Hedestoker ApS
Hedestoker ApS
Vi er klar til at hjælpe dig Prof. rådgivning Prisgaranti Nem returnering
Hedestoker ApS

Varmeveksler

Varmevekslere til solvarme og centralvarme eller åbent varmeanlæg og lukket varmeanlæg. Vælg blandt flere producenter som Metro, Termix m.fl. Få råd og vejledning til valg af den rigtige varmeveksler. Hos Hedestoker har vi nogle af markedets mest effektive lavenergivandvarmere!

Rustfrie kobberloddet veksler
Metro
Termix
Rustfri varmeveksler (Loddet) med isoleringskappe


Rustfri varmeveksler med isoleringskappe

Varmeveksler 30 plader 3/4" - 17,5 Kw

Ydelse ved:

50c / 40c grader ind

30c / 40c grader ud

Forventet leveringstid: ca. 1-2 hverdage

PRISGARANTI - Set billigere?

VVS nr. Type Vejl. pris Pris inkl. moms
L
570300 Veksler, 30 plader - 17,5 KW - 3/4" - med isoleringskappe 980,00
VVS nr. 570300
Veksler, 30 plader - 17,5 KW - 3/4" - med isoleringskappe
L 980,00
 

Fordele ved en varmeveksler

En veksler opvarmer kun det varme vand der skal bruges, når der er brug for det.

Der er flere fordele ved at købe en varmeveksler. En af fordelene ved en varmeveksler er f.eks. at varmeveksleren laver det varme vand i præcis det øjeblik der er brug for det. Her har vi ikke en beholder, der altid stå med en vis mængde opvarmet vand, som ved en traditionel varmtvandsbeholder. Det er der flere fordele ved. Der er penge at spare på forbrugsomkostninger for det første og for det andet er der varmt vand med det samme du skal bruge det. Det er ikke nødvendigt at lade hanen løbe først for at få varmt vand. Dette er især at foretrække ved brugsvand. En varmeveksler kan være med til at reduceret vandforbruget ved at man netop ikke behøver at ”vente på det varme vand”. Med en varmeveksler er det der med det sammen. Vi har flere forskellige typer af varmevekslere og kun i anerkendt kvalitet. Kvaliteten er en god garanti for en lang levetid. Vælg blandt flere producenter som Metro Pladeveksler, Termix One m.fl.

Står man og skal udskifte en varmtvandsbeholder, bør man overveje at udskifte den gamle beholder med en varmeveksler. Der kan være penge at spare både på strømregningen og på forbruget af vand.

Hvordan fungerer en varmeveksler

En varmeveksler er en rigtig god og meget effektiv løsning til opvarmning af brugsvand til alle typer af boliger som sommerhuse, parcelhuse, lejligheder m.m. En varmeveksler fungerer på den måde, at der er en streng, der opvarmer vandet i det øjeblik der er brug for det. Det tager selvfølgelig en vis mængde strøm, men set i forhold til en traditionel beholder, der hele tiden skal holde vandet opvarmet til en vis temperatur, er der penge at spare. Desuden sparer man på selve forbruget at vand. En varmeveksler er en komponent, der overfører varme fra en enhed til en anden. Varmevekslere fås i alle størrelser og kan anvendes til både store og mindre bygninger. En varmeveksler kan give dig en af de billigste måder til at opvarme din bolig på og desuden er det let at installere.

Typer af varmevekslere

  • Varmeveksler til fjernvarme
  • Varmeveksler til brugsvand
  • Varmeveksler til solvarme
  • Varmeveksler til centralvarme

Rustfri kobberloddet pladevarmeveksler

Rustfri varmeveksler anvendes til blandt andet opvarmning med fjernvarme, centralvarme, brugsvand m.m. Varmeveksleren overflytter energien mellem 2 adskilte vandbårne kredsløb og kan bruges til både solvarme og centralvarme eller i et åbent eller lukket varmeanlæg. Se vores rustfri pladevarmeveksler her!

Rustfri varmeveksler med isoleringskappe

Varmeveksleren bruges f.eks. når der er fjernvarme. Varmeveksleren laver varmt vand til radiatorerne i det øjeblik, at der er brug for det. Der er ikke en beholder med varmt vand der står og parat og altid er opvarmet. Du kan se rustfri varmevekslere m/isoleringskappe her!

Vi har flere forskellige typer af varmevekslere som passer til de forskellige varmeanlæg. Har du brug for hjælp til at vælge den rigtige varmeveksler/pladeveksler, så kontakt os i dag med dine spørgsmål til produkt og tilbehør. Det kan også være, at du vil høre mere om eventuelle fordele ved at udskifte en ældre varmtvandsbeholder med en ny varmeveksler? Vi har fagfolk siddende i vores support, så du får den bedst tænkelige vejledning. Send os en mail eller ring i kontorets åbning.

Åbningstider:
Mandag til torsdag: 9.00 - 16.00
Fredag: 9.00 - 14.00
Lørdag, søndag og
helligdage: Lukket
Hurtige genveje
Salgs- & leveringsbetingelser
Kunde login
kundeservice
Hedestoker ApS
Hunnerupvej 3, 6920 Videbæk
Tlf. 96 92 10 90
E-mail: salg@hedestoker.dk
Cvr. nr: 34 60 73 70