Hedestoker ApS
Hedestoker ApS jul
Vi er klar til at hjælpe dig Prof. rådgivning Prisgaranti Nem returnering
Børnegitter

Beskyt dine børn og husdyr mod en varm brændeovn eller pejs med et brændeovnsgitter udført i et smukt og enkelt design. Et brændeovnsgitter beskytter effektivt mod at børn eller husdyr kommer for tæt på varmen og derved får en forskrækkelse eller hvad værre er,- en forbrænding.

Børnegitter 5 delt XL


Beskyt børn og husdyr mod at komme for tæt på pejs eller brændeovn. Det flotte og tidsløse sikkerhedsgitter Flex XL kan fastmonteres og kan derfor holde til at barnet forsøger at rejse sig op af det. 

Designet er flot, enkelt og tidsløst og passer ind i alle hjem. 

Flex XL er også velegnet til opdeling af rum, som værn mod trapper m.m.Forventet leveringstid: ca. 3-5 hverdage
PRISGARANTI - Set billigere?
Del denne vare med andre:

     


VVS nr. Type Vejl. pris Pris inkl. moms
L 90852 Børnegitter 5 delt XL - Sort Ikke oplyst
1.070,00
VVS nr. 90852
Børnegitter 5 delt XL - Sort
L Ikke oplyst
1.070,00
L 90853 Børnegitter 5 delt XL - Hvid Ikke oplyst
1.070,00
VVS nr. 90853
Børnegitter 5 delt XL - Hvid
L Ikke oplyst
1.070,00
 
Børnegitter 1 sektion Large 72cm - Sort
Forventet leveringstid: ca. 3-5 hverdage
PRISGARANTI - Set billigere?
Del denne vare med andre:

     


VVS nr. Type Vejl. pris Pris inkl. moms
L 90860 Børnegitter 1 sektion Large 72cm - Sort Ikke oplyst
325,00
VVS nr. 90860
Børnegitter 1 sektion Large 72cm - Sort
L Ikke oplyst
325,00
 
Børnegitter 1 sektion Medium 33cm - Sort
Forventet leveringstid: ca. 3-5 hverdage
PRISGARANTI - Set billigere?
Del denne vare med andre:

     


VVS nr. Type Vejl. pris Pris inkl. moms
L 90858 Børnegitter 1 sektion Medium 33cm - Sort Ikke oplyst
200,00
VVS nr. 90858
Børnegitter 1 sektion Medium 33cm - Sort
L Ikke oplyst
200,00
 
Børnegitter 1 sektion m.låge - Sort
Forventet leveringstid: ca. 3-5 hverdage
PRISGARANTI - Set billigere?
Del denne vare med andre:

     


VVS nr. Type Vejl. pris Pris inkl. moms
L 90856 Børnegitter 1 sektion m.låge - Sort Ikke oplyst
450,00
VVS nr. 90856
Børnegitter 1 sektion m.låge - Sort
L Ikke oplyst
450,00
 

Børnegitter til børnesikring af pejs eller brændeovn

Er man så heldig at have en brændeovn eller pejs i sit hjem bør man skærme ovnen med et brændeovnsgitter. Ofte er det lige foran den skønne varme ild, at familien samles. Der er ikke noget som er mere hyggeligt end ildens knitren og den pragtfulde varme der strømmer ud i rummet. Har man mindre eller helt små børn, skal man dog være opmærksom på, at en brændeovn eller pejs kan blive meget varm. Man bør altid beskytte børn og for den sags skyld også husdyr, mod at komme for tæt på varmen. Det gør man allerbedst ved at skærme helt af med et brændeovnsgitter, så børnene ikke risikerer at få en grim forbrænding. Med et brændeovnsgitter/sikkerhedsgitter undgår man at børnene kan komme til at røre ved brændeovnen.

Det bedste brændeovnsgitter

Det bedste brændeovnsgitter eller børnegitter som de også kaldes, er et sikkerhedsgitter, der skærmer af i en tilpas lang afstand til ovnen. Hermed er det ikke er muligt for barnet at brænde sig, selvom barnet forsøger at række ind mod ilden. Små børn ved ikke at ilden er varm og har således ingen naturlig tilbageholdenhed mod varmen. Desuden glemmer legende børn ofte alt omkring sig og holder derfor ikke den nødvendige sikkerhedsafstand til varmen. Og hvorfor egentlig bekymre sig hvert sekund, når man har muligheden for at skærme af med et brændeovnsgitter, som er det bedste sikkerhedsgitter der er.

Hvad bør man være opmærksom på når man køber børnegitter

Det er vigtigt at vælge et brændeovnsgitter, som giver den bedste sikkerhed for de små børn og husdyr. Samtidig bør det være et brændeovnsgitter, der ikke ødelægger udsynet til den smukke og varme knitrende ild fra ildstedet eller som virker stor og skrumlet. Man bør vælge et sikkerhedsgitter, der er fastmonteret på vægen eller lignende, så det ikke kan skubbes og flyttes med eller hvad værre er, kan vælte ned over barnet hvis barnet hiver i det eller forsøger at rejse sig op af det. Et brændeovnsgitter skal så vidt muligt falde naturligt ind i stilen i hjemmet og ikke være for tungt at se på.

Det skal være let for den voksne, at fyre selvom at der er et børnegitter. Der bør derfor altid være en låge monteret i børnegitteret, så man ikke skal til at flytte en hel sektion for at smide en pind på. Så bliver det alt for hurtig besværligt og træls. Vælg derfor en afskærmning med en låge, så det er hurtigt at komme til, men kontroller at låsen er forsvarlig og ikke kan åbnes af barnet.

Smukt og fleksibelt design

I dag er det muligt at købe et børnegitter til sin pejs eller brændeovn der er langt mere enkelt, let og i et tidløst design man ikke bliver træt af. Desuden kan man anvende mange af disse børnegitre til mange andre formål udover som værn. Det er som regel muligt at købe et børnegitter i farvernes sort eller hvid, så man kan få det,- der passer bedst ind i den stil man har.

Hvad kan man også med fordel bruge et børnegitter til

Et børnegitter kan bruges til meget mere end til afskærmning foran brændeovn og pejs. Faktisk kan man bruge et beændeovnsgitter alle mulige andre steder, bare det kan fastmonteres, så det ikke kan vælte. Man kan f.eks. vælge at bruge brændeovnsgitter i haven. Flere tager sit gitter til brændeovn med ud på terrassen om sommeren, hvor man ofte slet ikke fyrer i brændeovnen. Man kan selvgølgelig også vælge at investere i et ekstra brændeovnsgitter til brug i haven eller på terrassen.

Brændeovnsgitter også velegnet omkring en grill

Griller man meget i haven om sommeren, har man helt den samme problematik, hvor man skal skærme sine børn og husdyr godt af mod grillen. Hvor forfærdeligt kan det ikke gå, hvis barnet forsøger at rejse sig op ved at hive fat i det håndtag, der ofte er monteret på siden af en grill. Derfor er det en virkelig god ide, at have et gitter til afskærmning omkring grill eller havepejs. Igen er det vigtigt, at børnegitteret kan fastmonteres, så det ikke er muligt at skubbe, flytte eller vælte det. Husk også at vælge et børnegitter med en låge, så det er nemt at komme ind til grillen når bøfferne skal lægges på eller vendes. Vær opmærksom på, at det ikke er alle brændeovnsgitre der er velegnet til udendørs brug. Spørg evt.i supporten.

Brændeovnsgitter som rumopdeler

Et brændeovnsgitter kan også bruges som rumdeler, hvis man har en afdeling i sit hjem man ikke ønsker at sit barn skal kunne bevæge sig rundt mens barnet er lille. Det kan f.eks. være fordi at der er reoler eller andre store ting, som barnet kan få ned over sig eller måske en terrassedør man ønsker at holde afskærmet. Her kan et sikkerhedsgitter også gøre sig nyttigt. Montér blot siderne fast på væg eller dørkarme og så er der skærmet af. Det kan også være ved en bred trappeopgang, hvor det ikke er muligt at bruge de små trappegitre, her kan børnegitteret også være til stor nytte.

Rengøring af brændeovnsgitter

Vælg et børnegitter til brændeovnen som er let at rengøre. Selvom de helt nye brændeovne er meget lette at tømme, så vil der somme tider være lidt ekstra støv fra asken omkring ovnen efter rengøring. Et børnegitter i f.eks. metal, er meget hurtig lige at tørre over med en fugtig klud og samtidig er det meget slidstærkt.

Sikkerhedsgodkendt brændeovnsgitter

Vi har rigtig mange gode bud på hvad et brændeovnsgitter kan anvendes til. Har du flere gode ideer? Hos hedestoker.dk forhandler vi kun brændeovnsgitre som er sikkerhedsgodkendte til børn. Det vil sige, at her er alle detaljer tænkt igennem for at beskytte barnet og for den sags skyld og husdyr og samtidig skal det være i holdbare materialer.

Stil gerne spørgsmål til vores børnegitter/brændeovnsgitter

Hvis der er spørgsmål omkring de sikkerhedsgitre vi har til brændeovn, så er al henvendelse velkommen enten telefonisk eller på mail. Vi har altid dygtige folk siddende klar i vores kundeservice til at svare på spørgsmål.

Kontakt
Tlf. 96 92 10 90

Mandag til torsdag: 9.00 - 16.00
Fredag: 9.00 - 14.00
E-mail: salg@hedestoker.dk
Hedestoker ApS
Hunnerupvej 3
6920 Videbæk
Cvr. nr: 34 60 73 70
¨