Vi er altid klar til at hjælpe Professionel rådgivning Udkørende serviceteam

Salus Gulvvarme

Salus gulvvarme er et intelligent gulvvarmesystem. Med Salus gulvvarme får man et topmoderne gulvvarmesystem der er nemt at installere og utrolig let at anvende. Salus Controls har udviklet et gulvvarmesystem som er meget moderne når det kommer til energiforbrug, komfort og fleksibilitet. Salus tilbyder et komplet system med rumtermostater, kontrolboks, telestat, fordeler, shunt og pumpe. Salus gulvvarme kan både fås som en trådløs løsning,- der er forberedt til internet (Smart Home) samt som en fuldt kablet løsning. Salus gulvvarmesystem er tilgængeligt til alle typer af vandbåren gulvvarmesystemer.

Salus - Styringer
Salus manuele gulvvarme
Komplet gulvvarme - Wi-FI - Salus

Fuldt kablet løsning eller trådløs løsning

Salus gulvvarmesystemer kan både laves som trådløst 230 V system, trådløst 24 V system eller man kan vælge at lave en fuldt kablet løsning. Det gode er at Salus er muligt at anvende til alle typer af vandbåren gulvvarmesystemer. Den trådløse opsætning kan desuden både laves med en helt traditionel lokalstyret opsætning eller man kan vælge Salus Smart Home systemet. Ved at vælge den sidste løsning med opsætning af Smart Home systemet, får man adgang til alle mulige features og desuden bliver det muligt at samkøre systemet med andre produkter.

Salus Smart Home

Med Salus Smart varmestyring bliver det muligt at styre hjemme uanset hvor man er henne, blot man har en smartphone, tablet eller adgang til PC. Via Smart Home appen kan man regulere temperaturen, oprette tidsskemaer for opvarmningen eller betjene diverse elektriske apparater samt lave overvågning af døre og vinduer. Via Salus Smart Home er mulighederne store. Systemet kan tilpasses og via appen har man fuldt kontrol over hjemmet uanset hvor man befinder sig. Systemets grundlag er varmestyringen, man kan udbygges så der kan tilføjes vinduessensorer, lukkes for varmen eller man kan opsætte systemet til at sende en notifikation hvis der åbnes døre eller vinduer. Smart Plug eller Smart relæ kan tilføjes til at betjene lys, kedler, elvarme samt andre elektriske enheder. Alle enheder kan betjenes via en smartphone, tablet eller pc eller man kan gøre det ”lokalt”. Smart Home system kan tilpasses på utrolig mange måder og udbygges med blandt andet røgalarm, vandsensor og temperatursensor. Hele systemet er udviklet på baggrund af mange års erfaring og ved at arbejde tæt sammen med kunder og diverse partnere. Det er måske også derfor at systemet er både nemt og hurtigt at montere og er meget brugervenligt og hurtigt i anvendelse.

Salus Controls

Salus Controls leverer energikontrolløsninger, som hovedsageligt er fokuseret på det europæiske marked. Ved at arbejde tæt sammen med kunder og samarbejdspartnere, har virksomheden opnået en bred erfaring i at udviklet innovative og omkostningseffektive produkter som er både brugervenlige, nemme at installere og med minimal vedligeholdelse. Salus Controls lægger vægt på at tilbyde en god og hurtig service hvor fagligheden er høj. Produktsortimentet er stort og med mange mulige fleksible løsninger.

Mød producenten her - Salus Controls A/S

Vision, Mission, Innovation

Salus Controls har en vision om at være med til at skabe funktionelle, intelligente og komfortable løsninger til hjemmet. Og de forestiller sig en fremtid hvor flere og flere kan drage fordel af komforten ved et Smart Home. De er passionerede for at skabe enkle produkter, som er meget nemme at installere og så brugervenlige, at folk selv kan kontrollere de aspekter, der har indflydelse på komforten herunder temperatur, belysning samt sikkerhed i hjemmet. Deres fokus på især brugervenlighed mærker man specielt når man bevæger sig rundt i Smart Home appen, som naturligt skaber et hurtig overblik og man guides nemt igennem. Salus Controls arbejder inspireret af folks behov samt ved at forudsige fremtidige behov. Virksomheden tror på, at de kan løfte hjemmekomforten til næste niveau, hvor man skal kunne mærke den behagelige forskel produkterne gør i hjemme men uden at man ”opdager” produkterne.

Professionel rådivning om Salus gulvvarme

Hos Hedestoker.dk kan man få en professionel rådigvning omkring alle de gulvvarmesystemer vi forhandler. Derfor er det altid muligt at kontakte os med eventuelle spørgsmål herom. Vi kan altid kontaktes på telefonerne i vores almindelige åbningstid samt på mail når det passer dig.

Åbningstider:
Mandag til torsdag: 9.00 - 16.00
Fredag: 9.00 - 14.00
Lørdag, søndag og
helligdage: Lukket
Hurtige genveje
Salgs- & leveringsbetingelser
Sitemap
Kunde login
Kundeservice
Hedestoker ApS
Hunnerupvej 3, 6920 Videbæk
E-mail: salg@hedestoker.dk
Cvr. nr: 34 60 73 70

Session: 104199605201062023143108 | Identity: D8LE07LER0L77 | Mobildevice: False | Ordre nr.: Ikke tildelt