7
Vi er altid klar til at hjælpe Professionel rådgivning Udkørende serviceteam

Skorstene

Hos Hedestoker finder du et bredt udvalg af skorstene i høj kvalitet. Vi har mange forskellige typer af skorstene. Stålskorstene, skorstensrør til pillefyr/pilleovn og stokerfyr, røgrør og skorstene til brændeovn og pejs samt Schiedel Isokern skorstene. Tilbehør til skorstene og skorstensrenovering.

Røgsuger - BlueChimney
TermaTech Skorstene
Metalbestos - Wood
Multi50 stålskorsten - Blank
Multi50 stålskorsten - Sort
Røgrør - Sort
Røgrør
Muret skorstene - Schiedel
Stålforing til skorsten
Allikeriste - fuglegitter
Røghætter
Stålforing - Omega
Trækstabilisator
Bluechimney røgsuger - Sort til stålskorsten Ø150-200mm op til 15KW - inkl. fjernbetjening
Bluechimney røgsuger - Sort til stålskorsten Ø150-200mm op til 15KW - inkl. fjernbetjening-2Bluechimney røgsuger - Sort til stålskorsten Ø150-200mm op til 15KW - inkl. fjernbetjening-2Bluechimney røgsuger - Sort til stålskorsten Ø150-200mm op til 15KW - inkl. fjernbetjening-2Bluechimney røgsuger - Sort til stålskorsten Ø150-200mm op til 15KW - inkl. fjernbetjening-2Bluechimney røgsuger - Sort til stålskorsten Ø150-200mm op til 15KW - inkl. fjernbetjening-2
Bluechimney røgsuger - Sort til stålskorsten Ø150-200mm op til 15KW - inkl. fjernbetjening-2


Datablad

Forventet leveringstid: ca. 1-3 hverdage

PRISGARANTI - Set billigere?

VVS nr. Vejl. pris Pris inkl. moms
L
1-030S Bluechimney røgsuger - Sort til stålskorsten Ø150-200mm op til 15KW - inkl. fjernbetjening
Bemærk: På denne vare er der gratis fragt!
5.995,00
VVS nr. 1-030S
Bluechimney røgsuger - Sort til stålskorsten Ø150-200mm op til 15KW - inkl. fjernbetjening
Bemærk: På denne vare er der gratis fragt!
L 5.995,00
 
Bluechimney røgsuger - Blank til stålskorsten Ø150-200mm op til 15KW - inkl. fjernbetjening
Bluechimney røgsuger - Blank til stålskorsten Ø150-200mm op til 15KW - inkl. fjernbetjening-2Bluechimney røgsuger - Blank til stålskorsten Ø150-200mm op til 15KW - inkl. fjernbetjening-2Bluechimney røgsuger - Blank til stålskorsten Ø150-200mm op til 15KW - inkl. fjernbetjening-2Bluechimney røgsuger - Blank til stålskorsten Ø150-200mm op til 15KW - inkl. fjernbetjening-2Bluechimney røgsuger - Blank til stålskorsten Ø150-200mm op til 15KW - inkl. fjernbetjening-2
Bluechimney røgsuger - Blank til stålskorsten Ø150-200mm op til 15KW - inkl. fjernbetjening-2


Datablad

Forventet leveringstid: ca. 1-3 hverdage

PRISGARANTI - Set billigere?

VVS nr. Vejl. pris Pris inkl. moms
L
1-030B Bluechimney røgsuger - inkl. fjernbetjening - Blank Ø150-200mm op til 15KW
Bemærk: På denne vare er der gratis fragt!
5.995,00
VVS nr. 1-030B
Bluechimney røgsuger - inkl. fjernbetjening - Blank Ø150-200mm op til 15KW
Bemærk: På denne vare er der gratis fragt!
L 5.995,00
 
Fjernbetjening til Bluechimney


Forventet leveringstid: ca. 1-3 hverdage

PRISGARANTI - Set billigere?

VVS nr. Vejl. pris Pris inkl. moms
L
1-050 Fjernbetjening til Bluechimney 496,00
VVS nr. 1-050
Fjernbetjening til Bluechimney
L 496,00
 
Flange til muret skorstene - Blank


Forventet leveringstid: ca. 1-3 hverdage

PRISGARANTI - Set billigere?

VVS nr. Vejl. pris Pris inkl. moms
L
1-012 Flange til muret skorstene - 37,5 x 37,5cm - Blank 848,00
VVS nr. 1-012
Flange til muret skorstene - 37,5 x 37,5cm - Blank
L 848,00
?
1-014 Flange til muret skorsten 420×420 1.195,00
VVS nr. 1-014
Flange til muret skorsten 420×420
? 1.195,00
?
B130mm Bundflange til 15Kw røgsuger 130mm 795,00
VVS nr. B130mm
Bundflange til 15Kw røgsuger 130mm
? 795,00
 

Hvilken type skorsten skal jeg vælge?

Det kommer selvfølgelig an på hvad det er som skorstenen skal anvendes til, som er det afgørende for valget af skorsten samt hvor den skal sættes op. Der er forskel på om det er et skorstensrør i rustfri til brændeovnen inde i stuen eller om det er en skorsten til pillefyr.
Vi hjælper gerne med at finde den rigtige model til din varmekilde.

Vi har skorstenen til dig. Dette uanset om det er en rustfri skorsten, stålskorsten, syrefast skorsten, skorsten til brændeovne, skorsten til pilleovne, skorsten til pillefyr, skorsten til stokerfyr m.m. Det er yderst vigtigt at man vælger den helt rigtige skorsten til formålet. Hermed får man den bedste skorsten.

Vi hjælper gerne med at rådgive til den bedste skorsten. Vi har et kæmpe udvalg. Se blot lidt af vores udvalg af skorsten herunder:

Vi har skorsten til:

Desuden har vi et væld af tilbehør til skorstene og til skorstensrenoveringer. Er der et produkt som du ikke kan finde, så kontakt os på mail eller telefonisk.


Isolering af skorstensrør

Ved den rigtige isolering af skorstensrør kan der være mange penge at spare på varmeregningen. Hvis en skorsten ikke er isoleret eller ikke er isoleret tilstrækkeligt, så vil lysningsarealet som oftest være 200 mm eller større og med nedsat skorstenstræk. Et nedsat skorstenstræk er en rigtig dårlig ting. Hvis du er i tvivl om der er et ordentlig træk i din skorsten, så kontakt din lokale skorstensfejer. Et ordentligt skorstenstræk giver en renere forbrænding, mindre tilsodning og nedsætter risikoen for røgnedslag.

Regler for skorstensrør

Der er pr.26. januar 2015 kommet nye regler for højden på skorstene. (Dette gælder alle ny-installationer) Læs mere om reglerne herunder.

Taghældning - Hvilken taghældning?

Med en taghældning fra 0 – 20 grader siger de nye skorstensregler, at skorstensudmundingen mindst skal være 40 cm over tagryg eller rage mindst 1 meter op over tagfladen. Taghældninger over 20 grader: Skorstensudmundingen skal mindst være 40 cm over eller have horisontal afstand på mindst 2,30 meter fra tagfladen.

Højde på skorsten - Hvor høj skal en skorsten være?

Alle nye skorstene skal mindst rage 1 meter højere op end overkanten til ventilationsindtag, døre eller vinduer i en radius af minimum 15 meter.

Placering af skorsten - Hvor lang afstand til brandbart materiale?

Der findes en række lovkrav som skal overholdes vedrørende placering af skorstene/skorstensrør vedrørende afstand til brandbart materiale. Læs mere om kravene under de enkelte skorstenstyper. Har man stråtag, er der lidt flere forholdsregler for at mindske brandfare. For eksempel skal skorstenspiben føres mindst 80 cm over tagryggen.

Montering af skorsten - Regler for montering af skorsten?

Der er specielle regler for montering af skorsten, når skorstenen passerer etageadskillelser og lignende, hvor afstand til brandbart materiale skal overholdes for at få en godkendelse af skorstensfejeren.

Så spørg hellere den lokale skorstensfejer inden arbejdet påbegyndes hvis der lidt tvivl, så der ikke kommer ubehagelige overraskelser ved eftersyn. Læs mere om montering af skorstene under de enkelte modeller. F.eks. er lovkravet om afstand til brandbart materiale mindre hvis man vælger en højkomprimeret isoleret skorsten end en med en mindre isolering. Dette kan være en god løsning hvis man for eksempel skal montere en skorsten gennem etageadskillelser m.m.


Tilbehør til skorsten

Vi forhandler stort set alt i tilbehør til skorsten. På Hedestoker.dk findes diverse tilbehør herunder tagtrin til tag, tagtrin til skorsten, røgsuger til skorsten både Exodraft Røgsuger og BlueChimney Røgsuger samt røgsugere til indbygning, skorstenshætte (hætte til skorsten) som også kaldes for en røghætte. Se disse samt meget mere under tilbehør.

Køber du din skorsten online hos Hedestoker, er du garanteret en professionel rådgivning med i handlen. Se også vores store udvalg af Byg selv skorstene, Røgrør, Røgsuger, Pelletsrør, Trækstabilisator og Tagtrin til tag.

Skorsten hvad betyder det?

En skorsten er en lodret struktur på en bygning, normalt af mursten eller metal, der bruges til at lede røg, gas og varm luft fra en opvarmningsenhed, som en ovn eller pejs, sikkert ud i atmosfæren for at forhindre indendørs forurening og brandfare.

Hvad koster skorsten til brændeovn?

Prisen på en skorsten til en brændeovn varierer betydeligt afhængigt af flere faktorer, herunder skorstensmateriale, højde og installationsomkostninger. Prisen kan ligge i intervallet 5.000 til 20.000 kroner eller mere. Professionel rådgivning og en detaljeret skorstensinspektion er vigtige for nøjagtige omkostningsvurderinger.

Hvor ofte skal skorsten fejes?

Skorstensfejningens hyppighed afhænger af brugen og installationen. Generelt anbefales det årligt for brændeovne og pejse i private boliger. Hyppigere inspektion og rengøring kan være nødvendig ved intensiv brug eller hvis der brændes vådt træ. Følg lokale retningslinjer og bygningskoder.

Hvad vejer en skorsten?

Vægten af en skorsten varierer afhængigt af dens størrelse, materiale og konstruktion. En typisk skorsten på en boligbygning kan veje flere hundrede kilo til flere tons. Det er vigtigt at overveje bygningens strukturstyrke, når man installerer en skorsten. Professionelle installatører skal tage højde for denne vægt i deres design og installation.

Hvad er en skorsten?

En skorsten er en vertikal struktur på en bygning, normalt lavet af mursten eller metal, der leder røg, gas og varm luft fra opvarmningsenheder som ovne og pejse sikkert ud i atmosfæren for at forhindre indendørs forurening og brandfare.

Skorsten hvor kommer ordet fra?

Ordet "skorsten" stammer fra det gamle nordiske sprog "skorstæni" eller "skorstæna," som betyder en sten eller mursten, der bruges til at lede røg ud af en bygning. Ordet har rødder i oldnordisk og gammeldansk og er blevet bevaret i moderne sprog som dansk, norsk og svensk.

Åbningstider:
Mandag til torsdag: 9.00 - 16.00
Fredag: 9.00 - 14.00
Lørdag, søndag, grundlovsdag
og helligdage: Lukket
Hurtige genveje
Salgs- & leveringsbetingelser
Sitemap
Kunde login
Kundeservice
Hedestoker ApS
Hunnerupvej 3, 6920 Videbæk
E-mail: salg@hedestoker.dk
Cvr. nr: 34 60 73 70