7
Vi er altid klar til at hjælpe Professionel rådgivning Udkørende serviceteam

Danfoss Living

Danfoss Living Connect & Danfoss Link – Intelligent boligopvarmning i særklasse.

  • Intelligent varmestyring
  • Perfekt indeklima med brugervenlig og enkel betjening
  • Trådløs styring - Fjernstyr varmen via gratis app
  • Åbent vinduefunktioner
  • Børnesikring
  • Flere energibesparende funktioner
  • Moderne og enkelt design
Danfoss Ally Radiatortermostat med RA,M30, RAV og RAVL adapter


Forventet leveringstid: ca. 1-3 hverdage

PRISGARANTI - Set billigere?

VVS nr. Vejl. pris Pris inkl. moms
L
460970971 Danfoss Ally Radiatortermostat med RA, M30, RAV og RAVL adapter 1.073,64 561,00
VVS nr. 460970971
Danfoss Ally Radiatortermostat med RA, M30, RAV og RAVL adapter
L 1.073,64 561,00
 
Danfoss Ally radiatortermostat med RA + M30 adapter


Kontakt os for forventet leveringstid

PRISGARANTI - Set billigere?

VVS nr. Vejl. pris Pris inkl. moms
L
460970970 Danfoss Ally radiatortermostat med RA + M30 adapter 1.104,84 577,00
VVS nr. 460970970
Danfoss Ally radiatortermostat med RA + M30 adapter
L 1.104,84 577,00
 
Danfoss Ally Gateway for opkobling af alle Danfoss Ally enheder til internettet


Forventet leveringstid: ca. 1-3 hverdage

PRISGARANTI - Set billigere?

VVS nr. Vejl. pris Pris inkl. moms
L
460970960 Danfoss Ally Gateway for opkobling af alle Danfoss Ally enheder til internette 1.502,66 999,00
VVS nr. 460970960
Danfoss Ally Gateway for opkobling af alle Danfoss Ally enheder til internette
L 1.502,66 999,00
 
Danfoss Eco Home Bluetooth elektronisk radiatortermostat.


Kontakt os for forventet leveringstid

PRISGARANTI - Set billigere?

VVS nr. Vejl. pris Pris inkl. moms
?
403251951 Danfoss Eco Bluetooth elektronisk radiatortermostat. Inkl. RA+RAV+RAVL+M30 ventiladapter.Ekskl. batteri. Blisterpak 726,25 482,00
VVS nr. 403251951
Danfoss Eco Bluetooth elektronisk radiatortermostat. Inkl. RA+RAV+RAVL+M30 ventiladapter.Ekskl. batteri. Blisterpak
? 726,25 482,00
 
Danfoss Living Design radiatortermostat føler


Living design er en selvvirkende radiatortermostat. Det stilfulde og praktiske design passer ind overalt. Living design kan erstatte alle Danfoss RA termostater og M30 konkurrent termostater, og giver ethvert rum et stilfuldt løft. Living design kan bruges på alle radiatorer, herunder håndklædetørrere og designradiatorer. Og så er den nem at rengøre! Fås i 3 variationer.

Link til Danfoss
Living Design datablad
Living Design produktbrochure
Se tilhørende ventiler her

Forventet leveringstid: ca. 7-10 hverdage

PRISGARANTI - Set billigere?

VVS nr. Vejl. pris Pris inkl. moms
L
403239822 Danfoss Living design radiatortermostat RAX (hvid RAL 9016) 216,00
VVS nr. 403239822
Danfoss Living design radiatortermostat RAX (hvid RAL 9016)
L 216,00
 
Danfoss Living RAV/RAVL adapter


Danfoss adapter RAV/RAVL til Danfoss Living Eco og Connect følere, der skal monteres på ældre ventiler.

Forventet leveringstid: ca. 1-3 hverdage

PRISGARANTI - Set billigere?

VVS nr. Vejl. pris Pris inkl. moms
L
403220800 Danfoss Living RAV/RAVL adapter 90,00
VVS nr. 403220800
Danfoss Living RAV/RAVL adapter
L 90,00
 
Danfoss Adapter RA


Forventet leveringstid: ca. 1-3 hverdage

PRISGARANTI - Set billigere?

VVS nr. Vejl. pris Pris inkl. moms
?
403220801 Danfoss Living RA adapter 40,00
VVS nr. 403220801
Danfoss Living RA adapter
? 40,00
 
Danfoss Living RA-K, M30 adapter


Danfoss living RA-K, M30 adapter til Danfoss living Eco og Connect føler

Data

  • RA-K

Producent

  • Danfoss Living

Passer til Danfoss Living Eco og Connect følere.

Forventet leveringstid: ca. 1-3 hverdage

PRISGARANTI - Set billigere?

VVS nr. Vejl. pris Pris inkl. moms
L
403220802 Danfoss Living RA-K, M30 x 1,5 adapter 41,00
VVS nr. 403220802
Danfoss Living RA-K, M30 x 1,5 adapter
L 41,00
 
M28 Adapter (MMA)


Forventet leveringstid: ca. 1-3 hverdage

PRISGARANTI - Set billigere?

VVS nr. Vejl. pris Pris inkl. moms
L
403220805 Danfoss Living M28 MMA adaptor 134,00
VVS nr. 403220805
Danfoss Living M28 MMA adaptor
L 134,00
 

Danfoss Living - giv dit hjem "Smartvarme"!

Styr let dit indeklima fra din smartphone med et intelligent og brugervenligt varmesystem. Opnå store besparelser i varmeforbruget og få et klart forbedret indeklima med elektroniske termostater fra Danfoss Living. Varmesystemet Danfoss Living er det mest smarte og intelligente system til at kontroller indeklimaet.

Der er flere super smarte indbyggede energibesparende funktioner, der gør det nemt for dig, at spare på dit nuværende varmeforbrug. Ud over de besparende funktioner i Danfoss Livings smarte varmesystem, er der også rigtig mange andre brugbare funktioner. Desuden er der indbygget børnesikring mod små "pilfingre" Hvis du ønsker at vide mere om hvad Danfoss Living kan gøre for dit hus - så kontakt os for yderligere informationer enten telefonisk eller på mail.

Det intelligente varmesystem til en smartere boligopvarmning

Danfoss By Living er velegnet til alle typer huse, sommerhuse, virksomheder m.m. Energioptimering af boligen med intelligent varmestyring er hvad de elektroniske termostater Danfoss Living Connect kan være med til at gøre for dig. Ikke nok med at der kan opnås en stor besparelse på varmebudgettet, men indeklimaet kan også blive også markant bedre.

Hvordan virker Danfoss Living

Det nye varmesystem fra Danfoss Living fungerer på den meget smarte og simple måde, at man nu kan styre husets varmeforbrug direkte fra sin smartphone eller tablet. Det eneste man blot skal gøre er, at installere Danfoss elektroniske radiatortermostater Danfoss Living Connect samt Danfoss Link.

Danfoss Link er et betjeningspanel til de elektroniske radiatortermostater. Med Danfoss Link får du en intelligent trådløs varmestyring, som du nemt kan overvåge og styre fra din smartphone. Med Danfoss Living Connect og Danfoss Link er det muligt, at fjernstyre både radiatorer og gulvvarme på én og samme tid.

Energieffektivisering

Det kan godt betale sig, at kigge på hvor meget man kan spare ved at implementere Danfoss Living Connect og Danfoss Link. Der kan være en rigtig god besparelse at hente på energiforbruget og allerede inden for ganske få år, har de nye elektroniske termostater tjent sig selv ind. Vi hjælper gerne med at beregne, hvor stor din fortjeneste kan blive.

Forbedre dit indeklima og spar penge

Det er vigtigt at have et godt indeklima. Er der for koldt eller fugtig, er det ikke behageligt at opholde sig inde og det kan være usundt. På den anden side kan det blive rigtig dyrt ikke at have styr på, hvor meget radiatorerne varmer i de enkelte rum. Det kan være svært, at følge med i hvordan temperaturen er i hele huset og man mister let overblikket, hvis der er flere i husstanden, der jævnligt regulerer på radiatortermostaterne.

Med Danfoss Living Connect får man det fulde overblik over temperaturen i hele huset samlet på et og samme betjeningspanel (Danfoss Link). Det er muligt at regulere både gulvvarme og radiatorer uafhængig af hinanden. En meget stor fordel ved Danfoss Link, betjeningspanelet til at styre de elektroniske termostater er, at fra Danfoss Link kan man indstille temperaturen individuelt i alle rum. Det er derfor muligt at have én temperatur i soveværelset og en anden temperatur i de rum hvor man opholder sig mest. Danfoss Link regulerer automatisk temperaturen i hele huset hvilket giver en langt mere behagelig og ensartet varme.

Spar på varmen

Danfoss Link er et klogt varmesystem med flere funktioner, der kan hjælpe dig med at spare penge på varmebudgettet uden, at du skal røre en finger.

Åbent vindue funktion: Bliver der registreret et markant fald i temperaturen i et rum, for eksempel ved udluftning, lukker Danfoss Living Connect radiatortermostater automatisk ned for varmen og åbner selv op igen, når vinduet lukkes eller max efter 30 min. På den måde behøver man ikke at skal huske på at åbne og lukke for termostater, når man lufter ud. Rigtig mange har tilbøjelighed til at glemme dette. Pludselig har man en radiator, der er i gang med at "varme hele haven op" eller det modsatte hvor man kommer ind i et iskoldt soveværelse, når man skal i seng om aftenen. Med Danfoss Living Connect sker alt dette automatisk.

Feriefunktion: Fra din smartphone er det let et skrue ned for varmen f.eks. når du er på ferie. Når du er på vej hjem fra ferien, skruer du blot op igen og huset er dejligt lunt at komme hjem til. Samtidig har du sparet penge på dit forbrug. Faktisk er Danfoss Link så intelligent et varmesystem, at det kan indstilles efter hvornår familien er ude i hverdagen og hvornår de er hjemme.

Natsænkning: Automatisk natsænkning vil i længden spare en almindelig husstand for mange penge på opvarmning.

Hvad koster det at installere Danfoss Living Connect

Danfoss Living Connect pris er forholdsvis lille i forhold til den mulige besparelse der kan opnås. Vi laver meget gerne en beregning over hvor meget du kan spare på varmeøkonomien i din bolig, sommerhus, virksomhed eller lignende ved at montere elektroniske radiatortermostater, Danfoss Living Connect samt betjeningspanelet Danfoss Link, der gør det muligt at regulere det hele trådløst. Vi laver samtidig en beregning over hvor hurtigt Danfoss Living Connect kan tjene sig ind igen. Kontakt os enten telefonisk eller på mail. Det er en god i ide, hvis du på forhånd har optalt rum, hvor mange radiatorer du har samt hvor mange rum du eventuelt har gulvvarme. Jo flere informationer vi modtager, jo bedre beregning kan vi give dig.

Case:

En villa får implementeret Danfoss Living i hele huset. Det bliver nu muligt at indstille temperaturen i de enkelte rum, samt styre hele huset centralt - fra samme enhed. Der bliver luftet ud dagligt i villaen. I Danfoss Living er der indbygget automatisk Åbent vindue funktion. Det vil sige, at varmesystemet automatisk registrere, at der er et åbent vindue. Hermed lukker systemet automatisk ned for varmen i rummene hvor der bliver luftet ud. Ved de gamle termostater, bliver der modsat skruet op for varmen hvorved det bliver dyrere. Danfoss Living registrerer desuden, når der ikke længere et et stort fald i varmegraderne, som ved udluftning, og åbner automatisk op for varmen igen.

Familien i villaen skal på ferie. Tidligere når de tog på ferie, glemte de som regel at skrue ned for radiatorerne inden de tog afsted. Så stod huset med fuld varme på, selv om der ikke var nogle hjemme. Med Danfoss Living varmesystem bliver det muligt at justere ned for varmen efter at familien er taget afsted via en gratis app. Så kan du styre det hele fra din smartphone. Det vil sige, at man let nedjusterer varmen når man tager afsted og skruer op for varmen når man er på vej hjem fra ferie. Der er en del penge at spare på årsbasis, ved at have et mere intelligent varmesystem som Danfoss Living.

Case:

Danfoss Living er implementeret i et større sommerhus, som ofte er lejet ud. Der er udover pool og sauna i sommerhuset også store fællesarealer, flere badeværelser og en del soverum. Med Danfoss Living Connect og Danfoss Link installeret, er det muligt at holde opsyn med energiforbruget i hverdagen hjemmefra, og man behøver ikke at være tilstede i huset, for at regulere temperaturen. Når sommerhuset ikke er udlejet, behøver ejeren af sommerhuset blot at åbne Danfoss Link App på sin smartphone eller tablet og vælge "feriefunktion". Straks reguleres temperaturen ned til det ønskede. Alt sammen kan klares lynhurtig på en gang.

Åbningstider:
Mandag til torsdag: 9.00 - 16.00
Fredag: 9.00 - 14.00
Lørdag, søndag, grundlovsdag
og helligdage: Lukket
Hurtige genveje
Salgs- & leveringsbetingelser
Sitemap
Kunde login
Kundeservice
Hedestoker ApS
Hunnerupvej 3, 6920 Videbæk
E-mail: salg@hedestoker.dk
Cvr. nr: 34 60 73 70