7
Vi er altid klar til at hjælpe Professionel rådgivning Udkørende serviceteam

Skjulte rørpaneler

Gabotherm rørpanel - Isolerer og skjuler dine rør på samme tid. Hvem er ikke træt af synlige radiatorrør? Synlige radiatorrør er egentlig ikke særlig pæne, de er besværlige at holde rene og der er et vist varmetab. Ved at montere Gabotherm rørpaneler, er det nu muligt både at få isoleret de synlige radiatorrør og samtiden få dem gemt væk på en helt naturlig måde.

Paneler & dele
Fittings, rørføringer & armature
Øvrig Installations tilbehør

Gabotherm rørpanel

Forestil dig, at alle de radiatorrør der kravler rundt langs dine vægge ikke længere er synlige! Med Gabotherm rørsystem føres rørene til radiatorerne frem inde i rørpaneler. Rørpanelerne kan helt erstatter de eksisterende fodpaneler i huset og derved kan du på en helt naturlig og diskret måde få skjult rørene, uden at du skal i gang med den helt store renovering. I mange ældre huse er der ofte en synlig rørføring til radiatorerne. Hvorfor brække gulvene op for at få skjult rørene når man kan gøre det på en langt lettere måde og samtidigt få isoleret rørene.

Gabotherm montering

Gabotherm åbner helt nye muligheder for installering af varmesystemer. Enkel og hurtig montage gør rørsystemet meget anvendeligt ved overgang fra f.eks. elvarme til naturgas, fjernvarme eller oliefyr, og ved renovering af ældre nedslidte varmeanlæg.

Udover Gabotherm rørpaneler har vi alt hvad du skal bruge i fittings, rørføringer og armaturer hertil samt desuden alt øvrigt installations tilbehør.

Åbningstider:
Mandag til torsdag: 9.00 - 16.00
Fredag: 9.00 - 14.00
Lørdag, søndag, grundlovsdag
og helligdage: Lukket
Hurtige genveje
Salgs- & leveringsbetingelser
Sitemap
Kunde login
Kundeservice
Hedestoker ApS
Hunnerupvej 3, 6920 Videbæk
E-mail: salg@hedestoker.dk
Cvr. nr: 34 60 73 70