Hedestoker ApS
Vi holder lukket torsdag og fredag i butikken
Hedestoker ApS
Vi er klar til at hjælpe dig Prof. rådgivning Prisgaranti Nem returnering
Hedestoker ApS

Pillefyr

Her finder du et stort udvalg af Danmarks mest solgte og bedste pillefyr!

RTB Phoenix - V16 (selvrensende)
Komplet Pellematic med silo og sugesysten
Easypell pillefyr (100% selvrensende) - (Mest solgte)
Blackstar BS+
Scotte / Woody pillefyr med Blackstar kedel
Vølund Pillefyr - Pellux
ökoFEN - Høj driftsikkerhed Østrigsk kvalitet
Reservedele Scotte / Woody / Blackstar / RTB / Phoenix
Scotte / Woody tilbehør
Kompressor og Kompressorrens
RTB Air - Varmtluft træpillefyr
Atmos kombi pillefyr
RTB - selvrensende pillefyr fra NBE
RTB træpille Grill
BlackStar kedler
ökoFEN varmecentral / kaskade løsninger
Løse Træpillebrænder (NBE)
Styringer
Snegle til pillefyr
Siloer
Røgsuger - NBE
Røgrør til Blackstar kedler ø130 -150 mm
NBE Produkter

Vil du gerne spare en masse penge på varmebudgettet? Læs her hvad et træpillefyr eller stoker kan betyde af besparelser for dig!

Der findes i dag mange virkelig driftssikre og let betjente stoker, pillefyr / træpillefyr på markedet, hvor effektiviteten er virkelig god og slet ikke kan sammenlignes med de gamle træpillefyr og gamle stokerfyr. Der er sket virkelig meget med udviklingen indenfor opvarmning med brændsel,- og med et super effektivt selvrensende pillefyr, bliver det meget sjovere at fyre. Med de stigenge oliepriser, er der særdeles mange penge at spare ved at skifte til et nyere pillefyr eller stokerfyr, især hvis du stadigvæk opvarmer huset med olie. Besparelsen i forhold til el er bestemt ikke mindre.

Spar op til 65% på varmeregningen ved at skifte fra olie til træpiller >> Se skemaet her <<

OBS - OBS

Tilskudsmuligheder til udskiftning ældre fyr er for nuværende lukket.

Det gælder i første omgang frem til 2021. Vi holder os selvfølgelig opdateret, hvis muligheden for tilskud vender tilbage. Du kan tilmelde dig vores nyhedsbrev, så du ikke går glip af vigtige informationer eller et godt tilbud!

SELVOM DER PT. IKKE ER TILSKUD TIL KØB AF NYT PILLEFYR / FASTBRÆNDSELSKEDEL, ER DET STADIGVÆK MULIGT AT SPARE RIGTIG MANGE PENGE MED EN MERE ØKONOMISK OPVARMNING!

Besparelse

Med et effektivt pillefyr kan man hurtigt spare både 10.000 og 20.000 kroner om året på opvarmning af boligen. Det er noget af en besparelse, som kan mærkes på dit samlede varmeforbrug. Et optimalt pillefyr eller stoker kan med andre ord betyde en meget stor forskel på ens varmeregning. Vi beregner gerne den årlige besparelse, som du kan opnå ved at skifte dit gamle og dyre oliefyr eller gamle træpillefyr ud med f.eks. et af vores super effektive selvrensende pillefyr.

Pillefyr eller stoker hvad skal man vælge?

Et Stoker eller pillefyr er udviklet til at kunne anvendes på allerede eksisterende kedler fordi, at man har valgt at placere brændekammeret uden for kedlen. De kan derfor også monteres på kedler med faste riste. Det er vigtigt, at dimensionerne på kedlen passer til huset. Er kedlen for lille, bliver det svært ved at varme huset op og omvendt er kedlen for stor, bliver det uøkonomisk. Varmeproduktionen skal passe til husets størrelse, især hvis der ikke er en akkumuleringstank til at ”gemme” og udnytte den overskydende varme.

Med et Stoker har man flere størrelser at vælge imellem og der kan anvendes forskellige former for brændsel. Det betyder, at man kan bruge biobrændsel såsom raps, korn, træflis, savsmuld og høvlspåner. Fyret skal som regel kun tilses 1-3 gange ugentlig selvfølgelig afhængig af størrelsen på magasinet. De moderne stokerfyr kræver kun et minimum af vedligeholdelse og er de med iltstyring, regulerer fyret sig selv ud fra hvilken type brændsel man fylder i magasinet.

Et pillefyr kaldes også i daglig tale for et træpillefyr og her fyrer man kun med træpiller. Træpiller er sammenpresset savsmuld og træspåner. Et pillefyr eller træpillefyr klarer let opvarmningen af hele huset og det varme vand på samme måde som et stoker, olie eller gasfyr. Anlægget kan fås med automatisk rensning, så det er nemt og hurtigt at vedligeholde i hverdagen. Når man fyrer med træpiller, gør man noget godt for miljøet i forhold til mange andre opvarmningskilder. Træpiller er mere miljøvenlige end mange andre typer brændsler. Det er de fordi at træer optager lige så meget CO2 i vækstperioden, som de igen afgiver når de forbrændes. Her kan man altså fyre med en rimelig god samvittighed og samtidig skal man ikke betale CO2-afgift. Hos Hedestoker kan du finde Danmarks bedste pillefyr. Vi er professionel og har mange års erfaring i salg, reperationer og installationer af pillefyr og derfor kan vi rådgive alle uanset om det er et pillefyr til 200 m2, pillefyr til 300m2 du måtte ønske. Vi sælger pillefyr til alle både private, institutioner og skoler samt til industrien. Og ens for alle er, at uanset om det er et lille pillefyr eller et stort kaskadeanlæg du har brug for, så hjælper vi dig med at finde det bedste pillefyr i dit tilfælde.

Pris og kvalitet

Kvaliteten kan variere meget og det giver sig udslag i prisen. Man får kort sagt – det man betaler for. Gå efter kedler med A-mærkede pumper og hold elforbruget så minimalt som muligt. Hold godt øje med tilbud, der kan være en god besparelse at hente. Hvis du overvejer at købe et brugt træpillefyr, så skal du være helt sikker på, at det lever op til de nye EU-krav, som trådte i kraft januar 2013. Det er de færreste ældre anlæg, som lever op til de nye lovkrav og de kan ikke godkendes. Det kan blive en dyr løsning med et brugt fyr. Spørg evt. din skorstensfejer til råds hvis du er i tvivl. Forventet levetid på nye anlæg ligger omkring 15 -20 år.

Installation og indstilling af pillefyr

Anlæggene bliver leveret færdigsamlet, er med gode vejledninger og er ret nemme at sætte op, men det kræver alligevel en del baggrundsviden, at få fyret til at køre korrekt og præstere optimalt. Hvis det ikke bliver installeret efter producent eller forhandler forskrifter, kan det gå hen og blive dyrere i drift og det ønsker de færreste. Vi anbefaler, at man får en autoriseret installatør med fagligt kendskab til at installere anlægget og starte det op. Her er der også mulighed for at få en grundig vejledning i drift, brug og vedligeholdelse.

Vi anbefaler gerne en godkendt installatør i dit nærområde.

Krav til fyrrum

Når man skal til at indrette sit nye fyrrum eller forbedre det gamle, så kan det være en rigtig god idé, at tage den lokale skorstensfejer med på råd. Det er skorstensfejeren, som i den sidste ende skal godkende det færdigmonterede fyr og se om fyrrummet lever op til pågældende lovkrav. Vær opmærksom på, at et pillefyr eller stoker kræver lidt mere plads end et olie og gasfyr. Der skal være mulighed for en forsvarlig og tør opbevaring af brændsel.

Forum

Der findes flere gode forum på nettet hvor det er muligt at udveksle erfaringer og hvor der er en masse debatindlæg tilgængelig og hvor der ligger flere gode anmeldelser af stoker og pillefyr/træpillefyr. Vi anbefaler dog altid, at man kontakter en fagmand for at få hjælp til at vælge det mest rentable anlæg. Hvis man ikke har lyst til at skulle ud og fyre, skal man måske kigge mere efter et anlæg til jordvarme.

Tilbehør til træpillefyr & Stoker

Vi forhandler reservedele og diverse tilbehør til vores varmeanlæg,- også til de lidt ældre modeller af træpillefyr. Har du brug for noget men ikke kan finde det på vores hjemmeside, er du velkommen til at sende os en mail eller ringe. Vi sidder klar ved telefonerne alle hverdage og har altid tid til at hjælpe dig.

Åbningstider:
Mandag til torsdag: 9.00 - 16.00
Fredag: 9.00 - 14.00
Lørdag, søndag og
helligdage: Lukket
Hurtige genveje
Salgs- & leveringsbetingelser
Sitemap
Kunde login
Kundeservice
Hedestoker ApS
Hunnerupvej 3, 6920 Videbæk
Tlf. 96 92 10 90
E-mail: salg@hedestoker.dk
Cvr. nr: 34 60 73 70