7
Vi er altid klar til at hjælpe Professionel rådgivning Udkørende serviceteam

Brenner

Brenner radiatorer er meget anerkendte radiatorer i en særdeles god kvalitet. Designet er meget fint med dæklister & lukkede gavle, hvilket giver en mere elegant afrunding og flot finish. Brenner radiatorer er en god varmeløsning i ethvert byggeri og er velegnet til både privat og erhverv. Godkendt efter europæisk standardnorm EN422. Alle Brenner radiatorerne leveres komplette med sidegavle, toprist, bæringer, luftskrue samt prop. Altid inkluderet i prisen.

10 års garanti

Brenner Radiatorer = 1. klasses kvalitet

  • Smukt design med dæklister & lukkede gavle
  • Løser varmeinstallationen i ethvert byggeri på optimal vis
  • Let at tilpasse til alle boligtyper både erhverv og privat
  • Brenner radiatorer fås i 5 forskellige højder og forskellige længder fra 400-3000 mm
  • Rustbeskyttende grundmaling
Type 11 (Enkelt pl.)
Type 21 (Dobbelt pl. m. 1 konvektor)
Type 22 (Dobbelt pl.)
Type 33 (3 pl. m/konv.)
Plan Front (Brenner)
Brenner Håndklædetørrer

Kvalitet og design

Brenner radiatorer er fremstillet i en særdeles god kvalitet og sammenlagt med den høje ydelse, er Brenner en af de helt store spillere på banen. Designet er på en gang gennemført og enkelt og der er tænkt på den mindste detalje. Der er blevet udviklet gennem mange år på at finde det design, der både lever op til de mere krævende EU-krav men det er også et design, der fremstår moderne og tidløst. Brenner radiatorer leveres med sidegavle og topriste. Sidegavlene er helt enkle og glatte hvor topristen er med fine riller hvor varmen sendes op igennem. Fronten kan både fås i designet med de klassiske bølger men radiator Brenner kan ligeledes købes med helt plan front, som fremstår endnu mere enkle og måske mere moderne. Den gode ydelse er den samme. Der er anvendt en kraftig og særdeles slidstærk overfladebehandling. Lakeringen er meget slidstærk også på et børneværelse og samtidig er den let at rengøre. Der er tænkt på de mindste detaljer. De indvendige sider og konvektionslamellerne er lavet i Koldvalset stålplade EN 10130 med en pladetykkelse på 1,25 mm. Farven er en standard hvid RAL 9016, som er kendetegnet for Brenner.

Brenner radiator Typer

Brenner Type 11 – Enkelt plade med 1 konvektionslamel

Brenner Type 22 – Dobbelt plade med 2 konvektionslameller

Brenner Type 33 – Tredobbelt plade med 3 konvektionslameller

Brenner radiator tilbehør

Brenner Plan Front – Helt glat plan front lige til at klikke udenpå de bølgede fronter. Dette skaber et smart og meget moderne look. Med det glatte look på forsiden, kan man nemt og hurtigt opnå et helt nyt og moderne look uden at det koster en formue.

Skjulte rørpaneler kan både isolere og gennem dine radiatorrør af vejen på en og samme tid. Hvis man bor i et ældre hus med synlige radiatorrør, er dette en god løsning hvor de let gemmes af vejen og samtidig ser det rigtig pænt ud.

Radiator tilbehør og radiatortermostater (Danfoss) byder på alt øvrigt tilbehør.

Montering

Da Brenner radiatorer leveres komplette både med sidegavle, topriste, bæringer, luftskruer og prop, er det ubetinget nemt selv at montere sin Brenner. Dette kan lade sig gøre også selvom man ikke er fagmand eller har prøvet det før. Har man en lille smule forstand på VVS, er det slet ikke noget problem.

Bestil en Brenner Radiator allerede i dag og få en lynhurtig levering samt den bedste service med i handlen. Har du spørgsmål til vores serie i panelradiatorer fra Brenner, så kontakt os enten på mail eller telefonisk.

Åbningstider:
Mandag til torsdag: 9.00 - 16.00
Fredag: 9.00 - 14.00
Lørdag, søndag, grundlovsdag
og helligdage: Lukket
Hurtige genveje
Salgs- & leveringsbetingelser
Sitemap
Kunde login
Kundeservice
Hedestoker ApS
Hunnerupvej 3, 6920 Videbæk
E-mail: salg@hedestoker.dk
Cvr. nr: 34 60 73 70