Vi er altid klar til at hjælpe Professionel rådgivning Udkørende serviceteam

ThermoKraft

Flot hvid Thermokraft radiator i et virkelig smukt design, der passer ind i alle typer af boliger. Med det helt tidløse og klassiske look, får man her en virkelig flot radiator, der med sin gennemtænkte opbygning nærmest blæser varmen ud i rummene. Den gode spredning af varmen giver en fantastisk god udnyttelse hvor varmen ikke bare stiger op mod loftet, men bliver fordelt effektivt rundt og giver et behageligt indeklima. Stor holdbarhed og slidstyrke.

10 års garanti!

Thermokraft radiator type 22
Thermokraft radiator type 33

Thermo Kraft radiatorer

Når du køber en Thermo kraft radiatorer er der 10 års garanti mod gennemtæring. Denne garanti gives kun fordi her er virkelig tale om en særdeles holdbar panelradiator, der lever op til alle de skrappeste krav. Der er meget fine sider og panelerne falder naturligt ind i resten af indretningen med det helt klassiske design, der kendetegner en vægradiator. Thermokraft er udviklet af fagfolk med mange års erfaring i nytænkning og udvikling af denne type varmekilde. En thermokraft radiator er indbegrebet af effektive produkter kombineret med et flot og enkelt design. Thermokraft passer ind i alle typer af hjem med sit helt strømlinede design. Effekten er særdeles god og den giver en rigtig god strålevarme fra sig, som blæses virkelig godt ud i rummet på en meget diskret måde. Disse nye moderne Thermokraft radiatorer, er lette at montere selv for en ikke kender. Man behøver derfor ikke at have en fagmand til at montere en thermokraft panel radiator for sig og man kan derved spare penge ved at gøre det selv. Vi rådgiver selvfølgelig også omkring monteringen, når du handler hos os. Efter monteringen skal der fyldes vand på systemet. En Termo Kraft er lavet så den er meget simpel af udlufte så der ikke står vand og risler og bobler.

Typer af Thermo Kraft radiatorer

Type 22 – 2 plader og 2 konvektorer

Type 33 – 3 plader og 3 konvektorer

Der findes forskellige typer Thermo Kraft radiatorer hvor ovenstående er dem som vi forhandler online i Danmark. De Thermo Kraft radiatorer kommer fra en af Tyrkiets største eksportør af radiatorer. De har siden 1969 arbejdet på at udvikle og forsat producere Thermo Kraft radiatorer. Termokraft radiatorerne er behandlet med en meget slidstærk overfladebehandling. Derfor er Termo kraft særdeles modstandsdygtig, også til et børneværelse, hvor overfladen bliver testet lidt mere end i andre rum. Typisk vil børn skramle legetøj ind mod overfladen og her er det godt at en Termo kraft radiator er udviklet til at være ekstra robust og holdbar.

Er der spørgsmål vedrørende vores produktserie Thermokraft, så send os en mail eller ring. Vi har altid tid til at rådgive vores kunder til det bedste valg samt hjælpe med beregningerne af de nødvendige størrelser.

Åbningstider:
Mandag til torsdag: 9.00 - 16.00
Fredag: 9.00 - 14.00
Lørdag, søndag og
helligdage: Lukket
Hurtige genveje
Salgs- & leveringsbetingelser
Sitemap
Kunde login
Kundeservice
Hedestoker ApS
Hunnerupvej 3, 6920 Videbæk
E-mail: salg@hedestoker.dk
Cvr. nr: 34 60 73 70