7
Vi er altid klar til at hjælpe Professionel rådgivning Udkørende serviceteam

Blæser til brændeovn

Blæser til brændeovn. Ved at stille en blæser til brændeovn oven på brændeovnen, bliver det muligt at fordelen varmen langt længere ud i boligen, fordi varmemøllen "puster" varmen ud i rummet. Blæser til brændeovn / Varmemøller spreder og fordeler varmen fra brændeovnen rundt i rummet på en mere effektiv og mere behagelig måde end en brændeovn selv er i stand til. En blæser til brændeovn drives af ren varme fra brændeovnen og kræver derfor ingen tilslutning til strøm eller batterier. Den kan reducere op til 14 % af brændslet og er stort set lydløs. Det er en lille billig engangs-investering med tydelig mærkbar forskel.

Heat Power 4 varmefordeler
Heat Power 4 varmefordeler-2Heat Power 4 varmefordeler-2


Forventet leveringstid: ca. 1-3 hverdage

PRISGARANTI - Set billigere?

VVS nr. Type Vejl. pris Pris inkl. moms
L
91112 Heat Power 4 varmefordeler 1.762,50 555,00
VVS nr. 91112
Heat Power 4 varmefordeler
L 1.762,50 555,00
 
Heat Power EVO Turn varmefordeler (svingbar)
Heat Power EVO Turn varmefordeler (svingbar)-2Heat Power EVO Turn varmefordeler (svingbar)-2


Forventet leveringstid: ca. 1-2 hverdage

PRISGARANTI - Set billigere?

VVS nr. Type Vejl. pris Pris inkl. moms
L
91114 Heat Power EVO Turn varmefordeler 1.307,50 695,00
VVS nr. 91114
Heat Power EVO Turn varmefordeler
L 1.307,50 695,00
 

Varmemølle – den bedste ventilator til brændeovn

Med en blæser til brændeovn for man en mere effektiv energiudnyttelse og en bedre fordeling af varmen. En varmemølle, som blæseren kaldes,- er en lille effektiv blæser til brændeovn, som kan fordele og sprede den gode varme fra brændeovnen på en mere effektiv måde. Varmen omkring en brændeovn er altid meget koncentreret. Det kan være svært, at opnå en lige så god varmetemperatur bagerst i rummet og kuldebroer kan opstå bag ved møbler. Ved at stille en lille effektiv varmemølle ovenpå brændeovnen, kan man i langt højere grad udnytte og fordele den meget koncentrerede varme på en mere effektiv måde. En varmemølle blæser varmen ud i rummet med sine propeller og får varmen til at cirkulere. Hermed udnytter man varmeenergien i en langt bedre grad, men man får også et bedre temperaturfordeling. Ved at luften/varmen cirkulerer bedre, vil varmen også trænge videre ind i tilstødende rum. Dermed er der også penge at spare på varmebudgettet.

En varmemølle kræver ingen tilslutning og bliver drevet kun af varmen fra brændeovnen. Det vil sige, at den er gratis i drift og hverken bruger strøm eller batterier. Varmemøllen danner energi ved den temperaturforskel der er mellem varmen fra ovnen og den koldere luft over varmemøllen. Den energi der opstår når varm og kold luft mødes, udnytter møllen og det får helt automatisk møllen til at snurre rundt. Jo varmere ovnen bliver under møllen, jo hurtigere snurrer varmemøllen rundt og jo mere varme bliver der blæst rundt i rummet og ind i tilstødende lokaler.

En ventilator til brændeovn eller varmemøller som de også kaldes er en rigtig god investering set fra både en økonomisk vinkel, men også med fokus på en bedre udnyttelse af varmeenergien. Ved at udnytte varmen bedre, spares der energi. Ved at reducere energien gør vi noget godt for miljøet,- og at der så samtidig er en økonomisk gevinst gør jo heller ikke noget.

Virker en varmemølle?

Virker det at sætte en blæser på brændeovnen. Ja, der er lavet flere test som understøtter, at det virker rigtig godt, at stille en blæser på brændeovnen. Og det er nemt. Man skal blot stille sin nye blæser op på brændeovnen og tænde op, så kan man med det samme mærke når blæseren går i gang, at der vil komme en langt bedre fordeling af varmen også længere ud i de tilstødende rum.

Hvad koster en varmeblæser til brændeovn?

En varme blæser til brændeovn er en meget lille investering. Priserne ligger typisk mellem 500 – 1800 kr. Selvom idéen med en blæser til brændeovne stadigvæk er ret ny, er markedet allerede i gang med at blive oversvømmet med billige varmeblæsere. Og der er allerede mange som har lavet brugbare test af disse. Vores varmemøller / blæser til brændeovn har vi udvalg fordi at vi ønsker at forhandle blæser til brændeovne af en vis kvalitet. Kvalitet vinder over pris. Til gengæld har vi prisgaranti hos Hedestoker. En brændeovn blæser af god kvalitet kan flytte op til 50% mere varme rundt i rummet sammenlignet med en billig blæser til brændeovn, hvor kvaliteten ikke er så god. Så det er hurtigt tjent ind, hvis man køber en blæser til brændeovn som lever op til en vis kvalitet.

Valg af blæser til brændeovn

Vi anbefaler selvfølgelig herfra, at man vælge en blæser af en vis kvalitet, så man opnår så glæde af sin varmemølle som muligt. Varmemøller kan bruges til alle klassiske stråleovne samt til alle nyere konvektionsovne (Konvektionsovne med et dobbelt metallag yderst). Temperaturen skal være minimum 50-60 ° på toppen af brændeovnen.

For at en blæser til brændeovn kan stå stabilt, er det nødvendigt at overfladen på brændeovnen ikke runder opad eller er buet. Overfladen skal være helt plan. Eller risikerer man, at varmemøllen står og vipper når propellen suser rundt. Den skal kunne stå sikkert og stabilt.

Hvis der er yderligere spørgsmål til vores blæser til brændeovn / vamemøller, kan man selvfølgelig altid kontakte vores dygtige support enten telefonisk eller på mail.

Åbningstider:
Mandag til torsdag: 9.00 - 16.00
Fredag: 9.00 - 14.00
Lørdag, søndag og
helligdage: Lukket
Hurtige genveje
Salgs- & leveringsbetingelser
Sitemap
Kunde login
Kundeservice
Hedestoker ApS
Hunnerupvej 3, 6920 Videbæk
E-mail: salg@hedestoker.dk
Cvr. nr: 34 60 73 70