7
Vi er altid klar til at hjælpe Professionel rådgivning Udkørende serviceteam

Gulvvarme - Altech

Altech gulvvarme – her er gulvvarmesystemet som kan revolutionere dit hjem. Altech Gulvvarme er et kvalitetssystem til styring af gulvvarme både til opvarmning og nedkøling. Med V4 IP er det nemt at styre temperaturen i hvert rum. Gulvvarmesystemet kan være et stand-alone-system eller udbygges til et avanceret SmartHome system, der kan styres via en Gratis app

Altech manuel gulvvarme
Altech gulvvarme med styring
Altech styring

Fordele ved V4 IP Altech

 • Stand-alone-system
 • Fleksibelt system (modulopbygning)
 • Smart teknologi
 • Nem installation og udbygning
 • Gratis app ALPHA IP
 • Automatisk indregulering
 • Zone 1 på styreboksen kan bruges som pumpestyring
 • Altid behagelige varme gulve
 • Usynlig varme
 • Lang levetid
 • Reducerer risiko for fugt
 • Forbedrer indeklimaet
 • Stort komfort
 • Sikkert og effektivt system
 • Mulighed for store besparelser på elregningen
 • Mulighed for fjernstyring via smartphone (Via access-point)
 • Perfekt system til både nybyggerier og modernisering

SmartHome og gulvvarme i en og samme løsning

Vi stiller større og større krav til vores boliger. Det kan være den måde vi opvarmer dem på. Vi ønsker mere og mere en løsning, som både er effektiv og mere skånsom for miljøet, men det skal også være en løsning, hvor vi sparer penge. Vores bolig skal fungere og den skal gerne fungere rigtig godt. Med det nye system V3 IP Altech, er der rigtig mange fordele. En af de største fordele er, at system kan tilpasses til enhver familie hvad enten man ønsker et super ”’SmartHome” eller bare et helt almindeligt kvalitets gulvvarmesystem til en lav pris. Det mest smarte er, at man kan starte med et Stand-alone-system og så udbygge det senere hvis behovet ændrer sig. Der er virkelig mange ting der er tænkt ind i V3 IP.

V4 IP System er udviklet i samarbejde med Möhlenhoff og er kompatibelt med tilbehør i IP-serien. Hele systemet er fleksibelt, smart og er særdeles let at installere samt let at bruge. IP-protokollen er den absolut førende standard indenfor SmartHome markedet. Det et muligt at tilkoble et kæmpe udvalg af tilbehør, som kan gøre dit hjem super intelligent og det hele kan styres fra din smartphone ved hjælp af en gratis app. Man kan f.eks. via et access-point koble alt på lige fra alarmer (sikkerhedssystemer), kameraer, lysstyring m.m. og alt kan samles og styre i en og samme app. Det er smart. Der er et kæmpe udvalg af tilbehør som kan kobles på systemet, så du kan få dit hus lige så ”smart” som du ønsker det. Dine data er godt beskyttet i skyen samt kræves der ingen personlige data under konfigurationsprocessen.

Nyt software: Ny software gør det muligt at styre flere installationer af gangen. Det vil sige, at har du installeret system også i dit sommerhus, kan man med den nye software opdatering nu styre begge boliger fra en og samme divice. Desuden med nyt Access-Point Pro, kan man tilkoble andre end V3 IP. Det vil sige, at du nu kan koble Sonos musikanlæg, overvågningskameraer, brand og oversvømmelses alarmer, vinduessensorer, døralarmer og meget mere til det samme system og få et top moderne "SmartHome" hvor selv garageporten kan åbnes og fjernbetjenes i en og samme gratis ALPHA APP.

Vandbåret gulvvarmesystem med muligheder

Altech gulvvarme er et vandbåret system, der opvarmer din bolig på en effektiv måde. Altech er et meget fleksibelt system, som kan bruges alene og man kan vælge at kombinere det med flere komponenter eller udbygge med flere kredse. Der er stort set ingen vedligeholdelse ved Altech Gulvvarme system, når det først er installeret. Det er et kvalitets gulvvarmesystem, med en god og ensartet fordeling af varmen. Med Altech er det slut med kolde gulve og rum hvor varmen aldrig rigtig kommer ud i hjørnerne. Med Altech får du en behagelig varme, der starter ved dine fødder og fylder hele rummet på den dejligste måde. Det er et faktum at flere og flere dropper radiatorerne når de moderniserer eller bygger nyt. Det er fordi, der er mange fordele ved at lave varmen i gulvet blandt andet den bedre udnyttelse af varmen, en mere ens og behagelig temperatur samt de tydelige økonomiske besparelser man også opnår. Altech har alle disse fordele som andre vandbårne system, samt mulighed for meget mere.

Fordele ved Altech

Der er rigtig mange fordele ved Altech, som både er kendt for at være et meget fleksibelt system, men også for at være driftssikkert og solidt. Systemet kan udbygges så det passer til lige netop den komfort du ønsker, om det skal være manuelt styret eller om det skal være så smart, at det kan styres fra din mobiltelefon. Fleksibiliteten i Altech Gulvvarme gør det til et attraktivt valg for rigtig mange af vores kunder. På vandsiden kan de enkelte kredse reguleres i forhold til de forskellige længder og der kan leveres udvidelsesmoduler af 2 kredse. På elsiden er pumpe start/stop inkluderet på alle styringer, der er frostsikring på anlægget, automatisk motionering af ventiler, så de ikke sætter sig i sommerperioden. Automatisk start/stop på pumpen gør at den kun kører når det er nødvendigt og derved er det mere strømbesparende samt mange flere fordele.

Montering og indregulering

Man må gerne selv montere Altech, her kan man spare rigtig mange penge ved selv at lave det praktiske arbejde. Selve monteringen og indreguleringen er simpel og med den udførlige Altech gulvvarme manual, kan de fleste selv montere systemet. Desuden er der en fantastisk Altech Support. Man kan vælge at lave alt arbejdet selv, eller dele af det og så få hjælp f.eks. til tilslutningen. Man kan også tage den helt nemme løsning, og få en fagmand til at lave det hele. Uanset hvad man vælger, er man garanteret den bedste Altech gulvvarmesupport når man handler hos Hedestoker. Vi har altid fagfolk siddende klar i vores åbningstid, som kan guide dig med alt fra lægning af Altech Gulvvarmeplader til montering af styring m.m. Den digitale del kan de fleste også sagtens selv montere, hvor systemet guider dig let igennem opsætningen.

Tilbehør til Altech Gulvvarme

Hos Hedestoker.dk finder du alt i tilbehør til Altech Gulvvarmesystem som trådløs rumtermostat til V3 IP, Altech Gulvvarme Styring, Altech Gulvvarme Telestat, Altech gulvvarme ventil, minishunt samt meget andet. Har du brug for yderligere information om hvorvidt Altech er det rigtige system for dig, spørgsmål om de enkelte produkter eller lignende, så kontakt os på mail eller telefonisk.

Åbningstider:
Mandag til torsdag: 9.00 - 16.00
Fredag: 9.00 - 14.00
Lørdag, søndag, grundlovsdag
og helligdage: Lukket
Hurtige genveje
Salgs- & leveringsbetingelser
Sitemap
Kunde login
Kundeservice
Hedestoker ApS
Hunnerupvej 3, 6920 Videbæk
E-mail: salg@hedestoker.dk
Cvr. nr: 34 60 73 70