7
Vi er altid klar til at hjælpe Professionel rådgivning Udkørende serviceteam

Fittings

Hos Hedestoker.dk ses et stort udvalg af VVS fittings, et sortiment af VVS fittings der indeholder alt lige fra kontraventiler til alupex fittings, nippelrør, kobber fittings, fittings i rustfri, afløbsrør, press fittings samt sorte fittings og galvaniseret fittings. Desuden er der et kæmpe udvalg af diverse VVS af fittings tilbehør, man skal bruge i forbindelse med montagen. Det er f.eks. pakgarn, paksalve, rørbæringer, rørophæng, diverse pakninger og meget mere vvs fittings og tilbehør til fittings.

VSH Press fittings (FZ)
Pressfittings - VSH (Rustfri) - M-bakker
Pakgarn & Paksalve
Sorte & Galv. fittings
Pex Fittings
Kompressions fittings
Rustfrie Fittings
Messing Fittings
Messing Fittings (Forkromet)
Kombi fittings
Alupex fittings (Skruefittings)
Lodde Fittings (Kobber)
Kompressionsfittings (Forkromet)
Fordelerrør
Pressfittings til Alu-pex - Roth
Push-in fittings - Alupex
Skæremiddel
Anb. bøjler - lyn tee
Primofit Galv. komprissionsfittings
TEA fittings
Geberit Mapress FZ til varme
Lynfittings (trykluft)
PP fittings
Afløbsrør & Fittings PP-HT
Nippelrør
Nippelrør (Messing)
Haneforlænger
Værktøj til pex/alupex
Rørbæringer & Ophæng
Kuglehaner
3-vejs kuglehaner
Kontraventiler
Mini-kuglehaner
Tømmeventiler
Skydeventiler
Snavssamler
Nil Ventiler
Koblingsdåser
Div. pakninger

Fittings til VVS installationer

Vi har et kæmpe udvalg af VVS fittings og hos Hedestoker finder du altid et fantastisk godt udvalg af VVS fittings til alle typer af VVS installationer. Uanset hvilken fittings der er brug for, så kan man helt sikkert finde det her.

De mest populære grupper af VVS fittings er:

Derudover er der selvfølgelig også forskellige gevindfittings i alle dimensioner og til helt skarpe priser samt meget mere end de ovennævnte mest populære VVS fittings.

Tilbehør til VVS fittings

Ud over VVS fittings til meget lave priser, har Hedestoker også et stort udvalg af tilbehør til VVS fittings. Det er f.eks. VA-godkendt skæremiddel beregnet til gevindskæring, som er egnet til drikkevandsinstallationer. Der er også et sortiment af pakgarn og paksalve i Unipak, Unitape til alle typer materialer som jern, metal, plastik m.m. så rørene kan blive helt tætte, som var det lavet af en professionel. Der er værktøjet til at lave pex fittings og alupex fittings samt diverse rørbæringer og ophæng. Der er kuglehaner både 2-vejs og 3-vejs kuglehaner, minikuglehaner, VVS fittings til gas samt diverse ventiler. Udendørs vandhaner, tømmeventiler og skydeventiler, nil ventiler og snavssamlere. Der er selvfølgelig også diverse pakninger herunder fiber pakning og klingerit pakning.

Hos Hedestoker er der prisgaranti på alle VVS fittings hvilket garanterer vores kunder altid får en rigtig god pris. Læs mere om de enkelte VVS fittings inde under produkterne. Det er også muligt at bruge søgefeltet i toppen af siden. Der er mange forskellige VVS fittings og det er en stor kategori at finde rundt i. Desuden er der andre fittings flere steder på hjemmesiden og det kan være lidt vanskeligt at finde den rigtige.

Rådgivning omkring VVS fittings

Mangler du råd og vejledning omkring et eller flere produkterne i kategorien VVS fittings, eller kan du ikke finde den rigtige VVS fitting her på siden, så kontakt Hedestoker.dk enten på mail eller telefonisk. Det er muligt, at den VVS fittings du leder efter ligger et andet sted. Hos Hedestoker er du altid velkommen til at sende en mail eller ringe. Vi har fagfolk siddende i vores support afdeling, som kan hjælpe dig med at finde de rigtige VVS fittings.

Vi kender vores mærker og kvaliteten heraf og vi er erfarne fagfolk, der kan give dig en rigtig god rådgivning så du føler dig godt hjulpet, selvom du handler fittings på nettet. Vi har altid en kort leveringstid, da vi har varerne liggende på lager. Vi har mange kvalitetsmærker som Generel fittings, TA-fittings, VSH-fittings, Geberit Mapress, GF samt mange flere. Desuden har vi et kæmpe udvalg af sorte og galvaniseret rør, bøjninger m.m. så vi er sikre på, at vi nok skal finde den rigtige fitting til dig til den rigtige pris.

Åbningstider:
Mandag til torsdag: 9.00 - 16.00
Fredag: 9.00 - 14.00
Lørdag, søndag og
helligdage: Lukket
Hurtige genveje
Salgs- & leveringsbetingelser
Sitemap
Kunde login
Kundeservice
Hedestoker ApS
Hunnerupvej 3, 6920 Videbæk
E-mail: salg@hedestoker.dk
Cvr. nr: 34 60 73 70