7
Vi er altid klar til at hjælpe Professionel rådgivning Udkørende serviceteam

Brændeovns-tilbehør

Stort udvalg af brændeovns-tilbehør som flotte brændekurve og pejsesæt, varmemøller, brændereoler, diverse glasfiberpakninger, sort ovnsværte, ildfaste sten og plader, gulvplader, røgrør og renselemme, røghætter samt meget mere brændeovnstilbehør.

Kindle Quick Brændekløver
Røgsuger - Bluechimney
Allikeriste - fuglegitter
Renselem
Silikone, lim og ovnkit
Blæser til brændeovn
Brændereoler
Brændekurve, spande & holdere
Askesuger
Glasfiberpakninger
Glasrens, Sod- & universalrens
Sikkerhed. Røgalarmer og kuliltealarm
Askespande, børster og fejeblade
Rensebørster
Termo / Fugtighedsmåler
Gulvplader Sort
Gulvplader (Glas)
Pejsesæt
Børnegitter
Røghætter
Ildfaste sten & plader
Pejsemaling
Optænding & Grillhansker
Pellets Røgrør & Pejserør
Tagtrin

Brændeovns-tilbehør til brændeovne, pejse og brændekomfurer

Der findes meget flot tilbehør til brændeovne, som også har en hjælpende funktion i hverdagen. Det kan være et pejsesæt, der gør det nemt at tømme og rengøre brændeovnen. Det kan også være de fine beholdere man bruger til at skjule tændblokke og tændstikkerne i, så man kan have tingene der hvor man skal bruge dem og samtidig er det skjult i flot interiør. Der findes også et meget stort udvalg af flotte og dekorative brændekurve der kan stå inde ved siden af brændeovnen med træ og pynte men samtidig også være praktiske. De kurve som vi har under brændeovnstilbehør, kan også bruges til meget andet end til opbevaring af træ og briketter. Stort set alle kurvene er meget flotte til opbevaring af alle mulige andre ting, som man ofte gerne vil have gemt lidt af vejen,- eller i hvert fald bare have samlet på et sted. Det kan være ekstra puder og tæpper i sofaen, bamser på ungernes værelser og meget mere. Du kan se vores flotte udvalg af brændekurve her!

Blandt vores store udvalg af brændeovnstilbehør har vi også meget fine pejsesæt. Det kan både være et helt sæt med både skov, kost, ildrager og tang, men det kan også være et enkelt lille sæt med en kost og fejebakke til aske. Vi har nogle meget elegante sæt i lidt mere lækre materialer, der er en populær gave til manden der har alt – også en brændeovn. I dag skal brændeovnstilbehør være både pænt og smart, men det skal også være brugbart. Der findes et langt større udvalg af brændeovns tilbehør end tidligere, hvor den klassiske gamle kobberspand nok har været noget af det mest populære tilbehør. I dag er der også langt større krav til hvordan moderne interiør skal se ud. Skal brændeovnstilbehøret stå fremme, så skal det også være lækkert at se på og det skal passe ind i den stil vi nu har i vores hjem. Tilbehør til brændeovnen er langt mere gennemtænkt nu end tidligere. For det betyder mere for forbrugeren, at brændeovnstilbehøret er flot og ikke virker klumpet og beskidt og så skal det være let at vedligeholde og rengøre.

Hos Hedestoker har vi masser af rigtig lækkert og også billigt tilbehør til brændeovne og pejse. Selv om det er billigt, er der ikke sparet på kvaliteten. Vi forhandler alt muligt forskelligt brændeovnstilbehør samt reservedele til brændeovne og pejse, røgrør og meget andet f.eks. brændeovnsreoler til opbevaring af brænde udendørs og indendørs.

Opbevaring af brænde

Det er vigtigt at man opbevarer sit pejsebrænde korrekt, så det står tørt, så der ikke trækker fugt ind i træet, inden det skal bruges og afbrændes. Brænde bør være helt tørt for at få den mest optimale og reneste forbrænding. Der findes rigtig mange praktiske måder at opbevare sit træ udendørs, hvis man ikke har plads til at have det indendørs. Vi har derfor også hos Hedestoker blandt vores flotte udvalg af brændeovnstibehør også nogle meget praktiske brændereoler, der er beregnet til at stable træ i udendørs. På disse kan man montere en presenning / kappe der beskytter brændet mod regn og slud. Se brændereolerne her!

Brændeovnsgitter - beskyt de små mod varmen

Sikkerhed og noget man skal tage alvorligt og derfor har vi i vors udvalg af brændeovstilbehør også en del udstyr, der kan forbedre sikkerheden i hjemmet for både små og store børn samt husdyrene f.eks. med et beskyttende brændeovnsgitter. Det vil beskytte de mindste mod at komme for tæt på varmen hvorved de ellers kan risikere forbrændinger. Det kan også være, at man har husdyr og her har gitteret den samme beskyttende effekt. Inden man køber et gitter, bør man tænke over hvad man har brug for, størrelsen, højden. Det er vigtigt, at kunne nyde varmen og synet af den smukke ild uden at man synes, at det dækker for ovnen eller pejsen. Vi har nogle forskellige modeller som kan ses her – børnegitter!

Gulvplader til brændeovne - Husk det rette underlag

En ovn skal altid placeres på et ikke brændbart underlag. Dette er et ganske specifikt krav. Har man trægulve eller andet underlagt der kan brænde, så skal der monteres en gulvplade. Man kan vælge at beskytte sit gulv med en gulvplade som for eksempel glasplade til brændeovn. Gulvplader i glas er meget diskrete og man lægger ikke meget mærke til dem. Vi har mange forskellige faconer – prøv at se vores glas gulvplader her! Er du ikke til underlag i glas men mere til de flotte sorte gulvplader i metal, så har vi selvfølgelig en hel masse forskellige sorte gulvlader – se dem her! Tidligere var det utrolig populært med en kobberplade til brændeovn, - men der var godt nok meget pudsearbejde, for at holde pladen fin. Dette er nok en specifik årsag til at man gik væk fra det igen. Med en travl hverdag er de andre 2 typer underlag meget taknemmelige at vedligeholde og skal blot tørre over med en fugtig klud ved behov.

Rens og vedligehold af brændeovn

Er der kommet pletter på brændeovnen, sod på ruden eller måske stearin på brændeovn, så fortvivl ikke. Der findes en masse rigtig gode rengøringsmidler, som kan afhjælpe problemerne. Vi har testet en ny ultra effektiv brændeovns glasrens, som er yderst effektiv til at fjerne og opløse sod på glasrude i brændeovnen. Sammen med Glasrenser svampen bliver det en fornøjelse at holde ovnen ren og fin og den behandler overfladen, så det bliver nemmere næste gang. Efter en lang vinter er det måske på sin plads med en opfriskning af ovnen. Se derfor også vores pejsemaling og ovnsværte, som den til at ”se ud som ny” igen. Vi prøver altid på at have de bedste og mest effektive rengøringsmidler blandt vores brændeovnstilbehør.

Fjern sod på mursten og malede vægge

Har pejsen sodet på væggen (dette sker af og til åbne pejse og ildsteder), så findes der rengøringsmidler til hurtigt og effektivt at fjerne de sorte skjolder. Rengøringsmidler til at fjerne sod er skånsomme mod miljøet og er udviklet specielt til at fjerne sod og lignende for blandt andet at lette den daglige rengøring. Vi prøver altid på at have bedste varer til fjernelse af sod blandt vores brændeovnstilbehør.

Støvsug asken væk

Træt af at skovle asken ud og få støv i hele huset? Med en askesuger slipper man for at asken og støvet hvirvler rundt i rummet ved tømning og rengøring af brændeovn. Askesugeren suger let det hele i en fart. Vær blot opmærksom på, at der ikke ligger gløder som er mere end 60 °. Nogle askesugeren kan sagtens tåle lidt gløder, mens andre ikke kan. En suger kan i øvrigt m også bruges til at fjerne groft snavs, murpuds, gipsrester, savsmuld m.m. Ting som man ikke ønsker der den almindelige støvsuger kommer i nærheden af. Se vores udvalg af askesugere her!

Pakninger, isolering, lim, ovnkit med mere

Vi har meget forskellig tilbehør til brændeovne og diverse dele til brændeovn, så det er nemt at vedligeholde med alt fra glasfiberpakninger, isolering til brændeovn, pakning til brændeovn, silikone, lim, ovnkit, røgrør, skorsten til brændeovn, vandfordamper, blæser til brændeovne, røggastermometer og glas til brændeovn. Vi har det hele i kategorien brændeovnstilbehør og mere til. Er du lidt en handyman eller handywoman, kan du sikkert klare de fleste ting selv.

Vi får hele tiden nye varer. Hos Hedestoker finder du alt i brændeovnstilbehør. Vi har hvad der skal til for at opnå en flot, moderne og praktisk opbevaring af brænde i dit hjem. Vi har brændespande & brændekurve i mange forskellige materialer og farver. Gulvplader, askesugere, rensebørster, ildhandsker og optænding klodser, rengøringsmidler, brandslukkere, røgrør og meget andet. Vi har reservedele og tilbehør som blandt andet glasfiberpakning, ovnsværte, ildfaste sten og plader. Køber du dit tilbehør til brændeovn online hos Hedestoker, er du altid garanteret en professionel rådgivning samt eventuel vejledning, når du køber nyt brændeovnstilbehør.

Fandt du ikke det du søgte under ”Tilbehør til brændeovn”, så kontakt os via mail eller telefonisk. Vi er altid klar til at hjælpe og vi ønsker, at give alle vores kunder den bedste service.

Åbningstider:
Mandag til torsdag: 9.00 - 16.00
Fredag: 9.00 - 14.00
Lørdag, søndag, grundlovsdag
og helligdage: Lukket
Hurtige genveje
Salgs- & leveringsbetingelser
Sitemap
Kunde login
Kundeservice
Hedestoker ApS
Hunnerupvej 3, 6920 Videbæk
E-mail: salg@hedestoker.dk
Cvr. nr: 34 60 73 70