7
Vi er altid klar til at hjælpe Professionel rådgivning Udkørende serviceteam

BlackStar kedler

Blackstar kedel til træpillefyr. Det er efterhånden gået op for rigtig mange, at et træpillefyr er en virkelig god, effektiv og meget besparende løsning, hvor man opvarmer med træpiller. Med de kedler hvorpå brænderen monteres i dag, er det meget let at finde plads til et pillefyr. En Blackstar kedel er en kompakt kedel, som ikke fylder mere end f.eks. en almindelig oliekedel.

Hurtig levering fra dag til dag - eller afhent selv på vores adresse.

BlackStar S løs kedel til pillefyr - (10-16 kw) (Ny model BS1016)


Prøvningsattest

Forventet leveringstid: ca. 1-2 hverdage

PRISGARANTI - Set billigere?

VVS nr. Type Vejl. pris Pris inkl. moms
L
210003 Black Star S kedel - (10-16 kw) (Med selvrensende røgkøler) 11.955,00
VVS nr. 210003
Black Star S kedel - (10-16 kw) (Med selvrensende røgkøler)
L 11.955,00
 

Hvorfor vælge Blackstar kedler

Blackstar BS er en højeffektiv kedelserie. Den er enkel, fylder ikke meget og den lodrette røgtrækskanal sikrer en meget høj udnyttelse af røggasserne. Virkningsgrad omkring 93 %. Kedlens konstruktion gør, at kedlen er hurtig og let at rense.

Du skal købe kedler fra Blackstar, hvis du går ind for dansk produceret kvalitet. Backstar med automatisk rens er standard ved levering af kedlen samt en stor 20 L askeskuffe. Med denne store askeskuffe går der nu endnu længere tid mellem rensningsintervallerne. Der skal typisk tømmes askeskuffe mellem 2 og 3 tons piller. Renseaggregatet i kedlerne holder automatisk røgkanalerne rene. Herved kan du helt undgå, at du selv skal foretage en manuel rengøring af røgkanaler, som er endnu en kæmpe stor fordel ved kedlen.

Blackstar kedel test -

Blackstar BS serien er blevet testet og har i Miljø & Energi opnået AA.
Kilde:Dansk teknologisk Institut.

Jvf. producentens oplysninger

Blackstar kedel til pillefyr

Der har været flere forskellige størrelser kedler fra BS, men nu bliver der kun lavet en

Hvilken kedel størrelse skal jeg vælge?

Køb en billig Blackstar kedel og få hjælp til at vælge den rigtige størrelse kedel til dit hus. Det er vigtigt med den rigtige kedelstørrelse, for at få den mest optimale forbrænding. Derved opnår man også størst mulig økonomisk besparelse og det gør jo ikke noget, at det bliver rigtig billig opvarmning. Kedel og pillebrænder skal passe sammen og passe til det hus, værksted eller lignende, der skal opvarmes.

Montering af Blackstar kedel

Monteringen af Blackstar kedel bør foretages af autoriseret installatører. Blackstar pillefyr indstilling bør ligeledes foretages af autoriseret installatør for at opretholde optimal effekt og garanti.

Blackstar manual

Blackstar pillefyr manual til blandt andet blackstar 10 kw, black star 30 kw samt alle de andre kan rekvireres. Det er også muligt at rekvirere datablade, bruger og monteringsvejledninger under de enkelte produkter, hvis du ønsker at læse mere.

Blackstar reservedele

Vi forhandler alt i reservedele til Blackstar og vi har prisgaranti, som sikrer dig billige reservedele til pillefyr og kedler. Kan du ikke finde de bilige reservedele til Blackstar online på Hedestoker.dk som du står og mangler, kan du eventuelt søge reservedelen frem ved at skrive navnet på den ønskede reservedel i søgefeltet øverst på siden i online shoppen. Tag kontakt til vores super gode support, hvis du ikke finder det ønskede, så hjælper vi dig personligt med at finde reservedelen.

Tilbehør til Blackstar:

Blackstar træpiller: Vi forhandler super gode træpiller fra Greenwood, som er kvalitets træpiller til mindre pillefyr og ovne. Greenwood træpiller har et askesmeltepunkt på 1.500 – 1.550° C hvilket sikrer, at der ikke dannes slagger. Træpillerne er særdeles velegnet til Blackstar.

Blackstar laver også pillefyr - prøv lige at se det nye Blackstar+ pillefyr

Hos Hedestoker er du garanteret en billig Blackstar kedel. Prisgaranti sikrer dig det bedste tilbud på Blackstar. Køb BS kedel hos Hedestoker og vi garanterer dig en god handel med den bedste service.

Åbningstider:
Mandag til torsdag: 9.00 - 16.00
Fredag: 9.00 - 14.00
Lørdag, søndag og
helligdage: Lukket
Hurtige genveje
Salgs- & leveringsbetingelser
Sitemap
Kunde login
Kundeservice
Hedestoker ApS
Hunnerupvej 3, 6920 Videbæk
E-mail: salg@hedestoker.dk
Cvr. nr: 34 60 73 70