7
Vi er altid klar til at hjælpe Professionel rådgivning Udkørende serviceteam

Kloakrør & fittings

Kloakrør og kloak fittings. Stort udvalg af kloakrør herunder kloakbøjninger, kloakgrenrør, kloakpropper, skydemuffer, reduktion PP, dobbeltmuffe, fodbøjning, vandlås samt meget mere. Vi har kloakrør af typen SN4. Vi fører flere forskellige brands og vores udvalg af kloakfittings er bredt. Wavin kloakrør, Purus og Uponor er nogle af de mest populære brands.

Glidemiddel
Kloakrør - glatterør - SN4
Fittings - Kloak
Tagnedløbsbrønde

Kloak og afløb

Få styr på dit spildevand. Uanset om det er til nybyggerier eller renovering af ældre huse, er afledning af spildevand noget der skal være godt styr på. Hos Hedestoker.dk finder du alt hvad der skal til, hvad enten det er til renovering af eksisterende kloakrør eller til nybyggeri. Vores kloakrør er af typen SN4. Det vil sige, at de er godkendte til et jorddække på 4 m. Der findes også SN8 kloakrør, som er beregnet til et jorddække på 8 m. I vores sortiment er vi dækket bredt ind. De mest brugte kloakrør er kloakrør 110 mm samt kloakrør 160 mm af typen SN4 glatterør, men vi har selvfølgelig de fleste størrelser og i forskellige længder.

Kloakrør dimensioner

  • Kloakrør 110 mm
  • Kloakrør 160mm

De to kloakrør dimensioner på 110 og 160 mm er glatterør, som er meget almindelige og brugte PVC kloakrør. I disse to kloakrør dimensioner findes der flere forskellige længder fra 250 mm – 3000 mm. Lægning af kloakrør er ikke bare noget man lige gør – det er noget, som man skal have en autoriseret kloakmester indover. Et forkert lavet kloakafløb eller et utæt kloakrør som ikke er samlet korrekt, kan forårsage meget store skader i boligen. Derfor er det også vigtigt, at man som husejer har et overblik over hvordan afløbssystemet er lavet. Skulle man være så uheldig at få et utæt kloakrør, kan man langt hurtigere spore sig ind på hvor problemet er opstået. Utætte kloakrør skal tages meget alvorligt og det er noget man straks skal gøre noget ved inden gulve og fundament har taget skade. Det er dine kloakrør der hjælper dig af med dit spildevand. Derfor er det også vigtigt at forholde sig til eventuelle tilstoppede kloakrør. Spildevandet skal kunne flyde frit fra boligen og ud i kloakken. Hvis der er et tilstoppet rør, kan det blive nødvendigt at få slamsugeren ud.

Afpropning af kloakrør

Opdager man et ubenyttet kloakrør i sit kloaksystem, bør man få det afproppet. Det er nemlig et miljø, som rotter normalt vil trives ganske godt i. Afløbsinstallationer bør altid laves så rotter ikke har mulighed for at lave reder i rørene, hvor de har nem adgang til føde via kloakrørene. Der er flere tiltag man kan lave forebyggende ved etablering af eller renovering af kloaksystemer for at undgå uønskede rottereder. Og man skal altid afproppe de dele af en afløbet, som ikke benyttes. Og det skal afproppes i den yderste ende. Hvis det er afpropning af en ledning hvor der ikke længere laves dele til og man ikke kan skaffe en prop der passer, bør man lave en overgang til nyere materialer og herefter afproppe.

Kloakrør brønd – Afledning af regnvand

Det bliver mere og mere aktuelt at få lavet en effektiv afledning af regnvand og få en hurtigere afvanding af overflader på og omkring boligen. Regnmængderne bliver større og risiko for skybrud er blevet forøget. Ved skybrud kommer der så store mængder regn på meget kort tid, at almindelige og tidligere anvendte systemer ikke altid kan følge med. For at undgå skader på bygninger, bør man overvejer hvordan afledningen af regnvandet kan optimeres samt undgå tilstoppede kloakker som følge af det sand, blade og grene som regnvandet skyller med sig. Der er heldigvis mange gode løsninger herpå. Tagnedløbsbrønde anvendes til bortledning af regnvand hvor sandfangsbrønde opsamler grus, sand, blade og andet affald fra træerne så man undgår at kloakrørene stopper til. Og det er jo noget nemmere at forebygge med en tagnedløbsbrønd med sandfang. Her bliver affaldet opsamlet og kan let tømmes ved behov.

Rensning af kloak. Er kloakrørene først stoppet til, er det langt mere besværligt, at få renset kloakrør. Her kan det blive nødvendigt at få en slamsuger ud og det kan godt være en dyr fornøjelse. Vil du læse mere om vores tagnedløbsbrønde, kan du se udvalget her ”Tagnedløbsbrønde”. Vores mest populære brand er Wavin og Uponor.

Samling af kloakrør

Når kloakrør skal samles anvendes der et glidemiddel. Kloakrør plast. Glidemidler gør samlinger nemmere både ved samling af rør i forskellige materialer, men også ved kloakrør i plast. Der findes flere forskellige typer af glidemidler, som anvendes alt efter hvad eller hvilke typer rør, der skal samles. Der findes silikonebaseret glidemiddel, som typisk anvendes i forbindelse med montering af plastbrønde og lignende. Silikoneglidemiddel giver en meget let samling af gummipakningerne. Silikone glidemiddel er desuden et taknemmeligt matariale at arbejde med. Man skal være obs. på i forbindelse med rør til drikkevand, at glidemidlerne er godkendte hertil. Du kan se vores forskellige glidemidler her!

Må man selv lave kloak

Reglerne siger, at man som udgangspunkt ikke selv må lave kloaksystemer,- ej heller på egen grund. Alt arbejde med kloaksystemer indenfor eget skel, må faktisk kun laves af autoriserede kloakmestre. Men man må gerne selv lave en faskine. Og hvad er en faskine? En faskine er beregnet til at dræne større mængder regnvand ved f.eks. skybrud, hvor vandmængderne er mere voldsomme og hvor der kommer meget vand på meget kort tid. Her kan faskine absorbere og senere dræne de store vandmængder meget effektivt. Der skal dog først gives tilladelse fra kommunen inden man går i gang med arbejdet samt er der flere gode årsager til at tage en autoriseret kloakmester med på råd. Man må både anlægge faskine samt lave alt omkring tilhørende ledninger til bortledning af tagvandet også fra udhuse og garager samt fra landbrugsejendommes driftsbygninger. Desuden må man lave afløbsrender, nedløbsbrønde og regnvandsledninger på sin egen grund. Dette dog forudsat at der ikke tilsluttes til offentlig kloak, dræn eller vandløb. Man må desuden etablere regnbede, hvilket også kan være en god løsning for mange. Vil du se vores produkter til effektiv dræning af have m.m. så klik her på "dræn" og se vores udvalg af sorte PE drænslanger samt PE drænslanger med Nylon-fiber!

Professionel rådgivning og prisgaranti

Hos os kan du få en professionel rådgivning omkring de produkter vi har i vores sortiment. Vi har et sortiment indenfor kloak & fittings som er både bredt og godt. Vi har alt lige fra kloakrør, kloakbøjninger, kloak-grenrør, kloakpropper, skydemuffer, reduktion PP, dobbeltmuffe, fodbøjninger, vandlåse samt meget mere tilbehør under kloakrør og fittings. Vi har desuden prisgaranti. Det vil sige, at her er der altid billige kloakrør og fittings, når du handler online i vores webshop. Vi ønsker også at levere den bedste service og vi forsøger altid at give dig den korteste mulige leveringstid.

Åbningstider:
Mandag til torsdag: 9.00 - 16.00
Fredag: 9.00 - 14.00
Lørdag, søndag, grundlovsdag
og helligdage: Lukket
Hurtige genveje
Salgs- & leveringsbetingelser
Sitemap
Kunde login
Kundeservice
Hedestoker ApS
Hunnerupvej 3, 6920 Videbæk
E-mail: salg@hedestoker.dk
Cvr. nr: 34 60 73 70