Hedestoker ApS
 

Kategorier
-
-
-

Nemme genveje
»
Finansiering
»
Serviceaftale
»
Download område
»
Kundeservice
»
Fragtpriser
»
Montering af pillefyr

Kreditvurderingen
Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Her kan du betale med
Betaling Betaling Betaling

Betaling Betaling Betaling

Betaling Betaling Betaling

MobilePay

Vi støtter...
Danske Hospitalsklovne

Nyhedsbrev
»
Tilmeld nyhedsbrev

Rio radiator

Rio Radiatorer til alle hjem i mange størrelser. Klassisk radiatordesign. Riopanelradiatorer er en moderne og funktionel radiator med en høj ydelse. Riopanelradiator er desuden Dansk produceret og er  baseret på en mangeårig erfaring. Rio er gennemtestet og udviklet til det danske klima. 


Rio 1PK (Enkelt plade)
Rio 1PK (Enkelt plade)
Rio 2PK (Dobbelt plade)
Rio 2PK (Dobbelt plade)
Rio 3PK (3 plader)
Rio 3PK (3 plader)
 
 

Rio Panelradiator er dansk produceret. Der er lagt vægt på kvalitet. Rio panelradiator er udviklet udfra forbrugernes ønsker til kvalitet, pris og funktionalitet. Der er et stort udvalg af højder, typer og længder. Alle radiatorerne Rio panel har 10 års reklamationsret på fabrikations- og materialefejl selvfølgelig under forudsætning af at de er korrekt monteret. 

 

RioPanelradiator pris

Der er prisgaranti på alle rio panel når du handler radiatorer online hos Hedestoker. Desuden lægger vi stor vægt på at give alle vores kunder den bedste service. Vi ønsker, at du skal føle dig tryg når du handler hos os. Derfor er vi er altid klar i telefonen med hjælp og rådgivning, hvis du har spørgsmål omkring valg af Rio radiatorer, montage eller andet. 

Kontakt
Tlf. 96 92 10 90

Hverdage: 9.00 - 16.00
Fredag: 9.00 - 14.00
E-mail: salg@hedestoker.dk
Hedestoker ApS
Hunnerupvej 3
6920 Videbæk
Cvr. nr: 34 60 73 70