Hedestoker ApS
 


Kategorier
Lagersalg / Tilbud
Reparation og Servicebesøg
RTB - Ready to burn
Pillefyr inkl. montering
Brændekedler
Pillefyr
Havepejse
Brændeovns-tilbehør
Kedel-tilbehør
Ildfaste sten & plader
Røgrør
Beholder og Tanke
Pillefyrs dele
Skorstene
Solvarme Vakuumrør
Solvarme - Flade solfanger
Gulvvarme
Skjulte rørpaneler
Radiator
Kalorifere
Veksler
Varmtvandsbeholder
Kuglehaner & Ventiler
Fittings
Rør
Fjernvarmerør korrugeret
Fjernvarmerør
Præ-isoleret Calpex rør til varme
Præ-isoleret Calpex rør til vand
Præ-isoleret Calpex rør til varme og vand
Kloakrør & fittings
VVS artikler - Diverse
Isoleringsmaterialer
Udlejning

Nemme genveje
»
Finansiering
»
Serviceaftale
»
Status på dine ordre
»
Ekstra energitilskud
»
Download område
»
Kundeservice
»
Fragtpriser
»
Montering af pillefyr

Her kan du betale med
Betaling Betaling Betaling

Betaling Betaling Betaling

Betaling Betaling Betaling

MobilePay

Vi støtter...
Danske Hospitalsklovne

Nyhedsbrev
»
Tilmeld nyhedsbrev


Fjernvarmerør

Fjernvarme giver dig en sikker og konstant varmeforsyning året rundt. Fjernvarme er ikke bare en billig opvarmningsform, det er også et grønt alternativ.

Vi sælger fjernvarmerør til både private samt B2B. Vi har mange års erfaring på området og vi hjælper gerne med at finde den rigtige løsning, som passer til dig. Køb fjernvarmerør hos Hedestoker og få den bedste service med i handlen.
 
Med de fleksible fjernvarmerør fra Calpex, får du et produkt i topklasse til en fornuftig pris. Rørene kan købes i længder fra 10 meter og helt op til 800 meter på rulle. Installation med præ-isolerede rør til sanitet og varme sparer dig for alt ekstraarbejdet med at isolere rørene inden udlægning. For råd og vejledning vedr. produkterne, kan du altid kontakte os. Se nedenfor udvalget af rør til vand og varme samt muligheden for quadro rør til begge dele.

Præ-isoleret Calpex rør til varme
Præ-isoleret Calpex rør til varme
Præ-isoleret Calpex rør til vand
Præ-isoleret Calpex rør til vand
Præ-isoleret Calpex rør til varme og vand
Præ-isoleret Calpex rør til varme og vand
 
 
Fittings til fjernvarmerør (6 bar)Finasiering fra kun 0 kr. pr. mdr.


Forventet leveringstid: ca. 1-3 hverdage


PRISGARANTI - Har du set denne vare billigere?VVS nr. Type Vejl. pris Pris inkl. moms
L
045160020 Overgangsnippel til varmerør 6 bar - 20x2mm x 3/4" Ikke oplyst
131,25
Køb
L
045160025 Overgangsnippel til varmerør 6 bar - 25x2,3mm x 3/4" Ikke oplyst
165,00
Køb
L
045160032 Overgangsnippel til varmerør 6 bar - 32x2,9mm x 1" Ikke oplyst
292,50
Køb
    
 
Fittings til fjernvarmerør (10 bar)Finasiering fra kun 0 kr. pr. mdr.


Forventet leveringstid: ca. 1-3 hverdage


PRISGARANTI - Har du set denne vare billigere?VVS nr. Type Vejl. pris Pris inkl. moms
?
045160247 Overgangsnippel til brugsvand 10 bar - 20x2,8mm x 3/4" Ikke oplyst
186,25
Køb
L
045160310 Overgangsnippel til brugsvand 10 bar - 25x3,5mm x 3/4" Ikke oplyst
233,75
Køb
L
045160035 Overgangsnippel til brugsvand 10 bar - 32x4,4mm x 1 1/4" Ikke oplyst
520,00
Køb
    
 
Pex overgansnippel til fjernvarmerør

VA godkendt Kompressions fittings af metal. Anvendes til koldt vand med tryk op til 16 bar eller varmt vand op til 100° ved 10 bar. Består af fitting med fast støttebøsning, omløber og kompressionsring. Anvendes til pex-rør.

Pex fittings med fast støttebøsning VA godkendt

Finasiering fra kun 0 kr. pr. mdr.


Forventet leveringstid: ca. 1-3 hverdage


PRISGARANTI - Har du set denne vare billigere?VVS nr. Type Vejl. pris Pris inkl. moms
L
045160022 Pex Overgangsnippel Nippel/Pex - 22x3mm x 3/4" 113,75
49,16
Køb
L
045160339 Pex Overgangsnippel Nippel/Pex - 28x4mm x 3/4" 181,25
163,88
Køb
L
045160382 Pex Overgangsnippel Nippel/Pex - 32x4,4 mm x 1" 265,00
163,75
Køb
    
 
Denne form for isolerede vandrør kaldes også for Løgstør rør. Dette skyldes, at Løgstør rør var nogle af de første rør, som blev anvendt i Danmark til fjernvarme. I dag finder man dog flere forskellige leverandører af præisolerede rør og her er Løgstør i dag blot en af dem. Hos Hedestoker har vi valgt at forhandle Calpex, som leverer stort set samme type præisolerede rør både til brugsvand og til drikkevand.

Levealder på rørsystem:

Levetiden for fjernvarmesystemer sættes typisk til omkring de 30 år, selvom at det sagtens kan være i drift i længere tid. Pris på fjernvarmerør kan variere alt efter hvilken type rør og rør dimensioner, isolering m.m.  

Fjernvarmerør type:

Pas på med at købe billige fjernvarmerør du ikke kender kvaliteten på. Det er vigtigere, at investere i langtidsholdbare rør, hvor varmetabet er så minimalt som muligt og her spiller størrelsen/dimensionen også ind. Der er flere typer rør blandt andet fleksible præ-isolerede rør, som er faste rørsystemer, der består af pex medierør og et LDPE kapperør. Vi forhandler de bedste fjernvarmerør hos Hedestoker, og vi kan stå inde for kvalitet og funktionalitet. 

Installering:

Ved lægning eller nedgravning af fjernvarmerøren i jord, er der nogle regler, man skal tage højde for. Hvor dybe skal rørene ligge og hvor meget varmetab er der. Et fjernvarmerør afgiver varme og bevirker derved en temperaturstigning i omgivelserne. 

Varmetab:

Der findes flere måder hvorpå man kan beregne værdien af varmetabet fra fjernvarmerør og man bruger dette, som en guide til valg af rørsystem og til beregning på, om det pågældende projekt er rentabelt for kunden på den lange bane. Her kigger man blandt andet på isolering, materiale, diameter på rør og dimensioner osv. 

Vejledning fjernvarmerør:

Har du brug for professionel vejledning, om hvor vidt det vil være en god løsning for dig at skifte til fjernvarme, hvordan du skal installere rørene eller mangler du gode råd til dit allerede installerede opvarmningsanlæg, så ring til os og vi er klar til at hjælpe dig.

Utæt fjernvarmerør:

Har du mistanke om utætte rør, så kontakt hurtigst muligt en fagmand og få stoppet lækagen. Et gammelt utæt rør der er sprunget eller som står og siver, kan forvolde skade på omkringliggende materialer. Der findes i dag professionelle firmaer, som har specialiseret sig i lækagesporing, hvor de med stor nøjagtighed kan finde frem til bruddet, så du slipper for at hakke hele gulvet op.
 

Tilskud til energiforbedringer:

Det er nemt at søge tilskud til dine boligforbedringer og der kan være mange penge at spare på langt sigt, hvis du vælger de rigtige energiforbedringer til dit hus. Du kan blandt andet søge om tilskud til at udskifte dit gamle varmeanlæg f.eks. oliefyr, varmepumpe, gasfyr og fjernvarmeanlæg. Det er også muligt, at ansøge om tilskud til at få isoleret eller efterisoleret dit hus samt til udskiftning af vinduer og døre til mere energirigtige døre og vinduer. Her er der også mange penge at spare på varmeregningen på langt sigt.

Bortskaffelse af rør:

Brugte fjernvarmerør/gamle fjernvarmerør skal afleveres til kommunal modtagestation, som søger for at borskaffe dem på den rigtige og forsvarlige måde.

Fjernvarmerør larmer:

Den hyppigste årsag til hvis dine rør larmer, eller at der er en susen i dine rør, er som regel at der er kommet luft i dit system. Prøv at slukke for cirkulationspumpen og luft radiatorerne ud. Vær opmærksom på at der evt. skal fyldes vand på anlægget efterfølgende, inden cirkulationspumpen tændes igen.
Hvis du har udelukket, at det er luft i systemet, der giver dig larm i dine rør, så kan det være, at du skal have kigget på, om gennemstrømningen er for høj. Det vil sige, at cirkulationspumpen er stillet så højt, at vandet derved presses alt for hurtigt igennem systemet. Prøv at stille pumpen på et lavere trin, eventuelt det laveste trin. Derved sikrer du dig, at det varme vand afgiver mest mulig energi, inden det løber retur. Er du i tvivl, så kontakt din installatør for gode råd og vejledning vedrørende dette.
 
Har du brug for yderligere vejledning, så kontakt os og vi kan hjælpe dig med at finde ud af hvor rentabelt det kan være for lige netop dit projekt, at investere i nye fjernvarmerør. 
 

 

Kontakt
Tlf. 96 92 10 90
Fax. 96 92 10 89
Hverdage: 9.00 - 16.00
Fredag: 9.00 - 14.00
E-mail: salg@hedestoker.dk
Hurtige genveje
Salgs- & leveringsbetingelser
Kunde login
Webside support (Ris og/eller ros)
Nytige links
Besøg os på Google+
Hedestoker ApS
Granlyvej 4
7480 Vildbjerg
Cvr. nr: 34 60 73 70
Svært at se hele siden
Vi har en mobilside som passer
til en lille skærm. Tryk her for
at gå til vores mobil version