Hedestoker ApS
 
Vi er klar til at hjælpe dig Prof. rådgivning Prisgaranti Nem returnering
Isoleringsmaterialer

Spar hurtigt mange penge med en god isolering. En god isolering er en overset,- men temmelig vigtig måde hvorpå du let, hurtigt og meget billigt kan spare faktisk rigtig mange penge.  

Alene en isolering af 10 meter rør med 30 mm rørskåle kan give en besparelse på over 2.200 kr


Isover isolering
Rørskåle
Isover isolering til kedler, røgrør og tanke.
Rørskåle til solvarme
Kløtzel
PVC isolering
  
 

Spar hurtig mange penge med en god isolering

Det er både nemt og ret billigt at sørge for god isolering af varmerør – dvs. VVS rør til varmt vand og til opvarmning af radiatorer. Du kan spare mange penge på varmebudgettet, hvis du isolerer rørene i kolde lokaler, for eksempel kældre eller lofter. I mange boliger er disse rør allerede isolerede, men isoleringen er ofte gammel, af en dårlig kvalitet, eller også er den så slidt, at den ikke slutter tæt.

Med moderne rørskåle i en god kvalitet – det vil sige i mineraluld og fra et anerkendt fabrikat – kan du opnå en effektiv isolering af rørene. Det er ikke svært selv at montere rørskålene på rørene. Blot skal man være omhyggelig med tilskæring af isoleringsmaterialet omkring ventiler, haner og forgreninger. Mange byggemarkeder og trælasthandler sælger dog rørskåle med kun 15 mm’s tykkelse. Dem skal du ikke købe. Energitjenesten og Videncenter for energibesparelser i bygninger anbefaler isoleringstykkelser på 30-50 mm.

Men alene en isolering af 10 meter rør med 30 mm rørskåle kan give en besparelse på over 2.200 kr. Kildelangivelse: Klima- og Energiministeriet 
Energistyrelsen

Energisparebolig.dk

Der kan være store og hurtige penge at tjene ved at isolere varme- og varmtvandsrør i kældre og på lofter.

Varmetabet fra kedel, beholder og rør er ofte større, end man tror. Varmetab både sommer og vinter fra en gammel støbejernskedel kan ofte udgøre 800-1.000 liter olie om året. Derfor er det vigtigt at isolere rørføringer og installationer ordenligt. Billige skumisoleringsmaterialer kan ofte være dyrt købt i længden, da det typisk skal tilhøre installationen i mange år, og den lille merudgift, der er ved at købe Rockwool i stedet for skumisolering, er godt givet ud og vil betale sig selv tilbage mange gange.

Kontakt
Tlf. 96 92 10 90

Hverdage: 9.00 - 16.00
Fredag: 9.00 - 14.00
E-mail: salg@hedestoker.dk
Hedestoker ApS
Hunnerupvej 3
6920 Videbæk
Cvr. nr: 34 60 73 70