7
Vi er altid klar til at hjælpe Professionel rådgivning Udkørende serviceteam

Purmo Plan Compact Radiator

Kompakt radiator med fint glat frontpanel. Purmo Plan Compact er en helt traditionel og effektiv panelradiator med en særdeles god energiøkonomi samt en effektiv varmefordeling. Beregnet til anvendelse i lukkede varmesystemer. Plan Compact har et fuldstændigt neutralt design og med sin glatte frontplade, falder den let i med det øvrige interiør og væg. Den klassiske hvide farve RAL9016 syner flot med det glatte frontpanel. Radiator Plan Compact er udviklet i henhold til EN442-1 og alle radiatorerne er CE-Mærket. Leveres monteret med toprist og sidepaneler samt medfølger der vægbeslag, udluftningsskrue og blindprop.

10 års kvalitetsgaranti

Purmo Plan Compact FC 21 radiator
Purmo Plan Compact FC 22 radiator
Purmo Plan ventil Compact FCV 11 radiator

Fordele ved Purmo Plan Compact

 • God energiøkonomi
 • Effektiv varmefordeling
 • Stort udvalg af højder og længder
 • Lavt vandindhold
 • Stor konvektionsflade
 • Integreret skjult kobling (Til elegant rørføring)
 • Moderne udseende
 • Flot fisnish
 • Designet til optimal varmeafgivelse (EN442-1)
 • Lang garantiperiode
 • Robust og slidstærk overfladebehandling
 • CE-Mærket

Purmo Plan Compact (FC) uden integreret ventiltilslutning samt (FC11 med ventil-tilslutning) er en almindelig klassisk radiator med et virkelig fint frontpanel beregnet til lukkede varmesystemer. Purmo har markedets bredeste udvalg.

Kompakt radiator uden integreret ventiltilslutning

Radiator Purmo plan er med sin glatte front nok den radiator, der måske har det mest enkle udseende hos det populære brand og som har en meget flot finish med integreret skjult kobling. Der er et ganske stort udvalg af både højder og længder, som man kan vælge imellem. Det store udvalg i størrelser gør det let at indrette sin bolig. Purmo plan compact er en helt klassiske panelradiator, som er designet til at klare de meget høje krav både hvad angår kvalitet og holdbarhed, men også omkring effektivitet. Og det kan den og mere til. Designet er meget fint og der er integreret skjult kobling. Ved at lave en integreret skjult kobling, kan man lave en langt mere elegant rørføring, som vil give en helt anden finish end på andre modeller uden skjult kobling. Det moderne udseende er ikke bare flot, det er også særdeles rengøringsvenligt. Den lige glatte overflade er meget hurtig at tørre over og vedligeholdes nemt i hverdagen. Der er anvendt en kraftig overfladebehandling, som er en overflabebehandling påført over 5 faser. Denne typer overfladebehandling opfylder kravene i DIN 55900. Der kan både laves serietilslutning, krydstilslutning samt gavltilslutning ved samme gavl.

Purmo Plan har flere forskellige modeller

Der findes flere forskellige typer af purmo plan compact radiatorer. De forskellige typer angiver hvor ”stor” radiatoren er. Det vil sige,- om det er en Purmo Plan radiator med enkeltplade og en konvektionslamel eller flere. Desuden fås Plan Compact både med ventil-tilslutning samt uden ventil-tilslutning.

Purmo Plan ventil Compact FCV 11, enkeltplade med én konvektionslamel (med ventil-tilslutning)

Purmo Plan Compact FC 21, dobbeltplade med én konvektionslamel

Purmo Plan Compact FC 22, dobbeltplade med to konvektionslameller

Desuden findes der også Purmo Plan FC 33, tredobbelt plade med tre konvektionslameller. Hos Hedestoker.dk udskifter vi løbende vores sortiment, så det svarer til den efterspørgel på Purmo Plan Compact radiatorer vi har, derfor kan der være modeller i perioderm, som ikke er at finde i vores sortiment. Derfor er det ikke en garanti, at vi har alle de forskellige modeller hjemme på lager, men det kan sagtens være muligt for os at hjemskaffe ændre modeller hjem, hvis dette ønskes. Vi har som regel altid Purmo Plan ventil fc11, Purmo Plan Compact 21, Purmo Plan Compact 22 med hurtig levering. Ved efterspørgsel for øvrige modeller, kan vi altid kontaktes i vores åbningstid på telefon eller derudover på mail.

Kvalitet og slidstyrke

Purmo Plan Compact er en helt traditionel udseende panelradiator, der er beregnet for såkaldte lukkede varmesystemer. Tætte varmesystemer er energiøkonomiske og der er penge at spare i forbindelse med installeringen. Plan Compact er med en forholdsvis lille vandmængde, hvorfor den meget hurtigt tilpasses ydelsen til boligens forbrug. Den hurtige tilpasning er med til at skabe et behageligt og godt indeklima, hvor der er en ret hurtig opvarmning samt en hurtig nedlukning. Det gør det nemmere, at holde den ønskede varmetemperatur.

Tekniske data for Plan Compact

Overfladebehandling

 • Alkalisk affedtning
 • Fosfatering
 • Rustbeskyttende grundmaling
 • Polyester/epoxy pulverlakering

Øvrige data

 • Purmo radiatorer afgiver ingen VOC
 • Driftstryk: 10 bar
 • Kompaktudstyr: 0,6 mm stålplader (sideplader og toprist)
 • Frontplade: 1,0 mm stålplade
 • Konvektorlameller: 0,4 mm stålplader

Godkendelse og certificering

 • Konstruktion: EN 442-1
 • Overfladebehandlingen opfylder kravene i DIN 55900

10 års garanti på Purmo Plan

Der ydes 10 års kvalitetsgaranti på Purmo Compact Plan. Under produktionen testes der løbende over flere faser og derved kan man altid garantere, at Compact plan lever op til de lovede krav. Den lange garantiperiode gør også, at man som forbruger kan føle sig tryg ved at købe produktet uanset om man køber Purmo Plan Compact online eller afhenter i en fysisk butik. Kvaliteten er fuldstændig den samme.

Andre Purmo Radiator modeller

Udover den Purmo Plan har vi også andre populære modeller fra samme brand. Purmo har et kæmpe sortiment og der er mange forskellige radiatorer at vælge imellem. Hos Hedestoker.dk har vi prisgaranti på alt fra Purmo.

Purmo Compact

Purmo Vertical

Purmo CV

Til alle typerne har vi selvfølgelig et kæmpe udvalg af tilbehør herunder diverse VVS dele, rør og termostater.

Radiator Tilbehør

Danfoss Living

Radiatortermostater (Danfoss)

For yderligere spørgsmål omkring produkterne, kan vi altid kontaktes enten telefonisk eller på mail.

Åbningstider:
Mandag til torsdag: 9.00 - 16.00
Fredag: 9.00 - 14.00
Lørdag, søndag, grundlovsdag
og helligdage: Lukket
Hurtige genveje
Salgs- & leveringsbetingelser
Sitemap
Kunde login
Kundeservice
Hedestoker ApS
Hunnerupvej 3, 6920 Videbæk
E-mail: salg@hedestoker.dk
Cvr. nr: 34 60 73 70