Hedestoker ApS
Hedestoker ApS
Vi er klar til at hjælpe dig Prof. rådgivning Prisgaranti Nem returnering
Hedestoker ApS

Varmtvandsbeholder

Vi har sortiment fra flere af de førende mærker indenfor varmtvandsbeholdere blandt andet Vølund, Metro, Sunstar med flere. Se vores udvalg af varmtvandsbeholder til centralvarme og fjernvarme, kombibeholdere og beholdere til solvarme samt tilbehør og reservedele.

Vælg altid den rette størrelse varmtvandsbeholder, for at undgå unødig energiforbrug. Vi hjælper gerne med at finde den rette størrelse og producent til dit behov.

ökofen
Vølund
Metro
Føler og ventiler for beholder
Anoder

Valg af varmtvandsbeholder

Det er vigtig, at du vælger den rigtige varmtvandsbeholder, så du får købt en der passer til dit behov. Har du en stor familie, er det selvfølgelig andre kriterier du skal vælge ud fra end hvis du kun er dig selv. Fælles for alle varmtvandsbeholdere er formålet, nemlig at kunne gemme samt opbevare det varme vand. Prisen spiller selvfølgelig også en vigtig rolle i dit valg, men vær opmærksom på, at det kan blive dyrt at vælge en billig varmtvandsbeholder, hvis den ikke passer til dit forbrug.

Varmtvandsbeholder i den rigtige størrelse

Jo mindre beholder - jo mindre varmetab er der. Har du i dag installeret en stor beholder, som du slet ikke har brug for, er det simpelthen for dyrt i forhold til hvis du skifter til en af rette størrelse. Det spiller også stor rolle, om du har behov for en kombi-beholder, en gennemstrømningsvandvarmer, en beholder til centralvarme eller fjernvarme samt hvor mange liter din beholder skal være på.

Vi har et stort udvalg af varmtvandsbeholdere og i rigtig mange størrelser f.eks. 15 liter, 30 liter, men også op til de helt store beholdere på 500 liter og derover. De helt små beholdere er typisk gode til fritidshuset eller sommerboligen. Til én-familieshuse bruges normalt 80 - 160 liter - hvor 110 liter er den mest anvendte størrelse.

Vores mange års erfaring med installation af og forhandling af de forskellige mærker og typer af varmtvandsbeholdere gør, at vi kan hjælpe dig til at finde den bedste beholder til dit forbrug, men samtidig kan vi også være behjælpelige med den korrekte indstilling af temperatur m.m.

Hos Hedestoker har vi altid tid til at give et godt råd med på vejen. Det er vigtigt for os, at du føler, at du har fået det helt rigtig produkt samt en rigtig god service.

Åbningstider:
Mandag til torsdag: 9.00 - 16.00
Fredag: 9.00 - 14.00
Lørdag, søndag og
helligdage: Lukket
Hurtige genveje
Salgs- & leveringsbetingelser
Kunde login
kundeservice
Hedestoker ApS
Hunnerupvej 3, 6920 Videbæk
Tlf. 96 92 10 90
E-mail: salg@hedestoker.dk
Cvr. nr: 34 60 73 70