder fiber pakning og klingerit pakning.

Hos Hedestoker er der prisgaranti på alle vores VVS fittings hvilket garanterer dig den altid bedste og billigste pris. Du kan læse meget mere om de enkelte VVS fittings inde under produkterne. Det er også muligt at bruge vores søgefelt i toppen af siden. Der er mange forskellige VVS fittings og det er en stor kategori at finde rundt i. Desuden har vi fittings flere steder på hjemmesiden og det kan være lidt vanskeligt at finde den rigtige.

Rådgivning omkring VVS fittings

Mangler du råd og vejledning omkring et eller flere af vores produkter i kategorien VVS fittings, eller kan du ikke finde den rigtige VVS fitting her på siden, så kontakt os enten på mail eller telefonisk. Det er muligt at den VVS fittings du leder efter ligger et andet sted. Hos Hedestoker er du altid velkommen til at sende os en mail eller ringe til os. Vi har fagfolk siddende i vores support afdeling, som kan hjælpe dig med at finde de rigtige VVS fittings.

Vi kender vores mærker og kvaliteten heraf og vi er erfarne fagfolk, der kan give dig en rigtig god rådgivning så du føler dig godt hjulpet, selvom du handler fittings på nettet. Vi har altid en kort leveringstid, da vi har varerne liggende på lager. Vi har mange kvalitetsmærker som Generel fittings, TA-fittings, VSH-fittings, Geberit Mapress, GF samt mange flere. Desuden har vi et kæmpe udvalg af sorte og galvaniseret rør, bøjninger m.m. så vi er sikre på, at vi nok skal finde den rigtige fitting til dig til den rigtige pris.

Åbningstider:
Mandag til torsdag: 9.00 - 16.00
Fredag: 9.00 - 14.00
Lørdag, søndag og
helligdage: Lukket
Hurtige genveje
Salgs- & leveringsbetingelser
Sitemap
Kunde login
Kundeservice
Hedestoker ApS
Hunnerupvej 3, 6920 Videbæk
E-mail: salg@hedestoker.dk
Cvr. nr: 34 60 73 70