Hedestoker ApS
 

Telefon nummer
Har du brug for hjælp, vi sidder klar til klokken 16:00
96921090

Kategorier

Nemme genveje
»
Finansiering
»
Serviceaftale
»
Download område
»
Kundeservice
»
Fragtpriser
»
Montering af pillefyr

Kreditvurderingen
Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Her kan du betale med
Betaling Betaling Betaling

Betaling Betaling Betaling

Betaling Betaling Betaling

MobilePay

Vi støtter...
Danske Hospitalsklovne

Nyhedsbrev
»
Tilmeld nyhedsbrev

Pilleovn Delia Langå - 7,5kw - Sort
Delia Langaa 7,5 kW 

  • Farve: sort
  • Virkningsgrad: 85,5 %
  • Træpiller: 6 mm
  • Lydsvag: 
  • Kvm: 135 kvm. Opvarmer let 150 kvm. Kan variere alt efter boligens isoleringsgrad og indretning
  • Godkendt
  • Regulering med fjernbetjening

Delia Langå er lavet i et lækkert og moderne design. Delia Langå er fremstillet i slidstærke materialer og der er lagt meget vægt på, at der skal være kvalitet for alle pengene. Denne fine og enkle model er specielt designet til en pris hvor alle kan være med. Selvom om prisen er lav, er ovnen af den allerbedste kvalitet og indeholder den helt nye teknologi. Ovnen fås i flere farver. Denne smukke sorte Langå pilleovn er holdt helt i sort og hvor kun den store firkantede glasrude, der giver et flot udsyn til den smukke ild, bryder det sorte. Forneden er det enkle sølvfarvede logo synligt.

Langå pilleovnen Delia i den klassiske sorte farve, får den til at ligne en helt almindelig brændeovn og den falder let og naturligt ind i alle typer boliger. Er man mere til en mere frisk eller lys farve, findes den også i både rød/bordeaux samt hvid/beige.

 

Beskrivelser:

Italiensk produceret pilleovn. Delia Langå er produceret af en af de største producenter af pilleovn i Sydeuropa. Producenten har igennem mange år produceret og leveret nogle af de bedste pilleovne der er på markedet. Delia Langå er en af deres helt nye modeller,- og her får man virkelig meget kvalitet for pengene.

Denne Langå pilleovn ligner en almindelig brændeovn og har den samme høje effekt. Den er bygget til at holde i mange år og den er yderst stabil i drift. Prisen er lav men kvaliteten er i top. Denne ovn er velegnet til alle typer boliger, sommerhuse m.m.

Denne utrolig billige opvarmningsform kan give en mærkbar besparelse på varmebudgettet og er et fantastisk supplement til oliefyr, elvarme m.m. Den kan varme alle boligens rum op til en meget lav pris.

 

Lydniveau:

Delia Langå pillebrændeovn er meget støjsvag/lydsvag, når den arbejder. I modsætning til tidligere pillebrændeovne, har man gjort sig ekstra umage med at støjsikre denne model. Der er lukket blæsemotor til rumvarmen hvilket er med til at gøre den ekstra støjsvag også på lang sigt.

 

Fordele:

Moderne og enkelt design

Økonomisk drift

Høj ydeevne

Minimal askeaffald

Lydsvag

Regulering mulig via fjernbetjening

Manuel regulering af driften

Let og enkelt betjeningspanel

Standby funktion (Automatisk start/stop efter ønsket rumtemperatur)

Det er muligt at tilkøbe fjernbetjening

Let rengøring

Let asketømning

 

Komfort og regulering:

Delia Langå har automatisk Standby funktion. Det betyder, at ovnen automatisk starter op og slukker igen efter behov og derved hele tiden holder en meget stabil rumtemperatur. Har man indstillet en ønsket rumtemperatur på f.eks. 21 grader, så starter ovnen selv op når rumtemperaturen er et par grader under og stopper igen når rumtemperaturen er et par grader over. Dermed undgår man fuldstændig de store udsving, der ellers kan komme i rum, der bliver opvarmet af brændeovne.

Nu bliver det endnu mere komfortabelt med en ovn på træpiller. Det er muligt at tilkøbe en fjernbetjening til denne model Langå pilleovn. Så kan man betjene ovnen på afstand f.eks. fra sofaen.

 

Rensning og vedligehold:

For altid at få mest muligt ud af din Delia Langå, er det nødvendigt at rense og tømme ovnen regelmæssigt. Desuden anbefales det at bruge pellets af en høj kvalitet for at minimere askeaffald og dermed også forlænge intervallerne mellem de nødvendige tømninger.

Glasruden rengøres let med f.eks. Glasrens fra Delta Kemi for en hurtigere og mere enkel rengøring uden brug af knofedt.

 

Tekniske data:

Opvarmningsareal: Opvarmer let op til 150 m2 alt efter placering og boligens isoleringsgrad. Dette med forbehold for variationer alt efter boligens energiklasse.

Støjniveau: Meget støjsvag

Pillebeholder 13,50 kg

Træpiller 6 mm

Aftræksrør: 80 mm i diameter

Virkningsgrad 85,5 %

Røgrøret skal tilsluttes røgsugeren. Røgsugeren er placeret 17 cm over gulv (midt-rør) og 250 mm inde i ovnen.

Til Delia Langå pilleovn må der kun anvendes 6 mm pellets.

 

Godkendelser:

Langå Pilleovnen er godkendt og opfylder alle danske normer og standarder. Kontakt os for yderligere information.

 

Størrelse:

Højde: 91,2 cm

Bredde: 50,50 cm

Dybde: 48,50 cm

Nettovægt: 66 kg

 

Forbrug:

Træpille: xx kg træpiller/time (min/max forbrug)

Strøm:

Ydelse: 7,5 kW

Pille magasin kapacitet: 13,5 kg.

 

Placering: 

Røgrøret skal tilsluttes røgsugeren. Røgsugeren er placeret 17 cm over gulv (midt-rør) og 250 mm inde i ovnen. Placeres på ikke brandbart materiale som fliser, gulvplade beregnet til brændeovn, pilleovn m.m. Pladen under ovnen skal dække et areal på min. 30 cm foran ovnen samt tillige 15 cm til begge side. 

 

Manual:

Delia Langå manual medfølger ved levering. Det anbefales som standard, at man læser manual inden ibrugtagning for at få det mest optimale ud af produktet. Ønskes der yderligere information kontakt da vores support. Vi har altid tid til at hjælpe.

Forventet leveringstid: ca. 1-3 hverdage
PRISGARANTI - Har du set denne vare billigere?


Pilleovn Delia Langå - 7,5kw - Sort

VVS nr.Type Vejl. pris Pris inkl. moms
?
901661800 Træpilleovn Delia Langå - 7,5kw - Sort Ikke oplyst
8.900,00
Køb
 
    
 
    
 
    
Kontakt
Tlf. 96 92 10 90

Hverdage: 9.00 - 16.00
Fredag: 9.00 - 14.00
E-mail: salg@hedestoker.dk
Hedestoker ApS
Hunnerupvej 3
6920 Videbæk
Cvr. nr: 34 60 73 70