7
Vi er altid klar til at hjælpe Professionel rådgivning Udkørende serviceteam

Pellets Røgrør & Pejserør

Køb røgrør her og få prisgaranti. Vi har et stort udvalg af røgrør til brændeovne, røgrør til pilleovne, røgrør til pejse m.m. Finder du ikke hvad du søger her på siden eller er du i tvivl om hvilke røgrør du skal have, så kontakt vores kundeservice/support enten på mail eller telefonisk. Vi er altid klar til at give en rigtig god service.

OBS: ALLE Ø MÅL PÅ RØGRØR ER OPGIVET I INDVENDIGE MÅL

Pellets-røgrør Ø80mm
Pellets-røgrør Ø100mm
Pejserør - Røgrør, Sort - Ø120mm
Pejserør - Røgrør, Sort - Ø130mm
Pejserør - Røgrør, Sort - Ø150mm
Pejserør - Røgrør, Grå - Ø150mm
Støbejerns Renselem/Renselåge til indendørs brug
Støbejerns Renselem/Renselåge til indendørs brug-2Støbejerns Renselem/Renselåge til indendørs brug-2


Tegning

Forventet leveringstid: ca. 1-3 hverdage

PRISGARANTI - Set billigere?

VVS nr. Vejl. pris Pris inkl. moms
L
74114 Støbejerns renselem - sort til indendørs brug 1.193,19 657,00
VVS nr. 74114
Støbejerns renselem - sort til indendørs brug
L 1.193,19 657,00
 

Pellets røgrør

Vi har et meget stort udvalg af forskellige Pellets røgrør samt pejserør. Blandt andet har vi:

  • Røgrør til pejs
  • Røgrør til brændeovn
  • Røgrør til pilleovn

Pellets røgrør er de lidt finere røgrør med en flot kraftig sort lakering i en god kvalitet. Alle røgrørs dele er CE Godkendt og lever op til gældende krav for Danmark.

Skorsten til brændeovn / pilleovn

Stort udvalg af skorsten til brændeovne og pilleovne. Vi har et ganske stort udvalg af diverse skorsten til brændeovne herunder pelletsrør, almindelige sorte røgrør, stålskorstene med ekstra isolering med flere. Vi hjælper dig gerne med at vælge den rigtige skorsten til dit hjem.

Der findes ganske mange forskellige skorsten til brændeovne og det er vigtigt, at vælge den rigtige model til den brændeovn man har. Måske du har købt en brændeovn uden skorsten og nu ønsker hjælp til at finde den rigtige model. Det hjælper vi gerne med. Vi har det bedste udvalg og vi har ganske mange modeller at vælge imellem. De er placeret lidt forskellige steder i vores shop, men det har vi vores gode grunde til. Det er blandt andet fordi, at der er så stor forskel på om det er en skorsten til brændeovn i rustfri stål eller måske pelletsrør, de sorte røgrør man gerne vil have eller en muret skorsten. Flere af modellerne er desuden egnet til flere typer af varmekilder, men fortvivl ikke,- vi har altid tid til at hjælpe dig med at få bestilt den helt rigtige.

Brændeovne med skorsten

Hos os er det muligt at købe en brændeovn med skorsten og få det hele med hjem på en gang. Det er nemt og hurtigt og du er sikker på, at når det er købt på denne måde med en brændeovn med skorsten i sæt, så får du det der passer sammen. Vil du gerne købe en brændeovn uden skorsten, så kan du selvfølgelig også det. Måske du allerede har en skorsten du kan koble din brændeovn på. Husk altid at tage din fejer med på råd, når du skal koble med en ny brændeovn - gammel skorsten. Når en ny brændeovn i skorsten (eksisterende skorsten) skal tilsluttes, er der visse regler man med fordel kan sætte sig ind i inden man laver hul i skorstenen. Din lokale fejer skal i sidste ende godkende skorsten og brændeovn, så tager du ham med på råd omkring brændeovn-skorsten, så er du ganske sikker på, at få det hele godkendt første gang.

Ny brændeovn gammel skorsten

Man kan altid vælge at montere en ny brændeovn på en gammel skorsten, men man skal sikre sig, at den gamle skorsten er egnet hertil. Det vil sige at man kan risikere, at der ikke et godt træk, hvilket der skal være for at få en god forbrænding. Lysningsarealet skal desuden også passe til ovnen samt spiller flere faktorer ind. Det er heller ikke sikkert, at ovnen vil stå hensigtsmæssigt lige foran den eksisterende skorsten man har og derfor er man nødt til at montere røgrør / pellertsrør imellem.

Skorsten til brændeovn pris

Prisen på en skorsten til brændeovn afhænger af model og hvor mange ”dele” der skal bruges. Du kan se de forskellige priser under skorstene eller under brændeovns tilbehør – røgrør. Vil man have den helt gode kvalitet med det lækreste design, koster det jo klart mere end den mere simple udgave.

Montering af skorsten på brændeovn

Brændeovn montering pris – Hvad koster det egentlig at få monteret en skorsten til brændeovn? Det kan variere alt efter hvor simpel en tilslutning der skal laves. Brændeovn skorsten-montering pris beregnes ud fra antal timer der bruges på monteringen og her er det som regel ikke noget der tager ret lang tid. Er det en ny brændeovn-gammel skorsten, - så behøver det ikke at tage ret lang tid. Måske det blot handler om at koble brændeovn/skorsten sammen. Skorstenen skal selvfølgelig være godkendt til formålet, men alt det kan man cleare af med sin lokale fejer og det koster ikke noget. Man kan jo også lave noget af forarbejdet, selv og dermed spare penge.

Højde på skorsten til brændeovn

Selve skorstensudmundingen skal som minimum være 40 cm over tagrygningen eller have en horisontal afstand til tagfladen på mindst 2,30 meter. Desuden skal alle nye skorstene som minimum rage mindst 1 meter over tagfladen samt skal der tages højde for vindindtag, vinduer, døre - dette inden for en afstand af 15 meter. Reglerne kan du få meget mere at vide om hos din fejer.

Vi har løbende gode tilbud når du køber en brændeovn med skorsten,- og du er selvfølge også velkommen til at kontakte os herom. Der kan sagtens være gode penge at spare ved at købe en brændeovn inkl skorsten.

Alle røgrørs dele er CE Godkendt og lever op til gældende krav for Danmark.

Åbningstider:
Mandag til torsdag: 9.00 - 16.00
Fredag: 9.00 - 14.00
Lørdag, søndag, grundlovsdag
og helligdage: Lukket
Hurtige genveje
Salgs- & leveringsbetingelser
Sitemap
Kunde login
Kundeservice
Hedestoker ApS
Hunnerupvej 3, 6920 Videbæk
E-mail: salg@hedestoker.dk
Cvr. nr: 34 60 73 70