7
Vi er altid klar til at hjælpe Professionel rådgivning Udkørende serviceteam

Pillefyrsservice og reparation

Vi laver service på pillefyr - men vi reparerer også din pillebrænder HER. Kommer du forbi med din pillebrænder, laver vi den mens du venter,- og du får den med hjem igen med det samme. Du behøver ikke aftale tid, vi er altid klar i åbningstiden. (Gælder alle nbe pillebrændere, Woody, Scotte, RTB, Biocomfort og BS+ pillebrændere)

Ved du godt, at vi reparerer din NBE pillebrænder for max 300 kr + reservedele?

Servicebesøg: Få det bedste ud af dit pillefyr og lad vores teknikere fortage et eftersyn. Vi er eksperter i justering og indstilling af træpillefyr til optimal forbrænding og minimalt slid. Bestil et servicebesøg eller lav en årlig serviceaftale med os.

Reparation af pillebrænder


Kontakt os for forventet leveringstid

PRISGARANTI - Set billigere?

VVS nr. Vejl. pris Pris inkl. moms
L
Rep15 Reparation af pillebrænder - pr. påbegynd 15 min
Bemærk: På denne vare er der gratis fragt!
150,00
VVS nr. Rep15
Reparation af pillebrænder - pr. påbegynd 15 min
Bemærk: På denne vare er der gratis fragt!
L 150,00
 
Servicebesøg af Bs+, RTB, Scotte, Woody, Pellux, Easypell og ökoFEN pillefyr


Kontakt os for forventet leveringstid

PRISGARANTI - Set billigere?

VVS nr. Vejl. pris Pris inkl. moms
L
Service-b Servicebesøg - Jylland og Fyn (BS+, RTB, Woddy, Pellux, EasyPell og ökoFEN) - (op til 32Kw)
Bemærk: På denne vare er der gratis fragt!
2.095,00
VVS nr. Service-b
Servicebesøg - Jylland og Fyn (BS+, RTB, Woddy, Pellux, EasyPell og ökoFEN) - (op til 32Kw)
Bemærk: På denne vare er der gratis fragt!
L 2.095,00
 
Service Scotte, Woody, BS+ RTB Phoenix - Bornholm


Kontakt os for forventet leveringstid

PRISGARANTI - Set billigere?

VVS nr. Vejl. pris Pris inkl. moms
?
Service-Bh Servicebesøg - Bornholm (BS+, RTB, Woddy, Scotte, RTB og RTB Phoenix ) - (op til 32Kw)
Bemærk: På denne vare er der gratis fragt!
1.995,00
VVS nr. Service-Bh
Servicebesøg - Bornholm (BS+, RTB, Woddy, Scotte, RTB og RTB Phoenix ) - (op til 32Kw)
Bemærk: På denne vare er der gratis fragt!
? 1.995,00
 
Svejsning af nyt svøb i NBE brænder
Svejsning af nyt svøb i NBE brænder-2Svejsning af nyt svøb i NBE brænder-2Svejsning af nyt svøb i NBE brænder-2Svejsning af nyt svøb i NBE brænder-2


Kontakt os for forventet leveringstid

PRISGARANTI - Set billigere?

VVS nr. Vejl. pris Pris inkl. moms
?
NBE-sve Svejsning af nyt svøb i NBE brænder 3.000,00
VVS nr. NBE-sve
Svejsning af nyt svøb i NBE brænder
? 3.000,00
 

Hold pillefyret sundt – Lav en serviceaftale med Hedestoker!

Et korrekt indstillet pillefyr bruger færre træpiller og udnytter varmen fra træpillerne optimalt. Hos Hedestoker er vi specialister i at lave reparationer af pillefyr samt foretage service af pillefyr.

Vores mange års erfaring gør, at vi kan give vores kunder den bedste service. Vi laver service og eftersyn hvor vi vedligeholder Deres pillefyr, så det altid drifter mest økonomisk og effektivt. Det er en god garanti for dig som kunde, at dit fyr altid kører med en økonomisk og effektiv drift. Det er også en rigtig god garanti for at dit pillefyr får en længere levetid.

Vi er selv forhandlere af nogle af de bedste pillefyr der er på markedet og vi ønsker, at forbrugerne skal være glade og tilfredse med vores produkter. Ved at lave et årligt eftersyn på pillefyr, sikrer vi vores kunder, at de får det mest optimale ud af deres stoker-/pillefyr.

 • Vores serviceaftaler på træpillefyr gælder selvfølgelig også for kunder, der ikke har købt deres pillefyr hos os
 • Vi servicerer både private og erhvervskunder

Vi fortager enkelt-servicebesøg samt tilbyder vi at lave et fast årligt serviceeftersyn, hvis en sådan aftale tegnes. Der er selvfølge flere gode fordele ved at tegne et abonnement på et årligt serviceeftersyn.

Hvad indeholder en serviceaftale på stoker-/pillefyr?

Når du har tegnet en serviceaftale med Hedestoker, er du garanteret et årligt pillefyr serviceeftersyn på dit pillefyr. Vi kommer ud efter aftale og gennemgår pillefyret med et grundigt eftersyn hvor vi blandt andet foretager en rensning af pillebrænderen, vi kontrollerer for eventuelle utætheder og begyndende tæringer samt foretager vi nødvendige justeringer og optimering af indstillinger. Vi foretager altid en kontrol af eltænder, motor, motorprint med mere samt gennemgår vi alle stik for brud og slitage samt efterses diverse sikkerhedsfunktioner. Eventuelle reservedele er ikke inkluderet i prisen på service af pillefyr.

Vores service af pillefyr omfatter blandt andet:

 • Rensning af pillefyr/pillebrænder
 • Eftersyn af evt. utætheder og tæringer
 • Optimering af indstillinger
 • Justering af styring
 • Justering af pillebrænder
 • Justering af blæser
 • Kontrol og service eltænder
 • Kontrol og service fotocenter
 • Kontrol af alle elektriske dele herunder:
 • Kontrol af motor
 • Kontrol af motorprint
 • Kontrol af stik m.v.
 • Kontrol af alle sikkerhedsfunktioner

Skal der foretages reparationer og udskiftes reservedele, ligger det ud over det almindelige servicebesøg og afregnes særskilt. Vi laver servicebesøg Scotte/Woody pillefyr, Blackstar, RTB, ÖkoFEN, Easypell samt mange flere modeller. Er du i tvivl er du altid velkommen til at kontakte os.

Pillefyr service pris

Hvad koster det af få lavet et service på pillefyr? Prisen på service pillefyr varierer en smule alt efter om det er et pillefyr service Midtjylland tæt på Hedestoker, eller om det er lidt længere væk og f.eks. er et pillefyr service Fyn, hvor vi tager lidt mere for kørsel. Du kan se priserne her – Priser Service pillefyr!

Prisen er den samme i hele Jylland uanset om det er kørsel til et service pillefyr Sønderjylland eller pillefyr service Østjylland. Vores priser på at få foretaget service af pillefyr er de samme i hele Jylland. Vær obs. på at prisen på et service pillefyr Jylland og Pillefyr service Fyn ikke er de samme. Vores servicebiler er indrettet optimalt med alt hvad der skal bruges, når vi er ude for at lave træpillefyr service. Vores fantastiske service-folk er uddannet i at service og reparere pillefyr og de ankommer altid med godt humør. Et årligt service træpillefyr – er god hjælp til pillefyr! Vi foretager alt slags service af pillefyr lige fra Passat pillefyr service til RTB pillefyr service. Vi forhandler selv virkelig gode pillefyr hos Hedestoker, men vi kører meget gerne ud og laver service også på pillefyr der ikke er købt hos os. Vi vil gerne være din garanti for et optimalt kørende pillefyr.

Hvorfor skal du lave en serviceaftale hos os?

Hos Hedestoker er vi specialister i pillefyr og vi er super skarpe på stort set alle typer pillefyr. Blandt andet er vi specialister i blandt andet service af alle NBE' pillefyr som f.eks. Blackstar, Scotte, service af Woody pillefyr, RTB pillefyr samt ÖkoFEN pillefyr Easypell og Pellematic samt mange flere. Da vi også er forhandlere af alle disse træpillefyr har vi et særdeles godt kendskab og vi tager ligeledes ud og monterer dem hos vores kunder. Det betyder, at vi er fuldstændig inde i opbygning og funktion. Hos os kan du også sagtens tegne en serviceaftale om service og eftersyn pillefyr der ikke er købt hos os.

Når vi er ude hos vores kunder, har vi altid tid til at høre om deres erfaringer samt eventuelle problemer og ønsker til pillefyr service. Vi har en vision om at altid at yde den bedste service og vi ønsker, at vores kunder skal blive lige så glade for deres pillefyr, som vi er. Har vores kunder nogle pillefyr problemer, fejl på pillefyr eller eventuelle ønsker til forbedringer, så har vi helt sikkert en løsning der kan afhjælpe problemet.

Fordele ved en fast årlig serviceaftale

Der er flere fordele ved at tegne en fast serviceaftale. Med en fast serviceaftale, hvor vi laver eftersyn og vedligeholdelse på pillefyret, er du langt bedre sikret. Vi kommer ud en gang om året, og du behøver ikke at gå at huske på hvornår du sidst har fået lavet service eller værre, har glemt at få lavet pillefyrs eftersyn. Vores faste årlige aftaler går det nemt at planlægge ruterne så vores logistik også går op i en højere enhed og slipper for unødig ventetid.

Den helt store gevinst ved de faste årlige eftersyn er økonomien. Et pillefyr der forbrænder optimalt og kører med de bedste mulige indstillinger bruger færre træpiller og slider mindre på fyret modsat et fyr der ikke kører optimalt. Vi er din garant for at dit pillefyr holder længere og forbrænder optimalt.

Vi kører overalt og laver servicebesøg – næsten!

Vi laver blandt andet reparation og service på pillefyr i hele Jylland og på Fyn.

Steder vi kører ud:

 • Pillefyr service Nordjylland
 • Pillefyr service Østjylland
 • Pillefyr service Midtjylland
 • Pillefyr service Sydjylland
 • Pillefyr service Fyn

Vi fortager ikke pillefyr service/servicebesøg på Sjælland, men vi formidler gerne en kontakt.

Lad vores tekniker foretage et eftersyn af dit pillefyr en gang om året. Ved at lave et årligt pillefyr serviceeftersyn bliver eventuelle fejlindstillinger opdaget og her kan der være penge at spare på varmeregningen.

Kontakt os allerede i dag på mail hvis du har flere spørgsmål eller ønsker at få tilsendt en årlig serviceaftale ellers ring på Tlf. 96 92 10 90.

Åbningstider:
Mandag til torsdag: 9.00 - 16.00
Fredag: 9.00 - 14.00
Lørdag, søndag, grundlovsdag
og helligdage: Lukket
Hurtige genveje
Salgs- & leveringsbetingelser
Sitemap
Kunde login
Kundeservice
Hedestoker ApS
Hunnerupvej 3, 6920 Videbæk
E-mail: salg@hedestoker.dk
Cvr. nr: 34 60 73 70