7
Vi er altid klar til at hjælpe Professionel rådgivning Udkørende serviceteam

Pilleovne

Få hyggen og varmen ind i stuen med en pilleovn. Fyrer du stadigvæk med olie eller har du gasfyr? Spar mange penge på din varmeregning. Der er rigtig mange fordele ved pilleovne - se bare herunder.

  • Økonomisk besparelse
  • Bedre udnyttelse af varmeenergien
  • Bedre fordeling af varmen
  • Samme hyggelige stemning som ved brændeovne

Se vores store udvalg af økonomiske flotte pilleovne. Har du spørgsmål vedr. vores ovne, så kontakt os på mail eller telefonisk.

OBS: Ved brændbare gulve skal der benyttes et underlag af klinker, da dette pt. er det eneste materiale, der overholder reglerne for afstanden mellem brændbart gulv og en pillebrændeovn.

Reservedele til pilleovne
Artel pilleovne med WIFI
Thermorossi pilleovne
Røgrør Ø80mm - uden synlig samlinger
Varmeskjold til ø 80 rør uden synlig samlinger
Pelletsrør 80mm til træpilleovne
Wood skorstene - Ø80mm
TermaTech skorstene - Ø80 mm
Pelletsrør - Pakkesæt nr. 1 til muret skorsten - 80mm
Pelletsrør - Pakkesæt nr. 1 til muret skorsten - 80mm-2Pelletsrør - Pakkesæt nr. 1 til muret skorsten - 80mm-2Pelletsrør - Pakkesæt nr. 1 til muret skorsten - 80mm-2Pelletsrør - Pakkesæt nr. 1 til muret skorsten - 80mm-2Pelletsrør - Pakkesæt nr. 1 til muret skorsten - 80mm-2
Pelletsrør - Pakkesæt nr. 1 til muret skorsten - 80mm-2


Forventet leveringstid: ca. 3-5 hverdage

PRISGARANTI - Set billigere?

VVS nr. Vejl. pris Pris inkl. moms
L
20101 Pelletsrør - Pakkesæt nr. 1 til muret skorsten 2.337,96 1.973,00
VVS nr. 20101
Pelletsrør - Pakkesæt nr. 1 til muret skorsten
L 2.337,96 1.973,00
 
Pelletsrør - Pakkesæt nr. 2 til stålskorsten - 80mm
Pelletsrør - Pakkesæt nr. 2 til stålskorsten - 80mm-2Pelletsrør - Pakkesæt nr. 2 til stålskorsten - 80mm-2Pelletsrør - Pakkesæt nr. 2 til stålskorsten - 80mm-2Pelletsrør - Pakkesæt nr. 2 til stålskorsten - 80mm-2


Forventet leveringstid: ca. 1-2 hverdage

PRISGARANTI - Set billigere?

VVS nr. Vejl. pris Pris inkl. moms
L
20102 Pelletsrør - Pakkesæt nr. 2 til stål skorsten 1.587,50 1.343,00
VVS nr. 20102
Pelletsrør - Pakkesæt nr. 2 til stål skorsten
L 1.587,50 1.343,00
 
Pelletsrør - Pakkesæt nr. 3 til muret skorsten - 80mm
Pelletsrør - Pakkesæt nr. 3 til muret skorsten - 80mm-2Pelletsrør - Pakkesæt nr. 3 til muret skorsten - 80mm-2Pelletsrør - Pakkesæt nr. 3 til muret skorsten - 80mm-2Pelletsrør - Pakkesæt nr. 3 til muret skorsten - 80mm-2Pelletsrør - Pakkesæt nr. 3 til muret skorsten - 80mm-2
Pelletsrør - Pakkesæt nr. 3 til muret skorsten - 80mm-2


Forventet leveringstid: ca. 1-3 hverdage

PRISGARANTI - Set billigere?

VVS nr. Vejl. pris Pris inkl. moms
L
20103 Pelletsrør - Pakkesæt nr. 3 til muret skorsten 1.988,43 1.652,00
VVS nr. 20103
Pelletsrør - Pakkesæt nr. 3 til muret skorsten
L 1.988,43 1.652,00
 

Bedste pilleovn?

Hvad der er den bedste pilleovn er mere,- hvilken pilleovn er den bedste til dig. De fleste pilleovne i dag er selvstyrende/selvregulerende. Det vil sige, at du bare skal hælde træpiller på og rense og tømme aske ved behov, på samme måde som med en brændeovn. Der er bare længere intervaller imellem de nødvendige rens/tømning af aske. Desuden soder glasset sjældet til i en pilleovn der er indstillet korrekt. En pilleovn med en stor tank, vil kunne køre i flere dage alt efter hvor stort et areal der skal opvarmes, hvor høje temperaturer der ønskes samt hvor godt der er isoleret i huset. Således spiller flere faktorer ind i hvor mange træpiller ovnen forbruger. Dog er en pilleovn er generelt forholdsvis billig i drift, både i strøm og træpiller og virkningsgraden er høj.Træpiller har i mange år været ret stabile i pris, men der er også set udsving grundet faktorer som f.eks. invationen af Ukraine

Det er forholdsvis nemt at fyre med træpiller i en pilleovn set i forhold til en brændeovn. Man får heller ikke de store udsving i temperaturerne, som man ellers får ved en traditionel brændeovn. Når man skal ud og finde den bedste pilleovn, skal man derfor overveje hvad behovet er. Hvor stort et areal drejer det sig om? Skal det være muligt at fjernbetjene pilleovnen (f.eks. hvis den skal stå i et sommerhus) og hvad er der ellers af krav til udseende, skal der være varmelagring og så videre. Hos Hedestoker har vi moderne og effektive pilleovne, der kan leve op til alle krav om kvalitet og med høje virkningsgrader. Vi hjælper gerne med at finde den bedste pilleovn til dit behov. Alt sammen til en god pris. Vi har prisgaranti på alle vores pilleovne.

Hvad koster en pilleovn i strøm?

En pilleovn er ca. igang 2000 timer om året hos en gennemsnitlig forbruger. Et eksempel på en Artel Futura med effektivitet på 95% med en tank på 16 kg og en brændetid: Min. - Max. 10 - 20 timer har et pilleforbrug kg/time (Maks. - Min) 1,65 - 0,8 ved kontinuerlig drift. Elforbruger er 22-40 W under kontinuerlig drift & 300 W under optænding. Det vil i forhold give en ret stor besparelse når den anvendes som et supplement til almindelig opvarmning på f.eks. el, gas eller olie.

Hvad koster det at installere en pilleovn?

Typisk vil det koste mellem 2000-4000 kr. inkl. moms at få installeret en ny pilleovn. En god ide er at rådføre sig med sin lokale skorstensfejer inden man går i gang med arbejdet. Man kan godt gøre det selv, men har man ingen erfaring i at installere en pilleovn, kan det være en fordel at anvende en autoriseret montør. Efterfølgende skal skorstensfejeren godkende ovnen.

Brændeovn vs Pilleovn?

Har du billig adgang til træ, og kan du lide at holde en brændeovn i gang, for det kræver det hvis man skal opvarme for at spare penge på varmen, så kan man vælge en brændeovn. Vil du derimod gerne gøre det lidt lettere for dig selv og spare flere penge på det årlige varmebudget og skal varmekilden være et godt supplement hertil, så er det helt klar en pilleovn man skal købe. En pilleovn kræver væsentlig mindre arbejde end en brændeovn. Træpillerne leveres i sække der er lige til at hælde på. Godt nok er træpiller dyrere end træ/brænde, men til gengæld er der en langt højere udnyttelse af brændværdien ved at benytte træpiller. Man får også en meget mere stabil varme og varmefordeling ved en pilleovn. En pilleovn kan nemt kører i et par dage på en tankfuld træpiller i de kølelige vinterdage (afhængig af kvm der skal opvarmes samt isoleringsgraden) modsat en brændeovn, hvor man skal være til stedet for at fylde træ i ovnen med få timers mellemrum. Derfor er der flere og flere der foretrækker træpilleovnen. Det kan støve en smule når man hælder træpillerne på, men modsat en brændeovn, hvor der kan slippe lidt røg ud når man åbner lågen for at fylde på,- er der ved en pilleovn helt lukket ind til brændkammeret. Lige som brændeovne, kan man også få pilleovne med ekstra varmelagring.

Få hyggen og varmen helt ind i stuen med en pilleovn

Fyrer du stadigvæk med olie eller har du et dyrt gasfyr? En pillebrændeovn kan spare dig for helt op mod 70 % af varmeregning. Køb en pillebrændeovn med automatisk optænding og mærk besparelsen med det samme. Udover en kæmpe mærkbar besparelse på varmebudgettet, får du et helt andet varmt og hyggeligt indeklima. Den knitrende ild, varmen fra flammerne og den hyggestemning der automatisk følger med, er bare nogle af de fordele der er ved de nye pilleovne. I modsætning til en almindelig ovn, kan man styre en pilleovn fuldstændig, så der altid er en helt stabil rumtemperatur,- hvilket er med til at give et behageligt indeklima. Det hele kan nu også styres fra din smartphone.

Fordele ved en ny pilleovn

Der er rigtig mange fordele ved en pillebrændeovn eller træppilleovn som mange også kalder den,- udover den hygge den spreder. Vi har udvalgt de bedste pilleovne og de er europæiske, og som er perfekte til det nordiske klima. Vi har flere forskellige træpilleovne, som desuden føres i rigtig mange farver. Vi har blandt andet følgende mærker!

Vi får hele tiden nye træpilleovne i vores sortiment og vi er altid på jagt efter de allerbedste modeller. Der er flere ting vi kigger på, når vi udvælger træpilleovne. De skal være lavet af gode og robuste materialer så holdbarheden er god. Dernæst er det også vigtigt, at træpilleovnene har en høj virkningsgrad, hvilket fortæller noget om hvor godt brændslet bliver udnyttet. Noget andet vi går op i er komforten og designet. Træpilleovnene skal være med moderne teknologi, være nemme at rengøre og betjene samt skal designet være flot og lækket at se på. Træpilleovnene vil vi gerne have i flere forskellige farver, så der er noget for enhver smag om man er til farver eller ej.

Pillebrændeovnen - fremtidens brændeovn?

En pillebrændeovn er den helt rette type ovn for dem som ikke har tid, lyst eller mulighed for at selv at save og flække træ. Træ der er savet, flækket og tørret korrekt er som regel også dyrere at anskaffe end træpiller (priserne kan dog variere) med mindre man har tid, lyst og mulighed for at ordne træet selv. Det kræver også noget mere plads til opbevaring, hvis man gerne vil klargøre træ til en sæson af gangen. Vil man hellere undgå alt besværet og få en mere stabil varme i sin bolig, så er en pilleovn lige sagen. Med en træpilleovne er der ikke meget arbejde udover at hælde træpiller på. Træpilleovne udnytter brændslet rigtig godt og derved er der ikke meget askeaffald. Det giver gode lange intervaller med de nødvendige asketømninger.

Pilleovne skaber hygge og varme

En pilleovn laver en helt særlig og pragtfuld ensartet varme. Man behøver slet ikke at gå på kompromis med det smukke ydre eller synes af den smukke blafrende ild. De nye pilleovne, som helt korrekt også kaldes for en pillebrændeovn, har det hele. De nye modeller af pilleovne er designet til at ligne en brændeovn. Der findes mange forskellige typer af pilleovne. Der er moderne pilleovne, de mere klassiske typer og så dem, der ligner en mere robust type. Der er simpelthen designet en pillebrændeovn til alle typer af stilarter.

Træpilleovn til den moderne og travle familie

En almindelig moderne familie som ofte tager tidligt hjemmefra og kommer sent hjem igen, har især meget stor glæde af de top moderne pillebrændeovne. Her er det slet ikke nødvendigt at tænde op hver dag. Det hele kører automatisk og det eneste man skal huske er, at efterfylde træpiller når det er nødvendigt. En familie hvor begge parter går på arbejde, kan ikke holde gang i en almindelig brændeovn og den overgår således mere til et supplement om aftenen, hvor der lige skal hygges lidt med ekstra varme og hyggelig ild. Med en pilleovn, kommer man altid hjem til en lækker varme. Rengøring og den almindelige vedligehold er også hurtigt overstået. Der skal tømmes askeskuffe men ved at vælge træpiller af en rigtig god kvalitet, er intervallerne lange. Glasset er let at holde rent og klart. vi anbefaler, at man anvender en egnet glasrens som f.eks. glasrens fra Delta Kemi og en god glasrenser svamp ved et lidt mere tilsodet glas.

Automatisk optænding

Stå op eller kom hjem til et dejligt opvarmet hus hver dag. En af de helt store glæder ved en pillebrændeovn er, at den kan programmeres/indstilles til at køre præcis som du ønsker det. Pillebrændeovnen har automatisk optænding og det vil sige, at den selv regulerer ind efter den temperatur den er indstillet til. Det er desuden muligt at lave tidsintervaller pillebrændeovn således at i bestemte tidsrum er der en højere stuetemperatur og samtidig det modsatte, hvor man kan lave en automatisk regulering ned om natten.

Opvarmning med træpiller

Anvend altid træpiller af god kvalitet for at opnå den bedst mulige forbrænding. Ved træpiller af bedste mulige kvalitet, vil der være flere fordele som f.eks. minimal askeaffald. Desuden er der stort set ingen støvgener ved påfyldning, hvis kvaliteten af træpillerne er god.

Pilleovn bedst i test

Det er vigtigt, når man skal investere i en ny træpilleovn, at man sætter sig ind i hvilket behov man har. De nye moderne træpilleovne er meget mere støjsvage end de lidt ældre modeller. Ønsker man en helt støjsvag pilleovn, ja så skal man lige være opmærksom på, at der kan være forskel på træpilleovne iog det er ikke dem alle sammen der er lige støjsvage. Der er lavet mange forskellige test af pilleovne for at finde den bedste pilleovn på markedet. Generelt er de alle sammen brugervenlige. Det man bør kigge efter inden man køber en ny pilleovn er, at den skal være godkendt og leve op til de krav der er gældende. Dernæst skal man vælge et design, som passer godt ind i hjemmet. Her hjælper vi gerne med at finde den rigtige model som passer ind i Jeres behov.

Underlag til pillebrændeovn

Hvis røgrøret er bag pilleovnen, skal der være et underlag af klinker eller granit, da det pt. er det eneste underlag der overholder regler for korrekt afstand mellem brændbare gulve og pillebrændeovne. I andre tilfælde f.eks. med topafgang, er en almindelig gulvplade nok. Du kan se vores gulvplader her som er sorte gulvplader eller glas gulvplader.

Spørg os gerne hvis du er i tvivl om underlag til pillebrændeovne. Det er også altid muligt at læse mere om underlaget under de enkelte ovne.

En pilleovn er hurtigt tjent ind igen

Prisen på en pillebrændeovn varierer meget alt efter hvilken model det. Der kan være en forskel i ydeevnen, udseendet osv. Er det en almindelig klassisk model pillebrændeovn man ønsker eller går man efter sidste nye model så vil der jo selvfølgelig være forskel på prisen. Kvaliteten spiller selvfølge også en rolle i de forskellige pilleovn priser. Pillebrændeovn priser er også forskellig alt efter om man køber en lidt billig pilleovn i Tyskland. Der er næsten ingen forskel på priser om man handler pillebrændeovn herhjemme eller pillebrændeovn i Tyskland. Man skal dog have lidt is i maven, hvis man vælger at købe en billig pilleovn i udlandet, Det man kan være sikker på, når man handler i Danmark er, at man er garanteret en fair behandling, hvis der skulle være noget galt med det indkøbte produkt. Hos Hedestoker gør vi meget ud af at levere den allerbedste service til alle vores kunder. Vi ønsker glade og trofaste kunder.

Skorsten til pilleovn

Vi har selvfølgelig også en ny skorsten til din pilleovn og her er det vigtigt at understrege, at skorstenen har en kæmpe indflydelse på den gode forbrænding uanset og det er en skorsten til pilleovne, brændeovne med flere. For at opnå en god og renere forbrænding, skal forholdene være i orden.

Du kan se en af vores skorstene her - Skorsten til pilleovn samt får et overblik over mere tilbehør og skorstene her Pilleovn Skorsten, Pelletsrør, Varmeskjold, Røgrør til pilleovn.

Pilleovn tilbud & prisgaranti

Når man køber en pillebrændeovn hos os, kan man være sikker på, at ovnen er af en høj kvalitet og desuden kan man være sikker på, at prisen er fair set i forhold til vores konkurrenter. Hos Hedestoker har vi prisgaranti på alle vores varer, så her er du altid garanteret en fair pris året rundt. Så behøver du ikke at bruge oceaner af tid på at søge rundt på nettet efter den billigste træpillebrændeovn. Vi matcher de pillebrændovn priser der er, med få undtagelser i forbindelse med kampagner og lignende.

Er du stadigvæk i tvivl om en pilleovn er noget for dig, så skriver vi det lige igen. Det er muligt at opnå en god stor besparelse på varmebudgettet ved at indstallere en pilleovn, hvis du stadigvæk er en af dem der har en dyr opvarmningsform som f.eks. el, olie eller gas. Med et sommerhus opvarmet på el bør man bestemt også overveje en pilleovn i stedet for den dyre el. Og kan du lide levende ild og en varme der er så behagelig som ved en almindelige brændeovn- så er en pilleovn lige noget for dig. Den helt store fordel ved pilleovnen frem for brændeovne er også, at man kan styre temperaturen og indstille ovnen til den ønskede temperatur. Det er besparende på brændslet men også mere behageligt for indeklimaet, at der ikke er de store udsving som der kan være ved en brændeovn.

Spørgsmål vedrørende pilleovne

Du er altid velkommen til at sende os en mail eller kontakte os telefonisk, hvis der er noget som du gerne vil have uddybet vedrørende vores træpilleovne. Vi har fagfolk i supporten, der har en stor erfaring indenfor service og installation af pilleovne samt en bred viden om de enkelte modeller af pilleovne.

Åbningstider:
Mandag til torsdag: 9.00 - 16.00
Fredag: 9.00 - 14.00
Lørdag, søndag, grundlovsdag
og helligdage: Lukket
Hurtige genveje
Salgs- & leveringsbetingelser
Sitemap
Kunde login
Kundeservice
Hedestoker ApS
Hunnerupvej 3, 6920 Videbæk
E-mail: salg@hedestoker.dk
Cvr. nr: 34 60 73 70