Hedestoker ApS
Hedestoker ApS
Vi er klar til at hjælpe dig Prof. rådgivning Prisgaranti Nem returnering
Hedestoker ApS

Pejsecenteret

Efter rigtige mange forespørgsler fra jer kunder, så har vi valgt at sætte nogle kvadratmeter af til, at opsætte en stor del af vores brændeovne og pilleovne, så man har mulighed for at komme og se, hvordan de ser ud i virkeligheden og så man har mulighed for at få den helt rigtige vejledning, når man skal vælge en ny brænde- eller pilleovn.

Mærker og modeller

Vi har ikke mulighed for at vise alle vores mange mærker og modeller fra hjemmesiden, men vi forsøger på hele tiden at holde vores pejsecenter opdateret med ovne, så man kan se de forskellige muligheder, modeller, farver og andet, som er vigtigt, når man skal vælge en ny pille- eller brændeovn.

Vi har i vores webshop udvalgt et bredt sortiment i kvalitets pilleovne og brændeovne, som vi kan stå inde for. Der er både billige ovne og der er også forholdsvis dyre ovne. Selvom nogle af vores ovne er billige, så har vi dog valgt ikke at føre modellerne, hvis vi ikke mener, at man får nok for pengene. Derfor kan du muligvis godt finde billigere brændeovne eller pillebrændeovne andre steder og selvom vi fører andre modeller fra producenten, så har vi muligvis fravalgt den enkelte model. Ønsker du en bestemt model, som ikke findes i shoppen (fra en producent, som vi fører i forvejen), så er du velkommen til at kontakte os og så kan vi muligvis skaffe den hjem.

Formål

Vi vil rigtig gerne yde en god service og når man skal købe en ny brændeovn eller pilleovn, så vil man både gerne købe en billigt online, men man vil også gerne have den rådgivning, som man kun kan få en i fysisk butik. Hos Hedestoker kan vi nu tilbyde begge dele. Vi har rigtig mange års erfaring med forskellige former for varmekilder og kan derfor både rådgive om den rigtige varmekilde, korrekt valg af skorsten, tilbehør, montering m.m.

Det er altid vigtigt for os, at vores kunder føler sig godt klædt på til at træffe et valg og at de bagefter bliver glade for deres produkt og føler, at de kan hente den nødvendige rådgivning, hvis der er brug for det.

Pejsecenterets åbningstider

Vi har åbent i vores pejsecenter i den almindelig åbningstid, som er:

Mandag – Torsdag: 9.00 – 16.00

Fredag: 9.00 – 14.00

 

Bestilling af tid

Det er ikke nødvendigt at bestille tid til at komme og se vores udstillede modeller, men hvis I ringer på forhånd, så vil vi bestræbe os på, at vi har forberedt os bedst muligt til at kunne vise jer de ønskede modeller.

Beliggenhed

Pejsecenteret er beliggende på Hunnerupvej 3, 6920 Videbæk

 

Inspiration

Inden du besøger vores pejsecenter kan du lade dig inspirere af vores udvalg i shoppen af brændeovne og pilleovne.



TILBAGE
Åbningstider:
Mandag til torsdag: 9.00 - 16.00
Fredag: 9.00 - 14.00
Lørdag, søndag og
helligdage: Lukket
Hurtige genveje
Salgs- & leveringsbetingelser
Kunde login
kundeservice
Hedestoker ApS
Hunnerupvej 3, 6920 Videbæk
Tlf. 96 92 10 90
E-mail: salg@hedestoker.dk
Cvr. nr: 34 60 73 70