Hedestoker ApS
 Kategorier

Nemme genveje
»
Finansiering
»
Serviceaftale
»
Download område
»
Kundeservice
»
Fragtpriser
»
Montering af pillefyr

Kreditvurderingen
Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Her kan du betale med
Betaling Betaling Betaling

Betaling Betaling Betaling

Betaling Betaling Betaling

MobilePay

Vi støtter...
Danske Hospitalsklovne

Nyhedsbrev
»
Tilmeld nyhedsbrev

Læderspand rund Ørskov - Rød
Rød rund brændekurv i læder. Denne super flotte brændekurv i rød læder er designet af danske Ørskov. Kurven er i en kraftig rød farve, der vil være meget flot med en hvid væg i baggrunden. Den flotte runde facon gør også den røde læder brændekurv velegnet til opbevaring af andre ting. Det kan være stikketøjet eller måske til opbevaring af legesager/tøjdyr på et børneværelse. 

Mål

Ø35

Produktinformation

Kraftig kvalitet med flot postkasserød farve. Faconen er solid og syningerne er kraftige. Det kraftige læder er let at tørre over med en klud der er vredet hårdt op i rent varmt vand. Der kan med fordel tørres efter med en helt tør ren klud. Det er en god ide at overfladebehandle læderet med læderplejemidler, der er beregnet til farvet læder med jævne mellemrum.

Facon

Rund, i en kraftig rød farve. Kurven er helt ensfarvet rund og med en diameter på 35 cm, er der god plads til opbevaring af brænde, optændingspinde m.m. Pejsebrændet vil stå i meget flot kontrast til den flotte røde farve. Kurven vil med den flotte runde facon kunne placeres så den fremtræder flot både i et hjørne, op af en lige væg eller fritstående. Farven er ens rød hele vejen rundt og er kun brudt af en kraftiv flot hvid syning. Syningen ses langs hele kanten foroven, samt ses den rundt om integrerede håndtag. Der er desuden en flot hvid syning der bryder det røde læder i begge sider.

Forventet leveringstid: ca. 3-5 hverdage
Læderspand rund Ørskov - Rød

VVS nr.Type Vejl. pris Pris inkl. moms
L
98217 Læderspand rund Ørskov - Rød 1.320,00
1.195,00
Køb
 
    
 
    
 
    
Kontakt
Tlf. 96 92 10 90

Hverdage: 9.00 - 16.00
Fredag: 9.00 - 14.00
E-mail: salg@hedestoker.dk
Hedestoker ApS
Hunnerupvej 3
6920 Videbæk
Cvr. nr: 34 60 73 70