Hedestoker ApS
 


Telefon nummer
Har du brug for hjælp, vi sidder klar til klokken 16:00
96921090

Kategorier
Lagersalg / Tilbud
Reparation og Servicebesøg
RTB - Ready to burn
Pillefyr inkl. montering
Brændekedler
Pillefyr
Havepejse
Brændeovns-tilbehør
Kedel-tilbehør
Ildfaste sten & plader
Røgrør
Beholder og Tanke
Pillefyrs dele
Skorstene
Solvarme Vakuumrør
Solvarme - Flade solfanger
Gulvvarme
Gulvvarmerør
Gulvvarme (MiniHeat)
Gulvvarme - Comina
Gulvvarme (NeoTherm)
Varmefordelingsplader
Gulvvarme - Tilbehør
Skjulte rørpaneler
Radiator
Kalorifere
Veksler
Varmtvandsbeholder
Kuglehaner & Ventiler
Fittings
Rør
Fjernvarmerør korrugeret
Fjernvarmerør
Kloakrør & fittings
VVS artikler - Diverse
Isoleringsmaterialer
Udlejning

Nemme genveje
»
Finansiering
»
Serviceaftale
»
Status på dine ordre
»
Ekstra energitilskud
»
Download område
»
Kundeservice
»
Fragtpriser
»
Montering af pillefyr

Her kan du betale med
Betaling Betaling Betaling

Betaling Betaling Betaling

Betaling Betaling Betaling

MobilePay

Vi støtter...
Danske Hospitalsklovne

Nyhedsbrev
»
Tilmeld nyhedsbrev


Gulvvarme

Find dit nye gulvarmesystem her. Hos Hedestoker har vi et bredt udvalg af gulvvarme systemer og uanset hvad du vælger, er du sikret god kvalitet og en ordentlig pris. 

Læs blandt andet om det populære Mini-Heat gulvvarmesystem, der pga. sin lave højde er særdeles velegnet til renovering ovenpå eksisterende undergulv. Vi har også flere komplette sæt af gulvvarme, som gør det nemt for dig at vælge det der passer til jeres behov og få en simpel og hurtig installation. Vi har også alt i tilbehør og reservedele til dit gulvvarme system. 

Mangler du råd, eller har du spørgsmål til produkterne er du altid velkommen til at kontakte os. Se vores store udvalg herunder. 


Gulvvarmerør
Gulvvarmerør
Gulvvarme (MiniHeat)
Gulvvarme (MiniHeat)
Gulvvarme - Comina
Gulvvarme - Comina
Gulvvarme (NeoTherm)
Gulvvarme (NeoTherm)
Varmefordelingsplader
Varmefordelingsplader
Gulvvarme - Tilbehør
Gulvvarme - Tilbehør
  
 

Gulvvarmesystemer til alle typer boliger

Hos Hedestoker har vi alt hvad du behøver til at installere gulvvarme i et nyt hus, gulvvarme på eksisterende gulv i et gammelt eller ældre hus eller måske drømmer du om at få gulvvarme på et badeværelse på din 1. sal. Det hele kan lade sig gøre og vi har materialerne og fagfolkene, der kan rådgive dig herom. Uanset om det er gulvvarme under klinker, gulvvarme direkte på betongulv eller endda gulvvarme til campingvogn, så har vi gulvvarmen til dig.

Intet er så dejligt som varme fødder når man går rundt i sit hus eller lejlighed. Når varmen kommer nede fra gulvet, giver det en helt anden varmefornemmelse end hvis det er varme fra f.eks. radiatorer. Gulvvarme i badeværelset modvirker fugt og der kommer aldrig til at ligge våde håndklæder på gulvet, i hvert fald ikke ret længe. Det er muligt at lægge gulvvarme på stort set alle typer af gulve. Det som er vigtigt, er at vælge den rigtige type gulvvarme, som passer til hus, rum og materialer. Er der lav loftshøjde, skal gulvvarmen lægges direkte på eksisterende gulv eller er det et nyt hus der skal lægges gulvvarme i? Dette er nogle af de ting man skal overveje når der vælges typer af gulvvarme.

 

El gulvvarme eller vandbaseret gulvvarme?

I dag er det ikke længere anbefalelsesværdigt at installere el gulvvarme og det er generelt heller ikke længere lovligt at etablere el, som den primære opvarmningskilde i boliger, hvor det er muligt at blive forsynet med fjernvarme eller gas. El gulvvarme er dyrt, fordi prisen på el er høj. Faktisk er elektrisk gulvvarme 2-3 gange så dyrt som hvis man vælger et vandbaseret gulvvarme. Hos Hedestoker forhandler vi kun vandbaseret gulvvarme og vi anbefaler, at man ikke lægger el gulvvarme på grund af de store driftsomkostning der er forbundet med el gulvvarme. Vandbaseret gulvvarme frem for el gulvvarme. Selvom at vi anbefaler kun at lægge vandbaseret gulvvarme, er der stadigvæk mange som tror, at elgulvvarme er det bedste f.eks. når man bare skal renovere en lille del af sit hus eller lejlighed. Hvis der er en lav byggehøjde virker el gulvvarme også umiddelbart som en god løsning, og det var det måske også for nogle år tilbage. I dag er der et rigtig godt alternativ til el gulvvarme, som er langt billigere i drift og som stadigvæk er meget velegnet til renovering af huse og lejligheder med lav byggehøjde. Det er Mini Heat Gulvvarmemåtter som kun er 8 mm høj. Den kan med stor fordel bruges til renoveringsopgaver hvor byggehøjden er lav og de vandbaserede varmemåtter er langt billigere i drift end hvis man lægger el gulvvarme. Læs mere under produktet. 

 

Hvilke typer af gulve er egnet til gulvvarme?

Der kan i dag lægges gulvvarme under alle typer af gulve både på trægulve, fliser, klinker, epoxygulve, gulvtæpper samt mange flere. Der er nogle typer af gulve som bliver virkelig behagelige at gå på, når der er integreret gulvvarme. F.eks. klinkegulve, flisegulve og lignende. Disse gulvtyper kan virke kolde for fødderne. Går du og overvejer om du skal vælge gulvvarme eller radiator, så skal du ikke lade dig afskrække af det ekstra arbejde, der er ved at etablere gulvvarme frem for radiatorer. Det meste af arbejdet kan du selv udføre. Der kræves ingen autorisation for at lægge gulvvarme i et lukket system. Dog bør en fagmand foretage tilkoblingen til det eksisterende varmesystem samt foretage al elektrisk installation vedrørende dette.

 

Gulvvarme på eksisterende gulv

Er du i gang med at renovere et ældre hus med lidt lav loftshøjde, så fornægt ikke dig selv muligheden for at få en lækker bolig med gulvvarme. Der er i dag udviklet meget nyt indenfor gulvvarme og det er nu muligt, at få et varmeanlæg, som ikke fylder ret meget og derved ikke tager ret meget af loftshøjden. Det er slut med at hakke gulve op, hvis man ønsker denne løsning. Med MiniHeat kan man få vandbaseret gulvvarme uden at miste loftshøjde. Vi forhandler MiniHeat og efterspørgslen er stor, for det er en rigtig god og nem løsning.

 

Hvad koster det at etablere varme i gulvet?

Det behøver ikke at være dyrt at etablere varme i gulvet. En del af arbejdet kan man selv udføre uden at være en fagmand. Det som er med til at afgøre prisen er selvfølgelig hvor mange kvadratmeter der skal lægges varmeslanger i og ønsker man både elektrisk og centralvarme lagt i gulvet, er prisen lidt dyrere. Hermed kan man så nyde gulvvarmen hele året rundt. Har du tænkt på at få gulvvarme i garagen, så der aldrig mere er fugt omkring bilen og den er dejlig at komme ind i om morgenen i de kolde vintermåneder!

Hos Hedestoker forhandler vi kun de bedste materialer til etablering af gulvvarme samt alt tilbehøret hertil. Find det her på siden eller kontakt os for yderligere rådgivning og hjælp til etablering eller valg af materialer til lige netop dit projekt. 

 

Tilbehør til gulvvarme

Vi har alt i tilbehør til gulvvarme. Hvis du ikke kan finde lige det du mangler under tilbehør til gulvvarme på Hedestoker.dk, så ring og vores dygtige fagfolk står klar til at hjælpe. Hos Hedestoker bliver du altid mødt med en rigtig god service.

Kontakt
Tlf. 96 92 10 90
Fax. 96 92 10 89
Hverdage: 9.00 - 16.00
Fredag: 9.00 - 14.00
E-mail: salg@hedestoker.dk
Hurtige genveje
Salgs- & leveringsbetingelser
Kunde login
Webside support (Ris og/eller ros)
Nytige links
Besøg os på Google+
Hedestoker ApS
Granlyvej 4
7480 Vildbjerg
Cvr. nr: 34 60 73 70
Svært at se hele siden
Vi har en mobilside som passer
til en lille skærm. Tryk her for
at gå til vores mobil version