Hedestoker ApS
Hedestoker ApS
Vi er klar til at hjælpe dig Prof. rådgivning Prisgaranti Nem returnering
Hedestoker ApS

Brændekomfur

Brændekomfur til traditionel madlavning og opvarmning på samme tid. Opnå den perfekte kombination hvor traditioner møder innovation med et moderne brændekomfur. Lav mad på en naturlig og sund måde og få samtidig opvarmet dit hjem.

Klaretta Easy
Klaretta Easy-2Klaretta Easy-2


Forventet leveringstid: ca. 14-30 hverdage

PRISGARANTI - Set billigere?

VVS nr. Type Vejl. pris Pris inkl. moms
L
401001 Klaretta Easy - Brændekomfur 18.995,00
VVS nr. 401001
Klaretta Easy - Brændekomfur
L 18.995,00
 
Violetta
Violetta -2Violetta -2


Forventet leveringstid: ca. 14-30 hverdage

PRISGARANTI - Set billigere?

VVS nr. Type Vejl. pris Pris inkl. moms
L
402001 Violetta brændekomfur - Begie 19.995,00
VVS nr. 402001
Violetta brændekomfur - Begie
L 19.995,00
L
402001-1 Violetta brændekomfur - Bordeaux 19.995,00
VVS nr. 402001-1
Violetta brændekomfur - Bordeaux
L 19.995,00
 
Klara Easy
Klara Easy-2Klara Easy-2Klara Easy-2


Forventet leveringstid: ca. 14-30 hverdage

PRISGARANTI - Set billigere?

VVS nr. Type Vejl. pris Pris inkl. moms
L
401002 Klara Easy - Brændekomfur 20.995,00
VVS nr. 401002
Klara Easy - Brændekomfur
L 20.995,00
 
Viola Brænde Komfur
Viola Brænde Komfur-2Viola Brænde Komfur-2


Forventet leveringstid: ca. 14-30 hverdage

PRISGARANTI - Set billigere?

VVS nr. Type Vejl. pris Pris inkl. moms
L
402002 Viola Brændekomfur - Beige 21.995,00
VVS nr. 402002
Viola Brændekomfur - Beige
L 21.995,00
L
402002-1 Viola Brændekomfur - Bordeaux 21.995,00
VVS nr. 402002-1
Viola Brændekomfur - Bordeaux
L 21.995,00
 
Margot Easy - Brændekomfur


Forventet leveringstid: ca. 14-30 hverdage

PRISGARANTI - Set billigere?

VVS nr. Type Vejl. pris Pris inkl. moms
L
401003 Margot Easy - Brændekomfur 21.995,00
VVS nr. 401003
Margot Easy - Brændekomfur
L 21.995,00
 
Margherita brændekomfur
Margherita brændekomfur-2Margherita brændekomfur-2


Forventet leveringstid: ca. 14-30 hverdage

PRISGARANTI - Set billigere?

VVS nr. Type Vejl. pris Pris inkl. moms
L
402003 Margherita Brændekomfur - Beige 23.495,00
VVS nr. 402003
Margherita Brændekomfur - Beige
L 23.495,00
L
402003-1 Margherita Brændekomfur - Bordeaux 23.495,00
VVS nr. 402003-1
Margherita Brændekomfur - Bordeaux
L 23.495,00
 

Madlavning på den hyggelige måde

Madlavning næsten som i de gamle dage på en naturlig og energivenlig måde. Madlavning på brændekomfur er noget helt specielt, og måske ikke for alle. Det er for de som elsker den stemning og hygge man kun kan opnå med et brændekomfur i køkkenet. Der har gennem årene være mange forespørgsler på de gamle brændekomfurer – fordi de stadigvæk huskes af mange som værende noget ganske særligt. De som ikke har oplevet et rigtigt brændekomfur, har alligevel på en måde stiftet bekendtskab med det f.eks. i Matador, hvor der altid var gang i komfuret ned hos Laura. Der er ikke mange af de gamle typer tilbage, og er man heldig at finde et i god stand, er det næsten umuligt at få det godkendt og få lavet en ny prøvningsattest. De modeller vi har i shoppen, minder utroligt meget om de gamle brændekomfurer, men de lever helt op til de nye krav vi har i dag. Funktionen er den samme, det er bare blevet lidt smartere end i ”gamle dage”. Man kan vælge at bruge et brændekomfur bare som en smuk brændeovn, hvor man udnytter varmen til at bage boller engang imellem. Det kan også være, at man bare gerne vil lave mad herpå ved særlige lejligheder eller man kan gå hele vejen og lave mad på det hver dag. Uanset hvad, så får man den helt specielle stemning ind i sit køkken med en følelse af varme, hygge og nostalgi!

Høj ydeevne og lavt forbrug

På et nyt brændekomfur kan du lave mad på en naturlig og bæredygtig måde og samtidig få en helt speciel hygge ind i dit hjem, som man ikke finder ret mange steder. Med et moderne nyt brændekomfur, kan du lave mad på en mere traditionel og sund måde med omtanke for miljø. Et moderne brændekomfur opvarmes med træ, lige som i gamle dage og minder også utrolig meget om de ”gamle brændekomfurer”. Dog er der i de nye smarte modeller fra Thermorossi mere fokus på komfort og betjening. Der er en høj ydeevne, et lavt forbrug og designet er helt i ånd med de gamle brændekomfurer i støbejern.

Nyt moderne brændekomfur til madlavning og opvarmning

Svensker har aldrig helt haft droppet de gamle brændekomfurer til fordel for de nye smarte el og gas komfurer,- i hvert fald ikke i samme grad som danskerne. Svenskerne har i langt større grad brugt komfuret både til madlavning og som opvarmningskilde. Et brændekomfur virker præcis ligesom en brændeovn og kan varme mange kvm op. Svenskerne har også formået at tage de nye brændekomfurer til sig og integreret dem i deres moderne køkkener. Det er der også flere og flere danskere, der får øjnene op for. Er man typen, der elsker traditioner, kan lide at lave naturlig god mad, så skal man bestemt kigge lidt nærmere på de hyggelige brændekomfurer. Det har i en meget lang periode, været en bekostelig affære, at anskaffe sig et moderne brændekomfur. Sådan er det ikke længere. Den nye serie af brændekomfurer fra blandt andet Thermorossi, er til at betale sig fra. Kvaliteten er solid og det er materialer som stål og støbejern, der er anvendt. Der er mange, som har forsøgt at få fat i et antikt og gammelt brændekomfur, men det er bare sådan, at de fleste af de gamle komfurer er gået til. Man kan renoverer et gammelt brændekomfur, men reglerne i dag, gør det næsten umuligt at få en godkendelse af skorstensfejeren. Det vil kræve en ny prøvningsattest – og det kan koste over 50.000 kr. at få attesten lavet, så man skal virkelig ville projektet. Men hvorfor egentlig vælge de gamle modeller, når der nu findes en mere moderne udgave tilpasset de bekvemmeligheder vi også gerne vil have i dag. Thermorossi har lavet en serie der har flere af de moderne bekvemmeligheder vi godt kan lide, men formålet er det samme,- at kunne lave traditionel madlavning over ild og få en fantastisk opvarmning på samme tid.

Madlavning på gammeldags manér

Der er bare noget helt særligt ved at lave mad på en simpel og sund måde. Der er skrevet flere rigtig gode kogebøger, hvor der i disse er beskrevet de mange fordele ved at lave mad på en mere ”gammeldags” måde. Helt tilbage i urtiden har mennesket lavet mad over ild, og det var her man mødtes og spiste sammen og fik varmen. Det sidder stadigvæk dybt forankret i os, hvorfor vi stadigvæk føler os draget af ilden og hyggen omkring ”bålet”. Det skaber en helt unik, behagelig og beroligende stemning, når man sidder og kigger ind i de knitrende flammer. Den samme fornemmelse får man også, når man kommer ind i et køkken med et brændekomfur. Det er let at varme boller, lave en steg eller koge kartofler og samtidig få varmet hele huset op. Der er både dufte og hygge i luften.

Det er i dag noget lettere, at lave mad på et brændekomfur. Det er noget nemmere at styre temperaturen, der er en høj udnyttelse af brændslet og håndtagene på komfuret nedkøles, ganske som ved en almindelig moderne brændeovn, så man undgår at brænde sig. Egentlig er der utrolig mange fordele ved at vælge et brændekomfur, hvis man ønsker sig en sekundær opvarmningskilde i sin bolig. Et brændekomfurer vil både være utrolig egnet til sommerhuset samt til den primære bolig.

Hvorfor skal jeg vælge et brændekomfur frem for et traditionelt komfur

Det kommer helt an på hvad det er du vil med dit brændekomfur. Er du mest til smarte løsninger,- og er du ikke interesseret i at fyre med træ, så skal du vælge et helt almindeligt el- eller gaskomfur. Men kunne du godt tænke dig en brændeovn og vil du gerne lave rigtig mad over ild, så vil det være en ganske fornuftig investering at købe et nyt brændekomfur, som du både kan bruge som brændeovn og også udnytte den gode naturlige varme til din madlavning. Ved at fyre med træ får man en rigtig god ydeevne og samtidig sparer man på forbruget. De smarte modeller vi i dag har på markedet,- henvender sig både til de helt moderne indrettede køkkener og til et klassisk smukt landkøkken. En ting er sikkert og det er, at de alle vil skabe en helt ny stemning i dit køkken, som du ikke har haft tidligere.

Hvilke regler er der for brændekomfurer

Brændekomfur regler: Der gælder de samme regler for brændekomfurer, som for brændeovne. Et brændekomfur eller en bageovn er omfattet af brændeovnsbekendtgørelsen emissionskrav, hvis den samtidig også kan defineres som værende en rumopvarmer eller en centralvarmekedel. Den kategori hører brændekomfuret til. Inde opvarmning brændekomfur kræver en godkendt og egnet skorsten præcis på samme måde som en almindelig brændeovn.

Renovering af brændekomfur

Har du en ejendom hvor der allerede er et gammelt brændekomfur fra før 1920, kan du godt få tilladelse til at renoverer det uden at skulle have en ny prøvningsattest. Du skal i stedet for have en installationstest underskrevet af en ovnsætter. Men har du set et gammel brændekomfur til salg, og du overvejer at købe det og installere det i dit eget hjem, så skal du være opmærksom på, at det kan være en bekostelig affære at få det renoveret, så det lever op til de krav der stilles i dag og samtidig skal der laves en prøvningsattest. Det kan koste mere en 50.000 kr. at få lave en sådan attest – og du er stadigvæk ikke sikker på at få dit gamle brændekomfur godkendt til brug. Spørg altid din skorstensfejer til råds hvis du er i tvivl.

Tilbehør til brændekomfurer

Ligesom til almindelige brændeovne, er der også en hel masse tilbehør, der er meget anvendeligt og praktisk til et brændefyret komfur. Se f.eks.hvor nemt det er at lave optændingspinde og kløve brænde med en Kindle Quick Brændekløver, som helt ubesværet gør det nemt for enhver at kløve brænde / optændingspinde. Vi har en god og effektiv glasrens, der gør det nemt at holde ruden i et brændefyret komfor rent og pænt, så man altid kan nyde synet af den smukke ild, når der er gang i komfuret. Har du brug for at opbevare træ ved siden af komfuret, skal du næsten også tage et kig på vores mange forskellige brændekurve, som vi har et kæmpe udvalg af i alverdens farver og materialer. Har du brug for en ny skorsten i forbindelse med indkøbet af brændekomfuret, så har vi alt hvad du skal bruge. Vi har røgrør & pejserør til brændekomfurer, pilleovne, brændeovne og pejse i massevis. Har du brug for hjælp til bestilllingen, så klarer vi også gerne det. Hos os kan du være sikker på at få den bedste service og en professionel rådgivning af fagfolk.

Åbningstider:
Mandag til torsdag: 9.00 - 16.00
Fredag: 9.00 - 14.00
Lørdag, søndag og
helligdage: Lukket
Hurtige genveje
Salgs- & leveringsbetingelser
Kunde login
kundeservice
Hedestoker ApS
Hunnerupvej 3, 6920 Videbæk
Tlf. 96 92 10 90
E-mail: salg@hedestoker.dk
Cvr. nr: 34 60 73 70