7
Vi er altid klar til at hjælpe Professionel rådgivning Udkørende serviceteam

Kuglehaner & Ventiler

Til enhver ordentlig vvs-installation får du brug for de rigtige fittings, ventiler og kuglehaner. Vi har altid et velassorteret udvalg af ventiler og kuglehaner til vvs lige fra stopventiler, kontraventiler og haneforlænger til mini-kuglehaner, 3-vejs kuglehaner og nil-ventiler.

Er du i tvivl om hvilken ventil eller kuglehane du skal købe, så kontakt os endelig. Hos Hedestoker får du altid kompetent og venlig rådgivning.

Kuglehaner
3-vejs kuglehaner
Mini-kuglehaner
Nil Ventiler
Udendørs haner - frostsikre
Vandhaner / Aftapsventiler
Kontraventiler
Haneforlænger
Skydeventiler
Stopventil m/aftapventil
Snavssamler
Tømmeventiler
Kuglehane med snavssamler - 3/4


Forventet leveringstid: ca. 1-3 hverdage

PRISGARANTI - Set billigere?

VVS nr. Vejl. pris Pris inkl. moms
L
420813706 Kuglehane med snavssamler - 3/4" 298,00
VVS nr. 420813706
Kuglehane med snavssamler - 3/4"
L 298,00
 

Find let og hurtigt den rigtige størrelse

Hos Hedestoker har vi et stort udvalg af forskellige kuglehaner og ventiler. Kuglehanerne er forskellige og det er derfor nødvendligt at vælge den rette model og størrelse. Har du målene på begge ender af kuglehanen, er det let at finde den rigtige størrelse her på siden.

VA-godkendte

Der findes mange forskellige brands og kendte mærker indenfor VVS og kuglehaner. Vi har kuglehaner i flere forskellige mærker, alle er robuste og af god kvalitet. Hos Hedestoker finder du kuglehaner der er VA-godkendte i kraftige og holdbare materialer. Da vi har prisgaranti på vores kuglehaner og ventiler, finder du altid en billig kuglehane eller billige ventiler her hos os.

Kuglehaner til vand eller gas

Der findes mange forskellige kuglehaner til forskellige formål. Det er ikke lige meget, om det er en kuglehane til gas eller til vand, for de enkelte typer er testet og godkendte til formålet. Kuglehanerne fås desuden i mange forskellige former og størrelser. Vi har listet nogle af dem herunder.

 • Kuglehaner 3 vejs
 • Kuglehane med aftap
 • Kuglehane med kontraventil
 • Kuglehane med snavsventil
 • Kuglehane med skærering (Til rustfri, kobber og pexrør)
 • Kuglehane med forskruning
 • Gaskuglehane
 • Kuglehane rustfri
 • Kuglehane med fuldt gennemløb
 • Kuglehane med reduceret gennemløb
 • Kuglehane med L-greb (Kuglehane med lang greb)
 • Kuglehane med T-greb
 • Mini-kuglehaner
 • Kuglehane muffe/muffe
 • Kuglehane muffe/nippel
 • Kuglehane nippel/nippel

De mange forskellige typer haner er selvfølgelig i forskellige størrelser hvor 3 4 og 1 2 er de mest søgte størrelser.

Det kan være lidt svært at finde rundt i de forskellige typer haner, med mindre man har et vis kendskab. Vi har forsøgt at beskrive dem kort under de enkelte produkter samt opdelt dem efter om det er de små haner, haner til gas og om det er 2-vejs eller 3-vejs. Alligevel skal du ikke tøve – hvis du har brug for hjælp til at vælge den rigtige til dit vvs projekt. Send os bare en mail eller slå på tråden. Hos os, har vi altid fagfolk siddende klar alle hverdage, så du får den bedst mulige service! Har du styr på målene inden, vil det være en fordel. Så kan vi hurtigt hjælpe dig med at finde den rigtige type og størrelse.

Ventiler og tilbehør

Ventiler og snavssamlere har vi også herunder både nil-ventiler, skydeventiler, kontraventiler med flere samt diverse tilbehør som haneforlængere med mere. Vores ventiler er i en god kvalitet og vi har flere af de meget populære brands i branchen som Tiemme fittings med flere. Har du brug for hjælp til at finde de forskellige ventiler eller er der noget ved produktet, som du er i tvivl om, så kontakt vores support enten på mail eller telefonisk, så hjælper vi dig videre. Under de enkelte ventiler er det muligt at læse mere om produktet, eventuel se producenten m.m.

Åbningstider:
Mandag til torsdag: 9.00 - 16.00
Fredag: 9.00 - 14.00
Lørdag, søndag, grundlovsdag
og helligdage: Lukket
Hurtige genveje
Salgs- & leveringsbetingelser
Sitemap
Kunde login
Kundeservice
Hedestoker ApS
Hunnerupvej 3, 6920 Videbæk
E-mail: salg@hedestoker.dk
Cvr. nr: 34 60 73 70