Vi er altid klar til at hjælpe Professionel rådgivning Udkørende serviceteam

Røgsuger - Bluechimney

Professionel røgsuger udviklet af en skorstensfejermester. Her er røgsugeren der kan gøre en forskel. Bluechimney er udviklet til at skabe et mere naturligt træk i skorstenen på en ny og mere smart måde. Den justerbare bluechimney røgsuger modvirker røglugt og reducerer røggener udendørs markant samt forhindres røgnedslag. Bluechimney reducerer desuden røgudslip i boligen under optænding og genfyring.

Bluechimney røgsuger - Blank til stålskorsten Ø150-200mm op til 15KW - inkl. fjernbetjening
Bluechimney røgsuger - Blank til stålskorsten Ø150-200mm op til 15KW - inkl. fjernbetjening-2Bluechimney røgsuger - Blank til stålskorsten Ø150-200mm op til 15KW - inkl. fjernbetjening-2Bluechimney røgsuger - Blank til stålskorsten Ø150-200mm op til 15KW - inkl. fjernbetjening-2Bluechimney røgsuger - Blank til stålskorsten Ø150-200mm op til 15KW - inkl. fjernbetjening-2Bluechimney røgsuger - Blank til stålskorsten Ø150-200mm op til 15KW - inkl. fjernbetjening-2
Bluechimney røgsuger - Blank til stålskorsten Ø150-200mm op til 15KW - inkl. fjernbetjening-2


Datablad

Forventet leveringstid: ca. 1-3 hverdage

PRISGARANTI - Set billigere?

VVS nr. Type Vejl. pris Pris inkl. moms
L
1-030B Bluechimney røgsuger - inkl. fjernbetjening - Blank Ø150-200mm op til 15KW
Bemærk: På denne vare er der gratis fragt!
5.490,00
VVS nr. 1-030B
Bluechimney røgsuger - inkl. fjernbetjening - Blank Ø150-200mm op til 15KW
Bemærk: På denne vare er der gratis fragt!
L 5.490,00
 
Bluechimney røgsuger - Sort til stålskorsten Ø150-200mm op til 15KW - inkl. fjernbetjening
Bluechimney røgsuger - Sort til stålskorsten Ø150-200mm op til 15KW - inkl. fjernbetjening-2Bluechimney røgsuger - Sort til stålskorsten Ø150-200mm op til 15KW - inkl. fjernbetjening-2Bluechimney røgsuger - Sort til stålskorsten Ø150-200mm op til 15KW - inkl. fjernbetjening-2Bluechimney røgsuger - Sort til stålskorsten Ø150-200mm op til 15KW - inkl. fjernbetjening-2Bluechimney røgsuger - Sort til stålskorsten Ø150-200mm op til 15KW - inkl. fjernbetjening-2
Bluechimney røgsuger - Sort til stålskorsten Ø150-200mm op til 15KW - inkl. fjernbetjening-2


Datablad

Forventet leveringstid: ca. 1-3 hverdage

PRISGARANTI - Set billigere?

VVS nr. Type Vejl. pris Pris inkl. moms
L
1-030S Bluechimney røgsuger - Sort til stålskorsten Ø150-200mm op til 15KW - inkl. fjernbetjening
Bemærk: På denne vare er der gratis fragt!
5.490,00
VVS nr. 1-030S
Bluechimney røgsuger - Sort til stålskorsten Ø150-200mm op til 15KW - inkl. fjernbetjening
Bemærk: På denne vare er der gratis fragt!
L 5.490,00
 
Fjernbetjening til Bluechimney


Forventet leveringstid: ca. 1-3 hverdage

PRISGARANTI - Set billigere?

VVS nr. Type Vejl. pris Pris inkl. moms
L
1-050 Fjernbetjening til Bluechimney 497,00
VVS nr. 1-050
Fjernbetjening til Bluechimney
L 497,00
 
Flange til muret skorstene - 37,5 x 37,5cm - Blank


Forventet leveringstid: ca. 1-3 hverdage

PRISGARANTI - Set billigere?

VVS nr. Type Vejl. pris Pris inkl. moms
L
1-012 Flange til muret skorstene - 37,5 x 37,5cm - Blank 1.192,00
VVS nr. 1-012
Flange til muret skorstene - 37,5 x 37,5cm - Blank
L 1.192,00
?
B130mm Bundflange til 15Kw røgsuger 130mm 795,00
VVS nr. B130mm
Bundflange til 15Kw røgsuger 130mm
? 795,00
 

Hvordan virker en BlueChimney røgsuger?

Bluechimney skaber et forbedret sug i skorstenen så forbrændingen bliver mere ren. Der er en stor forskel på almindelige røgsugere og så denne nye model der er udviklet af en skorstensfejer, der om nogen, ved hvornår en skorsten fungerer godt. Mange tænker ikke over hvor stor en betydning skorstenen har i forhold til deres brændeovn, pilleovn eller fyr. Men den har en kæmpe betydning både for forureningen, røggener udendørs men også for hvordan forbrændingen fungerer. Det er de færreste der virkelig ved hvilken forskel en velfungerende skorsten kan betyde, men her er sugeren der kan gør en meget stor forskel. Mange går måske også rundt og tænker, at deres skorsten fungerer fint og tænker at det er deres ovn der har problemer med indstillingen. Det er næsten umuligt at finde en skorsten der har det helt optimale træk. Er den lidt lav, er det svært at få et ordentlig naturligt træk og er den for høj, opstår der kuldebroer i toppen og det kan give lige så mange problemer som ved en der er for lav. Ved at montere en justerbar Bluechimney, kan man skabe det perfekte suge uanset højden. Bluechimney kan indstilles til at suge mere effektivt i lige netop din skorsten og vil du hurtigt opleve, hvor stor en forskel det kan betyde i hverdagen. Både forbrændingen kan forbedres markant men også eventuelle røggener kan kraftigt minimeres. Dette er til stor glæde for dine naboer i mere tæt bebyggede områder.

Fordele ved en Bluechimney røgsuger

 • Skaber sug i skorstenen
 • Renere forbrænding
 • Reducerer røgudslip i boligen
 • Lettere optænding
 • Udendørs røggener minimeres markant
 • Forhindrer røgnedslag i boligen
 • Beskytter mod regnvand og fugt
 • Beskytter mod tilstopning af blade, sod, sne med mere
 • Udviklet af fagmand
 • Lavet af materialer af høj kvalitet
 • Justerbar
 • Egnet til røgtemperaturer på op til 700° C
 • Udviklet til at indgå som en naturlig del af en stålskorsten
 • Let at montere
 • Let at vedligeholde
 • Nem adgang for skorstensfejeren
 • Kan styres med trådløs fjernbetjening

Hvorfor købe en bluechimney røgsuger til din skorsten?

Døjer man ofte med et tilsodet glas i pille eller brændeovn kan der være mange grunde hertil, men har man en varmekilde af nyere dato og kan man ikke rigtig få den indstillet så den kører optimalt, så er det sikkert skorstenen man skal have kigget på. Man kan sagtens have en fin skorsten med en perfekt højde som er i god stand, men hvor trækket bare ikke rigtig fungerer. Måske man har problemer med at få et ordentlig træ for skorstenen er ordentlig varm eller det kan være vanskeligt på dage med trykkende vejr. Uanset hvor god stand både skorsten og ovn er i, kan det bare være rigtig svært at få det optimale sug og undgå kuldebroer. Men denne nye model – BlueChimney, kan man komme ud over alle disse problemer og samtidig få en langt bedre forbrænding, undgå tilsodning af glas samt få reduceret røggener både indendørs og udendørs. Den justerbare mulighed kan gøre, at suget bliver forbedret der der skabet et mere stabil træk i skorsten, så forbrændingen bliver bedre, røgudslip i stuen reduceres, det bliver nemmere at tænde op og eventuelle røggener udendørs minimeres eller fjernes helt. Desuden forhindrer Bluechimney røgnedslag og beskytter mod regnvand, fugt og sne.

Gør optændingen lette med en BlueChimney. Miljøstyrelse anbefaler at man tænder op med top-down-optænding. Det skal lige siges, at har man dårligt sug i skorstenen, er dette næsten nær umuligt. Men med et godt træk bliver det nemmere at fyre op og samtidig undgå de typiske røg og partikeludledning. Med et godt træk og ved at selvfølgelig altid kun anvende tørt brændsel, bliver det lettere at følge Miljøstyrelsens anbefalinger for korrekt optænding.

Undgå unødvendige røg og lugtgener med en Bluechimney røgsuger

En skorsten er faktisk brændeovnens ”motor”. Hvis motoren ikke kører optimalt, skabes der ikke træk nok til at suge luft ind i brændkammeret, selvom både låge eller spjæld i brændeovnen er åbne. Problemet er fuldstændgig det samme ved pilleovne. Er der for lidt luft til forbrændingen, så udvikles der røg og tilsodning til gene både udendørs og indendørs. BlueChimney kan skabe et perfekt træk på 12 pascal også i en helt kold skorsten. Det vil gør det meget lettere at tænde op. Det er et faktum, at en forurening er størst i optændingsfasen og derfor er det særdeles vigtigt, at man søger for en optimal optænding med en god suger. Bluechimney er allerede testet af i flere tættere bebyggede områder i kommuner, hvor der var store problemer med røggener blandt naboer med og uden ovne. Det har vist sig at være en meget stor succes at få en bluechimney monteret i alle af tilfældene. Forsøget har været en meget stor succes og dette skyldes, at der sker en kraftig reducering af røggener udendørs. I en Blue chimney er der åbninger lavet i bunden af sugeren, hvor der suges friskluft ind. Denne luft fortynder røgen med mellem 10 og 25 gange. Den fortyndede luft kastes ovenud og sendes højt op og spredes yderligere ud i en vifteform. Lige netop derfor undgås den typiske røglugt. Naboerne vil kun elske denne suger. Så er det til at have vasketøjet ude uden at det kommer til at lugte af røg og de kan lufte ud helt uden at blive generet.

Anmeldelser af bluechimney røgsuger

Der er allerede rigtig mange gode anbefalinger og anmeldelser af den professionelle Bluechimney røgsuger, som både afhjælper røggener men også giver en langt bedre forbrænding. En god forbrænding betyder mindre askeaffald, bedre udnyttelse af brændsel samt færre problemer med tilsodning af glas. Der er en lang garanti på sugeren. Den lange garanti kan gives fordi udvikleren tror på kvaliteten og virkningen. Der er brugt gode holdbare materialer og selve motoren er en EC-motor. En EC-Motor er en intelligent, langtidsholdbar motor af top kvalitet der er udviklet af en af verdens førende producent af motorer. EC-Motoren er testet til 40.000 driftstimer og der er en virkningsgrad på op til 90 %. Det betyder, at den bruger 1/3 mindre energi i forhold til skygge pol eller asynkron motorer. Typer der oftest anvendes i andre røgsugere. Der er lavet flere undersøgelser og blandt andet en schweizisk undersøgelser har vist, at 50 % af den samlede partikelforurening af en fyringsperiode på 6 timer udledes i de første 20 minutter under optændingen. Dette problem skyldes blandt andet, at skorsten er kold og at der ikke er træk nok i en kold skorsten. Derfor vil denne nye Bluechimney være en god investering.

​ Montering af bluechimney røgsuger

BlueChimney anbringes på toppen af skorstenen. Her vil den med hjælp af en ventilator suge røgen op fra ovnen og blande røgen med luft. Den fortyndede røg kastes højt op over skorstenen. Dermed undgår man gener fra røg, ikke blot inden for, men også uden for huset. Selve installationen kan man sagtens selv klare, men man kan også overlade det til sin lokale skorstensfejer eller montør. Det er en simpel installation. Alle de strømførende dele eller strømforsyningen er på 24 vold og der kræves derfor ikke stik med jord. Ønskes der flere informationer omkring montering, så klik på produktet og få mange flere montage informationer samt link til videobeskrivelse.

Hvad koster en BlueChimney røgsuger

Bluechimney pris ligger typisk lidt højere end på andre modeller, men man får hvad man betaler for. Man kan selvfølgelig altid holde øje med bluechimney tilbud, men da modellen stadigvæk er ny og anbefalelsesværdig, falder priser nok ikke ret meget. Hos Hedestoker har vi prisgaranti på alt også på bluechimney. Det vil sige, at du altid her er garanteret den laveste pris og de bedste online tilbud hele året rundt. Vi sætter desuden en meget stor ære i at give den bedste service til alle vores kunder, så de stadigvæk får den nødvendige vejledning og service, som de vil få i en fysisk butik. Har du brug for yderligere informationer end du kan finde her på siden eller under de enkelte produkter, er du altid velkommen til at kontakte os telefonisk eller på mail.

Åbningstider:
Mandag til torsdag: 9.00 - 16.00
Fredag: 9.00 - 14.00
Lørdag, søndag og
helligdage: Lukket
Hurtige genveje
Salgs- & leveringsbetingelser
Sitemap
Kunde login
Kundeservice
Hedestoker ApS
Hunnerupvej 3, 6920 Videbæk
E-mail: salg@hedestoker.dk
Cvr. nr: 34 60 73 70

Session: 45897165921092023102303 | Identity: RRLE00LD0DL8R | Mobildevice: False | Ordre nr.: Ikke tildelt