7
Vi er altid klar til at hjælpe Professionel rådgivning Udkørende serviceteam

Børnegitter

Sikkerheds gitter / børnegitter til afskærmning af brændeovn. Beskyt børn og husdyr mod forbrændinger med et brændeovnsgitter lavet i et smukt stilfulgt design der ser enkelt og pænt ud. Sikkerheden er meget vigtig og når vi taler om små børn eller husdyr, er det vigtigt at passe godt på. Med et gitter foran brændeovnen beskyttes effektivt børn og husdyr i at komme for tæt på varmen og derved får en forskrækkelse eller hvad værre er,- en forbrænding.

Børnegitter 3 delt L - sort


Forventet leveringstid: ca. 1-3 hverdage

PRISGARANTI - Set billigere?

VVS nr. Vejl. pris Pris inkl. moms
L
90854 Børnegitter 3 delt L - sort 2.667,86 1.437,00
VVS nr. 90854
Børnegitter 3 delt L - sort
L 2.667,86 1.437,00
 
Børnegitter 5 delt XL


Forventet leveringstid: ca. 3-5 hverdage

PRISGARANTI - Set billigere?

VVS nr. Vejl. pris Pris inkl. moms
L
90852 Børnegitter 5 delt XL - Sort 3.017,86 1.625,00
VVS nr. 90852
Børnegitter 5 delt XL - Sort
L 3.017,86 1.625,00
 
Børnegitter 1 sektion Large 72cm - Sort


Forventet leveringstid: ca. 3-5 hverdage

PRISGARANTI - Set billigere?

VVS nr. Vejl. pris Pris inkl. moms
L
90860 Børnegitter 1 sektion Large 72cm - Sort 803,58 433,00
VVS nr. 90860
Børnegitter 1 sektion Large 72cm - Sort
L 803,58 433,00
 
Børnegitter 1 sektion Medium 33cm - Sort


Forventet leveringstid: ca. 3-5 hverdage

PRISGARANTI - Set billigere?

VVS nr. Vejl. pris Pris inkl. moms
L
90858 Børnegitter 1 sektion Medium 33cm - Sort 628,58 339,00
VVS nr. 90858
Børnegitter 1 sektion Medium 33cm - Sort
L 628,58 339,00
 
Børnegitter 1 sektion m.låge - Sort


Forventet leveringstid: ca. 3-5 hverdage

PRISGARANTI - Set billigere?

VVS nr. Vejl. pris Pris inkl. moms
L
90856 Børnegitter 1 sektion m.låge - Sort 1.403,58 756,00
VVS nr. 90856
Børnegitter 1 sektion m.låge - Sort
L 1.403,58 756,00
 

Børnegitter til børnesikring af brændeovn

Børnegitter til brændeovn. Har man brændeovn eller pejs i sit hjem, så ved man godt, at det ofte er dér hvor familien samles. Der er ikke noget som er mere hyggeligt end at høre ilden knitre mens den pragtfulde varme strømmer ud i rummet. Har man mindre eller helt små børn, skal man dog være opmærksom på, at en brændeovn eller pejs kan blive meget varm. Man bør altid beskytte børn og for den sags skyld også husdyr, mod at komme for tæt på varmen. Det gør man allerbedst ved at skærme helt af, så børnene ikke risikerer at få en grim forbrænding. Der findes flere forskellige typer sikkerhedsgitter til brændeovn, som man med fordel kan købe, hvor nogle dog er mere fleksible i konstruktionen end andre. En mere fleksibelt løsning som afskærmning til brændeovn vil nok være det mest fornuftige, da man så også kan anvende sikkerhedsgitret andre steder, f.eks. ude på terrassen omkring grillen, når børnene er blevet lidt større og har lært, at man ikke skal komme for tæt på ovnen. Der vil det samme hegn til brændeovn kunne gøre sig nyttig. Hvad man skal købe af gitter til brændeovn,- kommer lidt an på hvordan ovnen står placeret, om det er en fritstående eller om det er en der står op af en væg, hvorved det vil være let at fastgøre børnegitret til væggen så det er meget stabilt og sikkert.

Det bedste brændeovnsgitter

Det bedste brændeovnsgitter / børnegitter som de også kaldes, er et sikkerhedsgitter, der skærmer af i en tilpas lang afstand til ovnen. Det er vigtigt, at det ikke er muligt for barnet at brænde sig, selvom barnet forsøger at række ind mod ilden. Små børn ved ikke at ild er farligt og har således ingen naturlig tilbageholdenhed mod varmen. Desuden glemmer legende børn ofte alt omkring sig og holder derfor ikke den nødvendige sikkerhedsafstand til varmen. Og hvorfor egentlig bekymre sig hvert sekund, når man har muligheden for at skærme af med et brændeovnsgitter, som er det bedste sikkerhedsgitter der er. Det skal dog for en god ordens skyld lige nævnes, at selvom man monterer et rigtig godt og sikkert gitter foran brændeovn, bør man aldrig lade mindre børn være alene uden opsyn i nærheden af ild. Vi har gennem flere år forhandlet brændeovnsgitter flex 5 fordi det lever op til kravene om sikkerhed og samtidig er det et fleksibelt børnegitter man kan udbygge i det uendelige ved tilkøb af sektioner.

Hvad bør man være opmærksom på når man køber børnegitter

Det er vigtigt at vælge et brændeovnsgitter, som giver den bedste sikkerhed for de små børn og husdyr. Samtidig bør det være et brændeovnsgitter, der ikke ødelægger udsynet til den smukke og varme knitrende ild fra ildstedet eller som virker stor og skrumlet. Man bør vælge et sikkerhedsgitter, der er gjort fast på væggen, hvis det er muligt, så det ikke kan skubbes og flyttes med eller hvad værre er, kan vælte ned over barnet hvis barnet hiver i det eller forsøger at rejse sig op af det. Et børnegitter skal være så stabilt, at selvom om barnet falder, eller kører ind i det med en lille scooter, skal det ikke kunne vælte hverken ind mod ilden eller ned over barnet. Desuden skal det stilmæssigt så vidt muligt falde naturligt ind i den stil man har i hjemmet og ikke være for tungt at se på. Det bør heller ikke tage udsynet af den smukke ild og egentlig bare være så ”enkelt” som muligt. Der er også en anden ting man bør have med i sin overvejelser, når man laver børnesikring af brændeovn. Det skal være let for den voksne at komme til ovnen og fyrer med træet, selvom at der er et børnegitter. Der bør derfor altid være en sikker låge monteret i børnegitteret, så man ikke skal til at flytte en hel sektion for at smide en pind på. Hvis sikkerhedsgitteret gør det for besværligt at komme ind og lægge en pind på ilden, så bliver det alt for besværligt og træls. Vælg derfor en afskærmning med en låge, så det er hurtigt at komme til, men kontroller at låsen er forsvarlig og ikke kan åbnes af barnet.

Børnesikring af brændeovn på den smarte måde

I dag er det muligt at købe et børnegitter, der er langt mere enkelt, let og i et smagfuldt tidløst design man ikke bliver træt af. Desuden kan man anvende mange af disse børnegitre til mange andre formål udover som værn mod pejsen. Det er som regel muligt at købe et børnegitter i farverne sort eller hvid, så man kan få det der passer bedst ind i den stil man har. Vi har valgt at have den vi synes er den bedste model og vi har kun brændeovnsgitter til salg online i en meget høj og sikker kvalitet, der både er fleksibelt, brugervenligt, sikkert men også enkelt og praktisk. Samtidig er designet af en type, som de fleste hjem kan få til at forenes med deres øvrige boligstil.

Hvad kan man også med fordel bruge et børnegitter til

Et børnegitter kan bruges til meget mere end til afskærmning foran pejsen. Faktisk er det en super god i dag, at tage sit gitter brændeovn med ud på terrassen om sommeren, hvor man ofte slet ikke fyrer indendørs og så bruge det omkring grillen. Man kan også vælge at investere i et ekstra børnegitter til at have udendørs på terrassen.

Griller man tit, har man helt det samme problem med at barnet ikke må komme for tæt på. Hvor forfærdeligt kan det ikke gå, hvis barnet forsøger at rejse sig op ved at hive fat i det håndtag, der ofte er på siden af en grill. Derfor er det en rigtig god ide at have et gitter til afskærmning omkring sin grill eller havepejs. Igen er det vigtigt, at børnegitteret kan fastmonteres, så det ikke er muligt at skubbe, flytte eller vælte det. Husk også at vælge et børnegitter med en låge, så det er nemt at komme ind til grillen når bøfferne skal lægges på eller vendes. Vær opmærksom på, at det ikke er alle brændeovnsgitre, der er velegnet til udendørs brug. Spørg evt. supporten ved tvivl. Der er mange andre måde hvorpå man kan udnytte et gitter til afskærmning. Et brændeovnsgitter kan også bruges som rumdeler, hvis man har en afdeling i sit hjem, hvor man ikke ønsker at barnet skal kunne bevæge sig rundt, mens barnet er lille. Det kan f.eks. være fordi at der er reoler eller andre store ting, som barnet kan få ned over sig eller måske en terrassedør man ønsker at holde afskærmet. Her kan et sikkerhedsgitter også gøre sig nyttigt. Montér blot siderne fast på væg eller dørkarm og så er der skærmet af. Det kan også være ved en bred trappeopgang, hvor det ikke er muligt at bruge de almindelige små trappegitre, her kan børnegitteret også være til stor nytte.

Rengøring af brændeovnsgitter

Vælg et børnegitter til brændeovnsgitter, som er let at rengøre. Selvom de helt nye ovne er meget lette at tømme og man ofte vælger at bruge en askesuger, så vil der nok bare være lidt askestøv efter tømning. Et børnegitter i f.eks. metal, er meget hurtigt lige at tørre over med en fugtig klud. Det gitter brændeovn som vi har valgt at have online i shoppen, har en overfladebehandling, der gør at det er meget slidstærkt og meget let at tørre over ved behov. Det er som regel nok bare at støvsuge børnegitteret med en støvsuger hvorpå man har en blød børste på mundstykket, men ellers tørres det let af med en fugtet klud ved behov. Der er ingen anden særlig vedligeholdelse og behandlingen er så kraftig, at det godt kan tåle nogle slag uden at få ridser i lakken. Vi har valgt, at have et meget fleksibelt sikkerhedsgitter, som giver en så optimal afskærmning brændeovn som man kan ønske sig. Det er en sikker løsning, hvor man kan bygge på med flere sektioner ved behov. Sektionerne kan købes enkeltvis, så man kan tilpasse det individuelt.

Levering og prisgaranti

Er du træt af at bekymre dig om de små børn kommer for tæt på varmen og vil du have en løsning der er sikker nu, så køb en sikker brændeovn afskærmning med hurtig levering her og hold børnene på en sikker afstand af varmen allerede om få dage. Vi har altid en hurtig levering og vi har prisgaranti på vores produkter. Vi går desuden meget op i at levere gode løsninger samt ønsker vi at give vores kunder en rigtig god service, så de oplever at få den samme gode og personlige service, som handlede de i en ganske almindelig butik. Vi har desuden vores hyggelige pejsecenter, som man også er velkommen til at kigge forbi og se vores meget flotte brændeovnstilbehør. Her er det altid en rigtig god ide at bestille en tid, hvis man gerne vil have lidt mere information og vejledning omkring vores mange flotte udstillede brændeovne. Du kan læse mere om vores hyggelige pejsecenter her! I pejsecenteret er det også muligt at se andet tilbehør som f.eks. brændekurve, pejsesæt og smarte brandslukkere og kuliltealarmer med mere. Det er ikke alle modeller fra vores hjemmeside, som vi har udstillet, da det vil kræve rigtig meget plads.

For flere informationer er man altid meget velkommen til at ringe eller sende vores dygtige support en mail. Vi har kun fagfolk siddende, som ved hvad de snakker om. De vil altid kunne være behjælpelige med at finde den helt rigtige løsning i lige netop jeres tilfælde.

Åbningstider:
Mandag til torsdag: 9.00 - 16.00
Fredag: 9.00 - 14.00
Lørdag, søndag, grundlovsdag
og helligdage: Lukket
Hurtige genveje
Salgs- & leveringsbetingelser
Sitemap
Kunde login
Kundeservice
Hedestoker ApS
Hunnerupvej 3, 6920 Videbæk
E-mail: salg@hedestoker.dk
Cvr. nr: 34 60 73 70