julelys Hedestoker ApS
Sidste chance for bestilling af julegaver er søndag den 19 december
Julegaver byttes og tages retur frem til den 24. januar. Læs mere, tryk her
julelys
Hedestoker ApS
Vi er klar til at hjælpe dig Prof. rådgivning Prisgaranti Nem returnering
Hedestoker ApS

ökoFEN varmecentral / kaskade løsninger

Det er muligt at få konstrueret en tilpasset løsning og få lavet din helt egen varmecentral. Hos Hedestoker kan en helt unik kaskadeløsning måske være den bedste løsning i Jeres tilfælde. En kaskadeløsning laves i de mere specielle tilfælde, hvor der er et større varmebehov der skal dækkes. En kaskadeløsning er en sammenbygning af flere pillefyr til en energiboks – kraftvarmeværk. Denne løsning er meget anvendt til større erhvervsbygninger, boligkomplekser, institutioner, skoler og lignende. ÖkoFEN byder på mange interessante løsninger. Er der ikke plads inde i bygningerne, er det også muligt at få leveret din egen tilpassede løsning i en færdig container som blot sluttes til varmesystemet direkte herfra. Smart og meget pladsbesparende. Som sagt er der mange forskellige mulige og helt tilpassede løsninger klar til dig. Der kan være rigtig meget at spare om året ved at opvarme med træpiller fremfor olie, gas eller el. Træpiller er en meget økonomisk og mere prisstabil løsning. Kontakt os for at høre mere om dine fordele hvis du overvejer at fyre med træpiller.

Fordel ved kaskade løsninger fra ÖkoFEN?

  • Selv meget store varmebehov kan dækkes
  • Stabil og behagelig opvarmning
  • Individuelle og tilpassede løsninger
  • Store økonomiske fordele
  • Miljøvenlige løsninger
  • Kan leveres færdigsamlet Plug and Heat Ready

Eks. Kaskadeopbygning med 2 Pellematic Maxy pillefyr med vakuum sugesystem og 2 separate træpillesiloer

Eksempel på indretning af containerløsning. I kaskadeløsning kan der etableres lige så mange Pellematic pillefyr som man har brug for for at opnå den ønsket ydelse.

Eks. Færdig leveret container med komplet kraftvarmeværk bestående af 2 eller flere Pellematic Maxi i kaskadeopbygning tilpasset den enkelte kundes behov.

Hvorfor vælge træpillefyr frem for gas, olie eller el?

Træpiller er en miljøvenlig løsning og træpiller bliver produceret og er tilgængelig overalt. Desuden er prisen på træpiller meget mere prisstabil end prisen på olie, gas og el, som er afhængig af mange andre faktorer. El bliver blandt andet produceret ved vindmøllekraft. De år hvor det blæser mindre, vil der bliver produceret mindre og prisen stiger, som følger heraf. En kraftig stigning for manges vedkommende i takt med at vi bruger mere el i hverdagen. Har man både elbil og luft/vand til opvarmning af sin bolig, kan det blive ganske dyrt. Oliepriserne har altid være meget svingende, men ligger som regel aldrig i den billige ende. Naturgas er desuden i 2021 steget til næsten dobbelt så meget som elpriserne det seneste år. Det gør ondt på rigtig mange.

Hvordan kan en kaskadeopbygning se ud?

Der sammensættes 2 eller flere ÖkoFEN Pellematic Maxi pillefyr og laves en helt unik og tilpasset løsning. Hvor mange Pellematic Maxi der skal være med i kaskadeopbygningen, afhænger af hvor stort kraftvarmeværket skal være i de enkelte tilfælde. Det kan Hedestoker være med til at beregne for dig. Vi kan også være med til at beregne din årlige besparelse fremfor hvis der anvendes opvarmning med gas, el eller olie. Det er her din virkelige store fordel vil lægge. En anden stor fordel ved de nye ÖkoFEN Pellematic Maxi er også, at der intet vedligeholdelse er på dem i dagligdagen. Med et fuldautomatisk varmesystem med automatisk daglig rengøring og fuldautomatisk askeudtag, intelligent varmestyring og mulighed for online connection klarer fyret selv stort set alt. Desuden er det muligt at indstille fyret til at sende en mail, når det er ved at være tid til at tømme askebeholder. Så behøver man ikke engang at skulle kontrollere løbende.

Har man pladsen opbygges kaskadekredsløbet med op til flere parallelt opbyggede kedler. Pellematic Maxi er kompakt og pladsen er udnyttet optimalt, de fylder ikke meget. Har man intet plads under tag at gøre med, kan der bestilles en indrettet container med en færdig opbygget kaskadeløsning lige til at læsse af lastbilen og slutte til varmesystemet. Dette er en god løsning hvis man gerne vil spare kvm indendørs.

Få en tilpasset løsning der er komfortabel for dig og få billig opvarmning fremover

ÖkoFEN har udviklet flere forskellige typer af lagersystem til træpiller. Derfor er det blevet nemmere at opbevare træpiller på en mere smart måde. Det er selvfølgelig en fordel at have en vi kapacitet til opbevaring af træpillerne både da indkøbsprisen er billigere i løs vægt er det muligt at montere sugesystem, så man ikke skal fylde pellets på manuelt. Alt kan stort set automatiseres i dag.

Har du lyst til at høre mere om dine mulige besparelser samt hvilke løsninger vi kan tilbyde dig, så er det altid muligt at sende os en mail døgnet rundt eller ringe til os i vores åbningstid alle hverdage.

Åbningstider:
Mandag til torsdag: 9.00 - 16.00
Fredag: 9.00 - 14.00
Lørdag, søndag og
helligdage: Lukket
Hurtige genveje
Salgs- & leveringsbetingelser
Kunde login
kundeservice
Hedestoker ApS
Hunnerupvej 3, 6920 Videbæk
Tlf. 96 92 10 90
E-mail: salg@hedestoker.dk
Cvr. nr: 34 60 73 70