Vi er klar til at hjælpe dig Prof. rådgivning Prisgaranti Nem returnering

Altech

Altech radiatorer som alle har råd til. Pæne klassiske Altech panelradiatorer i flere størrelser. Nemt og billigt kan du vælge at udskifte dine gamle radiatorer løbende eller tage hele huset på en gang. Altech radiator er behandlet med en slidstærk overfladebehandling og der er 10 års garanti mod gennemtæring. Når du handler Altech radiatorer online hos Hedestoker.dk kan du være sikker på en topprofessionel rådgivning.

10 års garanti

Altech radiator type 11
Altech radiator type 22
Altech radiator type 33

Altech radiatorer med lang garanti

Der er 10 års garanti på din nye Altech radiator, som dækker mod gennemtæring. Fordi at Altech radiatorer løbende bliver kvalitetstestet og trykprøvet under fremstillingsprocessen, kan Altech radiatorer have så lang en garantiperiode mod gennemtæring som de har. Det giver en god sikkerhed for at man får et produkt, som kan holde i ganske mange år. Altech fås i forskellige størrelser.

Vi har følgende Altech radiatorer

Altech radiator Type 11 – 1 plade og 1 konvektor

Altech radiator Type 22 – 2 plader og 2 konvektorer

Altech radiator Type 33 – 3 plader og 3 konvektorer

Det giver sig selv, at Altech Type 11 er den mindste af de 3 ovenstående størrelser. Altech radiator Type 22 er den mellemste med sine 2 plader og 2 konvektorer. Denne model er vældig populær og dækker de fleste behov. Ligeledes fylder den ikke for meget ud fra væggen og den fås i forskellige længder og højder. Altech radiator Type 33 er den største og mest effektive model, som virkelig kan kaste varme fra sig. Den fylder selvfølgelig også lidt mere ud fra væggen, da den har 3 plader og 3 konvektorer. Denne radiator vælges hvor der er et lidt større varmebehov, f.eks. til de lidt større rum med højt til loftet.

Montering af Altech panelradiator

Du kan let selv montere din nye Altech radiator uden at være fagmand. Sammen med din nye Altech radiator får du dele med til den korrekte monteringen. Der medfølger bæringer, skruer prop, udluftningsventil og rawlplugs. Så er det lige til at gå til. Man behøver ikke at være den store handyman for at opsætte de nye radiator Altech typer, da de er designet enkle med let montering. Man kan derfor spare lidt ved at gøre det selv. Det gode er at med en Altech panelradiator kan man vælge at tage et rum af gangen, - og fordele udgifter og arbejdet lidt ud over længere tid. De kan tilsluttet i samme side, diagonalt og i serie.

Farve

Altech radiatorer leveres i standard RAL 9010 hvid. Det er den klassiske hvide farve som er mest brugt. Designet er ligeledes det kendte look med bølger i front og enkle sider og top.

Vi lægger stor vægt på, at give alle vores kunder det de har brug for. Derfor kan du være sikker på, at vi altid er behjælpelige med den nødvendige rådgivning, også hvis der er problemer med monteringen.

Altech radiator tilbehør

Vi har masser af tilbehør til Altech panelradiator. Mangler du en Altech radiatortermostat / Altech rumtermostat eller andre dele, så se blandt vores kæmpe udvalg af Radiator Tilbehør eller Radiatortermostater (Danfoss). Vi hjælper selvfølgelig også gerne med at finde ekstra tilbehør hvis du har brug for hjælp til dette!

Åbningstider:
Mandag til torsdag: 9.00 - 16.00
Fredag: 9.00 - 14.00
Lørdag, søndag og
helligdage: Lukket
Hurtige genveje
Salgs- & leveringsbetingelser
Sitemap
Kunde login
Kundeservice
Hedestoker ApS
Hunnerupvej 3, 6920 Videbæk
E-mail: salg@hedestoker.dk
Cvr. nr: 34 60 73 70