Hedestoker ApS
Sådan påvirker Corona virus Hedestoker og vores kunder. Tryk her.
Hedestoker ApS
Vi er klar til at hjælpe dig Prof. rådgivning Prisgaranti Nem returnering
Hedestoker ApS

Pilleovn Lory Langå - 7,5kw - Sort

Pilleovn Lory Langå - 7,5kw - Sort
Pilleovn Lory Langå - 7,5kw - Sort-1 Pilleovn Lory Langå - 7,5kw - Sort-2 Pilleovn Lory Langå - 7,5kw - Sort-3 Pilleovn Lory Langå - 7,5kw - Sort-4
Pilleovn Lory Langå - 7,5kw - Sort-5
Pilleovn Lory Langå - 7,5kw - Sort

Langå Lory Pilleovn er et af de nyeste skud på stammen fra en af de største producenter af brænde- og pilleovne i Italien.

Denne model pillebrændeovn leverer 7,5 kW og har et betjeningspanel, som giver let adgang til at styre alle pilleovnens funktioner direkte på ovnen og er naturligvis også i besiddelse af en tænd- og slukknap. Hvis man ikke ønsker at benytte den manuelle regulering af pilleovnen, så kan man få en fjernbetjening til den. OBS: Fjernbetjeningen er ekstraudstyr og skal købes separat.

Pillebrændeovnen Langå Lory er top moderne og har desuden standby funktion, så ovnen selv tænder og slukker baseret på rummets temperatur. Dette betyder, at hvis man har sat pilleovnen til at holde en temperatur på 22 grader. Så vil den selv starte op, hvis den registrere, at rummets temperatur falder til 20 grader og den vil køre indtil rummet har en temperatur på 24 grader.


Træpillebrændeovnen bliver som standard levereret med en varmefast og rustfri brænderskål. Dette sikrer dig en lang levetind.


En pillebrændeovn er ikke lydløs og det er Lory Langå heller ikke. Men den ligger i den lave ende med støj og er det, som man vil betegne som en meget lydsvag pille-ovn. En af grundene til at man ikke oplever meget støj fra pilleovnen er, at Langå har valgt at lave Lory med en lukket blæsemotor til rumvarmen. Denne måde at opbygge ovnen på gør, at den heller ikke med tiden kommer til at larme men forbliver meget støjsvag.


Lory Langå kan leveres i 4 farver. En flot dyb bordeaux, den klassiske sorte, elegant hvid- eller i en moderne varm beige farve.

Det er vigtigt at være opmærksom på, at denne ovn er bygget til små træpiller og man kan derfor kun bruge 6 mm træpiller. Hvis man bruger store træpiller såsom 8 mm, så vil disse sætte sig fast i pilleovnen mekanisme og i værste fald ødelægge denne.

Oven leveres uden tilslutningsdele og man skal derfor huske at tilkøbe røgrør, for at kunne tilslutte den til skorstenen. Vores anbefaling er, at man vælger en komplet røgrørspakke, så man har alle de rigtige dele til tilslutningen. Find røgrørspakker under fanen ”tilbehør til pilleovne”
 

Vigtigt: Der sidder en røgsuger 170 mm over gulvet (midt rør) og 250 mm inde i ovnen – det er denne at man skal tilslutte sit røgrør til.


Specifikationer

Mål: B 46 x H 96 x D 52 cm
Ydelse: 7,5 kw
Pilletank: 13,5 kg
Opvarmer: 133 m2
Virkningsgrad: 85,5%
Vægt: 80 kg
Diameter aftræksrør mm: 80

Ønsker du flere informationer om Lory Langå pillebrændeovn, så kontakt vores support. Vi har specialister siddende klar til at svare. 

Forventet leveringstid: ca. 1-2 hverdage

PRISGARANTI - Set billigere?
Del denne vare med andre:

     


VVS nr. Type Vejl. pris Pris inkl. moms
L 901645001 Pilleovn Lory Langå - 7,5kw - Sort Ikke oplyst 8.500,00
VVS nr. 901645001
Pilleovn Lory Langå - 7,5kw - Sort
L Ikke oplyst 8.500,00
Kontakt
Tlf. 96 92 10 90

Mandag til torsdag: 9.00 - 16.00
Fredag: 9.00 - 14.00
E-mail: salg@hedestoker.dk
Hedestoker ApS
Hunnerupvej 3
6920 Videbæk
Cvr. nr: 34 60 73 70