Hedestoker ApS
Sådan påvirker Corona virus Hedestoker og vores kunder. Tryk her.
Hedestoker ApS
Vi er klar til at hjælpe dig Prof. rådgivning Prisgaranti Nem returnering
Hedestoker ApS

Gulvvarme

Gulvvarmesystemer i topkvalitet til lave priser. Se det store udvalg af forskellige gulvvarmesystemer

  • Altech Gulvvarme
  • Comina Gulvvarme
  • Neotherm Gulvvarme
  • Mini-Heat Gulvvarme (Perfekt ovenpå eksisterende gulv)
  • Gulvvarmerør
  • Varmefordelingsplader
  • Tilbehør til gulvvarme

Kontakt os for spørgsmål på telefon eller mail

Gulvvarmerør
Gulvvarme (MiniHeat)
Gulvvarme - Comina
Gulvvarme - Altech
Gulvvarme (NeoTherm)
Gulvvarme plader
Gulvvarme - Tilbehør

Vandbaserde gulvvarmeløsninger til alle typer af huse

Vi har gulvvarme til både nybyggeri samt renovering af ældre huse. Se vores gulvvarmesystemer i topkvalitet til lave priser. Stort udvalg af forskellige gulvvarmesystemer Comina, Neotherm eller Mini-Heat som blandt andet er perfekt ovenpå et allerede eksisterende gulv. Kontakt os for spørgsmål på telefon eller mail.

Gulvvarmesystemer til alle typer boliger

Hos Hedestoker har vi alt hvad du behøver til at installere gulvvarme i et nyt hus, gulvvarme på eksisterende gulv i et gammelt eller ældre hus eller måske drømmer du om at få gulvvarme på et badeværelse på din 1. sal. Det hele kan lade sig gøre og vi har materialerne og fagfolkene, der kan rådgive dig herom. Uanset om det er gulvvarme under klinker, gulvvarme direkte på betongulv eller endda gulvvarme til campingvogn, så har vi gulvvarmen til dig.

Find dit nye gulvarmesystem her. Hos Hedestoker har vi et bredt udvalg af gulvvarme systemer og uanset hvad du vælger, er du sikret god kvalitet og en ordentlig pris. Blandt vores komplette gulvvarmesystemer har vi blandt andet Comina & NeoTherm samt Mini-Heat

Læs blandt andet om det populære Mini-Heat gulvvarmesystem, der pga. sin lave højde er særdeles velegnet til renovering ovenpå eksisterende undergulv. Vi har også flere komplette sæt af gulvvarme, som gør det nemt for dig at vælge det der passer til jeres behov og få en simpel og hurtig installation. Vi har også alt i tilbehør og reservedele til dit gulvvarme system.

Vi har et kæmpe udvalg af tilbehør til gulvvarme f.eks. gulvvarmestyring, varmefordelingsplader, gulvvarmerør , trådstrammere og meget mere. Er der noget du ikke kan finde her på siden eller er du i tvivl om hvad du skal have, så kontakt os og vi hjælper dig gerne videre.

Hvorfor vælge gulvvarme?

Altid varme fødder med gulvvarme. Intet er så dejligt som varme fødder når man går rundt i sit hus eller lejlighed. Når varmen kommer nede fra gulvet, giver det en helt anden varmefornemmelse end hvis det er varme fra f.eks. radiatorer. Der bliver skabt et et bedre indeklima samt en mere stabil inde temperatur. Gulvvarme i badeværelset modvirker fugt og der kommer aldrig til at ligge våde håndklæder på gulvet, i hvert fald ikke ret længe. Det er muligt at lægge gulvvarme på stort set alle typer af gulve. Det som er vigtigt, er at vælge den rigtige type gulvvarme, som passer til hus, rum og materialer. Er der lav loftshøjde, skal gulvvarmen lægges direkte på eksisterende gulv eller er det et nyt hus der skal lægges gulvvarme i? Dette er nogle af de ting man skal overveje når der vælges typer af gulvvarme.

El gulvvarme/vandbaseret gulvvarme

I dag er det ikke længere anbefalelsesværdigt at installere el gulvvarme og det er generelt heller ikke længere lovligt at etablere el, som den primære opvarmningskilde i boliger, hvor det er muligt at blive forsynet med fjernvarme eller gas. El gulvvarme er også alt for dyrt i driftt, fordi prisen på el er ret høj. Faktisk er elektrisk gulvvarme 2-3 gange så dyrt, som hvis man vælger vandbaseret gulvvarme.I stedet for el gulvvarme anbefaler vi et andet system som også er vandbåret og langt billigere i drift. Mange tror at el gulvvarme, er det eneste alternativ man har ved renoveringer af huse og lejligheder, hvor man ikke ønsker at brække gulve op. Det er ikke længere sandt. I stedet for kan man med meget stor fordel anvende MiniHeat, som kun kræver en anlægshøjde på 8 mm og det kan lægges direkte ovenpå et eksisterende gulv. Det er billigt at etablere og det er et super alternativ.

Gulvvarme ved lav anlægshøjde

Ja nu er det muligt også at lægge gulvvarme uden at skal miste en stor del af højde i rummet. Det vil sige, at selv i huse med lav anlægshøjde kan man nu lægge gulvvarme. Vi har gulvvarmesystemer, som ikke kræver meget anlægshøjde.

Til f.eks. renoveringsprojekter hvor man har lav byggehøjde, kan man med stor fordel anvende MiniHeat, som er et vandbaseret gulvvarmesystem der er langt billigere i drift end el gulvvarme og Kræver kun den samme lave anlægshøjde som el.

Hos Hedestoker forhandler vi kun vandbaseret gulvvarme og vi anbefaler ikke andet, på grund af de store driftsomkostning der er forbundet med el.

Læg gulvvarme under alle typer af gulve

Der kan i dag lægges gulvvarme under alle typer af gulve både på trægulve, fliser, klinker, epoxygulve, gulvtæpper samt mange flere. Der er nogle typer af gulve som bliver virkelig behagelige at gå på, når der er integreret gulvvarme. F.eks. klinkegulve, flisegulve og lignende. Disse gulvtyper kan virke kolde for fødderne. Går du og overvejer om du skal vælge gulvvarme eller radiator, så skal du ikke lade dig afskrække af det ekstra arbejde, der er ved at etablere gulvvarme frem for radiatorer. Det meste af arbejdet kan du selv udføre. Der kræves ingen autorisation for at lægge gulvvarme i et lukket system. Dog bør en fagmand foretage tilkoblingen til det eksisterende varmesystem samt foretage al elektrisk installation vedrørende dette.

Læg gulvvarme ovenpå eksisterende gulv

Er du i gang med at renovere et ældre hus med lidt lav loftshøjde, så fornægt ikke dig selv muligheden for at få en lækker bolig med gulvvarme. Der er i dag udviklet meget nyt indenfor gulvvarme og det er nu muligt, at få et varmeanlæg, som ikke fylder ret meget og derved ikke tager ret meget af loftshøjden. Det er slut med at hakke gulve op, hvis man ønsker denne løsning. Med MiniHeat kan man få vandbaseret gulvvarme uden at miste loftshøjde. Vi forhandler MiniHeat og efterspørgslen er stor, for det er en rigtig god og nem løsning.

Hvad koster gulvvarme

Jeg hvad koster det at lægge gulvvarme? Det behøver slet ikke at være dyrt at etablere varme i gulvet. En del af arbejdet kan man selv udføre uden at være en fagmand. Det som er med til at afgøre prisen er selvfølgelig hvor mange kvadratmeter der skal lægges varmeslanger i og ønsker man både elektrisk og centralvarme lagt i gulvet, er prisen lidt dyrere. Hermed kan man så nyde gulvvarmen hele året rundt. Har du tænkt på at få gulvvarme i garagen, så der aldrig mere er fugt omkring bilen og den er dejlig at komme ind i om morgenen i de kolde vintermåneder!

Hos Hedestoker forhandler vi kun de bedste materialer til etablering af gulvvarme samt alt tilbehøret hertil. Find det her på siden eller kontakt os for yderligere rådgivning og hjælp til etablering eller valg af materialer til lige netop dit projekt.

Tilbehør til gulvvarme

Vi har altid en masse billigt tilbehør til gulvvarme eller reservedele til gulvvarme. Hvis du nu ikke kan finde det du leder efter her på siden, så tøv ikke med at kontakte os. Måske vi alligevel kan hjælpe dig.Vi har altid et stort udvalg af tilbehør til gulvvarme liggende på lager og derfor kan vi sende det afsted i en fart.

Hvis du ikke kan finde lige det du mangler under tilbehør til gulvvarme på Hedestoker.dk, eller har du spørgsmål til monteringen og lægning af gulvvarme, så ring til vores dygtige fagfolk. De står klar til at hjælpe dig med dit nye gulvvarmesystem. Hos Hedestoker bliver du altid mødt med en rigtig god service.

Kontakt
Tlf. 96 92 10 90

Mandag til torsdag: 9.00 - 16.00
Fredag: 9.00 - 14.00
E-mail: salg@hedestoker.dk
Hedestoker ApS
Hunnerupvej 3
6920 Videbæk
Cvr. nr: 34 60 73 70