7
Vi er altid klar til at hjælpe Professionel rådgivning Udkørende serviceteam

Varmeveksler

Varmevekslere til solvarme og centralvarme samt varmevekslere til åbne varmeanlæg og lukkede varmeanlæg. Vælg blandt flere producenter som Swep Termix m.fl. Få råd og vejledning til valg af den rigtige varmeveksler. Hos Hedestoker har vi nogle af markedets mest effektive lavenergivandvarmere.

Rustfrie kobberloddet veksler
Termix

Fordele ved en varmeveksler

En veksler opvarmer kun det varme vand der skal bruges, når der er brug for det.

Der er flere fordele ved at købe en varmeveksler. En af fordelene ved en varmeveksler er f.eks. at varmeveksleren laver det varme vand i præcis det øjeblik der er brug for det. Her har vi ikke en beholder, der altid stå med en vis mængde opvarmet vand, som ved en traditionel varmtvandsbeholder. Det er der flere fordele ved. Der er penge at spare på forbrugsomkostninger for det første og for det andet er der varmt vand med det samme du skal bruge det. Det er ikke nødvendigt at lade hanen løbe først for at få varmt vand. Dette er især at foretrække ved brugsvand. En varmeveksler kan være med til at reduceret vandforbruget ved at man netop ikke behøver at ”vente på det varme vand”. Med en varmeveksler er det der med det sammen. Vi har flere forskellige typer af varmevekslere og kun i anerkendt kvalitet. Kvaliteten er en god garanti for en lang levetid. Vælg blandt flere producenter som Metro Pladeveksler, Termix One m.fl.

Står man og skal udskifte en varmtvandsbeholder, bør man overveje at udskifte den gamle beholder med en varmeveksler. Der kan være penge at spare både på strømregningen og på forbruget af vand.

Hvordan fungerer en varmeveksler

En varmeveksler er en rigtig god og meget effektiv løsning til opvarmning af brugsvand til alle typer af boliger som sommerhuse, parcelhuse, lejligheder m.m. En varmeveksler fungerer på den måde, at der er en streng, der opvarmer vandet i det øjeblik der er brug for det. Det tager selvfølgelig en vis mængde strøm, men set i forhold til en traditionel beholder, der hele tiden skal holde vandet opvarmet til en vis temperatur, er der penge at spare. Desuden sparer man på selve forbruget at vand. En varmeveksler er en komponent, der overfører varme fra en enhed til en anden. Varmevekslere fås i alle størrelser og kan anvendes til både store og mindre bygninger. Varmeveksler for effektiv opvarmning.

Typer af varmevekslere

  • Varmeveksler til fjernvarme
  • Varmeveksler til brugsvand
  • Varmeveksler til solvarme
  • Varmeveksler til centralvarme

Rustfri kobberloddet pladevarmeveksler

Rustfri varmeveksler anvendes til blandt andet opvarmning med varmeveksler fjernvarme, centralvarme, brugsvand m.m. Varmeveksleren overflytter energien mellem 2 adskilte vandbårne kredsløb og kan bruges til både solvarme og centralvarme eller i et åbent eller lukket varmeanlæg. Se vores rustfri pladevarmeveksler samt vores øvrige tilbehør, isoleringskasser m.m. For rustfri varmeveksler med isoleringskappe anvendes isoleringskappe / isoleringskasse. Find den i sortimentet under rustfri kobberloddet varmeveksler.

Varmeveksleren fjernvarme: Bruges f.eks. når der er fjernvarme. Her laver varmeveksleren varmt vand til radiatorerne i det øjeblik, at der er brug for det. Der er ikke en beholder med varmt vand der står og parat og altid er opvarmet.

Vi har flere forskellige typer af varmevekslere som passer til de forskellige varmeanlæg.

Har du brug for hjælp til at vælge den rigtige varmeveksler/pladeveksler, så kontakt os i dag med dine spørgsmål til produkt og tilbehør. Det kan også være, at du vil høre mere om eventuelle fordele ved at udskifte en ældre varmtvandsbeholder med en ny varmeveksler? Vi har fagfolk siddende i vores support, så du får den bedst tænkelige vejledning. Send os en mail eller ring i kontorets åbning.

Åbningstider:
Mandag til torsdag: 9.00 - 16.00
Fredag: 9.00 - 14.00
Lørdag, søndag, grundlovsdag
og helligdage: Lukket
Hurtige genveje
Salgs- & leveringsbetingelser
Sitemap
Kunde login
Kundeservice
Hedestoker ApS
Hunnerupvej 3, 6920 Videbæk
E-mail: salg@hedestoker.dk
Cvr. nr: 34 60 73 70