Vi er altid klar til at hjælpe Professionel rådgivning Udkørende serviceteam

Gulvvarme

Gulvvarmesystemer i topkvalitet til lave priser. Vi har et rigtig godt udvalg af forskellige gulvvarmesystemer fra mange kendte brands samt alt hvad der skal bruges af tilbehør hertil som gulvvarmerør, varmefordelingsplader og alt andet tilbehør til gulvvarme. Vores kendte brands er f.eks.

Gulvvarmerør
Gulvvarme (MiniHeat)
Salus Gulvvarme
Gulvvarme - Altech
Gulvvarme - Comina
Gulvvarme (NeoTherm)
Gulvvarme plader
Gulvvarme - Tilbehør

Vandbaserde gulvvarmeløsninger til alle typer af huse

Vi har gulvvarme til både nybyggeri samt renovering af ældre huse. Se vores gulvvarmesystemer i topkvalitet til lave priser. Stort udvalg af forskellige gulvvarmesystemer Comina, Neotherm, Altech eller Mini-Heat som blandt andet er perfekt ovenpå et allerede eksisterende gulv. Kontakt os for spørgsmål på telefon eller mail.

Gulvvarmesystemer til alle typer boliger

Hos Hedestoker har vi alt hvad du behøver til at installere gulvvarme i et nyt hus, gulvvarme på eksisterende gulv i et gammelt eller ældre hus eller måske drømmer du om at få gulvvarme på et badeværelse på din 1. sal. Det hele kan lade sig gøre og vi har materialerne og fagfolkene, der kan rådgive dig herom. Uanset om det er gulvvarme under klinker, gulvvarme direkte på betongulv eller endda gulvvarme til campingvogn, så har vi gulvvarmen til dig.

Vi har et bredt udvalg af gulvvarme systemer og uanset hvad du vælger, er du sikret en rigtig god kvalitet og en ordentlig pris. Blandt vores komplette gulvvarmesystemer har vi flere meget kendte brands hvor vi ved at kvaliteten er helt i top. De forskellige mærker er alle en topkvalitet, men der kan være flere fordele ved at vælge en bestemt type, i forhold til om det er en renovering af et hus, lejlighed eller nybyggeri. Vi rådgiver om alle vores typer af gulvvarme og vi har en kæmpe erfaring hermed. Desuden sælger vi både til private og større firmaer. Hvilken type gulvarmesystem du skal være, afhænger af flere ting. Det rådgiver vi meget gerne omkring, så du får det bedst mulige system til dit hjem.

Læs blandt andet om det populære Mini-Heat gulvvarmesystem, der pga. sin lave højde er særdeles velegnet til renovering ovenpå eksisterende undergulv. Det kan være en kæmpe fordel, hvis der ikke er super højt til loftet, hvis man ikke har mulighed for at grave gulve ud f.eks. i en lejlighed med videre. Har du brug for yderligere informationer herom, er du altid velkommen til at kontakte vores super dygtige support der sidder klar alle hverdage. I perioder på dagen kan der være pres på telefonerne, men du kan altid sende os en mail og vi svarer så hurtigt som muligt eller eventuel ringer dig op.

Udover typen til lav indbygningshøjde har vi har også flere komplette sæt af gulvvarme. Ved at vælge et komplet sæt, er det nemt at gennemskue det system der passer til jeres behov. Desuden får man en mere simpel og hurtig installation, jhvilket også er en fordel hvis man ikke er prof i gulvvarmeinstallation. Vi har også alt i tilbehør og reservedele og det du ikke ser på siden, kan vi sikkert skaffe hjem til dig. Blandt vores kæmpe udvalg af tilbehør til gulvvarme finder du alt lige fra gulvvarmestyring, varmefordelingsplader, gulvvarmerør , trådstrammere og meget meget mere. Er der noget du ikke kan finde her på siden eller er du i tvivl om hvad du skal have, så kontakt os og vi hjælper dig gerne videre.

Hvorfor vælge gulvvarme?

Altid varme fødder med gulvvarme. Intet er så dejligt som varme fødder når man går rundt i sit hus eller lejlighed. Når varmen kommer nede fra gulvet, giver det en helt anden varmefornemmelse end hvis det er varme fra f.eks. radiatorer. Der bliver skabt et et bedre indeklima samt en mere stabil inde temperatur. Gulvvarme i badeværelset modvirker fugt og der kommer aldrig til at ligge våde håndklæder på gulvet, i hvert fald ikke ret længe. Det er muligt at lægge gulvvarme på stort set alle typer af gulve. Det som er vigtigt, er at vælge den rigtige type gulvvarme, som passer til hus, rum og materialer. Er der lav loftshøjde, skal gulvvarmen lægges direkte på eksisterende gulv eller er det et nyt hus der skal lægges gulvvarme i? Dette er nogle af de ting man skal overveje når der vælges typer af gulvvarme.

El gulvvarme vs vandbaseret gulvvarme

I dag er det ikke længere anbefalelsesværdigt at installere el gulvvarme. El gulvvarme er faktisk alt for dyr i drift vs vandbaseret gulvvarme. Faktisk er elektrisk gulvvarme 2-3 gange så dyrt. I stedet for elgulvvarme anbefales der vandbåret gulvvarmesystem som er langt billigere i drift. Mange tror at elgulvvarme, er det eneste alternativ man har ved renoveringer af huse og lejligheder, hvor man ikke ønsker at brække gulve op og hvor der måske ikke er for højt til loftet i forvejen, men der er flere rigtig gode alternativer som kun kræver en anlægshøjde på 8 mm og det kan lægges direkte ovenpå et eksisterende gulv. Det er billigt at etablere og det er et super alternativ.

Til f.eks. renoveringsprojekter hvor man har lav byggehøjde, kan man med stor fordel anvende MiniHeat, som er et vandbaseret gulvvarmesystem der er langt billigere i drift end el gulvvarme og kræver kun den samme lave anlægshøjde som el.

Hos Hedestoker forhandler vi kun vandbaseret gulvvarme og vi anbefaler ikke andet, på grund af de store driftsomkostning der er forbundet med el.

Læg gulvvarme under alle typer af gulve

Der kan i dag lægges gulvvarme under alle typer af gulve både på trægulve, fliser, klinker, epoxygulve, gulvtæpper samt mange flere. Der er nogle typer af gulve som bliver virkelig behagelige at gå på, når der er integreret gulvvarme. F.eks. klinkegulve, flisegulve og lignende. Disse gulvtyper kan virke kolde for fødderne. Går du og overvejer om du skal vælge gulvvarme eller radiator, så skal du ikke lade dig afskrække af det ekstra arbejde, der er ved at etablere gulvvarme frem for radiatorer. Det meste af arbejdet kan du selv udføre. Der kræves ingen autorisation for at lægge gulvvarme i et lukket system. Dog bør en fagmand foretage tilkoblingen til det eksisterende varmesystem samt foretage al elektrisk installation vedrørende dette.

Læg gulvvarme ovenpå eksisterende gulv

Er du i gang med at renovere et ældre hus med lidt lav loftshøjde, så fornægt ikke dig selv muligheden for at få en lækker bolig med gulvvarme. Der er i dag udviklet meget nyt indenfor gulvvarme og det er nu muligt, at få et varmeanlæg, som ikke fylder ret meget og derved ikke tager ret meget af loftshøjden. Det er slut med at hakke gulve op, hvis man ønsker denne løsning. Med MiniHeat kan man få vandbaseret gulvvarme uden at miste loftshøjde. Vi forhandler MiniHeat og efterspørgslen er stor, for det er en rigtig god og nem løsning.

Hvad koster gulvvarme

Hvad koster det at lægge gulvvarme? Det behøver slet ikke at være så dyrt at etablere varme i gulvet. En del af arbejdet kan man selv udføre uden at være en fagmand. Det som er med til at afgøre prisen er selvfølgelig hvor mange kvadratmeter der skal lægges varmeslanger i og ønsker man både elektrisk og centralvarme lagt i gulvet, er prisen lidt dyrere. Til gengæld for man en langt mere behagelig opvarmning og et forbedre indeklima. Når varmen stiger op fra gulvet, fordeles den langt bedre rundt i huset. Den er konstant og reguleres alt efter den ønskede og indstillede temperatur. De fleste har det også på den måde, at er fødderne varme, så fryser man ikke. Gulvvarme kan lægges overalt også de steder, hvor man måske ikke havde forestillet sig ville være en fordel. Har du nogensinde tænkt på at få gulvvarme i garagen, så der aldrig mere er fugt omkring bilen og den er dejlig at komme ind i om morgenen i de kolde vintermåneder. Her behøver temperaturen ikke at blive sat ret høj for at man får de mest lækre og optimale forhold for bil, cykler med mere.

Hos Hedestoker forhandler vi kun de bedste materialer til etablering af gulvvarme samt har vi virkelig alt i tilbehør.

Du finder alle vores produkter her på siden. Er der noget, som du ikke kan finde eller har du brug for yderligere rådgivning er du altid velkommen til at kontakte os. Vi kan rådgive om alt lige fra etableringen af gulvvarmesystemer samt til valg af materialer der er mest velegnet til lige netop dit projekt.

Tilbehør til gulvvarme

Vi har altid en masse billigt tilbehør til gulvvarme samt reservedele til gulvvarme hvis der er noget som er gået i stykker eller er blevet slidt gennem årene. Hvis du nu ikke kan finde det du leder efter her på siden, så tøv ikke med at kontakte os. Måske vi alligevel kan hjælpe dig.Vi har altid et stort udvalg af diverse tilbehør til gulvvarme liggende på lager og derfor kan vi sende det afsted i en fart.

Hos Hedestoker bliver du altid mødt med en rigtig god service.

hvad er billigst gulvvarme eller radiator

Radiator er billigere end gulvvarme både i montage og i drift. Radiatorer er billige i indkøb og man skal blot trække varmerør under gulvet til dem. Gulvvarme skal man forvente koster omkring 800 - 3.000 kr. pr. m2. Prisen er afhængig af, hvor meget man kan eller vil lave selv.

Hvad koster det at lave gulvvarme

Prisen for gulvvarme afhænger i høj grad af, hvor meget man selv kan og vil lave. Men en grundregel siger, at det ligger fra omkring 800 kr. og op til 3.000 kr. Den højeste pris er beregnet ud fra, at man skal have professionelle til at lave alt arbejdet. Men den lave pris er beregnet ud fra, at man selv laver alt undtagen selve tilslutningen.

Åbningstider:
Mandag til torsdag: 9.00 - 16.00
Fredag: 9.00 - 14.00
Lørdag, søndag og
helligdage: Lukket
Hurtige genveje
Salgs- & leveringsbetingelser
Sitemap
Kunde login
Kundeservice
Hedestoker ApS
Hunnerupvej 3, 6920 Videbæk
E-mail: salg@hedestoker.dk
Cvr. nr: 34 60 73 70

Session: 86501819931052023011139 | Identity: 3LE39LDE9L5E | Mobildevice: False | Ordre nr.: Ikke tildelt