7
Vi er altid klar til at hjælpe Professionel rådgivning Udkørende serviceteam

Pejsecenteret

Efter rigtige mange forespørgsler fra jer kunder, har vi valgt at afsætte nogle kvadratmeter til et nye Pejsecenter. I vores pejsecenter vil vi fremover opsætte en stor del af vores brændeovne og pilleovne. Det betyder for jer kunder, at i nu har mulighed for at komme forbi og se hvordan vores brændeovne og pilleovne ser ud i virkeligheden. Book et besøg og kig forbi, har vi mulighed for at give jer den helt rigtige vejledning, når du overvejer at købe ny brændeovn eller pilleovn.

Pilleovne pejsecenter Hedestoker

Mærker og modeller

Vi har ikke mulighed for at vise alle vores mange mærker og modeller fra hjemmesiden, men vi forsøger på hele tiden at holde vores pejsecenter opdateret med vores ovne. Vi ønsker at udstille så mange som muligt, så I her kan se forskellige typer ovne med deres forskellige muligheder, vores modeller, farver og andet, som er vigtigt, når man skal vælge en ny pille- eller brændeovn.

Vi har i vores webshop udvalgt et bredt sortiment i kvalitets pilleovne og brændeovne, som vi kan stå inde for. Der er både billige ovne og der er også forholdsvis dyre ovne. Selvom nogle af vores ovne er billige, så har vi dog valgt ikke at føre modellerne, hvis vi ikke mener, at man får nok for pengene. Derfor kan du muligvis godt finde billigere brændeovne eller pillebrændeovne andre steder og selvom vi fører andre modeller fra producenten, så har vi muligvis fravalgt den enkelte model. Ønsker du en bestemt model, som ikke findes i shoppen (fra en producent, som vi fører i forvejen), så er du velkommen til at kontakte os og så kan vi muligvis skaffe den hjem.

Formål

Vi vil rigtig gerne yde en god service og når man skal købe en ny brændeovn eller pilleovn, så vil man både gerne købe en billig brændeovn online, men man vil også gerne have den rådgivning, som man kun kan få en i fysisk butik. Hos Hedestoker kan vi nu tilbyde begge dele. Vi har rigtig mange års erfaring med forskellige former for varmekilder og kan derfor både rådgive om den rigtige varmekilde, korrekt valg af skorsten, tilbehør, montering m.m.

Det er altid vigtigt for os, at vores kunder føler sig godt klædt på til at træffe et valg. Et valg som de bagefter bliver meget glade for. Når kunderne handler hos Hedestoker, skal de føle, at de kan hente den nødvendige rådgivning, hvis der er brug for det.

Pejsecenterets åbningstider

Vi har åbent i vores pejsecenter i den almindelig åbningstid, som er:

Mandag – Torsdag: 9.00 – 16.00

Fredag: 9.00 – 14.00

Bestilling af tid

Det er ikke nødvendigt at bestille tid for at komme og se vores udstillede modeller, men hvis I ringer på forhånd, så vil vi bestræbe os på, at vi har forberedt os bedst muligt til at kunne vise jer de ønskede modeller.

Beliggenhed

Pejsecenteret er beliggende på Hunnerupvej 3, 6920 Videbæk. Vi har både lagerfaciliteter, kontor, udstilling med pillefyr samt pejsecenter på Hunnerupvej, hvor vi råder over flere bygninger med god plads. Hvis du/I kigger forbi, er der altid kaffe på kanden.

Inspiration

Inden du besøger vores pejsecenter kan du lade dig inspirere af vores udvalg i shoppen af brændeovne og pilleovne. Vi har altid et kæmpe udvalg af gode udvalgte modeller af en rigtig god kvalitet, som holder i mange år. Vi har både fedtstens brændeovne, brændeovne på fod, pilleovne i forskellige farver og modeller samt meget mere.TILBAGE
Åbningstider:
Mandag til torsdag: 9.00 - 16.00
Fredag: 9.00 - 14.00
Lørdag, søndag, grundlovsdag
og helligdage: Lukket
Hurtige genveje
Salgs- & leveringsbetingelser
Sitemap
Kunde login
Kundeservice
Hedestoker ApS
Hunnerupvej 3, 6920 Videbæk
E-mail: salg@hedestoker.dk
Cvr. nr: 34 60 73 70