Hedestoker ApS
 

Kategorier

Nemme genveje
»
Finansiering
»
Serviceaftale
»
Download område
»
Kundeservice
»
Fragtpriser
»
Montering af pillefyr

Kreditvurderingen
Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Her kan du betale med
Betaling Betaling Betaling

Betaling Betaling Betaling

Betaling Betaling Betaling

MobilePay

Vi støtter...
Danske Hospitalsklovne

Nyhedsbrev
»
Tilmeld nyhedsbrev

Varmekabler - IceGuard

Varmekabler fra IceGuard med energibesparende termostat garanterer en god frostsikring af dine vandrør. Undgå frost sprængte vandrør med varmekabler fra IceGuard


 

Frostsikring af vandrør

Få styr på dine udendørs vandrør og frostsikre dem før det er for sent. Undgå at få vandskader på grund af frosne vandrør. IceGuard er en god og sikker løsning og med den energibesparende termostat, bliver det ikke meget lettere at frostsikre sin vandrør. Varmekablerne er meget lette og hurtige at montere og kan tilsluttes lysnettet. 


Optøning af frosne vandrør

Varmekablerne fra Iceguard er også egnet til at tø dine vandrør op inden det er for sent. Det skal selvfølgelig være inden vandrørene er frostsprunget.  Man kan lade varmekablerne sidde på rørene hele året rundt og tilslut dem til lysnettet når frosten sætter ind. Der er frostsikring ned til ÷ 40°.

IceGuard Varmekabler er din garanti mod frosne vandrør. 

Kontakt
Tlf. 96 92 10 90

Hverdage: 9.00 - 16.00
Fredag: 9.00 - 14.00
E-mail: salg@hedestoker.dk
Hedestoker ApS
Hunnerupvej 3
6920 Videbæk
Cvr. nr: 34 60 73 70