Hedestoker ApS
Sådan påvirker Corona virus Hedestoker og vores kunder. Tryk her.
Hedestoker ApS
Vi er klar til at hjælpe dig Prof. rådgivning Prisgaranti Nem returnering
Hedestoker ApS

ThermoKraft

Er du træt af din gamle og tunge radiatorer, som ligner noget fra fortiden? Fortvivl ikke - Thermokraft har løsningen til dig.

Skift de gamle radiatorer ud med en ny model fra Thermokraft og opnå en bedre fordeling af varmen. Den nyeste teknologi og design gør, at varmen bliver fordelt langt bedre end ved de gamle radiatorer. Designet er lettere, smukkere og tidsløst og falder langt mere naturligt ind i en moderne bolig.

Thermokraft radiator type 22
Thermokraft radiator type 33

Thermo Kraft radiatorer

Når du køber en ThermoKraft radiatorer er der 10 års garanti mod gennemtæring.

Thermokraft er en udviklet baceret på mange års erfaring. Thermokraft radiator er indbegrebet af effektive produkter med et flot og enkelt design. Thermokraft passer ind i alle danske hjem med sit helt stømlinede design, hvor effekten er optimal. De nye moderne Thermokraft radiatorer, er lette at montere selv for en ikke kender. Det er helt simpelt at udlufte en Thermokraft radiator.

Er der spørgsmål vedrørende vores produktserie Thermokraft, så send os en mail eller ring. Vi har altid tid til at rådgive vores kunder til det bedste valg af radiatorer.

Termokraft radiatorer er behandlet med en meget slidstærk overfladebehandling. Derfor er Termokraft særdeles slidstærk, også til et børneværelse, hvor overfladen bliver testet lidt mere end i andre rum. Det kan være, at børnene, kører ind i radiatoren på et køretøj eller en gåvogn. Termokraft er udviklet til at være ekstra holdbar.

Kontakt
Tlf. 96 92 10 90

Mandag til torsdag: 9.00 - 16.00
Fredag: 9.00 - 14.00
E-mail: salg@hedestoker.dk
Hedestoker ApS
Hunnerupvej 3
6920 Videbæk
Cvr. nr: 34 60 73 70