Hedestoker ApS
 

Kategorier

Nemme genveje
»
Finansiering
»
Serviceaftale
»
Download område
»
Kundeservice
»
Fragtpriser
»
Montering af pillefyr

Kreditvurderingen
Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Her kan du betale med
Betaling Betaling Betaling

Betaling Betaling Betaling

Betaling Betaling Betaling

MobilePay

Vi støtter...
Danske Hospitalsklovne

Nyhedsbrev
»
Tilmeld nyhedsbrev

Brændeovns-tilbehør

Se vores store udvalg af brændeovns-tilbehør. Vi har alt hvad du lige står og mangler til brændeovnen og mere til. Vi har redskaber til brændeovn, brændekurve og brændereoler samt glasfiberpakning, ovnsværte, ildfaste sten og plader samt meget mere. 


Allikeriste - fuglegitter
Allikeriste - fuglegitter
Renselem
Renselem
Silikone, lim og ovnkit
Silikone, lim og ovnkit
Brændereoler
Brændereoler
Brændekurve, spande & holdere
Brændekurve, spande & holdere
Askesuger
Askesuger
Glasfiberpakninger
Glasfiberpakninger
Glasrens, Sod- & universalrens
Glasrens, Sod- & universalrens
Sikkerhed. Brandslukker og kuliltealarm
Sikkerhed. Brandslukker og kuliltealarm
Spande, børster og fejeblade
Spande, børster og fejeblade
Rensebørster
Rensebørster
Termo / Fugtighedsmåler
Termo / Fugtighedsmåler
Gulvplader Sort
Gulvplader Sort
Gulvplader (Glas)
Gulvplader (Glas)
Pejsesæt
Pejsesæt
Børnegitter
Børnegitter
Røghætter
Røghætter
Ildfaste sten & plader
Ildfaste sten & plader
Pejsemaling
Pejsemaling
Optænding & Grillhansker
Optænding & Grillhansker
Pellets Røgrør & Pejserør
Pellets Røgrør & Pejserør
Tagtrin
Tagtrin
  
 

Brændeovnstilbehør

Der findes meget flot, lækkert og funktionelt tilbehør til brændeovne, som i dag også er gennemtænkt til at skal se virkelig godt ud. Et pejsesæt behøver ikke længere bare en skovl og en fejebakke og opbevaring af brænde eller briketter behøver ikke længere at være i en spand. Tilbehøret skal være pænt så det kan stå fremme ved siden af brændeovnen, så det er let at få fat i og let at bruge. Skal det stå fremme, så skal det også være stilet at se på. Det er også vigtigt, at det falder godt ind i resten af indretningen boligen.

Hos Hedestoker finder du alt hvad der skal  til for at bevare og skabe en flot, moderne og praktisk opbevaring af brænde i hjemmet. Brændespande & brændekurve i mange materialer, gulvplader, askesuger, rensebørster, ildhandsker og optænding og rengøringsmidler. Alt i reservedele til brændeovn blandt andet glasfiberpakning, ovnsværte, ildfaste sten og plader.

Køber du dit tilbehør til brændeovn online hos Hedestoker, er du altid garanteret en professionel rådgivning samt eventuel vejledning.

 

Opbevaring af brænde på den fede måde

Der er også rigtig mange måder at opbevare sit brænde på. Tidligere var det meget brugt med en stor spand ved siden af brændeovnen eller pejsen. Nu findes der de flotteste væghængte brændereoler samt brændekurve i lækre materialer blandt andet læder og dæk/gummi samt brændebeholdere af glas f.eks. fra TermaTech.

 

Smuk indretning med brændeovnstilbehør

De muligheder man har til dekorere og indrette sig smukt med lidt nyt tilbehør til brændeovnen, er langt mere designmæssigt gennemtænkt nu end tidligere. For det betyder mere for forbrugeren, at brændeovnstilbehøret er flot og ikke virker klumpet og beskidt og så skal det være let at vedligeholde og rengøre.

Hos Hedestoker har vi massere af rigtig lækkert og også billigt tilbehør til brændeovne og pejse. Selv om det er billigt, er der ikke sparet på kvaliteten. Vi forhandler alt i tilbehør til brændeovne og pejse samt reservedele til brændeovne og pejse.

 

Beskyt børnene mod varmen

Pas på de mindste – brændeovnsgitter i flot design Et brændeovnsgitter beskytter de små børn mod at komme for tæt på brændeovnen og risikere forbrændinger. Det er vigtigt, at kunne nyde varmen og synet af den smukke ild og med et smukt og funktionelt gitter til brændeovnen, er dette slet ikke noget problem. Hos Hedestoker har vi et brændeovnsgitter, som ikke syner stort eller grimt, men samtidig beskytter det børn og dyr mod at komme for tæt på varmen samt du undgår at de spreder eventuel aske.

 

Husk det rette underlag

En brændeovn skal være placeret på et ikke brændbart underlag. Har du trægulv, skal brændeovnen stilles oven på et ikke brændbart materiale. Man kan vælge at beskytte sit gulv med en glasplade til brændeovn, som er ganske usynlig og som næsten ikke ses. Andre eller ønsker derimod, at der skal være en flot og synlig kobberplade til brændeovn eller en flot sort og stilet plade Vi har et stort udvalg i gulvplader til brændeovne både i glas og metal samt i mange flotte faconer.

 

Opfriskning og rengøring

Er der kommet pletter på brændeovnen, sod på ruder eller stearin på brændeovn, så fortvivl ikke. Der findes en masse rigtig gode rengøringsmidler, som kan afhjælpe problemerne. Vi har testet en ny ultra effektiv brændeovns glasrens, som er yderst effektiv til at fjerne og opløse sod på glasrude i brændeovnen. Sammen med Glasrenser svampen bliver det en fornøjelse at holde brændeovnen ren og fin.  

Efter en lang vinter er det måske på sin plads med en opfriskning af brændeovnen eller pejsen. Se vores pejsemaling og ovnsværte som får grill, pejs og brændeovn til at ”se ud som ny” igen.

 

Sod på mursten og malede vægge

Har pejsen eller brændeovnen sodet på væggen (dette sker især ved åbne pejse og ildsteder), så findes der rengøringsmidler til hurtigt og effektivt at fjerne de sorte skjolder. Rengøringsmidlerne er skånsomme mod miljøet og er udviklet specielt til at fjerne sod m.m. for blandt andet at lette den daglige rengøring.

 

Fjern let aske i brændeovnen

Stop med at skovle asken ud og få støv i hele huset. Med en askesuger slipper man for at asken og støvet hvirvler rundt i rummet ved tømning og rengøring af brændeovn. Askesugeren suger let asken ud, vær blot opmærksom på, at der ikke ligger gløder som er mere end 60 °. Askesugeren kan i øvrigt meget effektiv til fjernelse af groft snavs som murpuds, gipsrester, savsmuld m.m. Ting som man ikke ønsker der den almindelige støvsuger kommer i nærheden af.

 

Reservedele til brændeovn

Vi har mange reservedele til brændeovn samt isolering til brændeovn, pakning til brændeovn, silikone, lim, ovnkit, røgrør, skorsten til brændeovn, vandfordamper, blæser til brændeovne, røggastermometer og glas til brændeovn. Vi har det hele.

 

Fandt du ikke det du søgte under ”tilbehør til brændeovn”, så kontakt os via mail eller telefonisk. Vi er altid klar til at hjælpe og vi ønsker, at give alle vores kunder den bedste service. 

Kontakt
Tlf. 96 92 10 90
Fax. 96 92 10 89
Hverdage: 9.00 - 16.00
Fredag: 9.00 - 14.00
E-mail: salg@hedestoker.dk
Hedestoker ApS
Hunnerupvej 3
6920 Videbæk
Cvr. nr: 34 60 73 70