7
Vi er altid klar til at hjælpe Professionel rådgivning Udkørende serviceteam

Bytte julegaver

Vi bytter julegaver helt frem til den 24. januar! 
(Forudsat at varen er ubrugt og i original ubrudt embalage)

Bytning af julegaver købt online på Hedestoker.dk

Du kan sagtens være i rigtig god tid og bestille dine julegaver i rigtig god tid, uden at du får problemer med at bytte gaven efter jul. Måske at du ikke lige ramte helt plet med din gaveide eller også er i flere, der har fået den samme gode ide. Er dette sket så fortvivl ikke. Vi har nemlig forlænget fristen for at returnere julegaver, så du kan bytte gaver helt frem til den 24. januar.

Hvordan bytter jeg julegaver hos Hedestoker?

Hvis din gaveidé til ham eller hende ikke sad lige i skabet, kan du selvfølgelig nemt og hurtigt returnere julegaven. Vi skal bare have modtaget din returvare senest d. 24. januar. Varen skal selvfølgelig være intakt og i originalt ubrudt emballage. Det eneste du skal gøre er, at sende varen retur og huske at vedlægge en kopi af fakturaen eller ordrebekræftelsen. Det er også muligt at komme forbi os i vores åbningstid med de returnerede julegaver, men de bliver ikke krediteret på stedet. Dog grundet corona ser vi gerne, at dette begrænses til et minimum.

Returnering af penge for bytning af julegaver

Når vi modtager returvarer i intakt emballage tilbagefører vi pengene på det betalingskort, som handlen er foretaget på. Det er selvfølgelig også muligt at ombytte varen til noget andet. I forbindelse med returnering af varen er det vigtigt, at original emballagen er intakt. Det vil sige, at den ikke er påklistret med andre klistermærker, tape og lignende samt at der ikke er skrevet på original emballagen. Pak eventuelt emballagen ind i gavepapir, folie eller andet, så labels kan påklistres uden at original emballagen beskadiges.

Ombytning af varer

Ønsker du at ombytte en eller flere varer fra din ordre, beder vi dig foretage en ny ordre og sende den anden retur, som så bliver krediteret. Pengene tilbagefører vi på det kort, som handlen er lavet på.

Fragtudgifter for returnering af varer

Vær opmærksom på, at du selv står for at betale fragten, hvis du returnerer eller ønsker at bytte en vare.

Har du spørgsmål i forbindelse med bytte eller returnering af julegaver, er du altid velkommen til at kontakte kundeservice på tlf. 96 92 10 90 eller send os en mail på salg@hedestoker.dkTILBAGE
Åbningstider:
Mandag til torsdag: 9.00 - 16.00
Fredag: 9.00 - 14.00
Lørdag, søndag og
helligdage: Lukket
Hurtige genveje
Salgs- & leveringsbetingelser
Sitemap
Kunde login
Kundeservice
Hedestoker ApS
Hunnerupvej 3, 6920 Videbæk
E-mail: salg@hedestoker.dk
Cvr. nr: 34 60 73 70