Vi er altid klar til at hjælpe Professionel rådgivning Udkørende serviceteam

ÖkoFEN - 36-224 Kw (til store bygninger)

(Til store bygninger) ÖkoFEN Pellematic Maxi fuldautomatisk pillefyr velegnet til kaskadeopbygning. Kan klare det helt store varmbehov og er derfor velegnet til store bygninger med stort varmebehov. Med et ÖkoFEN fuldautomatisk pillefyr får man en meget stabil opvarmning med et særdeles selvkørende og brugervenligt pillefyr. Et pillefyr som kan opvarme rigtig mange kvadratmeter. ÖkoFEN Pellematic Maxi er et meget fleksibelt varmesystem, hvor der også ved svingende varmebehov, er et højt udbytte. Intet dagligt vedligehold. Med Pelletronic Touch Varmestyring er der fuld kontrol direkte fra computer eller smartphone. Meget populært pillefyr til industri, erhverv, offentlige institutioner m.m.

Pellematic Maxi 36-56 kw - Med pillesug
Pellematic Maxi 72-112 kw - Med pillesug
Pellematic Maxi 41-64 kW - BWT - Med pillesug
Pellematic Maxi 82-128 kW - BWT - Med pillesug
Pellematic Maxi Kaskade 82-256 kW - BWT - Med pillesug

Kaskadeløsninger til det store varmebehov

Pellematic Maxi er en meget fleksibel varmeløsning hvor man får en effektiv, stabil opvarmning. Gennemtænkt teknologi, brugervenlighed helt i top, Pelletronic Touch Varmestyring som giver fuld kontrol direkte fra pc/smartphone. Høj virkningsgrad, stor udnyttelse af træpillerne. Med Pellematic Maxi kaskadeløsning er mulighederne mange. Det fuldautomatiske system betyder, at der intet dagligt skal gøre. Med automatisk daglig rens, klarer Pellematic Maxi selv driften. Der skal tømmes aske når beholderen er fuld, men dette kan i systemet opsættes så man får en mail, når beholderen skal tømmes. Så behøver man ikke kontrollere askeboksen unødvendigt.

Fordele ved kaskadeløsninger til større bygninger

Pellematic Maxi kan klare de helt store varmebehov og er derfor oplagt til industri, erhverv, offentlige institutioner m.m. Fuldautomatisk varmesystem med automatisk daglig rens. Høj virkningsgrad samt en god udnyttelse af træpillerne. I det dalige er kun minimal vedligeholdelse af fyret, som har fuldautomatisk varmeveksler rengøring. ECO system og meget mere. Pellamatic Maxi er i energieffektivitetsklasse A+ på produkt og A++ på system. Pellematic Maxi Condens med energieffektivitetsklasse A++ på produkt og A+++ på system. Læs meget mere om fordelen ved pillefyr til store bygninger ved at klikke ind på de forskellige Pellematic Maxi pillefyrs løsninger til billig opvarmning af store bygninger.

Kaskadeløsninger er en god løsning med mange fordele, hvor man kan få et absolut individuelt og fleksibelt varmesystem tilpasset behovet. Der kan være rigtig meget at spare pr. år hvis der i dag opvarmes med gas eller f.eks. olie. Kontakt os for at høre mere om mulighederne og lad os hjælpe med at beregne en eventuel besparelse.

Pellematic Maxi og Pellematic Maxi Condens er særdeles fleksible pillefyr med energieffektivitet helt i top. Lang levetid og helt eminemt høj udnyttelse af brændslet.

Åbningstider:
Mandag til torsdag: 9.00 - 16.00
Fredag: 9.00 - 14.00
Lørdag, søndag og
helligdage: Lukket
Hurtige genveje
Salgs- & leveringsbetingelser
Sitemap
Kunde login
Kundeservice
Hedestoker ApS
Hunnerupvej 3, 6920 Videbæk
E-mail: salg@hedestoker.dk
Cvr. nr: 34 60 73 70

Session: 94378414423092023203700 | Identity: D8LE3ELD79L37 | Mobildevice: False | Ordre nr.: Ikke tildelt