7
Vi er altid klar til at hjælpe Professionel rådgivning Udkørende serviceteam

ÖkoFEN - Høj driftsikkerhed Østrigsk kvalitet

ÖkoFEN træpillefyr er fuldautomatisk, selvkørende og kan i mange tilfælde også give en besparelse på varmeregningen. Der er mange fordele ved at vælge et træpilefyr fra ÖkoFEN. Læs mere om de mange fordele under de enkelte pillefyr!

 • Fuldautomatisk
 • Selvkørende
 • Høj virkningsgrad
 • Enestående komfort
 • Få asketømninger pr. år
 • Automastik brændselsgenkendelse med brændkammersensor
 • Integreret returløbshævning
Pellematic Smart XS 10-18Kw
Pellematic Home - Med pillesug
Pellematic Compact - Med pillesug
Pellematic 10-32 Kw - Med pillesug
Pellematic Condens 3-18Kw - Med pillesug
Pellematic med silo
Pellematic Air
Lagersystemer, vakuumsug og tilbehør (ökoFEN)
Flexsilo udendørs til indblæsning 3 ton - Byg selv
ÖkoFEN - 36-224 Kw (til store bygninger)
ökofen - Varmtvandsbeholder
Buffertanke og solvarmebeholder
Reservedele ökoFEN
Kontrolboks og følerpakker (ökoFEN)
Skorstenssystem til ÖkoFEN

ÖkoFEN er 100% automatisk, selvrensende og kræver kun 1 årlig service.

Med et ÖkoFEN pillefyr kan du have et pillefyr uden ekstra-arbejde og fyret det er faktisk lige så let som at have et oliefyr eller gasfyr og så spare du typisk en hel del på varmebudgettet. Et ÖkoFEN pillefyr med storsilo sørger selv for at hente piller ind til fyret så du slipper for at slæbe og bære træpiller, den kan sågar selv give besked til træpille leverandøren om at levere flere piller.

ÖkoFEN er en familiedrevet virksomhed med store værdier

ÖkoFEN har fået stor international anerkendelse indenfor produktion af pillefyr. Allerede tidligt specialiserede ÖkoFen indenfor udvikling og produktion af træpillefyr og er i dag en meget stor virksomhed med flere hundrede ansatte i hele Europa. Mere end 90.000 installerede varmesystemer har de opnået og er nu tilstede i 17 lande. De er banebrydende indenfor udvikling af den nyeste teknologi og deres pillefyr er moderne og effektive. ÖkoFEN har flere strategier,- og en af er ”Det bedste produkt til det bedste brændstof. ÖkoFEN er drevet af en vision om at de vil være banebrydende indenfor deres felt men samtidig vil de også være med til at udvikle varmesystemer der udviser en større miljøbeskyttelse i fremtiden, men det skal også være varmesystemer af meget høj kvalitet. I mere end 30 år har ÖkoFEN efterlevet disse meget høje ambitioner og har i dag en virksomhed, der er blevet absolut banebrydende indenfor udvikling af moderne pillefyr som også er langt mere selvkørende. Virksomheden blev etableret d. 27. oktober 1989.

ÖkoFEN udvikler og producerer udelukkende varmesystemer til træpiller. De er særdeles dygtige til at blive ved med at udvikle mere tilpasningsdygtige og mere selvkørende træpillefyr, der er fleksible. Kedlerne kan nemt tilpasses. Det vil sige at hvis der i perioder kræves mere varme eller omvendt hvis boligen er blevet efterisoleret, så der kræves mindre varme, kan man nemt og hurtig indstille kedlen blot ved nogle ganske enkle trin.

Se ÖkoFEN pillefyr her

Pellematic Condens - Højeste Virkningsgrad

Pellematic

Pellematic (Med sugesystem)

Pellematic (Med sugesystem og stofsilo)

Pellematic Compact

Pellematic Compact med stofsilo

Har du brug for rådgivning om hvilket ÖkoFEN pillefyr der er det bedste til din bolig, så giv os et kald eller send os en mail eller kig forbi og se et ÖkoFEN pillefyr. Det er altid en god i det at ringe i forvejen, så du er sikker på at vi har god tid.

Tilbehør til ÖkoFEN pillefyr

ÖkoFEN Varmtvandsbeholder

Buffertanke og solvarmebeholder

Reservedele ÖkoFEN

Lagersystemer, Vakuumsug og Tilbehør til ÖkoFEN

Hos Hedestoker finder du diverse tilbehør og reservedele til ÖkoFEN Træpillefyr. Vi er specialister i ÖkoFEN pillefyr og har du brug for rådgivning, så kontakt os telefonisk i vores åbningstid eller send og en mail med dine spørgsmål. Vi både monterer, servicerer og reparerer ÖkoFEN træpillefyr og har derfor indgående kendskab til alt herom.

Økologi og Økonomi

ÖkoFEN har lige siden virksomheden blev startet op i slutningen af 80’erne, haft et stort fokus på økologi, brugervenlighed og økonomi. De har og er trendsættere indenfor branchen og de bliver ved med at udvikle og sætte nye standarder. Det er en særdeles innovativ virksomhed og de har været først med markedslanceringen af den første typegodkendte pille-kedel, verdens første pillekondenserende kedel, de innovative opvarmningssystemer med mikro kombineret varme og effekt (mCHP) med træpiller, som der både producerer varme og elektricitet med en Stirling-motor (sælges dog ikke i danmark). De har også udviklet kondenserende kedler til træpiller, som kan kombineres ethvert varmefordelingssystem uanset returtemperaturen. Men har stopper eventyret ikke. For at kunne udnytte den frie energi fra solen mere optimalt samme med træpiller, har ÖkoFEN som systemleverandør også solvarmesystemer og buffertanke med i deres produktsortiment.

ÖkoFEN Producentens principper

 • Energieffektivitet
 • Maks. brugervenlighed
 • Fokus på økonomi
 • Moderne
 • Innovation

En af virksomhedens mange gode ordsprog er, at de aldrig vil nøjes med det der er opnået indtil videre. De vil altid blive ved med at stille spørgsmålstegn ved det de allerede har udviklet og blive ved med at udvikle og forbedre deres produkter. Derfor er deres produkt i en meget høj kvalitet, som er vanskelig at finde i samme niveau hos andre producenter, selvom der efterhånden findes flere specialister i branchen.

ÖkoFEN er en familieejet virksomhed og derfor skinner deres værdier måske ekstra meget igennem. Firmaets ånd er altid at blive ved med at søge efter nye løsninger. Det at de har været med til at udvikle verdens første typegodkendte pillekedel samt været med helt fremme i udviklingen af den top moderne teknologi deres pillekedler i dag indeholder,- her gjort dem trendsættende indenfor opvarmning med træpiller.

ÖkoFEN værdier

For ÖkoFEN er udovre at producere pillefyr også meget engageret i at udvikle bedre produkter også indenfor mere grøn elektricitet, lavenergi løsninger til virksomheder og elektriske køretøjer til firmabiler er blot nogle af de områder, som ÖkoFen ønsker at blive ved med at udvikle og gøre sig gældende indenfor. De har et stor ønske om at tage ansvar for eget i forhold til udviklingen og produktion af egne produkter, men også i forhold til samarbejdspartnere og offentligheden. Derfor bliver de utrætteligt ved med at teste og nytænke videre på egne produkter og forbedre disse. I dag er ÖkoFEN kendt for at producere ekstremt pålidelige produkter, der indeholder en høj tekniske standard. Deres produkter er topmoderne, meget effektive og særdeles brugervenlige. Samtidig er det også produkter der er kendt for at være robuste og have en lang levetid. Deres kunders tillid vægtes meget højt,- og de føler sig forpligtet til at leve op til de fremtidige krav der kommer. (Oplysninger er fra producentens hjemmeside)

Brugervenlighed og komfort

ÖkoFen kedlerne har kun brug for at blive serviceret en gang årligt og kører fuldstændig automatisk. Fra smartphone kan man nemt regulere varmen. Askeskuffen er rummelig og da der er et minimalt askeaffald, skal askeskuffen kun sjældent tømmes. Dette gælder for alle typer af ÖkoFEN pillefyr, som i øvrigt er meget fleksible og nemme at tilpasse. Kedlerne tilpasses meget nemt hvis varmebehovet ændrer sig. Det meste foregår fuldautomatisk uden at man skal foretage sig andet end at sørge for at der er træpiller på.

ÖkoFEN har også formået at blive specialister i at lave mere pladsbesparende og mere enkle løsninger til opbevaring af træpiller. Hvis du ønsker at vide endnu mere om vores produkter fra ÖkoFEN, så se mere under de enkelte pillefyr eller kontakt os.

Vi er meget glade for at have Økofen pillefyr i vores sortiment. De lever fuldt op til hvad vi mener et top moderne træpillefyr skal kunne. Økofen gør det nemt, at opvarme sit hjem med træpiller og har skabt en varmeløsning som er lige så let som at eje et oliefyr eller gasfyr. Den varme som man får, når man fyrer med et Økofen pillefyr til træpiller er virkelig en varme, som er langt mere behagelig og som varmer helt ind i knoglerne.

Åbningstider:
Mandag til torsdag: 9.00 - 16.00
Fredag: 9.00 - 14.00
Lørdag, søndag og
helligdage: Lukket
Hurtige genveje
Salgs- & leveringsbetingelser
Sitemap
Kunde login
Kundeservice
Hedestoker ApS
Hunnerupvej 3, 6920 Videbæk
E-mail: salg@hedestoker.dk
Cvr. nr: 34 60 73 70