7
Vi er altid klar til at hjælpe Professionel rådgivning Udkørende serviceteam

Akkumuleringstanke

Akkumuleringstanke til pillefyr, brændefyr, solvarme, varmepumper m.m. CE-Mærkning! Få hjælp til at finde den rigtige akkumuleringstank + dimension til din varmekilde hos Hedestoker.

Denviro Akkumuleringstanke
Bufferbeholder & kombibeholder - Ökofen
Blandeshunt - Automix

Hvad er en akkumuleringstank?

En akkumuleringstank eller en buffertank, som den også kaldes, er en vandbeholder med vand, der typisk anvendes til at opbevare eller lagre varme i kortere eller længere tid.

Når man er i gang med en renovering eller en ny etablering af et varmeanlæg, kan det være, at får brug for en ny akkumuleringstank. Her er det vigtig, at man vælger den rigtige model. Der er mange forskellige på markedet og i endnu flere størrelser. Vi tilbyder gerne hjælp til at vælge den rigtige model og dimension til dit varmeanlæg.

Hvilken akkumuleringstank skal jeg vælge?

En akkumuleringstank er specielt designet til det formål den skal bruges til. Det vil sige, at der er forskel på opbygning af akkumuleringstanke til solvarme, varmepumpe, pillefyr, brændeovn osv. Har man derfor et pillefyr, skal man sikre sig, at akkumuleringstanken er beregnet til fastbrændselsfyr m.m.

Vil du have hjælp til at få den bedste og mest optimale buffertank til dit varmeanlæg, så hjælper vi altid gerne med at finde den rigtige model og størrelse så du får den helt rigtige til dit anlæg.

Akkumuleringstank til pillefyr/brændefyr

Vi har et stort udvalg af akkumuleringstanke/buffertanke til fastbrændselsfyr – få eventuelt hjælp hvis du ikke finder den rigtige model/dimension til dit varmeanlæg.

Akkumuleringstank solvarme

Til solvarmeanlæg anvendes der en akkumulerinstank, hvor der er en solvarmespiral installeret i bunden af tanken.Skal du have en ny akkumuleringstank til solvarme, skal du være sikker på at vælge den rigtige størrelse akkumuleringstank for at opnå maksimal effekt og besparelse. Dette er blandt andet afhængig af, hvor mange solpaneler der er i dit anlæg. 1 m2 solpanel svarer til ca. 1000 l vand. Derfor kræves en akkumuleringstank på 1000 liter til et anlæg på 10 m2.

Kombination af solvarme/brændefyringsanlæg

Ved kombination af brændefyringsanlæg og lign. er det helt oplagt at montere solspiral i en af akkumuleringstankene.

Montering af akkumuleringstank

Der følger altid en grundig monteringsvejledning med til vores buffertanke og er der andre spørgsmål vedrørende placering og monterings af buffertanken, så send os en mail eller ring og vores dygtige support kan hurtigt hjælpe dig videre med monteringen.

Akkumuleringstank tilslutning

Det er vigtigt, at tilslutningen sker efter de for modellen givne forskrifter. Dette for at garanti og levetid lever op til forventningerne.

Åbningstider:
Mandag til torsdag: 9.00 - 16.00
Fredag: 9.00 - 14.00
Lørdag, søndag og
helligdage: Lukket
Hurtige genveje
Salgs- & leveringsbetingelser
Sitemap
Kunde login
Kundeservice
Hedestoker ApS
Hunnerupvej 3, 6920 Videbæk
E-mail: salg@hedestoker.dk
Cvr. nr: 34 60 73 70