7
Vi er altid klar til at hjælpe Professionel rådgivning Udkørende serviceteam

Renselem

Renselem til indmuring. Vi har renselemme til muret skorsten, renselem til brændeovne, pejse og pilleovne med flere. Vi har galvaniseret renselem, støbejerns renselem & renselem til udendørs brug.

Støbejerns Renselem/Renselåge til indendørs brug
Støbejerns Renselem/Renselåge til indendørs brug-2Støbejerns Renselem/Renselåge til indendørs brug-2


Tegning

Forventet leveringstid: ca. 1-3 hverdage

PRISGARANTI - Set billigere?

VVS nr. Type Vejl. pris Pris inkl. moms
L
74114 Støbejerns renselem - sort til indendørs brug 1.193,19 657,00
VVS nr. 74114
Støbejerns renselem - sort til indendørs brug
L 1.193,19 657,00
 

Renselem til indmuring

Der findes flere forskellige typer af renselemme og valg af renselem afhænger af hvilken skorsten den skal monteres i. Derudover kan der være flere faktorer der spiller ind som bliver renselemmen monteret inde i et hus eller skal renselemmen være mere robust, som ved en udendørs montering. Vi har flere typer af renselemme der kan anvendes til brændeovne, pejse, oliefyr, pillefyr m.m. som har en muret skorsten, isokern modulskorsten og lignende. Det er vigtig at vælge den rigtige renselem til din skorsten fra starten af. Det kan være en god idé at få professionel rådgivning hvis du er i tvivl. Ellers risikerer du at det skal laves om, når skorstensfejeren har været på besøg. Der skal være monteret en renselem til skorsten således at skorstensfejeren nemt og hurtigt kunne komme til at inspicere og rense din skorsten. Det er et lovkrav. Der er også regler omkring korrekt montering af renselem. Hvis du er i tvivl i lige netop dit tilfælde, så kontakt din lokale skorstensfejer. Han ved lige netop hvordan det skal laves, så alle regler bliver opfyldt.

Renselem til udendørs brug

Renselem til muret skorsten der skal være udendørs, bør være i en ordentlig kvalitet, så den holder i mange år. Her anbefaler vi, at der vælges en galvaniseret renselåge / renselem. En galvaniseret renselem har en ekstra slidstærk overflade, der er endnu mere vind og vejrbestandig end en almindelig renselem støbejern uden galvanisering. Og her i vores svingende og til tider kolde vejr, er det nødvendigt at vælge en renselåge, der er robust.

Der er efterhånden rigtig mange regler og lovkrav vedrørende opsætning af skorstene og det kan være svært, at holde sig opdateret. Vi har altid styr på de sidste nye regler og er velinformeret. Der kan vi altid hjælpe med råd og vejledning til f.eks. hvilken renselem til muret skorsten der er bedst i dit tilfælde

Køb din næste renselem til skorsten hos Hedestoker, så er du altid garanteret den bedste service. Var det ikke en renselem til muret skorsten du var på udkig efter men mere en renselem til sorste røgrør? Så klik her på Renselem til røgrør!

Åbningstider:
Mandag til torsdag: 9.00 - 16.00
Fredag: 9.00 - 14.00
Lørdag, søndag og
helligdage: Lukket
Hurtige genveje
Salgs- & leveringsbetingelser
Sitemap
Kunde login
Kundeservice
Hedestoker ApS
Hunnerupvej 3, 6920 Videbæk
E-mail: salg@hedestoker.dk
Cvr. nr: 34 60 73 70