7
Vi er altid klar til at hjælpe Professionel rådgivning Udkørende serviceteam

Gulvvarme (NeoTherm)

Neotherm gulvvarme er et kvalitets gulvvarmesystem. Neotherm gulvvarme er hurtig og enkel at installere. Neotherm gulvvarmesystem er modulopbygget og kan derfor let etableres i etaper. Dermed kan man let kan udbygge gulvvarmesystemet til flere rum løbende.

Komplet gulvvarme - Wi-FI - Neotherm
Styringer - Neotherm
Manuel gulvvarme og dele (Neotherm)
Gulvvarmerør

Neotherm Gulvvarme – Vandbåret system der er let at udbygge

Neotherm gulvvarme er et modulopbygget vandbåret gulvvarme varmesystem. Det betyder, at man til enhver tid kan udbygge gulvvarmesystemet blot ved at tilføje flere moduler til det allerede eksisterende system. I forbindelse med en renovering, kan dette være en super god løsning. Så kan man udbygge gulvvarmen i de enkelte rum i etaper alt efter tid og økonomi. Samtidig bliver det muligt stadigvæk at bo i huset under en renovering i modsætning til, hvis det var alle gulve der skulle etableres på samme tid. Det smarte vandbårne gulvvarmesystem fra Neotherm giver en langt bedre og mere behagelig varmefordeling end f.eks. fra radiatorer. I modsætning til radiatorer, som afgiver en strålevarme ofte langs væggene, får man en helt anderledes fornemmelse af varmen, når den er integreret i gulvet.

Driftssikkert og nemt at betjene

Neotherm gulvvarme varmesystemer er meget driftssikker og samtidig er system langt mere besparende i brug end f.eks. el-gulvvarme. Neotherm fungere på den måde, at centralvarmevandet bliver fordelt rundt og ud i gulvvarmeslangerne. Termomotorer åbner og lukker ventilerne og rumtermostaterne måler og videresender informationer vedrørende rumtemperaturen til basisenheden. Neotherm og konstrueret således, at det er let at montere og betjene. Det er simpelt og sikkert og kvaliteten er ikke til at komme uden om.

Spar penge med Neotherm

Bygger du nyt hus, er det næsten en selvfølgelig i dag, at man installerer varme i gulvene frem for at montere radiatorer. Det giver en dejligt indeklima og man undgår kuldebroer bag møbler. Varmen er mere behagelig, når den kommer op fra gulvene. Renoverer man sin bolig, kan der være mange penge at spare på sigt, ved at installere Neotherm Gulvvarme. Det er selvfølgelig en stor omgang, at brække gulve op og lægge nye rør, men der kan være rigtig mange penge at spare på sigt. Og samtidig giver det en øget værdistigning til boligen. Det smarte ved Neotherm er desuden, at man kan tage det i etaper og langsomt udbygge system til flere rum. Det er smart, da man så kan bo i huset imens og kan tage et rum ad gangen og derved tage udgifterne til renoveringen mere løbende.

Neotherm Gulvvarme med trådløs styring

Med Neotherm trådløs varmestyring er det muligt at styre og overvåge varmesystem på en langt lettere måde end tidligere. Den trådløse styring giver desuden en hel masse muligheder for at optimere og effektivisere varmen i de enkelte rum.

Når først varmesystemet er monteret, er det meget let at betjene. Det er muligt med Neotherm gulvvarmestyring, at lave individuel temperaturstyring i de forskellige rum, hvis man ønsker at holde soveværelset koldt men badeværelset varmt. Man kan også vælge at udbygge Neotherm gulvvarme med et timermodul. Et timermodul kan programmeres til blandt andet at sænke temperaturen om natten, eller for en given periode. Det kan f.eks. være at du gerne vil spare lidt på varmen mens du er på ferie. Med et timermodul kan man let programmere Neotherm gulvvarme til at sænke temperaturen på bestemte datoer samt til at hæve temperaturen igen, så huset er dejlig varmt ved hjemkomsten.

Gulvvarmeløsning til opvarmning af boliger

Neotherm har i årevis haft den målsætning at udvikle gulvvarmesystemer af høj kvalitet. Og det lever de op til. Neotherm har samtidig et stort ønske om at reducere den samlede miljøbelastning fra virksomheden og dens produkter. Der er mange gode tanker bag Neotherms gulvvarmeløsning og den måde hvorpå de udvikler deres produkter.

Neotherm manual/vejledning

Inde under de enkelte produkter er det muligt at finde en udførlig Neotherm gulvvarme manual samt en udførlig beskrivelse af funktioner under Neotherm gulvvarme vejledning.

Vil du gerne vide mere om Neotherm med trådløs styring eller bare høre mere om hvad Neotherm gulvvarme vil kunne betyde for dit varmebudget, så kontakt endelig en af vores super dygtige medarbejdere. Vi har VVS specialister ansat til at hjælpe med alt vedrørende VVS løsninger og Neotherm generelt.

Åbningstider:
Mandag til torsdag: 9.00 - 16.00
Fredag: 9.00 - 14.00
Lørdag, søndag, grundlovsdag
og helligdage: Lukket
Hurtige genveje
Salgs- & leveringsbetingelser
Sitemap
Kunde login
Kundeservice
Hedestoker ApS
Hunnerupvej 3, 6920 Videbæk
E-mail: salg@hedestoker.dk
Cvr. nr: 34 60 73 70