Hedestoker ApS
 Kategorier

Nemme genveje
»
Finansiering
»
Serviceaftale
»
Download område
»
Kundeservice
»
Fragtpriser
»
Montering af pillefyr

Kreditvurderingen
Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Her kan du betale med
Betaling Betaling Betaling

Betaling Betaling Betaling

Betaling Betaling Betaling

MobilePay

Vi støtter...
Danske Hospitalsklovne

Nyhedsbrev
»
Tilmeld nyhedsbrev

RTB Air

RTB AIR Varmluft Træpillefyr – Økonomisk opvarmning CO2 venlig!

100 % selvjusterende varmluftsystem med høj effekt (96,4 %). Velegnet til opvarmning af stalde, garager, værksteder, haller, væksthuse, varehus. Det er muligt at spare op til 50 % på brændselsomkostningerne.


 


RTB AIR 30 kW Varmluft Træpillefyr – 100 % selvjusterende via MAP sensor!  Velegnet til opvarmning af garager, haller, større telte, virksomheder, værksteder, stalde m.m.

Fantastisk nyhed AIR 30 – et effektivt varmluft t...

Forventet leveringstid: ca. 1-2 hverdage
PRISGARANTI - Har du set denne vare billigere?


RTB Air (30kw)

VVS nr.Type Vejl. pris Pris inkl. moms
L
240030 RTB Air (30kw) Ikke oplyst
42.900,00
Køb
    
 

Varmluft træpillefyr med sidste nye teknologi

Særdeles fleksibelt og effektivt varmluft system velegnet til store rum,- også hvor der er højt til loftet og let cirkulation er nødvendig for at få varmen bedre fordelt. RTB AIR er 100 % selvjusterende og med den nyudviklede lysføler optimeres driften. RTB AIR er en meget fleksibel og effektiv varmeløsning, som ikke koster meget at installere. Det eneste der kræves for en vellykket installation er en skorsten og en stikkontakt. Desuden er CO2 neutrale træpiller et langt billigere og mere miljøvenligt brændstof end andre kaloriferer som drives af diesel eller olie. Den sidste nye teknologi er selvfølgelig integreret i RTB AIR, hvor der blandt andet er indbygget røgsuger, nyudviklet lysføler, O2 styring, V13 styring med Wi-Fi, Cellesluse og kompressorrens på brænderen, stor indbygget askeskuffe med askeudtræk og aksekomprimering.

 

Mere selvkørende og brugervenlig

Der er blevet arbejdet på en miljøvenlig drift og et fleksibelt system, der skal være let at betjene. Der er stort set ingen arbejde ved RTB AIR andet end en smule rengøring ved behov og så skal man selvfølgelig huske at fylde træpiller på. Det er muligt at tilslutte ekstern snegl eller vakuum system, hvis man ønsker en større pillekapacitet end den indbyggede beholder på 130 kg.

Den store 10” skærm er placeret så den er let at betjene. Der er hjælpetekster på alle menuerne. De lidt mere avancerede menuer er lagt ind under ”Udvidet Setup”. Det er her, at det er muligt at justere de mere tekniske emner og de ligger tilpas langt ”inde i menuen” så man ikke skal være bange for at ændre på en indstilling ved et uheld. Det er muligt at tilslutte RTB AIR til StokerCloud og få fjernovervågning. Det gør det muligt for servicefolk at overvåge og justere ved behov.  

 

Montering og tilslutning

Der er ingen dyre udgifter i forbindelse med installationen af RTB AIR og det eneste der kræves er en skorsten og strøm for at få det op at køre. Det er let at montere anlægget og mange vælger at klare det selv. Man skal dog være opmærksom på, at vælger man selv at tilslutte anlægget frem for en autoriseret montør, nedsættes garantien. Der kan også være mange fordele ved at vælge en certificeret montør frem for at gøre det selv. En af fordelene er at system et oppe og køre hurtigt og er indstillet korrekt fra starten af. Det er altid en god ide at rådføre sig med sin skorstensfejer inden.

 

Krav til placering

Der er helt specifikke krav man skal overholder både fra bygningsreglementet samt miljø og arbejdstilsynet. Underlaget skal være af ikke brandbare materialer, man skal overholde afstand til vægge samt har man anmeldelsespligt når man opstiller en ny varmekilde.

Afstand fra fyr til væg:

Afstanden mellem kedlen og røgrøret til brændbar beklædning skal være så tilpas stor, at væggens overflade max kan blive 80 grader. Dette krav gør sig også gældende selvom man har dækket det brændbare materiale med et ikke brændbart materiale. Desuden skal afstand til loft, sider med mere overholde de helt specifikke krav der er beskrevet i omkring kedlens placering i brugsanvisningen. Underlaget skal være af ikke brændbart materiale både under kedlen men også rundt om. På forsiden af kedlen skal underlaget af ikke brændbart materiale dække et område på mindst 50 cm. Da kedlen vejer omkring 300 kg, skal man være opmærksom på, at underlaget skal kunne bære vægten uden at revne.

Fyrrum:

RTB AIR fylder ikke meget og stiller ikke de store krav til et fyrrum. Der bør dog være så tilpas meget luft, at man let kan komme til at rense og rengøre samt betjene AIR uden besvær.

Kontakt
Tlf. 96 92 10 90

Hverdage: 9.00 - 16.00
Fredag: 9.00 - 14.00
E-mail: salg@hedestoker.dk
Hedestoker ApS
Hunnerupvej 3
6920 Videbæk
Cvr. nr: 34 60 73 70