7
Vi er altid klar til at hjælpe Professionel rådgivning Udkørende serviceteam

Trækstabilisator

Man anvender trækstabilisatorer for at forbedre trækket og opnå en mere stabil og god forbrænding. Et godt træk er vigtigt for at opnå en bedre forbrænding for at mindre røggener og forurening. Derfor kan der være fordele ved at montere en trækstabilisator. Et godt træk er også med til at give en bedre forbrænding hvilket igen betyder at brændslet udnyttes bedre. Det er også en fordel for økonomien. En trækstabilisator til skorsten eller røgrør er en ret lille investering, der meget hurtigt er tjent ind igen.

KW trækstabilisator universal


KW træk stabilisator til regulering af trækket i skorstenen Sikrer et godt og ensartet træk, hvilket gør det nemmere at justere fyret.

Passer til røg rør på 100-180 mm

Forventet leveringstid: ca. 1-3 hverdage

PRISGARANTI - Set billigere?

VVS nr. Type Vejl. pris Pris inkl. moms
L
100908 KW trækstabilisator - til røg rør på 100-180mm 635,00
VVS nr. 100908
KW trækstabilisator - til røg rør på 100-180mm
L 635,00
 
Trækstabilisator til afdækning af murbøsning


Trækstabilisator til afdækning af murbøsning hvorved man undgår falsk luft i kedlen. Når man monterer en trækstabilisator får man en langt mere jævnt træk i skorstene og det giver en mere ren forbrænding frem for hvis man ikke har en trækstabilisator monteret samt kan opnås en bedre varmeøkonomi idet brændslet udnyttes bedre.

Udvidet information om produktet

Forventet leveringstid: ca. 1-3 hverdage

PRISGARANTI - Set billigere?

VVS nr. Type Vejl. pris Pris inkl. moms
L
318875402 Steinen trækstabilisator til afdækning af murbøsning Ø225/265mm ZWM 490,00
VVS nr. 318875402
Steinen trækstabilisator til afdækning af murbøsning Ø225/265mm ZWM
L 490,00
 
Trækstabilisator til indmuring eller murbøsning


Trækstabilisator til indmuring eller til murbøsning der modvirker falsk luftindtag samt medvirker til en mere ren forbrænding. Få professionel rådgivning omkring trækstabilisatorer og andet kedeltilbehør når du handler hos Hedestoker.dk

Forventet leveringstid: ca. 1-3 hverdage

PRISGARANTI - Set billigere?

VVS nr. Type Vejl. pris Pris inkl. moms
L
318875403 Trækstabilisator til indmuring eller murbøsning Ø154mm ZRM 490,00
VVS nr. 318875403
Trækstabilisator til indmuring eller murbøsning Ø154mm ZRM
L 490,00
 
Trækstabilisator til indmuring 140 x 140 mm


Trækstabilisator for indmuring modvirker falsk luft i kedlen og giver et mere jævnt og stabilt træk i skorstenen. Et stabilt og mere jævnt træk i skorsten er med til at give en bedre forbrænding. Jo bedre forbrændingen er, jo højere udnyttelse af brændslet. Det er med til at forbedre varmeøkonomien når brændet udnyttes optimalt.

Forventet leveringstid: ca. 1-3 hverdage

PRISGARANTI - Set billigere?

VVS nr. Type Vejl. pris Pris inkl. moms
?
318875201 Dragex trækstabilisator til indmuring - karm 140x140 mm 604,00
VVS nr. 318875201
Dragex trækstabilisator til indmuring - karm 140x140 mm
? 604,00
 

Spar penge med en mere stabil forbrænding

Ved at få et forbedret træk fra varmekilden, som f.eks. kan være et pillefyr, stokerfyr, brændeovn, pejs m.m. kan der faktisk spares ikke bare på energien fra opvarmningen af dit træ, træpiller eller hvad der nu fyres med. Det giver også en bedre forbrænding hvorved brændselsværdien udnyttes bedre. Det kan give en besparelse i brændsel samt er en renere forbrænding også med til at mindske røggener.

Vi har flere typer af trækstabilisatorer

Hos Hedestoker.dk har vi forskellige trækstabilisator. I sortimentet er der blandt andet trækstabilisator til afdækning af murbøsning, trækstabilisator til montering på røgrør, trækstabilisator til indmuring eller murbøsning, trækstabilisator til indmuring 140 X 140 mm, trækstabilisator til indmuring 215 mm med flere. Vi har flere forskellige brands og hjælper gerne med rådgivning herom.

Hvorfor montere en trækstabilisator på sit røgrør eller skorsten?

Det blæser ofte og det betyder, at der er meget stor variation på det træk der er i en skorsten. Derfor er det en rigtig god ide, at montere en trækstabilisatorfor at få et langt mere jævnt og stabilt træk og for at undgå falsk luft i kedlen. Når trækket er stabilt, er det langt nemmere at styre forbrændingen og dermed opnå en lang større udnyttelsesgrad. Der er 2 rigtig store fordele ved at få et stabilt træk i skorstenen. Den ene er at du bruger mindre brændsel og den anden er en direkte følge heraf, nemlig at du sparer penge. Her stopper de mange fordele ikke. Når forbrændingen er optimal, dannes der færre slagger og mindre aske. Derved sparer du også tid på rengøring af kedlen samt går der endnu længere tid mellem asketømning.

Trækstabiliator til røgrør

Montering af trækstabilisator på røgrør. Inden man farer ud og køber en trækstabilisator, er det en rigtig god ide at bestemme diameter på røgrøret først. Ellers risikerer man, at man har fået bestilt en enten for lille eller for stor trækstabilisator. Tilpas trækstabilisatoren og følg evt. den vejledning der er vedlagt den enkelte trækstabilisator. Der skal placeres en pakning mellem røgrør og trækstabilisator. (Denne er som regel medsendt) Opmål og skær efterfølgende hul i røgrøret. Dette kan evt. gøres med en vinkelsliber. Monter trækstabilisator + pakning samt stålbånd. Til slut skal der foretages indstilling af stabilisator.

Indstilling af trækstabilisator

Indstilles til det foreskrevne træk. Kontroller at klappen kan bevæges frit. Kontroller regelmæssigt stabilistoren.

Montering af trækstabilisator i skorsten

Der medfølger som regel en udførlig vejledning sammen med stabilisatoren og er der yderligere spørgsmål vedrørende trækstabilisator til indmuring og indstilling, så er vi altid klar til at svare på disse.

Vedligeholdelse

Klappen på stabilisatoren skal altid kunne bevæges frit. Derfor er det nødvendigt at føre regelmæssig kontrol, så klappen ikke gror fast. Dette er også noget som den lokale skorstensfejer gør ved kontrolbesøg.

Kontakt os enten på mail eller telefonisk hvis du har brug for mere vejledning.

Åbningstider:
Mandag til torsdag: 9.00 - 16.00
Fredag: 9.00 - 14.00
Lørdag, søndag og
helligdage: Lukket
Hurtige genveje
Salgs- & leveringsbetingelser
Sitemap
Kunde login
Kundeservice
Hedestoker ApS
Hunnerupvej 3, 6920 Videbæk
E-mail: salg@hedestoker.dk
Cvr. nr: 34 60 73 70