7
Vi er altid klar til at hjælpe Professionel rådgivning Udkørende serviceteam

Brændekedler

Køb din brændekedel hos Hedestoker - og få den bedste rådgivning og service med i handlen

Effektive fastbrændselskedler i høj kvalitet. Hos Hedestoker.dk finder du altid et pænt udvalg af billig vvs og brændekedler. Vi har effektive brændekedler med høj virkningsgrad og med mulighed for anvendelse af mange typer brændsler. Spar penge nu og fyr med brændsel.

Komplet brændefyrssæt - Atmos
Atmos fastbrændselkedler
Attack brændekedler
Akkumuleringstanke

Kvalitets brændekedler for en billigere opvarmning

Overvejer du at skifte dit gamle oliefyr, koks eller gasfyr ud med en moderne brændekedel? Der er mange penge at spare på de månedlige varmeudgifter, ved at installere en ny brændekedel og skrotte dit gamle fyringsanlæg. Hos Hedestoker forhandler vi kun godkendte brændekedler med høj effektivitet og stor driftssikkerhed. Alle kedler er godkendte efter EU Norm 303-5 jvf. producentens oplysninger.

En brændekedel går i daglig tale også under navne som brændefyr, fastbrændselskedel, fastbrændselsfyr, træfyr og sikkert flere. Der menes det samme, men det kan være forvirrende, når der sommetider står fastbrændselskedel og andre gange bare brændefyr. Der er også mange som forveksler pillefyr med brændekedler. Den store forskel er at pillefyr fyrer kun med træpiller brændekedler kan fyre med flere forskellige brændsler som træflis, store stykker træ og lignende. Derfor skal man overveje hvad der er det bedste valg. Har man en skov eller bare nem adgang til flis og træ, er en brændekedel et rigtig godt valg. Når man har besluttet sig, er der flere ting man bør tage med i sine overvejelser. Der er mange fordele ved at fyre med fastbrændsel og investeringen i en fastbrændselskedel kan forholdsvist hurtigt være tjent ind igen, især når man kigger på de høje energipriser som kan svinge utrolig meget.

Hvor stort er det areal skal opvarmes? Er der behov for en stor brændekedel eller vil en lille brændekedel være asmere effektiv i dit tilfælde? Har du adgang til træ og kan du lide at arbejde med træ. Med et fastbrændsesfyr kan man opnå en rigtig billig opvarmning, men man skal også være klar over, at der er lidt arbejde forbundet med en brændekedel. Kan man derimod lide arbejdet med træet og har man billig adgang til træ, så kan man opnå en særdeles billig opvarmning af bolig. Når man har en brændekedel, kræver det at der fyres i lidt kortere intervaller, men har man mulighed for dette, er der ikke meget man behøver at tænke over. Både olie og gasfyr er på vej til at blive udfacet i den nærmeste fremtid og elpriserne er indimellem skyhøje.

Opvarmer man sit hus med olie eller gas, kan man med fordel tage stilling til anden varmekilde. Vi får flere henvendelser på kunder som ønsker at fyre med flis til pillefyr, men det er ikke en mulighed. Hvis man gerne vil fyre med flis i pillefyr, er det rent faktisk en brændekedel man skal investere i. Hos Hedestoker går vi meget op i at finde den helt rigtige varmekilde til din bolig som ikke bare er den bedste økonomiske løsning for dig, det skal også være en løsning, som du bliver glad ved i mange år fremover. Derfor hjælper vi meget gerne med at finde den bedste løsning til dig set ud fra dine behov.

Installation brændekedel

Når man køber en brændekedel hos Hedestoker, er vi selvfølgelig behjælpelige med rådgivning vedrørende installationen. Vi har uddannede teknikere i virksomheden og det er muligt, at få en tekniker ud, som kender anlægget (den nye fastbrændselskedel) og installationen heraf. Det er altid en god ide, at få en grundig instruktion i sin nye kedel, men også at få startet og indstillet fastbrændselsfyret helt optimalt første gang det skal i brug.

Professionel rådgivning

Hos Hedestoker sætter vi os grundigt ind i dit behov når du skal vælge din fremtidige varmeløsning og vi beregner gerne den meste økonomiske løsning i netop dit tilfælde. Vi anbefaler, at man får professionel rådgivning inden man køber ny brændekedel, hvis man ikke har erfaringer indenfor fastbrændselskedler. Vi har mange års erfaring og vi hjælper gerne med at finde den bedste kedel til dit behov.

Du får altid en professionel vejledning, når du handler fastbrændselskedler hos Hedestoker. Vi leverer rundt i hele landet med mulighed for besøg af tekniker. Køb billigt og professionelt hos Hedestoker og få en driftsikker brændekedel med stort brændkammer. Vi tilbyder også servicebesøg til fastbrændselskeder. Et årligt tjekup kan meget anbefales for at din kedel altid kører mest økonimisk og brænder optimalt.

Godkendte brændekedler

Alle vores brændekedler er jvf. producenternes oplysninger godkendte i henhold til EU-regler. Vi forhandler kun de bedste kvalitets kedler samt akkumuleringstanke. Vi har beskrevet meget mere om de enkelte brændekedler under produkterne. Her står der også mere omkring typegodkendelser og diverse krav de opfylder.

Brændekedler dimensionering

Der findes flere forskellige mærker og typer af brændekedler. Din kommende brændekedel skal passer præcist til dit behov, og det hjælper vi gerne med at finde ud af. Om det er en Attack brændekedel, Baxi brændekedel, Vølund brændekedel, Atmos brændekedel, brændekedel med buffertank, støbejerns brændekedel osv., så er det meget vigtig, at dit kommende anlæg lever op til dine forventninger så du bliver tilfreds. Derfor beregner vi gerne den rigtige dimensionering i hvert enkelt tilfælde. En for stor fastbrændselskedel bliver ikke udnyttet nok og der vil være spild-energi samt bliver sliddet faktisk større, når en fastbrændselskedel ikke brænder optimalt og bliver udnyttet godt. De er skabt til at bliver brugt. Er brændekedlen derimod for lille, vil den ikke kunne levere tilstrækkeligt med varme. Derfor bør man altid vælge udfra et beregnet grundlag.

Test af brændekedler

Teknologisk institut tester løbende alle fastbrændselskedler for at overvåge, om de lever op til de krævende EU-standarder. En brændekedel test sikrer at, der er tale om et godkendt anlæg, som opfylder krav til virkningsgrad pr. 1. juli 2013 samt krav til sikkerhed pr. 1. juli 2014. Dette er en sikkerhed for både forhandler og forbruger.

Tilskud til en ny brændekedel

Det er desværre ikke længere muligt at søge Statens Energitilskud, når man køber en ny brændekedel. Tidligere var det muligt, at få mindst 2000,00 kr. i energitilskud til en ny brændekedel. Staten ændrer løbende på regler for Energitilskud og vi sørger altid for, at holde vores kunder opdateret herom. Tilskuddet var selvfølgelig værd at tage med i betragtning, men i mange tilfælde, var det et forholdsvis lille beløb. Det vigtige er, hvor mange man kan spare ved at købe en ny brændekedel, og her kan der virkelig være en kæmpe stor besparelse på varmebudgettet på årsbasis. Vil du gerne vide mere om hvad du kan opnå i årlig besparelse ved at skifte til en top moderne og højeffektiv brændekedel, så kontakt os for at få lavet en nøjagtig beregning.

Skrotningsordning af gamle kedler

Står du nu og skal af med dit gamle brugte fastbrændselsfyr/brændekedel, så vær opmærksom på, at skrotningsordningen vedrørende oliefyr og brændekedler ikke længere er gældende. Tidligere var det muligt at benytte skrotningsordning for skrotning af brændekedler. Den er desværre ikke gældende længere og udløb med udgangen af december 2014.

Brugte brændekedler

Går du og overvejer at købe en brugt fastbrændselskedel til billige penge, så skal du være meget opmærksom på om der findes en godkendt prøvningsattest på fastbrændselskedlen. Hvis det ikke er muligt at fremskaffe en godkendt prøvningsattest på varmeanlægget, vil kedlen/brændefyret højest sandsynligt ikke blive godkendt af din lokale skorstensfejer. Den anden vej rundt, hvis du overvejer at sælge din gamle brugte kedel, skal du også være opmærksom på, om kedlen/brændefyret overhovedet kan godkendes ved ny-installation. Det kan den højest sandsynligt ikke ifølge de for nuværende gældende EU-regler. Det kan blive en dyr fornøjelse at købe billige brændekedler og rigtig surt, hvis anlægget efterfølgende slet ikke må sættes op.

Der er desuden sket en kæmpe udvikling siden de første brændefyr blev produceret. De moderne brændefyr der ses på markedet i dag indeholder topmoderne teknologi, som man slet ikke så tidligere. Der er nemmere rengøring, højere udnyttelse af brændslet og så fylder de slet ikke som de gjorde tidligere. Det gør det nemmere at indrette et fyrrum. Et brændefyr kræver jævnlig tilførsel af brændsel, men har du din egen skov eller bare let adgang til træ, flis m.m., så er det en utrolig billig måde at få varme på. Selve kedlerne er heller ikke dyr, men der selvfølgelig forskel på prisen alt efter hvilken kvalitet og hvilke krav man ønsker opfyldt i en ny brændekedel. Det er dog stadigvæk en forholdsvis lille investering, der meget hurtigt er tjent ind igen. Og så har man en solid og billig varmekilde.

Priser brændekedler

Vi har udvalgt nogle særlige mærker vi fører. Vores brændekedler her hos Hedestoker har vi udvalgt fordi at vi synes de kvalitetsmæssigt og økonomisk er de bedste kedler. Vi har desuden prisgaranti på alle vores fastbrændselskedler. Dette er med til at sikre dig, at du kan stole på os og på vores priser. Vi har løbende tilbud fastbrændselskedler samt løbende kampagner, så følg med på vores hjemmeside.

Hvis du har nogle spørgsmål, er vi altid klar til at rådgive og hjælpe dig med at finde den helt rigtige varmekilde til den helt rigtige pris.

Vi tales ved

Åbningstider:
Mandag til torsdag: 9.00 - 16.00
Fredag: 9.00 - 14.00
Lørdag, søndag, grundlovsdag
og helligdage: Lukket
Hurtige genveje
Salgs- & leveringsbetingelser
Sitemap
Kunde login
Kundeservice
Hedestoker ApS
Hunnerupvej 3, 6920 Videbæk
E-mail: salg@hedestoker.dk
Cvr. nr: 34 60 73 70