7
Vi er altid klar til at hjælpe Professionel rådgivning Udkørende serviceteam

ThermoKraft

Flot hvid Thermokraft radiator i et virkelig pænt design, der passer ind i alle typer af boliger. Med det helt tidløse og klassiske look, får man her en virkelig flot radiator, der med sin gennemtænkte opbygning sender varmen godt ud i rummet. Den gode spredning af varmen giver en fin udnyttelse, hvor varmen ikke bare stiger op mod loftet, men bliver fordelt effektivt rundt og giver et behageligt indeklima. Stor holdbarhed og slidstyrke.

10 års garanti

Thermokraft radiator type 22
Thermokraft radiator type 33
Ben og tilbehør

Thermokraft radiatorer til hele hjemmet

Når du køber en Thermo kraft radiator er der 10 års garanti mod gennemtæring. Denne garanti gives kun fordi her er virkelig tale om gode og holdbare Thermokraft radiatorer hvor standarden er høj og designet absolut tidløst. Thermokraft radiator bliver lavet i flere forskellige størrelser hvor der kan vælges blandt flere typer, højder og længder. Designet er enkelt og en Thermokraft radiator er med meget fine sider og panelerne. Designet syner tidløst og falder naturligt ind i resten af boligens indretning. Enkelt og klassis design der kendetegner en vægradiator. Thermokraft radiator er udviklet af fagfolk med mange års erfaring i nytænkning og udvikling af denne type varmekilde. En thermokraft radiator er indbegrebet af effektive radiatorer kombineret med et flot og enkelt design. Thermokraft passer ind i alle typer af hjem med sit helt strømlinede design. Derfor er designet velegnet til både en moderne stil samt til en mere traditionel indretning. Effekten er fin og en Thermokraft radiator afgiver en god varme. Disse effektive Thermokraft radiatorer er lette at montere,- selv for en ikke kender. Man behøver derfor ikke at have en fagmand til at montere en thermokraft panel radiator for sig,- og man kan derved spare penge ved at gøre det selv. Vi rådgiver selvfølgelig også omkring monteringen, når du handler hos os. Efter monteringen skal der fyldes vand på systemet. En Termokraft radiator er lavet så den er meget simpel af udlufte, så der ikke står vand og risler og bobler.

Typer af Thermokraft radiatorer

Type 22 – 2 plader og 2 konvektorer

Type 33 – 3 plader og 3 konvektorer

Der findes forskellige typer Thermokraft radiatorer hvor ovenstående er dem som vi blandt andet forhandler her hos Hedestoker.dk. Vi tager forbehold for udskiftning af modeller. Thermokraft radiatorer kommer fra en af Tyrkiets største eksportør af radiatorer, som er en anerkendt producent her i Europa. Producenten har siden 1969 arbejdet på at udvikle og forsat producere Thermokraft radiatorer. Thermokraft radiatorerne er behandlet med en meget slidstærk overfladebehandling. Derfor er en Thermokraft radiator også meget modstandsdygtig, også til et børneværelse, hvor overfladen typsik bliver testet lidt mere end i andre rum. På børneværelser vil børn nemt komme til at skramle legetøj ind mod overfladen og her er det godt at en Thermokraft radiator er udviklet til at være robust og holdbar.

Er der spørgsmål vedrørende vores produktserie af de populære modeller af radiator Thermokraft, så send os en mail eller ring. Vi har altid tid til at rådgive vores kunder til det bedste valg samt hjælpe med beregningerne af de nødvendige størrelser.

Åbningstider:
Mandag til torsdag: 9.00 - 16.00
Fredag: 9.00 - 14.00
Lørdag, søndag og
helligdage: Lukket
Hurtige genveje
Salgs- & leveringsbetingelser
Sitemap
Kunde login
Kundeservice
Hedestoker ApS
Hunnerupvej 3, 6920 Videbæk
E-mail: salg@hedestoker.dk
Cvr. nr: 34 60 73 70