Hedestoker ApS
Hedestoker ApS
Vi er klar til at hjælpe dig Prof. rådgivning Prisgaranti Nem returnering
Hedestoker ApS

Pilleovne

Få hyggen og varmen ind i stuen med en pilleovn. Fyrer du stadigvæk med olie? Spar nu op til 70 % på din varmeregning. Der er rigtig mange fordele ved pilleovne!

  • Miljørigtig opvarmning
  • Økonomisk besparelse op til 70 %
  • Bedre udnyttelse af varmeenergien
  • Bedre fordeling af varmen
  • Samme hyggelige stemning som ved brændeovne

Se vores store udvalg af miljørigtige flotte pilleovne. Har du spørgsmål vedr. vores ovne, så kontakt os på mail eller telefonisk.

OBS: Ved brændbare gulve skal der benyttes et underlag af klinker, da dette pt. er det eneste materiale, der overholder reglerne for afstanden mellem brændbart gulv og en pillebrændeovn.

Artel pilleovne med WIFI
Thermorossi pilleovne
Skorsten til pilleovne - 80mm
Røgrør Ø80mm - uden synlig samlinger
Varmeskjold til ø 80 rør uden synlig samlinger
Pelletsrør 80mm til træpilleovne
Træpiller - 6mm
Pelletsrør - Pakkesæt nr. 1 til muret skorsten - 80mm
Pelletsrør - Pakkesæt nr. 1 til muret skorsten - 80mm-2Pelletsrør - Pakkesæt nr. 1 til muret skorsten - 80mm-2Pelletsrør - Pakkesæt nr. 1 til muret skorsten - 80mm-2Pelletsrør - Pakkesæt nr. 1 til muret skorsten - 80mm-2Pelletsrør - Pakkesæt nr. 1 til muret skorsten - 80mm-2
Pelletsrør - Pakkesæt nr. 1 til muret skorsten - 80mm-2


Forventet leveringstid: ca. 3-5 hverdage

PRISGARANTI - Set billigere?

VVS nr. Type Vejl. pris Pris inkl. moms
L
20101 Pelletsrør - Pakkesæt nr. 1 til muret skorsten 2.228,00 1.330,00
VVS nr. 20101
Pelletsrør - Pakkesæt nr. 1 til muret skorsten
L 2.228,00 1.330,00
 
Pelletsrør - Pakkesæt nr. 2 til stålskorsten - 80mm
Pelletsrør - Pakkesæt nr. 2 til stålskorsten - 80mm-2Pelletsrør - Pakkesæt nr. 2 til stålskorsten - 80mm-2Pelletsrør - Pakkesæt nr. 2 til stålskorsten - 80mm-2Pelletsrør - Pakkesæt nr. 2 til stålskorsten - 80mm-2


Forventet leveringstid: ca. 1-2 hverdage

PRISGARANTI - Set billigere?

VVS nr. Type Vejl. pris Pris inkl. moms
L
20102 Pelletsrør - Pakkesæt nr. 2 til stål skorsten 990,00
VVS nr. 20102
Pelletsrør - Pakkesæt nr. 2 til stål skorsten
L 990,00
 
Pelletsrør - Pakkesæt nr. 3 til muret skorsten - 80mm
Pelletsrør - Pakkesæt nr. 3 til muret skorsten - 80mm-2Pelletsrør - Pakkesæt nr. 3 til muret skorsten - 80mm-2Pelletsrør - Pakkesæt nr. 3 til muret skorsten - 80mm-2Pelletsrør - Pakkesæt nr. 3 til muret skorsten - 80mm-2Pelletsrør - Pakkesæt nr. 3 til muret skorsten - 80mm-2
Pelletsrør - Pakkesæt nr. 3 til muret skorsten - 80mm-2


Forventet leveringstid: ca. 1-3 hverdage

PRISGARANTI - Set billigere?

VVS nr. Type Vejl. pris Pris inkl. moms
L
20103 Pelletsrør - Pakkesæt nr. 3 til muret skorsten 1.825,00 1.258,00
VVS nr. 20103
Pelletsrør - Pakkesæt nr. 3 til muret skorsten
L 1.825,00 1.258,00
 

Få hyggen og varmen helt ind i stuen med en pilleovn

Fyrer du stadigvæk med olie? En pillebrændeovn kan spare dig for helt op mod 70 % af varmeregning. Køb en CO2 Neutral pillebrændeovn med automatisk optænding og mærk besparelsen med det samme. Udover en kæmpe mærkbar besparelse på varmebudgettet, får du et helt andet varmt og hyggeligt indeklima. Den knitrende ild, varmen fra flammerne og den hyggestemning der automatisk følger med, er bare nogle af de fordele der er ved de nye pilleovne. I modsætning til en almindelig ovn, kan man styre en pilleovn fuldstændig, så der altid er en helt stabil rumtemperatur,- hvilket er med til at give et optimalt indeklima. Det hele kan nu også styres fra din smartphone.

Fordele ved en ny pilleovn

Der er rigtig mange fordele ved en pillebrændeovn eller træppilleovn som mange også kalder den,- udover den hygge den spreder. Vi har udvalgt de bedste pilleovne og de er europæiske, og som er perfekte til det nordiske klima. Desuden er de udvalgte modeller af vores pillebrændeovne godkendt jævnfør de europæiske høje standarder. Vi har flere forskellige træpilleovne, som desuden føres i rigtig mange farver. Fælles for dem alle er, at de er energibesparende, miljøvenlige samt en økonimisk gevindst for de fleste husejere. Vi har blandt andet følgende mærker!

Vi får hele tiden nye træpilleovne i vores sortiment og vi er altid på jagt efter de allerbedste modeller. Der er flere ting vi kigger på, når vi udvælger træpilleovne. Selvfølgelig skal de være godkendte, men de skal også være lavet af gode og robuste materialer så holdbarheden er garanteret. Dernæst er det også vigtigt, at træpilleovnene har en høj virkningsgrad, hvilket fortæller noget om hvor godt brændslet bliver udnyttet. Noget andet vi går op i er komforten og designet. Træpilleovnene skal være med moderne teknologi, være nemme at rengøre og betjene samt skal designet være flot og lækket at se på. Træpilleovnene vil vi gerne have i flere forskellige farver, så der er noget for enhver smag om man er til farver eller ej.

Pillebrændeovnen er fremtidens brændeovn

En pillebrændeovn er den helt rette type ovn for dem som ikke har tid, lyst eller mulighed for at selv at save og flække træ. Træ der er savet, flækket og tørret korrekt er desuden også dyrere end træpiller, med mindre man har tid, lyst og mulighed for at ordne træet selv. Det kræver også noget mere plads til opbevaring, hvis man gerne vil klargøre træ til en sæson af gange. Vil man hellere undgå alt besværet og få en mere ensartet varme i sin bolig, så er en pilleovn lige sagen. Med en træpilleovne er der ikke meget arbejde udover at hælde træpiller på. Træpilleovne udnytter brændslet optimalt og derved er der ikke meget askeaffald. Det giver gode lange intervaller med de nødvendige asketømninger.

Pilleovne skaber hygge og varme

En pilleovn laver en helt særlig og pragtfuld ensartet varme. Man behøver slet ikke at gå på kompromis med det smukke ydre eller synes af den smukke blafrende ild. De nye pilleovne, som helt korrekt også kaldes for en pillebrændeovn, har det hele. De nye modeller af pilleovne er designet til at ligne en brændeovn. Der findes mange forskellige typer af pilleovne. Der er moderne pilleovne, de mere klassiske typer og så dem, der ligner en mere robust type. Der er simpelthen designet en pillebrændeovn til alle typer af stilarter.

Træpilleovn til den moderne og travle familie

En almindelig moderne familie som ofte tager tidligt hjemmefra og kommer sent hjem igen, har især meget stor glæde af de top moderne pillebrændeovne. Her er det slet ikke nødvendigt at tænde op hver dag. Det hele kører automatisk og det eneste man skal huske er, at efterfylde træpiller når det er nødvendigt. En familie hvor begge parter går på arbejde, kan ikke holde gang i en almindelig brændeovn og den overgår således mere til et supplement om aftenen, hvor der lige skal hygges lidt med ekstra varme og hyggelig ild. Med en pilleovn, kommer man altid hjem til en lækker varme. Rengøring og den almindelige vedligehold er også hurtigt overstået. Der skal tømmes askeskuffe men med en ren forbrænding af gode CO2 neutrale træpiller af en rigtig god kvalitet, er intervallerne lange. Glasset er let at holde rent og klart. vi anbefaler, at man anvender en egnet glasrens som f.eks. glasrens fra Delta Kemi og en god glasrenser svamp ved et lidt mere tilsodet glas.

Automatisk optænding

Stå op eller kom hjem til et dejligt opvarmet hus hver dag. En af de helt store glæder ved en pillebrændeovn er, at den kan programmeres/indstilles til at køre præcis som du ønsker det. Pillebrændeovnen har automatisk optænding og det vil sige, at den selv regulerer ind efter den temperatur den er indstillet til. Det er desuden muligt at lave tidsintervaller pillebrændeovn således at i bestemte tidsrum er der en højere stuetemperatur og samtidig det modsatte, hvor man kan lave en automatisk regulering ned om natten.

CO2 neutral opvarmning

Træpiller er CO2 neutralt brændsel. Det betyder, at der ikke frigives yderligere CO2 ved en forbrænding end hvad træet optog under sin vækst. Derfor er det en rigtig god ting for miljøet at opvarme hele eller dele af sin bolig med CO2 neutrale træpiller. Bruger man en god kvalitet af træpiller, bliver selve forbrænde mest optimal og der vil være et minimalt aske efterfølgende. Desuden er der stort set ingen støvgener ved påfyldning, hvis kvaliteten af træpillerne er god.

Pilleovn bedst i test

Det er vigtigt, når man skal investere i en ny træpilleovn, at man sætter sig ind i hvilket behov man har. De nye moderne træpilleovne er næsten fuldstændig støjsvage. Ønsker man en helt støjsvag pilleovn, ja så skal man lige være opmærksom på, at de gamle og måske lidt billige træpilleovne ikke er helt så støjsvage som de nye træpilleovne. Der er lavet flere forskellige test af pilleovne for at finde den bedste pilleovn på markedet. Generelt er de alle sammen ret gode. Det man bør kigge efter inden man køber en ny pilleovn er, at den skal være godkendt og leve op til de krav der er gældende. Dernæst skal man vælge et design, som passer godt ind i hjemmet. Vi har kun de bedste pilleovne med en meget høj ydeevne. Vores pilleovne er godkendte og lever helt op til de gældende krav. Vi ønsker at passe på miljøet og vi udvælger produkter baseret på forskning, erfaringer og med en bæredygtig økonomi.

Underlag til pillebrændeovn

Hvis røgrøret er bag pilleovnen, skal der være et underlag af klinker eller granit, da det pt. er det eneste underlag der overholder regler for korrekt afstand mellem brændbare gulve og pillebrændeovne. I andre tilfælde f.eks. med topafgang, er en almindelig gulvplade nok. Du kan se vores gulvplader her som er sorte gulvplader eller glas gulvplader!

En pilleovn er hurtigt tjent ind igen

Prisen på en pillebrændeovn varierer meget alt efter hvilken model det. Der kan være en forskel i ydeevnen, udseendet osv. Er det en almindelig klassisk model pillebrændeovn man ønsker eller går man efter sidste nye model så vil der jo selvfølgelig være forskel på prisen. Kvaliteten spiller selvfølge også en rolle i de forskellige pilleovn priser. Pillebrændeovn priser er også forskellig alt efter om man køber en lidt billig pilleovn i Tyskland. Der er næsten ingen forskel på priser om man handler pillebrændeovn herhjemme eller pillebrændeovn i Tyskland. Man skal dog have lidt is i maven, hvis man vælger at købe en billig pilleovn i udlandet, Det man kan være sikker på, når man handler i Danmark er, at man er garanteret en fair behandling, hvis der skulle være noget galt med det indkøbte produkt. Hos Hedestoker gør vi meget ud af at levere den allerbedste service til alle vores kunder. Vi ønsker glade og trofaste kunder.

Skorsten til pilleovn

Vi har selvfølgelig også en ny skorsten til din pilleovn og her er det vigtigt at understrege, at skorstenen har en kæmpe indflydelse på den gode forbrænding uanset og det er en skorsten til pilleovne, brændeovne med flere. For at opnå en god og renere forbrænding, skal forholdene være i orden.

Du kan se en af vores skorstene her - Skorsten til pilleovn samt får et overblik her - Pilleovn skorsten - pelletsrør - varmeskjold - røgrør til pilleovn!

Pilleovn tilbud & prisgaranti

Når man køber en pillebrændeovn hos os, kan man være sikker på, at ovnen er af en høj kvalitet og desuden kan man være sikker på, at prisen er den helt rigtige. Hos Hedestoker har vi prisgaranti på alle vores varer, så her er du altid garanteret den bedste pris året rundt. Så behøver du ikke at bruge oceaner af tid på at søge rundt på nettet efter den billigste træpillebrændeovn. Vi matcher de pillebrændovn priser der er, med få undtagelser i forbindelse med kampagner og lignende.

Bedre og billigere varme

Er du stadigvæk i tvivl om en pilleovn er noget for dig, så skriver vi det lige igen. Du kan opnå en besparelse på op mod 70 % ved at indstallere en pilleovn hvis du stadigvæk er en af dem der har en dyr opvarmningsform som f.eks. olie.

Kan du lide levende ild og en varme der trænger helt ind til knoglerne - så er en pilleovn lige noget for dig.

Spørgsmål vedrørende pilleovne

Du er altid velkommen til at sende os en mail eller kontakte os telefonisk, hvis der er noget som du gerne vil have uddybet vedrørende vores træpilleovne. Vi har fagfolk i supporten, der har en stor erfaring indenfor service og installation af pilleovne samt en bred viden om de enkelte modeller af pilleovne.

Åbningstider:
Mandag til torsdag: 9.00 - 16.00
Fredag: 9.00 - 14.00
Lørdag, søndag og
helligdage: Lukket
Hurtige genveje
Salgs- & leveringsbetingelser
Sitemap
Kunde login
Kundeservice
Hedestoker ApS
Hunnerupvej 3, 6920 Videbæk
Tlf. 96 92 10 90
E-mail: salg@hedestoker.dk
Cvr. nr: 34 60 73 70