7
Vi er altid klar til at hjælpe Professionel rådgivning Udkørende serviceteam

Kindle Quick Brændekløver

Kindle Quick Brændekløver brændekløver gør det sjovt og meget nemt at kløve optændingspinde. Med Kindle Quick Brændekløver kan du nu nemt og helt enkelt kløve optændingsbrænde på en mere sikker måde. Kløv optændingspinde uden brug af økse på få sekunder!

Kindle Quick Brændekløver


Kontakt os for forventet leveringstid

PRISGARANTI - Set billigere?

VVS nr. Type Vejl. pris Pris inkl. moms
L
90454 Kindle Quick Brændekløver 2.310,71 1.245,00
VVS nr. 90454
Kindle Quick Brændekløver
L 2.310,71 1.245,00
 
Hammer Hickory 1,25 Kg


Forventet leveringstid: ca. 1-3 hverdage

PRISGARANTI - Set billigere?

VVS nr. Type Vejl. pris Pris inkl. moms
L
90460 Hammer Hickory 1,25 Kg 410,71 222,00
VVS nr. 90460
Hammer Hickory 1,25 Kg
L 410,71 222,00
 

Kindle Quick Brændekløver – Gadget til manden der har alt!

Her er gaven til manden der har alt – eller til den mere handy kvinde med brændeovn eller hang til bål. Kindle Quick er den mest smarte og sikre brændekløver, som vi længe har set. Den forbedrer ikke baresikkerheden markant, den gør samtidig arbejdet med at lave optændingspinde både lettere og sjovere. Den kan bruges af unge som gamle og måden hvorpå kræfterne overføres fra hammer til kløver på, gør den også egnet til folk med fysiske begrænsninger.

Fordele

  • Kløv optændingspinde på sekunder uden økse
  • Slip for at holde ved træet
  • Forbedret sikkerhed
  • Kræver færre kræfter
  • Kan fastspændes
  • Der skal ikke bruges økse
  • Solid stålkonstruktion

Kindle Quick er for alle

Kindle Quick er brændekløveren som alle kan bruge og den henvender sig til både kvinder og mænd, unge som gamle, der har brug for optændingsbrænde. Kindle Quick er brændekløveren forbedrer sikkerheden for dig på flere områder. F.eks. står den særdeles stabilt med den kraftige stålkonstruktion, som er op til 5 gange stærkere end støbejern. Træet lægges ned i toppen og med en hammer, mukkert eller bare et andet stykke brænde, bankes der på træet, som så bliver skubbet ned over kløveren. Du vil blive meget overrasket over hvor få kræfter det kræver. Det bedste af det hele er, at du ikke behøver at holde ved brændestykkerne og stå og svinge med en økse. Det hele er nemmere, mindre hårdt og en hel del sjovere. En Kindle Quick Brændekløver er den sjoveste gadget der er kommet på markedet. Og den er allerede et hit blandt mange i alle aldre, friluftmennesker kvinder som mænd.

Kindle Quick kan tåle at stå ude

Kløver man ofte træ og optændingsbrænde, kan man vælge at spænde Kindle Quick fast i en passende højde, så den altid står klar til brug. Kindle Quick Brændekløver har en størrelse, så man også sagtens kan tage den med i sommerhuset, på spejderlejr eller lignende. Den er virkelig effektiv og nem og bruge,- og det er utroligt, at der ikke er nogle der har fundet på dette smarte redskab tidligere. Den solide stålkonstruktion gør den særdeles slidstærk og robust og vil med garanti holde i rigtig mange år.

Hos Hedestoker er vi blevet de heldige Kindle Quick forhandler. Du kan vælge at bruge din egen hammer til at kløve brændet med eller du kan vælge at købe en Kindle Quick Hammer Hickory, så du har et rigtig lækkert sæt i top kvalitet.

Kindle Quick erstatter vores 2 andre brændekløvere (Kindling Cracker)

  • Kindling cracker King
  • Kindling Cracker Standard

Produceret af

Denne fantastiske brændekløver der er noget af det mest effektive til at lave optændingsbrænde på få sekunder, er produceret af TermaTech.

Åbningstider:
Mandag til torsdag: 9.00 - 16.00
Fredag: 9.00 - 14.00
Lørdag, søndag og
helligdage: Lukket
Hurtige genveje
Salgs- & leveringsbetingelser
Sitemap
Kunde login
Kundeservice
Hedestoker ApS
Hunnerupvej 3, 6920 Videbæk
E-mail: salg@hedestoker.dk
Cvr. nr: 34 60 73 70