7
Vi er altid klar til at hjælpe Professionel rådgivning Udkørende serviceteam

Muret skorstene - Schiedel

Schiedel ISOKERN skorstene er nemme at bygge, sikre i brug og så holder de i rigtig mange år. Hos Hedestoker har vi alt hvad du skal bruge for at bygge eller renovere en skorsten. Keramisk nedsænkningsrør til renovering, enkeltmodul skorsten, dobbeltmodul skorsten, skorstens startpakker m.m.

Hvis du vil afhente Schiedel skorstene og tilbehør skal det afhentes ved Schiedel i Karup.

Nedsænkningsrør
Enkeltmodul isokern skorsten Ø16
Dobbeltmodul skorsten DM44 - Ø16
Dobbeltmodul skorsten DM36 - Ø13
Dobbeltmodul skorsten DM36 - Ø15

Schiedel ISOKERN

Schiedel ISOKERN har rødder helt tilbage til 1946 i München hvor firmaet i sin spæde start blev grundlagt af Friedrich Schiedel. I dag er Schiedel ISOKERN den største producent i Danmark af skorstenssystemer og med sine mange års erfaring, har Schiedel ISOKERN nogle af de allerbedste skorstenssystemer. Firmaet er kendt for at lave fremtidssikrede produkter, der altid følger med udviklingen. Schiedel ISOKERN skorstenssystemer er slidstærke, langtidsholdbare og kan anvendes til alle typer af brændsler i alle typer af ildsteder samt byggerier. Schiedel skorsten er kendt for at være et simpelt og let system at arbejde med.

Schiedel ISOKERN skorstenssystem

Schiedel ISOKERN skorstenssystemer består blandt andet af pimpsten, som et naturprodukt. Pimpsten er et materiale der er opstået som følge af tidligere vulkanudbrud og som tåler meget høje varmegrader. Pimpsten har en fantastisk isoleringsevne. Desuden er det et materiale, der er forholdsvis let, hvilket gør det nemt at arbejde med og meget velegnet til pejse og skorstenssystemer.


Fordele ved Schiedel ISOKERN skorstenssystemer

  • Pimpsten er 100 % naturprodukt
  • Det rene naturmateriale kan genbruges efter endt levetid.
  • Meget høj isoleringsevne
  • Tåler meget høje varmegrader
  • Vejer ikke ret meget
  • Let at arbejde med og let at montere
  • Lang levetid

Skorstensrenovering!

Inden du går i gang med at bygge en ny Schiedel skorsten eller vælger at renovere en eksisterende og du ikke er fagmand, er det altid en rigtig god ide, at tage en skorstensfejer eller anden fagmand med på råd når du overvejer hvordan din skorsten skal renoveres, men også til at vurdere, om det kan svare sig med en renovering af skorstenen. Det kan heldigvis svare sig at renovere skorstenen i langt de fleste tilfælde, hvilket også er en billigere løsning end at bygge en ny. En skorstensrenovering kan være nødvendig hvis man for eksempel døjer med fugtproblemer eller løbesod. Det vil en mindre renovering hurtigt og let kunne afhjælpe bare ved at isætte et isokern nedsænkningsrør. Er den eksisterende skorsten dog i en meget dårlig forfatning, så fortvivl ikke, Schiedel skorsten er meget let og hurtigt at sætte op. Med en ny Schiedel skorsten er du garanteret en skorsten der holder i rigtig mange år.

Renover eller byg ny skorsten

Der kan være flere tydelige tegn på, at der er noget galt med den skorsten. Det kan f.eks. være, at der er løbesod, brune skjolder eller fugtproblemer omkring skorstenen. Det kan være nok så irriterende, men meget løbesod kan faktisk også ende ud i en skorstensbrand, hvis det går rigtig galt. Desuden lugter løbesod ikke særlig godt.

Kondens i skorstenen

Fugtproblemer er lige så irriterende og kan også efterlade store grimme brunlige skjolder. De eneste måder for at stoppe for disse problemer er, at renovere den gamle skorsten eller at bygge en ny skorsten.

Slip af med kondens og løbesod

For at undgå fugt, sodskjolder og løbesod, bør man vedligeholde eller renovere sin gamle skorsten. Ved at renovere den gamle skorsten med et nedsænkningsrør, kan man slippe af med både fugtproblemer og løbesod. Prisen på en skorstensrenovering vil som oftest holde sig langt under prisen på en ny skorsten.

Lav selv din skorsten

Hos Hedestoker finder du alt hvad du skal bruge til at bygge en ny Schiedel skorsten eller til at foretage en total skorstensrenovering. Om du skal vælge at renovere din gamle skorsten eller bygge en ny afhænger af flere ting.

  • Kan det svare sig, at foretage en renovering af skorsten eller vil der være flere fordele ved at bygge en ny?
  • Hvad skal skorstenen bruges til nu og i fremtiden?

Disse spørgsmål bør være lette at svare på. Få en professionel vurdering af skorstenens stand inden du begynder at renovere eller bygget nyt. Tag eventuelt din skorstensfejer med på råd. Han kender om nogen, standen på din skorsten og vil være meget behjælpelig med en objektiv vurdering.

Ønsker du professionel rådgivning vedrørende vores Schiedel ISOKERN skorstenssystemer, så kontakt os endelig. Vi har erfarne fagfolk siddende klar.

Godkendelser

Alle Schiedel ISOKERN produkter er CE-mærket. Der er løbende kontroller med kvalitet og holdbarhed og man kan være sikker på, når man køber Schiedel skorstenssystemer, at produkterne er produceret på en måde, hvor miljømæssige hensyn er taget med i betragtning. Råmaterialet er et naturprodukt og derfor kan de fleste af produkterne genanvendes. Hermed bliver miljøbelastningen reduceret yderligere.

Åbningstider:
Mandag til torsdag: 9.00 - 16.00
Fredag: 9.00 - 14.00
Lørdag, søndag og
helligdage: Lukket
Hurtige genveje
Salgs- & leveringsbetingelser
Sitemap
Kunde login
Kundeservice
Hedestoker ApS
Hunnerupvej 3, 6920 Videbæk
E-mail: salg@hedestoker.dk
Cvr. nr: 34 60 73 70