7
Vi er altid klar til at hjælpe Professionel rådgivning Udkørende serviceteam

Purmo Compact Radiator

Purmo Compact panelradiator med 10 års garanti. Flot Purmo radiator i klassisk design der passer perfekt både til nybyggeri og renovering. Purmo Compact ligger blandt de mere energibesparende panelradiatorer der findes på markedet. God og kraftig kvalitet, flot enkelt design samt en effektiv varmekilde. Purmo Compact fordeler varmen optimalt med en god effektiv varmespredning.

10 års garanti

Purmo Compact radiator C11, Enkelt plade
Purmo Compact radiator C21, Dobbelt
Purmo Compact radiator C22, Dobbelt
Purmo Compact radiator C33, 3 plader

Purmo Compact panelradiator med god varmespredning

Purmo Compact c er allerede at finde i rigtig mange danske hjem, hvor de har været et ganske populært valg igennem flere år. Dette ikke bare fordi at prisen er ganske attraktiv, men også på grund af det meget klassiske design, som kan passe ind i de fleste stilarter. Purmo Compact er en af de mere populære modeller fra Purmo og det er helt sikkert på grund af det meget tidløse design, at den er at finde i mange danske hjem. Purmo Compact c er særdeles god til at fordele varmen på en fin og behagelig måde. Varmen bliver spredt godt ud I rummene og det giver et god og behageligt indeklima. Det er vigtigt når man køber nye radiatorer, at vælge en typer, der har en rigtig god varmespredning uanset om det er til nybyggeri eller til ældre boliger. Når varmen fordeles godt ud i rummene undgår man, at der dannes kuldebroer. Kuldebroer kan opstå bag møbler eller i hjørner af rum hvis varmen ikke bliver fordelt godt nok ud i rummet. Ældre radiatorer er ikke gode nok til at sende varmen ud i rummet og typisk er der bare en kraftig strålevarme lige foran og resten af varmen stiger for hurtigt op under loftet. På den måde vil der altid føles fodkoldt og varmen bliver aldrig udnyttet optimalt. De ny typer der laves i dag er opbygget således at de sender varmen ud og på den måde opstår der en cirkulation der vil få varmen fordelt langt bedre. Det giver en god varmeeffekt og man vil straks kunne mærke en forbedring på indeklimaet. Der er rigtig mange fordele ved at montere nye Purmo radiatorer

Fordele ved Purmo Compact radiatorer

  • God varmefordeling
  • Hurtig reaktion ved forandringer i rumtemperatur
  • Store konvektorribber
  • Lille vandmængde
  • God varmeeffekt
  • Lang garantiperiode
  • Robust og slidstærk overfladebehandling
  • Klassisk enkelt design
  • God kvalitet
  • Lave priser

Purmo radiator C laves i disse typer

Man skal vælge den rette Purmo radiator alt efter hvad behovet er. Vi hjælper gerne med at lave beregningerne for dig, så du får bestilt de rigtige størrelser. De 4 forskellige typer Purmo compact 11, Purmo compact c21Purmo compact radiator c22 og Purmo compact c33 er produceret og lever op til branchens strengeste standarder. Desuden lever de op til alle de gængse EU-normer herunder også EN 442 + CE certificering. Under processen kontrolleres der løbende hvor blandt andet tæthed afprøves ved afslutningen af hver produktionslinje.

Holdbarhed og kvalitet

Purmo Compact er slidstærk og holdbarheden er testet grundigt igennem. Derfor tilbydes der en 10 års kvalitetsgaranti som standard på alle panelradiatorerne. Purmo radiator kan monteres enkeltvis og der kan laves serietilslutning samt krydstilslutning og gavltilslutning ved samme gavl. Purmo radiator skal monteres efter givne retningslinjer og skal selvfølgelig monteres på en sådan måde, at det er muligt at servicere og betjene efterfølgende. Skal Purmo Compact monteres i et badeværelse skal det være på en tør væg og ikke på en væg op mod f.ek. en bruseniche.

Godkendelser

Purmo radiatorer opfylder de gængse EU-normer herunder også EN 442 samt CE-certificering. Purmo Compact C-typer er testet løbende under fremstillingen, hvor man blandt andet afprøver tæthed løbende for at sikre den høje kvalitet. Det er blandt andet en af årsagerne til at man kan give så lang en garanti-periode.

Purmo Compact med 10 års garanti

Den høje kvalitet og de løbende test af produkterne under fremstillings processen gør at producenten gerne giver en 10 års garanti mod blandt andet gennemtæring. Purmo radiatorer holder bare i rigtig mange år og derfor gives der meget lang garanti på produktet.

Purmo radiatorer Typer

Den klassiske model af Purmo radiatorer er Purmo Compact. Det er en helt stilren panelradiator som levevers monteret med sideplader og topriste. Den er med en meget stærk overfladebehandling som er forberedt over 5 faser. Desuden medfølger der et montagesæt.

De mest brugte typer er:

Hvilken type man skal vælge kommer blandt andet an på rummenes indretning og stil. Er der ikke meget vægplads, kan det være en fordel at tage den vertikale model, som ikke optager meget plads i bredden og kun fylder i højden. Modsat kan det være en fordel at tage CV hvis man ønsker en diskret model som ikke ses i højden. I de fleste hjem er det typisk den helt klassiske model af purmo radiatorerne som man ser. Det er Purmo Compact. Her er den alle tre størrelser der bliver solgt rigtig mange af. Der findes mange flere informationer om Purmo Compact og de forskellige typer inde på produkterne, hvor der også er en visuel tegning samt mål.

Tilbehør

Der findes forskelligt tilbehør til purmo radiator, som vi beskriver nærmere inde under de enkelte produkter, hvor det også er muligt at finde priserne på Purmo radiator tilbehør. Der findes fleks Purmo fjederconsol, MB ben, blindprop og luftskrue, reparationsmaling samt ekstra Quick montagesæt og vægkonsoller til at montere på væg. Er der noget tilbehør til Purmo compact, som du ikke kan finde på vores side, så kontakt os gerne telefonisk i vores åbningstid eller send os en mail og beskriv hvad det er du søger.

Her er den smukke og enkle Purmo Compact C i 4 forskellige typer, C11, C21, C22 C33, som kan give dig en dejlig behagelig fordeling af varmen rundt i hele dit hjem. Designet er smukt og tidløst og vil passe ind i både det moderne hjem og den lidt ældre bolig. Kvaliteten er i top og her får man de bedste mulige varmeegenskaber, funktion og design på en og samme tid. Purmo Compacts nøje udformede design er et resultat af en mangeårig udvikling og erfaring. Purmo Compact er lig med kvalitet og holdbarhed der smelter sammen til en højere enhed.

Er du i tvivl om du skal vælge Purmo compact c11 radiator, Purmo compact c21, Purmo compact c22, Purmo compact 33 eller en helt anden purmo radiator, så kontakt os. Vi har mange års erfaring med at udvælge radiatorer til vores kunder og vi ved hvad man skal væres opmærksom på med hensyn til indretning i hjemmet. Vi kan både rådgive om model og type samt lave beregningerne på hvor ”stor en effekt” den skal have til de kvm den skal dække. Er det nok med en eller skal der flere op i samme rum for at varmen bliver optimal.

Purmo radiatorer er billige i indkøb og der kan hurtigt opnås en god besparelse ved at udskifte gamle med nye modeller. En af de store fordele ved Purmo radiatorerne er at der er en forholds lille vandmængde i dem, som er meget hurtig at varme op. Derfor er reponstiden meget lille på en Purmo radiator frem for flere andre modeller. Den tilpasser sig meget hurtigt og automatisk varmebehovet både når der er mere behov for varme samt mindre behov for varme. Den korte responstid gør Purmo mere effektiv og samtidig mere energiøkonomisk, da den ikke kører unødigt men hele tiden hurtigt tilpasses behovet.

Åbningstider:
Mandag til torsdag: 9.00 - 16.00
Fredag: 9.00 - 14.00
Lørdag, søndag og
helligdage: Lukket
Hurtige genveje
Salgs- & leveringsbetingelser
Sitemap
Kunde login
Kundeservice
Hedestoker ApS
Hunnerupvej 3, 6920 Videbæk
E-mail: salg@hedestoker.dk
Cvr. nr: 34 60 73 70