7
Vi er altid klar til at hjælpe Professionel rådgivning Udkørende serviceteam

Varmekaminer oliebrænder

Varmekamin til simpel opvarmning af f.eks. sommerhuse og andre ferieboliger, mobilhomes, campingvogne og andre rum hvor der ikke er et centralvarmesystem. Hos Hededstoker.dk har vi varmekaminer i forskellige størrelser så det er muligt at opvarme både små og store rum helt op til 440 m3. Der er flere gode sikkerhedsforanstaltninger indbygget som vælteafbryder, tændingssikring, flammesensor mod fejloptænding samt flere. Her får man både en nem opvarmning og en sikker forbrænding med automatisk shut-off sikkerhedssystem indbygget. Med sparemodus for en mere optimal drift. Læs mere om installation og de mange fordele herunder.

FF-30VT / 3,0 kW med tank
FF-30VT / 3,0 kW med tank-2FF-30VT / 3,0 kW med tank-2FF-30VT / 3,0 kW med tank-2


Datablad

Forventet leveringstid: ca. 1-2 hverdage

PRISGARANTI - Set billigere?

VVS nr. Type Vejl. pris Pris inkl. moms
?
FF-30VT FF-30VT / 3,0 kW med tank 11.994,00
VVS nr. FF-30VT
FF-30VT / 3,0 kW med tank
? 11.994,00
 
FF-55V / 5,0 kW
FF-55V / 5,0 kW-2FF-55V / 5,0 kW-2FF-55V / 5,0 kW-2


Datablad

Forventet leveringstid: ca. 1-2 hverdage

PRISGARANTI - Set billigere?

VVS nr. Type Vejl. pris Pris inkl. moms
L
FF-55V FF-55V / 5,0 kW 14.995,00
VVS nr. FF-55V
FF-55V / 5,0 kW
L 14.995,00
 
FF-95V / 9,5 kW
FF-95V / 9,5 kW-2FF-95V / 9,5 kW-2FF-95V / 9,5 kW-2


Datablad

Forventet leveringstid: ca. 1-2 hverdage

PRISGARANTI - Set billigere?

VVS nr. Type Vejl. pris Pris inkl. moms
L
FF-95 FF-95V / 9,5 kW 18.995,00
VVS nr. FF-95
FF-95V / 9,5 kW
L 18.995,00
 

Fordele ved Varmekaminer fra Toyotomi (Japan)

Der er mange rigtig gode fordele ved en varmekamin/oliebrænder. Den er enkel at bruge, den afgiver en meget effektiv varme og den er sikker at anvende også i lukkede rum. Med en ren forbrænding kan denne type ovn nemt opvarme store rum og samtidig er der minimal vedligeholdelse. Og det er da at foretrække, hvis man er i sommerhus eller campingvogn, hvor man gerne vil bruge ferien til at slappe af. Det skal være nemt, sikkert og effektivt. Med alle de gode sikkerhedsforanstaltninger, kan man roligt bruge oliebrænderen og udnytte de mange fordele som ved ugetimeren. Ugetimer betyder at man kan forudindstille temperaturen på ovnen til 7 dage frem. Både muligheden for at tilpasse temperaturen på forhånd hvor man ved, at man ikke behøver så meget varme samt natsænkning er med til at spare på ”varmen”.

For at undgå, at rummet opvarmes for meget som det ofte sker ved en almindelig brændeovn, er der monteret en termostat. Termostaten regulerer automatisk mellem lav, medium og høj brændertilstand og når rumtemperaturen stiger til mere end 6°C over den ønskede rumtemperatur, slukkes kaminen automatisk. Nå rumtemperaturen er faldet til under den ønskede rumtemperatur, starter varmekaminen automatisk op igen. Derved får man en stabil og god temperatur i rummet.


Hvordan virker en varmekamin?

En varmekamin eller parafinbrænder som den også sagtens kan kaldes, anvender kaminolie. Med kaminolie får man en meget behagelig varme uden, at der kommer røggasser med i rummet. Kaminen er lavet med dobbelt rør for tvunget røggasudluftningssystem/aftræk. Installationen er forholdsvis nem hvor der laves et lille hul i væggen (Det er lige meget hvilket materiale væggen består af om det er træ, mursten, murværk eller metal) Hullet skal laves for at forbinde aftræksrøret med husets yderside.


Strømforbrug?

Varmekaminen har et meget lavt strømforbrug og så er den bare rigtig nem at anvende. Betjeningspanelet er simpelt og man får hurtigt et overblik over de forskellige funktioner. Der er en stor men støjsvag ventilator, der tvinger luften til at passere igennem den opvarmede varmeveksler. Herefter fordeles den opvarmede luft ud i rummet.
Denne type varmekaminer er lavet med en laserbrænderteknologi, som gør ovnen til en af de mere brændstofaktive varmesystemer. Varmeveksleren er lavet i rustfrit stål.


Hvordan indstiller man temperaturen?

Det er nemt at indstille den ønskede temperatur på termostaten og når den er indstillet
vælger brænderen automatisk en af de 4 brændertilstande (Høj/Middel/Lav/Off). Brænderen sørger for, at holde den ønskede indstillede temperatur samtidig med, at ovnen kontrollerer og styrer brændstofeffektivitet, så den bliver så optimal som mulig.

Varmekamin model FF 30, FF 55 & FF 95 kan tilsluttes en ekstern brændstoftank med stor kapacitet. Det kan være en brændstoftank op til 300 liter. Så kan varmeovnen køre i ganske lang tid uden, at man skal være bange for at den render tør for kaminolie.

Producent

Produktet er produceret i Japan af den japanske producent Toyotomi.


Åbningstider:
Mandag til torsdag: 9.00 - 16.00
Fredag: 9.00 - 14.00
Lørdag, søndag og
helligdage: Lukket
Hurtige genveje
Salgs- & leveringsbetingelser
Sitemap
Kunde login
Kundeservice
Hedestoker ApS
Hunnerupvej 3, 6920 Videbæk
E-mail: salg@hedestoker.dk
Cvr. nr: 34 60 73 70