Hedestoker ApS
 
Vi er klar til at hjælpe dig Prof. rådgivning Prisgaranti Nem returnering
Brændeovns-tilbehør

Se vores store udvalg af brændeovns-tilbehør. Vi har alt hvad du lige står og mangler til brændeovnen og mere til. Vi har redskaber til brændeovn, brændekurve og brændereoler samt glasfiberpakning, ovnsværte, ildfaste sten og plader samt meget mere. 


Allikeriste - fuglegitter
Renselem
Silikone, lim og ovnkit
Blæser til brændeovn
Brændereoler
Brændekurve, spande & holdere
Askesuger
Glasfiberpakninger
Glasrens, Sod- & universalrens
Sikkerhed. Brandslukker og kuliltealarm
Spande, børster og fejeblade
Rensebørster
Termo / Fugtighedsmåler
Gulvplader Sort
Gulvplader (Glas)
Pejsesæt
Børnegitter
Røghætter
Ildfaste sten & plader
Pejsemaling
Optænding & Grillhansker
Pellets Røgrør & Pejserør
Tagtrin
 
 

Brændeovnstilbehør

Der findes meget flot, lækkert og funktionelt tilbehør til brændeovne, som i dag også er gennemtænkt til at skal se virkelig godt ud. Blandt vores store udvalg af brændeovnstilbehør har vi for eksempel nogle meget flotte og fuktionelle pejsesæt,. Det kan både være et helt sæt men det kan også være en skovl og en fejebakke. Vi kan inspirere dig med vores kæmpe udvalg til opbevaring af brænde eller briketter. I dag skal stort set alt brændeovnstilbehør være både pænt  og smart men bestemt også meget funktionelt og i dag er der langt mere udstyr en den klassiske gamle kobberspand. I dag er der større krav. Skal brændeovnstilbehøret stå fremme, så skal det også være stilet at se påog passe ind i en moderne indretning.

Hos Hedestoker finder du alt i brændeovnstilbehør. Vi har hvad der skal  til, for at bevare og skabe en flot, moderne og praktisk opbevaring af brænde i dit hjem. Vi har brændespande & brændekurve i mange forskellige materialer og farver. Gulvplader, askesuger, rensebørster, ildhandsker og optænding og rengøringsmidler. Alt i reservedele til brændeovn blandt andet glasfiberpakning, ovnsværte, ildfaste sten og plader. Køber du dit tilbehør til brændeovn online hos Hedestoker, er du altid garanteret en professionel rådgivning samt eventuel vejledning når du køber nyt brændeovnstilbehør.

 

Opbevaring af brænde på den fede måde

Der er også rigtig mange måder at opbevare sit brænde på. Tidligere var det meget brugt med en stor spand ved siden af brændeovnen eller pejsen. Nu findes der de flotteste væghængte brændereoler samt brændekurve i lækre materialer blandt andet læder og dæk/gummi samt brændebeholdere af glas f.eks. fra TermaTech. Vi bestræber os altid på at have et stort udvalg i brændeovnstilbehør. 

 

Smuk indretning med brændeovnstilbehør

De muligheder man har til dekorere og indrette sig smukt med lidt nyt tilbehør til brændeovnen, er langt mere designmæssigt gennemtænkt nu end tidligere. For det betyder mere for forbrugeren, at brændeovnstilbehøret er flot og ikke virker klumpet og beskidt og så skal det være let at vedligeholde og rengøre.

Hos Hedestoker har vi massere af rigtig lækkert og også billigt tilbehør til brændeovne og pejse. Selv om det er billigt, er der ikke sparet på kvaliteten. Vi forhandler alt i tilbehør til brændeovne og pejse samt reservedele til brændeovne og pejse.

 

Beskyt børnene mod varmen

Pas på de mindste – brændeovnsgitter i flot design Et brændeovnsgitter beskytter de små børn mod at komme for tæt på brændeovnen og risikere forbrændinger. Det er vigtigt, at kunne nyde varmen og synet af den smukke ild og med et smukt og funktionelt gitter til brændeovnen, er dette slet ikke noget problem. Hos Hedestoker har vi et brændeovnsgitter, som ikke syner stort eller grimt, men samtidig beskytter det børn og dyr mod at komme for tæt på varmen samt du undgår at de spreder eventuel aske. 

 

Husk det rette underlag

En brændeovn skal være placeret på et ikke brændbart underlag. Har du trægulv, skal brændeovnen stilles oven på et ikke brændbart materiale. Man kan vælge at beskytte sit gulv med en glasplade til brændeovn, som er ganske usynlig og som næsten ikke ses. Andre eller ønsker derimod, at der skal være en flot og synlig kobberplade til brændeovn eller en flot sort og stilet plade Vi har et stort udvalg i gulvplader til brændeovne både i glas og metal samt i mange flotte faconer.

 

Opfriskning og rengøring

Er der kommet pletter på brændeovnen, sod på ruder eller stearin på brændeovn, så fortvivl ikke. Der findes en masse rigtig gode rengøringsmidler, som kan afhjælpe problemerne. Vi har testet en ny ultra effektiv brændeovns glasrens, som er yderst effektiv til at fjerne og opløse sod på glasrude i brændeovnen. Sammen med Glasrenser svampen bliver det en fornøjelse at holde brændeovnen ren og fin. Efter en lang vinter er det måske på sin plads med en opfriskning af brændeovnen eller pejsen. Se derfor også vores pejsemaling og ovnsværte som får grill, pejs og brændeovn til at ”se ud som ny” igen. Vi prøver altid på at have de bedste og mest effektive rengøringsmidler blandt vores brændeovnstilbehør. 

 

Sod på mursten og malede vægge

Har pejsen eller brændeovnen sodet på væggen (dette sker især ved åbne pejse og ildsteder), så findes der rengøringsmidler til hurtigt og effektivt at fjerne de sorte skjolder. Rengøringsmidlerne er skånsomme mod miljøet og er udviklet specielt til at fjerne sod m.m. for blandt andet at lette den daglige rengøring. Vi prøver altid på at have de aller bedste varer til fjernelse af sod blandt vores brændeovnstilbehør.

 

Fjern let aske i brændeovnen

Stop med at skovle asken ud og få støv i hele huset. Med en askesuger slipper man for at asken og støvet hvirvler rundt i rummet ved tømning og rengøring af brændeovn. Askesugeren suger let asken ud, vær blot opmærksom på, at der ikke ligger gløder som er mere end 60 °. Askesugeren kan i øvrigt meget effektiv til fjernelse af groft snavs som murpuds, gipsrester, savsmuld m.m. Ting som man ikke ønsker der den almindelige støvsuger kommer i nærheden af. Har du set i suger blandt vores brændeovnstilbehør du gerne vil vide mere om, så send os en mail eller ring for flere informationer. 

 

Reservedele til brændeovn

Vi har mange reservedele til brændeovn samt isolering til brændeovn, pakning til brændeovn, silikone, lim, ovnkit, røgrør, skorsten til brændeovn, vandfordamper, blæser til brændeovne, røggastermometer og glas til brændeovn. Vi har det hele.

Fandt du ikke det du søgte under ”tilbehør til brændeovn”, så kontakt os via mail eller telefonisk. Vi er altid klar til at hjælpe og vi ønsker, at give alle vores kunder den bedste service.

Nye varer i brændeovnstilbehør

Vi udvider og ændrer hele tiden vores sortiment i brændeovnstilbehør, så er der noget du synes at vi mangler, så send os en mail og vi kigger på det. Vi ønsker altid at have de bedste produkter under brændeovnstilbehør. 

Psst. har du set, at blandt vores brændeovnstilbehør kan man få de flotteste brændekurve og pejsesæt. Det er en ideel gave til en familie med pejs/ovn. 

Kontakt
Tlf. 96 92 10 90

Hverdage: 9.00 - 16.00
Fredag: 9.00 - 14.00
E-mail: salg@hedestoker.dk
Hedestoker ApS
Hunnerupvej 3
6920 Videbæk
Cvr. nr: 34 60 73 70