Hedestoker ApS
 
Vi er klar til at hjælper dig Prof. rådgivning Prisgaranti Nem returnering
Woody sammenbygget pillefyr (Mini)

Woody Mini pillefyr, kompakt og effektivt. 100 % dansk produceret hvor kvaliteten er helt i top. Dette pillefyr kan passe ind i selv helt små fyrrum og er fleksibel og let at tilpasse.  Woody Mini pillefyr er et lille pillefyr, men dette er kun en fordel ved f.eks. parcelhuse.

  • Høj virkningsgrad
  • Billig varme
  • CO2 neutral opvarmning
  • Lille pillefyr med automatisk rens
  • Husk der gives tilskud mini pillefyr Woody Mini

Vi har Woody pillefyr stående i vores udstilling og du er meget velkommen til at kigge ind og få en demonstration. Vi har altid kaffe på kanden.


 
Woody mini 10 kW - sammenbygget pillefyr (Blackstar BS1016)


Woody fyr med automatisk rens af røgkøler (via gearmotor)

For at sikre en effektiv afkøling af røggasserne, er kedlen konstrueret med lodrette røgslag. Dette gør også designet utrolig let at rengøre og vedligeholde. Dertil kommer de...

Woody mini 10 kW - sammenbygget pillefyr (Blackstar BS1016)Manual version 7
Woody mini 10 kW - sammenbygget pillefyr (Blackstar BS1016)Link til NBE
Woody mini 10 kW - sammenbygget pillefyr (Blackstar BS1016)Godkendelses attest
Woody mini 10 kW - sammenbygget pillefyr (Blackstar BS1016)EnergimærkningMulighed for tilskudForventet leveringstid: ca. 1-3 hverdage
PRISGARANTI - Har du set denne vare billigere?VVS nr.Type u/ tilskud m/ tilskud
L
308390510 Woody Mini 10kW sammenbygget sæt med Blackstar Kedel BS1016 250 silo 22.495,00
20.495,00
Køb
    
 
Woody Mini 16 kW - sammenbygget pillefyr (Blackstar BS1616)


Woody pillefyr i topklasse med automatisk rens af røgkøler via gearmotor. 

Det sammenbyggede fyr består af en Blackstar BS1016 kedel 16kW samt 200 liters silo. 

Konstruktionen med de lodrette røgslag sikrer en effektiv nedkøling af r...

Woody Mini 16 kW - sammenbygget pillefyr (Blackstar BS1616)Manual version 7
Woody Mini 16 kW - sammenbygget pillefyr (Blackstar BS1616)Link til NBE
Woody Mini 16 kW - sammenbygget pillefyr (Blackstar BS1616)Godkendelses attest
Woody Mini 16 kW - sammenbygget pillefyr (Blackstar BS1616)EnergimærkningMulighed for tilskudForventet leveringstid: ca. 1-3 hverdage
PRISGARANTI - Har du set denne vare billigere?VVS nr.Type u/ tilskud m/ tilskud
L
308390516 Woody Mini 16kW sammenbygget sæt med Blackstar Kedel BS1016 250 silo 23.995,00
21.995,00
Køb
    
 

Woody Mini fra NBE

Det lille smarte fyr er optimalt til dig, som ikke har så meget plads til hverken fyr eller pillesilo. Woody Mini Blackstar er et af Danmarks mest solgte, da det lille træpillefyr med magasin trods sin størrelse, nemt opvarmer de fleste almindelige parcelhuse.

 

Høj virkningsgrad 94 %

Woody mini pillefyr et sammenbygget lille pillefyr. Woody pillefyr Mini består af Woody (mini) og den populære Blackstar kedel, som er sammenbygget med pillefyret. I daglig tale Woody Blackstar mini eller bare Woody mini. Den let genkendelige Blackstar kedel er en af markedets mest pålidelige og effektive brændere. Med virkningsgrad på op til 94 % opnår du fuld udnyttelse af dit brændsel og er samtidig med til at reducere Co2 udledningen og derved mere skånsom mod miljøet.

Woody Blackstar Mini er en gennemtænkt varmeløsning til dit hjem, som fylder meget mindre end de tidligere fyr. Designet er pænt, enkelt og meget stilrent og det lille pillefyr er både effektivt, kompakt og kræver ikke meget i det daglige. Ser man bort fra den tilhørende pillebeholder, så fylder Woody Mini ikke mere end et helt almindeligt oliefyr. 

 

God varmeøkonomi

Spar mange penge hvis du skifter dit gamle fyr ud til Woody Blackstar Mini. Hvis du stadigvæk opvarmer dit hus med et oliefyr, gasfyr, kulkedel, halmfyr eller lignende, vil du blive meget overrasket over hvor mange penge du egentlig kan spare. Vi laver gerne en beregning over hvor stor en besparelse, der er mulig at få i lige netop dit tilfælde. Vi beregner også gerne det energitilskud du kan opnå, ved at vælge en mere energirigtig opvarmning.

 

Hvor mange m2 kan et lille pillefyr varme op

Woody mini pillefyr er måske et lille pillefyr at se på, men når det drejer sig om effektiviteten, er det helt i top.  Mini pillefyr Woody varmer let selv større huse op.

Eks.

Et hus på mellem 70 til 200 m2, som skal opvarmes med træpiller hele året rundt og et anslået olieforbrug på mellem 3000 – 3500 liter olie pr. år kan opnå en kæmpe besparelse ved at skifte til et Woody Blackstar mini 10 kW. Woody Blackstar mini 10 kW er noget af det mest effektive og økonomiske til denne type bolig, hvis man fyrer hele året rundt.

Eks.

En lidt større bolig på mellem 200 m2 – 300 m2, som skal opvarmes hele året rundt med træpiller vil med at anslået olieforbrug på omkring 5000 liter kunne opnå en meget stor besparelse ved at skifte til et Woody Blackstar mini 16 kW.

 

Tilskud

Vi udbetaler altid hele det berettigede tilskud til dig. I mange tilfælde er tilskudsbeløbet til udskiftning af din gamle brændekedel, kulkedel, halmfyr eller stokerkedel meget højere end de annoncerede 2000 kr. Det er penge, som du får glæde af, når du køber pillefyr hos os.

Hvis du gerne vil vide mere om vores tilskud, så kig på denne side energitilskud til pillefyr eller kontakt os telefonisk eller på mail for mere info. 

 

Vi har altid kaffe på kanden hvis du vil forbi vores udstilling og have en demonstration af et af de effektive Woody pillefyr. Har du spørgsmål vedrørende Woody Mini sammenbygget pillefyr, så ring eller send os en mail. Vi hjælper gerne med at lave en beregning over din mulige besparelse ved at skifte til et lille pillefyr.  

Kontakt
Tlf. 96 92 10 90

Hverdage: 9.00 - 16.00
Fredag: 9.00 - 14.00
E-mail: salg@hedestoker.dk
Hedestoker ApS
Hunnerupvej 3
6920 Videbæk
Cvr. nr: 34 60 73 70