Hedestoker ApS
Hedestoker ApS
Vi er klar til at hjælpe dig Prof. rådgivning Prisgaranti Nem returnering
Hedestoker ApS

Blæser til brændeovn

Blæser til brændeovn. Varmemøller spreder og fordeler varmen fra brændeovnen rundt i rummet på en effektiv og mere behagelig måde. Varmemøllen drives af ren varme fra brændeovnen og kræver ingen tilslutning til strøm eller batterier. Varmemøllen kan reducere op til 14 % af brændet og er stort set lydløs. Lille billig engangs investering med tydelig mærkbar forskel.

Heat Power 4 varmefordeler
Heat Power 4 varmefordeler-2Heat Power 4 varmefordeler-2


Forventet leveringstid: ca. 1-3 hverdage

PRISGARANTI - Set billigere?

VVS nr. Type Vejl. pris Pris inkl. moms
L
91112 Heat Power 4 varmefordeler 684,00
VVS nr. 91112
Heat Power 4 varmefordeler
L 684,00
 
Heat Power EVO Turn varmefordeler (svingbar)
Heat Power EVO Turn varmefordeler (svingbar)-2Heat Power EVO Turn varmefordeler (svingbar)-2


Forventet leveringstid: ca. 1-3 hverdage

PRISGARANTI - Set billigere?

VVS nr. Type Vejl. pris Pris inkl. moms
L
91114 Heat Power EVO Turn varmefordeler 893,00
VVS nr. 91114
Heat Power EVO Turn varmefordeler
L 893,00
 

Varmemølle – den bedste ventilator til brændeovn

Effektiv energiudnyttelse og en bedre fordeling af varmen. En varmemølle er en lille effektiv blæser til brændeovn, som kan fordele og sprede den gode varme fra brændeovnen på en mere effektiv måde. Varmen omkring en brændeovn er altid meget koncentreret. Det kan være svært, at opnå en lige så god varmetemperatur bagerst i rummet. Ved at stille en lille effektiv varmemølle ovenpå brændeovnen, kan man i langt højere grad udnytte og fordele den meget koncentrerede varme på en mere effektiv måde. En varmemølle blæser varmen ud i rummet med sine propeller og får varmen til at cirkulere. Hermed udnytter man varmeenergien i en langt bedre grad, men man får også et bedre indeklima. Ved at luften/varmen cirkulerer bedre, vil varmen også trænge videre ind i tilstødende rum. Dermed er der også penge at spare på varmebudgettet.

En varmemølle kræver ingen tilslutning og bliver drevet kun af varmen fra brændeovnen. Det vil sige at den er gratis i drift og hverken bruger strøm eller batterier. Varmemøllen danner energi ved den temperaturforskel der er mellem varmen fra ovnen og den koldere luft over varmemøllen. Den energi der opstår når varm og kold luft mødes, udnytter møllen og det får helt automatisk møllen til at snurre rundt. Jo varmere ovnen bliver under møllen, jo hurtigere snurrer varmemøllen rundt og jo mere varme bliver der blæst rundt i rummet og ind i tilstødende lokaler.

En ventilator til brændeovn eller varmemøller som de også kaldes er en rigtig god investering set fra både en økonomisk vinkel, men også med fokus på en bedre udnyttelse af varmeenergien. Ved at udnytte varmen bedre, spares der energi. Ved at reducere energien gør vi noget godt for miljøet,- og at der så samtidig er en økonomisk gevinst gør jo heller ikke noget.

Virker en varmemølle?

Ja, der er lavet flere test som understøtter, at varmemøller virker. Med en god varmemølle opnås en mærkbar bedre fordeling af varmen også i tilstødende rum til hvor brændeovnen er placeret.

Hvad koster en varmeblæser til brændeovn?

En varmeblæser til brændeovn er en meget lille investering. Priserne ligger typisk mellem 500 – 1800 kr. Selvom idéen med varmemølle til brændeovne stadigvæk er ret ny, er markedet allerede i gang med at blive oversvømmet med billige varmeblæsere. Vi anbefaler, at man gennemser de varmemølle test der allerede er lavet. Indtil videre er det meget tydeligt, at kvalitet vinder over pris. En effektiv brændeovn blæser kan flytte op til 50 % mere varme rundt i rummet end en billig blæser til brændeovn. Så det er hurtigt tjent ind, hvis man køber en blæser til brændeovn af god kvalitet.

Valg af blæser til brændeovn

Vi anbefaler, at vælge en blæser af god kvalitet som er testet. En varmemølle kan bruges til alle klassiske stråleovne samt til alle nyere konvektionsovne (Konvektionsovne med et dobbelt metallag yderst). Temperaturen skal være minimum 50-60 ° på toppen af brændeovnen.

For at varmeblæseren kan stå stabilt, er det nødvendigt at overfladen på brændeovnen ikke runder opad eller er buet. Overfladen skal være helt plan, for at varmemøllen ikke står og vipper. Den skal kunne stå sikkert og stabilt.

Åbningstider:
Mandag til torsdag: 9.00 - 16.00
Fredag: 9.00 - 14.00
Lørdag, søndag og
helligdage: Lukket
Hurtige genveje
Salgs- & leveringsbetingelser
Sitemap
Kunde login
Kundeservice
Hedestoker ApS
Hunnerupvej 3, 6920 Videbæk
Tlf. 96 92 10 90
E-mail: salg@hedestoker.dk
Cvr. nr: 34 60 73 70