7
Vi er altid klar til at hjælpe Professionel rådgivning Udkørende serviceteam

ökoFEN varmecentral / kaskade løsninger

Det er muligt at få konstrueret en helt individuel og specielt tilpasset løsning. Hos Hedestoker.dk er det muligt at få lavet en varmecentral tilpasset til stort set et hvert behov. Vi kan hos Hedestoker tilbyde en helt unik kaskadeløsning. En kaskadeløsning laves i de mere specielle tilfælde, hvor der skal dækkes et større varmebehov. En kaskadeløsning er en sammenbygning af flere pillefyr,- som er bygget sammen til en "energiboks" – kraftvarmeværk. Denne løsning er meget anvendt til større erhvervsbygninger, boligkomplekser, institutioner, skoler og lignende. ÖkoFEN byder på mange interessante løsninger. Er der ikke plads til en kaskadeløsning inde i bygninger, er det også muligt at få leveret en tilpassede løsning i en færdig container. Denne container skal blot sluttes til varmesystemet direkte fra containeren og kan derfor placeres udenfor bygningen. Smart og meget pladsbesparende. Vi har mange forskellige muligheder for at lave helt specielt tilpassede løsninger. Alt efter hvilken opvarmningsfor man anvender, kan der være rigtig meget at spare hvert år, ved at anvende træpiller fremfor olie, gas eller el. Kontakt os for at høre mere om vores kaskadeløsninger.

Fordele ved kaskade løsninger fra ÖkoFEN?

 • Selv meget store varmebehov kan dækkes
 • Stabil og behagelig opvarmning
 • Individuelle og tilpassede løsninger
 • Store økonomiske fordele
 • Kan leveres færdigsamlet Plug and Heat Ready

Betonbokse til varmecentraler

Udførelse i armeret betoncontainer. Følgende liste gælder for alle varianter af armeret betonbeholder. Forskellige varianter kan vælges. Systemerne er kun et eksempel og præsentation af de mest forskellige designmuligheder.

Data

 • Bredder: 2,78m / 2,98m
 • Længder: efter behov
 • Højder: 2,84 m udvendig / 2,47 m indvendig
 • Udvendig puds (hvid) og indvendig maling
 • Omgivende komponenter i brandbeskyttelsesklasse REI 90 (F90)
 • Allround vægforstærkning, vægtykkelse 10 cm
 • Tagbelægning med afvanding via brystning 3-vejs påført, tagrende integreret
 • Fyrrumsdør T30 100 x 200 cm eller 125 x 212,5 cm
 • Adgangslem T30 80 x 80 cm
 • Inklusive alle nødvendige åbninger til påfyldning, pilleudtræk, skorstenstilslutning, læsning, ventilation og tilslutning til fjernvarmerør mv.

Arbejde der skal udføres på stedet

 • Skorsten og røgrør
 • Elektrisk installation & jording
 • Installation af kedlen eller kedlerne og pilletransportsystem
 • Hydraulisk installation

Forholdsregler på stedet

 • 2 strimmelfundamenter under de langsgående ender BxH = 50 x 100 cm, strukturelt forstærket, Højdetolerance maks. 5 mm
 • Uhindret adgang og parkeringspladser for lastbiler og kraner direkte ved placeringen af ​​varmecentralen
 • Lossekran
 • Eventuelle nødvendige tilladelser og eventuelle nedlukninger af forsynings- og bortskaffelsesledninger

Eks. Kaskadeopbygning med 2 Pellematic Maxy pillefyr med vakuum sugesystem og 2 separate træpillesiloer

Eksempel på indretning af containerløsning. I kaskadeløsning kan der etableres lige så mange Pellematic pillefyr som man har brug for for at opnå den ønsket ydelse.

Eks. Færdig leveret container med komplet kraftvarmeværk bestående af 2 eller flere Pellematic Maxi i kaskadeopbygning tilpasset den enkelte kundes behov.

Hvordan kan en kaskadeopbygning se ud?

Der sammensættes 2 eller flere ÖkoFEN Pellematic Maxi pillefyr og laves en helt unik og tilpasset løsning. Hvor mange Pellematic Maxi der skal være med i kaskadeopbygningen, afhænger af hvor stort kraftvarmeværket skal være i de enkelte tilfælde. Det kan vi hos Hedestoker være med til at beregne. Vi kan også være med til at beregne den årlige mulige opnåelige besparelse ved skifte til træpiller, hvis der anvendes opvarmning med gas, el eller olie. Der kan for mange være virkelig meget at spare pr. år ved at skifte til træpiller.

En anden stor fordel ved ÖkoFEN Pellematic Maxi er også, at der intet vedligeholdelse er på dem i dagligdagen. Med et fuldautomatisk varmesystem med automatisk daglig rengøring og fuldautomatisk askeudtag, intelligent varmestyring og mulighed for online connection klarer fyret selv stort set alt. Desuden kan fyret nemt indstilles til at sende en mail, når det er ved at være tid til at tømme askebeholder. Så behøver man ikke engang at skulle kontrollere løbende.

Har man pladsen opbygges kaskadekredsløbet med op til flere parallelt opbyggede kedler. Pellematic Maxi er kompakt og pladsen er udnyttes optimalt. Har man intet plads under tag at gøre med, kan der bestilles en indrettet container med en færdig opbygget kaskadeløsning lige til at læsse af lastbilen og tilslutte varmesystemet. Dette er en god løsning, hvis man gerne vil spare kvm indendørs.

Vi tilbyder individuelt tilpasset varmeløsning med kaskadeopbyning

Kontakt os for at høre med om hvordan en eventuel varmeløsning med kaskadeopbyning kan se ud. Vi hjælper også gerne med at beregne hvilken mulig besparelse det kan give ved at skifte fra f.eks. olie eller gas og til træpiller.

Lagersystemer til kaskadeløsninger

ÖkoFEN har udviklet flere forskellige typer af lagersystem til træpiller. Derfor er det nu også blevet nemmere at opbevare træpiller på en mere smart måde, som optager mindre plads og hvor støv minimeres. Det er selvfølgelig en fordel at have en vis kapacitet til opbevaring af træpillerne,- både fordi at man kan reducere indkøbsprisen, da træpiller er billigere i løs vægt og fordi at det er muligt at montere sugesystem, så man ikke skal fylde pellets på manuelt. Alt kan stort set automatiseres i dag.

Brug for flere informationer - Kontakt os for at høre mere om kaskadeløsninger, mulige besparelser samt hvilke løsninger vi hos Hedestoker kan tilbyde. Vi kan kontaktes på telefon i åbningstiden og derudover på mail.

Åbningstider:
Mandag til torsdag: 9.00 - 16.00
Fredag: 9.00 - 14.00
Lørdag, søndag, grundlovsdag
og helligdage: Lukket
Hurtige genveje
Salgs- & leveringsbetingelser
Sitemap
Kunde login
Kundeservice
Hedestoker ApS
Hunnerupvej 3, 6920 Videbæk
E-mail: salg@hedestoker.dk
Cvr. nr: 34 60 73 70